- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.862
- 548
- 25
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bu devirde neyin ne olacağı hiç belli olmaz,vermeyin. Ya geri ödeyemezse?merhaba herkese, bugün bu konu yüzünden durduk yere kötü bir gün geçirdim. Şimdi olay şu benim en yakın arkadaşım aynı zamanda 5senelik ev arkadaşım nişanladı ve bir ay sonra düğünü var. Ailesi çocuğu istemiyor ve sürekli sorun çıkarıyorlar. Şimdi de yüklü miktarda altın istemişler çocuk bunu alamıyormuş. Arkadaşım da memur yıllardır biriktirdiği bir parası var ama annesi bu paraya el koymaya çalışıyor evlenmeden o parayı bana vereceksin diye tutturmuş hergün kavga kıyamet arkadaşım saçını başını yoluyor artık. Bu çocukla evlenmeyi çok istiyor ve bana dedi ki 50 bin tl borç verir misin? Ben de şaşırdım bu kadar param var ama açıkçası vermek istemiyorum en yakın arkadaşım ama olay para değil. Kendi parasını annesinden alamadığı için benden istedi çocuğa verecekmiş bilezik alsın diye. Kendi anneme söyledim annem bana çok kızdı ne alaka yani dedi. Arkadaşım da bozuldu hemen tamam al demedim diye. Neyse yaaa boşver gibi şeyler söylüyor. Biliyorum o da zor durumda ama yani çok saçma değil mi? 50bin tl az değil bana da lazım olabilir. Geri alamam aram bozulur vs. Dedi ki düğünden hemen sonra ödeyeceğim altın olarak alıp altın olarak vereceğim dedi. Ama düğünden sonra da bir sürü borçları olur ya ödeyemezse huzursuzluk olur belki evliliği düzgün gitmez mağdur olurum diye aklıma geliyor. Sizce ne yapılmalı böyle durumda?
Diğer tecrübeliler akıl versin ben pek bilemem ama siz 3-5 adana burması bilezik alsanız ödünç verseniz düğünden sonra geri alsanız. Paranız bileziğe dönüşür bence uzun vadede kazanç olur size.merhaba herkese, bugün bu konu yüzünden durduk yere kötü bir gün geçirdim. Şimdi olay şu benim en yakın arkadaşım aynı zamanda 5senelik ev arkadaşım nişanladı ve bir ay sonra düğünü var. Ailesi çocuğu istemiyor ve sürekli sorun çıkarıyorlar. Şimdi de yüklü miktarda altın istemişler çocuk bunu alamıyormuş. Arkadaşım da memur yıllardır biriktirdiği bir parası var ama annesi bu paraya el koymaya çalışıyor evlenmeden o parayı bana vereceksin diye tutturmuş hergün kavga kıyamet arkadaşım saçını başını yoluyor artık. Bu çocukla evlenmeyi çok istiyor ve bana dedi ki 50 bin tl borç verir misin? Ben de şaşırdım bu kadar param var ama açıkçası vermek istemiyorum en yakın arkadaşım ama olay para değil. Kendi parasını annesinden alamadığı için benden istedi çocuğa verecekmiş bilezik alsın diye. Kendi anneme söyledim annem bana çok kızdı ne alaka yani dedi. Arkadaşım da bozuldu hemen tamam al demedim diye. Neyse yaaa boşver gibi şeyler söylüyor. Biliyorum o da zor durumda ama yani çok saçma değil mi? 50bin tl az değil bana da lazım olabilir. Geri alamam aram bozulur vs. Dedi ki düğünden hemen sonra ödeyeceğim altın olarak alıp altın olarak vereceğim dedi. Ama düğünden sonra da bir sürü borçları olur ya ödeyemezse huzursuzluk olur belki evliliği düzgün gitmez mağdur olurum diye aklıma geliyor. Sizce ne yapılmalı böyle durumda?
Düğün yapıyorlar beş kuruş masraf etcez diye akıllı gidiyor arkadaşımın ailesinin. Nişan yaptılar öyle yalapşap. Çocuğu istemiyoruz diye bahane edip ellerini çektiler arkadaşım da seviyorum diyor katlanıyor hepsine. Annesi bu sıkıntıda kendine eşya falan aldırıyor arkadaşıma. Bi de biz başla şehirdeyiz ailesi buraya geldi kalmaya biletlerini arkadaşıma aldırdılar 5 kişi geliş gidiş. Geldiler kızın kartını aldılar markete gittiler yediler içtiler faturaları bize kitleyip gittiler bunları görünce sinir oldum ama arkadaşım çok iyi birisi bana çok iyiliği oldu o yüzden kestirip atamadımBüyük ihtimalle mutsuz olacak. O para gider. Ailesi bile damada para kaptirmama peşinde. Kuserse kussun.
