- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Ilk basta saka sandim gercekten cidditmisdin. Yani nediyeyim allah seni korusun.En kötüsü de ne biliyomusun aynı dna ya sahip olmak tiksiniyorum ve hepsi para için yani koca bir hiç yerimi bulabilseler malıma konmak için ensemde biticekler
En azindan seviyormus benimki onuda yapmiyor varsa yoksa buyuk kizlari31 yaşındayım hala annemin evlat ayrımı yaptığını düşünüyorum. Hepimizi eşit sever ama konu ne olursa olsun ablalarım ve kardeşim benim karşımda hep haklıdır.
Canımı hala yakar bu durum. Şimdi ben de anneyim ve annemin davranışlarının ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha anladım..
İnanamıyorum ya o kadar da değil insan değil onlarhatta ayrinti vereyim. kizkardesim beni tup bebek tedavisi gordugum esnada esimle birlikte evden kovdu. direk git demedi ama belli etti. annem de buna canak tuttu. birdaha ki tedavilerde kardesinin evinde kalma. 2 gune bir ankara istanbul arasi git gel dedi. gece ankaradan otovuse bincekmisim sabah istanbulda muayene olup gece doncekmisim. erkek kardesim bana s*tir git dedi, senin agzina ... sen de bir gram akil yok gerizekali dedi. bunlari soyleyen insan disaridan herkesin cok olgun cok efendi vs vs dedigi egitimli bir genc adam olarak gordugu biri.
bunlar icin ne bir ozur ne bir pismanlik. bebeklerim oldu biri tup bebek biri spontan...
annemin yillarca bana soylediklerini buraya yazsam sayfalar ister...
ben ne yaptim ama affettim. salak gibi affettim. neden biliyor musun? her defasinda babami uzduler cunku benim yuzumden. ben mesafe koydukca babama yuklendiler. babami da korkuttular sindirdiler.
simde sirf babam istiyor diye gorusuyorum. ama mesela bugun babamibaradim yaninda kizkatlrdesim varmis. biraz konustukbarkadan sesi geliyor. baba arabadayiz kapat bilmem ne ve babam kapatti. ilk defa evlatlarimin yaninda agladim.
ayrica tatile cikmislar benden gizlemisler. herseyi gizlerler. kardeslerim beni hic aramaz. kizkardesim arayinca acmaz.
velhasil sanirim benim de bir derdim var diye konu acmam lazim...
yok be olur mu oyle sey onlara sorsan en hatasiz insan onlar... mukemmeller hic hatalari yok...İnanamıyorum ya o kadar da değil insan değil onlar
Olmaz mi.Her an oluyor.Iki dominant sinirli narsist ablam var.Bencil bir ailem var.Kendi ailenizdem biri mesela ama istemeden anneniz yada babaniz veya kardesiniz ama sonra pismanlik duydu mesela. Dil yarasi gibi
Evet dun kardeslikten sildigim kizKendi ailenizdem biri mesela ama istemeden anneniz yada babaniz veya kardesiniz ama sonra pismanlik duydu mesela. Dil yarasi gibi
Kardeş bu ya kanın canın benimde abim şu an umursamaz davranıyor canım yanıyor çok ama rest de cekemiyorum dışardan biri olsa o kadar önemli olmaz ama ailenin başka olmasi lazimyok be olur mu oyle sey onlara sorsan en hatasiz insan onlar... mukemmeller hic hatalari yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?