En yakınınız canınızı acıttı mı hiç?

Baban için konusuyormussun ama baban da onları dinliyor. Birlikte tatile çıkıp senden saklamaları. Bilmiyorum üzüldüm okuyunca. Benzer durum bende var. Babam da bunu bana yapsa bilmiyorum ya.. kötü sadece onu demek istedim

annem babami bosanmakla tehdit ediyor. gucu onlara yetemiyor. tatile gittiklerini babamdan ogrendim zaten. babama kiyamam... ondan da koparsam hic aile bagim kalmayacak.
Allah korusun esimle aram bozulsa kapisina gidecegim bir anne evi yok. annem hayatta ama gidemem. gitsem bir ay sonra ya akil hastanesine ya cezaevine giderim sanirim.
annemin ailesi hep boyle. kavga gurultu. annemle dayim 10 yildir kusler. dayim annenemi evden kovdu. kavgayi seviyorlar. illa birilerun arkasindan konuscaklar. illa birilerinden mefret edecekler boyle yasiyorlar kizkardesim de o tarafa cekmis erkek kardesim de annemin agzitlyla konusuyor iste.
hayat iste... ben simdi kebdi ailemle mutluyum sukrolsun. ama biyerde bir eksiklik hep var olacak.

Yasadiklarimiz donem acisindan cok benziyor.hamilelik dogum ve sonrasinda cok cektirdi simdi bel fitigi oldum iki cocukla kalakaldim ne yardim eden ne gelen yok aramiz 10dakika.nefret ediyorum

Yasadiklarimiz donem acisindan cok benziyor.hamilelik dogum ve sonrasinda cok cektirdi simdi bel fitigi oldum iki cocukla kalakaldim ne yardim eden ne gelen yok aramiz 10dakika.nefret ediyorum
nefret etmiyorum ben. bugunku konumuzda telefonda anne diye hitap etmiyormusum. farkinda bile degilim. sonumuz hayir olsun.

annen bile olsa sinirlarini ciz ve uzak dur

En unutamadığım gecelerden biriydi ablamla en büyük kavgamız bana sarf ettiği kelimeler. Ellerimin kan içinde kalışı. Bir yıl sonra haklıydın çok pişmanım dedi. Ondan 11 yaş küçüğüm. Sen büyüksün o küçük, sus sesini çıkarma o ablan cümlelerine o günden sonra veda ettik. Her zamankinden daha iyi oldu aramız, birbirimizi anladık. Bazen bu olaylar kıymetlendiriyor aileleri daha güçlendiriyor. Umarım sizin için de aynısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…