Boyle sacma sey mi olur? Arkadasiniz cok yanlis is yapiyor. Sakin vermeyin bu parayi. Daha kendi parasina sahip cikamiyor, annesi nasil alacakmis elinden. Vermesin istemiyorsa. Kendi parasini annesine verip cocugun alacagi bilezik icin arkadastan borc almak sacmalik!merhaba herkese, bugün bu konu yüzünden durduk yere kötü bir gün geçirdim. Şimdi olay şu benim en yakın arkadaşım aynı zamanda 5senelik ev arkadaşım nişanladı ve bir ay sonra düğünü var. Ailesi çocuğu istemiyor ve sürekli sorun çıkarıyorlar. Şimdi de yüklü miktarda altın istemişler çocuk bunu alamıyormuş. Arkadaşım da memur yıllardır biriktirdiği bir parası var ama annesi bu paraya el koymaya çalışıyor evlenmeden o parayı bana vereceksin diye tutturmuş hergün kavga kıyamet arkadaşım saçını başını yoluyor artık. Bu çocukla evlenmeyi çok istiyor ve bana dedi ki 50 bin tl borç verir misin? Ben de şaşırdım bu kadar param var ama açıkçası vermek istemiyorum en yakın arkadaşım ama olay para değil. Kendi parasını annesinden alamadığı için benden istedi çocuğa verecekmiş bilezik alsın diye. Kendi anneme söyledim annem bana çok kızdı ne alaka yani dedi. Arkadaşım da bozuldu hemen tamam al demedim diye. Neyse yaaa boşver gibi şeyler söylüyor. Biliyorum o da zor durumda ama yani çok saçma değil mi? 50bin tl az değil bana da lazım olabilir. Geri alamam aram bozulur vs. Dedi ki düğünden hemen sonra ödeyeceğim altın olarak alıp altın olarak vereceğim dedi. Ama düğünden sonra da bir sürü borçları olur ya ödeyemezse huzursuzluk olur belki evliliği düzgün gitmez mağdur olurum diye aklıma geliyor. Sizce ne yapılmalı böyle durumda?
Akıllı karının hali başka :) bravoGitsin sahte bilezik alsın kim ne bilecek
Verme hayirmerhaba herkese, bugün bu konu yüzünden durduk yere kötü bir gün geçirdim. Şimdi olay şu benim en yakın arkadaşım aynı zamanda 5senelik ev arkadaşım nişanladı ve bir ay sonra düğünü var. Ailesi çocuğu istemiyor ve sürekli sorun çıkarıyorlar. Şimdi de yüklü miktarda altın istemişler çocuk bunu alamıyormuş. Arkadaşım da memur yıllardır biriktirdiği bir parası var ama annesi bu paraya el koymaya çalışıyor evlenmeden o parayı bana vereceksin diye tutturmuş hergün kavga kıyamet arkadaşım saçını başını yoluyor artık. Bu çocukla evlenmeyi çok istiyor ve bana dedi ki 50 bin tl borç verir misin? Ben de şaşırdım bu kadar param var ama açıkçası vermek istemiyorum en yakın arkadaşım ama olay para değil. Kendi parasını annesinden alamadığı için benden istedi çocuğa verecekmiş bilezik alsın diye. Kendi anneme söyledim annem bana çok kızdı ne alaka yani dedi. Arkadaşım da bozuldu hemen tamam al demedim diye. Neyse yaaa boşver gibi şeyler söylüyor. Biliyorum o da zor durumda ama yani çok saçma değil mi? 50bin tl az değil bana da lazım olabilir. Geri alamam aram bozulur vs. Dedi ki düğünden hemen sonra ödeyeceğim altın olarak alıp altın olarak vereceğim dedi. Ama düğünden sonra da bir sürü borçları olur ya ödeyemezse huzursuzluk olur belki evliliği düzgün gitmez mağdur olurum diye aklıma geliyor. Sizce ne yapılmalı böyle durumda?
O iş de sakat , annesi öyle fettan ki hemen anlar ya da sorun çıkarır hesap sorar düğünden sonra nereye gitti bilezikler diyeDiğer tecrübeliler akıl versin ben pek bilemem ama siz 3-5 adana burması bilezik alsanız ödünç verseniz düğünden sonra geri alsanız. Paranız bileziğe dönüşür bence uzun vadede kazanç olur size.
