En yakınınız canınızı acıttı mı hiç?

hatta ayrinti vereyim. kizkardesim beni tup bebek tedavisi gordugum esnada esimle birlikte evden kovdu. direk git demedi ama belli etti. annem de buna canak tuttu. birdaha ki tedavilerde kardesinin evinde kalma. 2 gune bir ankara istanbul arasi git gel dedi. gece ankaradan otovuse bincekmisim sabah istanbulda muayene olup gece doncekmisim. erkek kardesim bana s*tir git dedi, senin agzina ... sen de bir gram akil yok gerizekali dedi. bunlari soyleyen insan disaridan herkesin cok olgun cok efendi vs vs dedigi egitimli bir genc adam olarak gordugu biri.
bunlar icin ne bir ozur ne bir pismanlik. bebeklerim oldu biri tup bebek biri spontan...
annemin yillarca bana soylediklerini buraya yazsam sayfalar ister...
ben ne yaptim ama affettim. salak gibi affettim. neden biliyor musun? her defasinda babami uzduler cunku benim yuzumden. ben mesafe koydukca babama yuklendiler. babami da korkuttular sindirdiler.
simde sirf babam istiyor diye gorusuyorum. ama mesela bugun babamibaradim yaninda kizkatlrdesim varmis. biraz konustukbarkadan sesi geliyor. baba arabadayiz kapat bilmem ne ve babam kapatti. ilk defa evlatlarimin yaninda agladim.

ayrica tatile cikmislar benden gizlemisler. herseyi gizlerler. kardeslerim beni hic aramaz. kizkardesim arayinca acmaz.

velhasil sanirim benim de bir derdim var diye konu acmam lazim...

En azindan seviyormus benimki onuda yapmiyor varsa yoksa buyuk kizlari

Ailesiyle bunları yaşayan bir ben varım sanıyordum. Kendimi psikolojik sorunlu, büyüyememiş ergen gibi hissediyordum artık. Ne çok insan varmış böyle.. Allah yardımcımız olsun..

Bende kizkardesim le çok sorun yaşadım hala da yaşıyorum.onda belki anne ve babam dan daha çok emeğim var hem maddi hem manevi.ama o bunu hiç bilmedi.onu bir yere getirmek için kendimi paraladim ama ona bir konudaonun iyiliği için söyle yapma böyle yap desem sen beni kıskanıyorsun cekemiyorsun dedi.ben onu niye cekemiyim ki benim eksik bir tarafım yok.o ne kadar iyi olursa ben okdadar gururlanirim.bu gerçekten böyle.çok büyük kavgalar ettik . O kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.ve bu kaç kez oldu.affettim başka en ufak birseyde yine terbiyesizlik ilk yaptı .şimdi isi var evlendi de.artık hiç umurumda değil.hayatımdan çıkardım onu.biliyorum bunu daha önce yapmam lazımdı ama aptalligim işte ...

Ohoooo neler duydu bu kulaklar.
El olsa hayatından at gitsin ama ana baba kardeş olunca yutuluyor maalesef

İnanamıyorum ya o kadar da değil insan değil onlar

En yakının dediklerin yakıyor ya insanin canını el daha iyi oluyor Allah herkese anlayış vefa versin

Öpmek istediğin elin tokadı en çok acıtır derler...İnsan kendi canın olunca affediyor deniyor ya,ben buna katılmıyorum.Asıl "can" olanlar bunu yaparsa,can olmayan neler yapmaz diyorum.Babam azarlayan biri değildi,fakat sitem ederdi canını sıktığımızda.Bizde dikkat ederdik canını sıkmamaya.Hala ederiz.Eğer acı sözler söyleseydi,biraz zor olurdu unutmam...Küsmezdim ama unutmazdım da...

Babam olacak adamın annemi aldattigini ogrendim. Instagramda ben kadar universiteli ki kizla takiplestigini eskortlar o bu hepsini gordum. Normalde disari cikalim mesela abez derecede acik bir kadin olsun donup bakmaz. Veya benim giydigime gezdigime karismaz. Normalde kisi kendinden bilir isi derler ama onda oyle bir durum yok. Asiri hayal kirikligina ugradim gunlerdir konusmuyorum anneme anlattim direk. Annem banane hic uzulmedim istedigini yapsin dedi. Sonra gidip demis senin takip ettiklerini gordum o bu diye inkar etmis benim soyledigimi anladi tabi. Ne o benle konusuyor ne ben onunla. Gozumde potansiyel bir sapik su an. O odadayken bagirarak bosan bu nasil bi terbiyesizlik yazik ya dedim. Annemin verdigi tepki; Ben de cok ilgisiz davraniyorum yaa ne diyeyim adama. Cik odamdan kendine saygisi olmayana benim hic olamaz dedim. Bir meslegi geliri kulturel acidan birikimi olan ona asla muhtac olmadigi halde bunu sindiren karakterli bir annem yuzsuz bir babam var. Bu bana yapilan en buyuk hakarettir. Keske kufretselerdi dil yarasi gecer. Ben cok guclu ve sert karakterimden kaybettim hep. Netimdir ya cok iyi ya cok kotu olacak grim yoktur. Kafamdaki en ufak soru isaretinde yapilan en ufak tersime gelen harekette hic uzatmaz bitiririm hep. Aşkımdan ölsem guvenmezdim kimseye hakliymisim. Ask, sevgi, aile, sadakat, baglilik kurumlarina inancim bitti. Turk erkeğine nefretle bakiyorum babam dahil. Yapilan en buyuk kotuluk buydu sanirim. Sert karakterime guclu durusuma sukrediyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…