İşte o sıkıntı büyük ihtimal olur. Allahım şu halime bakın ya , vermicem para ama durduk yere sıkıntı yaşatıyorlar banaAaa hakkaten. Varsa bilezigin öyle ver
Tabii annesi kavga çıkarıp caladabilir
İşte evlenir sorun çıkar ilk zamanlar benim öyle oldu mesela ayrıldım. Der ki aydan ben çok kötüyüm vs vs ödeyemezBu devirde neyin ne olacağı hiç belli olmaz,vermeyin. Ya geri ödeyemezse?
Sakın verme , yakın bir arkadaşım benden ailesine yardım için borç istedi 10.000 tl ben de zor durumda diye verdim. Bu arada maaşı benden çok çok fazla. Her ay 1000 lira öderim dedi 1,5 yıl oldu paradan ses yok 5 6 ayda bir 1000 lira gönderdi şimdi aralıktan beri ses çıkmıyor ve maaşı 40 bin civarı.merhaba herkese, bugün bu konu yüzünden durduk yere kötü bir gün geçirdim. Şimdi olay şu benim en yakın arkadaşım aynı zamanda 5senelik ev arkadaşım nişanladı ve bir ay sonra düğünü var. Ailesi çocuğu istemiyor ve sürekli sorun çıkarıyorlar. Şimdi de yüklü miktarda altın istemişler çocuk bunu alamıyormuş. Arkadaşım da memur yıllardır biriktirdiği bir parası var ama annesi bu paraya el koymaya çalışıyor evlenmeden o parayı bana vereceksin diye tutturmuş hergün kavga kıyamet arkadaşım saçını başını yoluyor artık. Bu çocukla evlenmeyi çok istiyor ve bana dedi ki 50 bin tl borç verir misin? Ben de şaşırdım bu kadar param var ama açıkçası vermek istemiyorum en yakın arkadaşım ama olay para değil. Kendi parasını annesinden alamadığı için benden istedi çocuğa verecekmiş bilezik alsın diye. Kendi anneme söyledim annem bana çok kızdı ne alaka yani dedi. Arkadaşım da bozuldu hemen tamam al demedim diye. Neyse yaaa boşver gibi şeyler söylüyor. Biliyorum o da zor durumda ama yani çok saçma değil mi? 50bin tl az değil bana da lazım olabilir. Geri alamam aram bozulur vs. Dedi ki düğünden hemen sonra ödeyeceğim altın olarak alıp altın olarak vereceğim dedi. Ama düğünden sonra da bir sürü borçları olur ya ödeyemezse huzursuzluk olur belki evliliği düzgün gitmez mağdur olurum diye aklıma geliyor. Sizce ne yapılmalı böyle durumda?
Ailesine karşı çıksın damat ne iş yapıyor?Düğün yapıyorlar beş kuruş masraf etcez diye akıllı gidiyor arkadaşımın ailesinin. Nişan yaptılar öyle yalapşap. Çocuğu istemiyoruz diye bahane edip ellerini çektiler arkadaşım da seviyorum diyor katlanıyor hepsine. Annesi bu sıkıntıda kendine eşya falan aldırıyor arkadaşıma. Bi de biz başla şehirdeyiz ailesi buraya geldi kalmaya biletlerini arkadaşıma aldırdılar 5 kişi geliş gidiş. Geldiler kızın kartını aldılar markete gittiler yediler içtiler faturaları bize kitleyip gittiler bunları görünce sinir oldum ama arkadaşım çok iyi birisi bana çok iyiliği oldu o yüzden kestirip atamadım
En guzeli sahte sahte taksinlar altinlari. Gecenin sonunda da al anne bu altinlari size veriyoruz desinler yucegonullulukleHarbiden bi de oğlanın anası düğünden sonra salonun parasını odiycez diyip toplayıp gidermiş altınları vxvxbxvxg ufak çaplı sinir krizi eşliğinde gelsin buzlu soğuk sular jxbxjxj
Okul Müdür yardımcısıAilesine karşı çıksın damat ne iş yapıyor?
Hahahahaahahahahha çok iyiEn guzeli sahte sahte taksinlar altinlari. Gecenin sonunda da al anne bu altinlari size veriyoruz desinler yucegonullulukle
Arkadaşınız sizi öyle bir manipule etmiş kii durumunu inanılmaz icsellestirmissiniz.O iş de sakat , annesi öyle fettan ki hemen anlar ya da sorun çıkarır hesap sorar düğünden sonra nereye gitti bilezikler diye
Gerçekten laftan anlamıyorlar. Resmen kızın yıllardır birikimine el koydular. Ve kıza o kadar yüklendiler ki annesi evini yeniletti eşya aldırdı arkadaşım çeyiz alıyor aynısından annesine de alıyor. Yaz tatilinde kartını alıyorlar market pazar . Kardeşlerinin yurt taksitlerini istediler vallahi gerçek bunlarAilesine karşı çıksın damat ne iş yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?