Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Tmm cnm söylerim iltihap dedgn nerde oluyo benm rahim agznda enfeksiyon varms transfer sırasında doktr söyledi
Canım üreme organında herhangi bi biyer de olması yeterli iltihabın. Rahim ağzı iltihapları smear testinde çıkıyor yaptırdın mı hiç. Bildiğim kadarıyla rahim ağzı iltihapları bebeğin tutunmasina engelmis. Ben smear yaptırdım mantar çıktı. Sonra vajinal muayene de başka bi Dr iltihap var sende dedi. İltihabın nerde olduğunu bilmiyorum akıntı dan anladı iltihap olduğunu. Ama rahimagzi iltihaplarinin tedavi edilmesi gerektiğini duymuştum sonradan yaraya çevirebilirmis bu da gebeliğe engel çünkü bebek büyüyünce rahimagzi tutamazsa düşük olurmuş. Sen ne var ne yok ikinci transferden önce mutlaka yaptır. Dr un çok. Soru sorduğun için azarlasa da sen her ihtimali sor. Ben öyle yapıyorum biktılar benden. Ama aklımda kalacağına önceden önlem alinsin

Yok valla hic semar testi fln yapmadilar ben uludağ Üniversitesinde yaptrdm doktra dedm hep rahm filmi vs yapmicanzmi gerk yok dyip durdu bendede iltihap var ben biliyodm zatn hic tahlil yapmiyolr bu semar testni nerde yaptrablirm istesem yaprlrmi cnm

Okadr şey yasyrz tüp bebek tedavsnde baştan önlem alnmasi gerk ztn bu iltihap için belki o englolmustr bilemyzki zatn iknci icn hemn baslamayi düşünmüyorum

Canım iltihap dediğin olay nasıl oluyor? Rahim filminde mi görülüyor

Okadr şey yasyrz tüp bebek tedavsnde baştan önlem alnmasi gerk ztn bu iltihap için belki o englolmustr bilemyzki zatn iknci icn hemn baslamayi düşünmüyorum
Canım moralini bozmak için demiyorum ama nasıl bu kadar umarsızca bi tedavi uygulayabiliyorlar. Tüp bebek kolay bişey mi şansa bırakıyorlar. Ben şuan tüp bebek düşünmediğim halde bunların tamamına yakınını benden istedi Dr. Sadece rahim filmi istemedi duruma göre doğal yollardan olmazsa ona da bakarız dedi. Smear her hastanede yapılıyor zaten her kadının yılda bir kez yaptırması lazım. Avrupa da zorunlu hatta. Sen bi devlet hastanesine git smear troid hormon testleri hepsini yaptır. Bunların çok basit tedavileri var ama ihmal edilince tüp bebek gibi ciddi tedaviler bile sonuç vermiyor. Uludağda başladıysan orda devam et canım ama mutlaka tahlillerin tamamını yaptır. Kist olmayan kadınlarda bile iltihap hamile lige engel olabiliyormus

Canım iltihap dediğin olay nasıl oluyor? Rahim filminde mi görülüyor
Hayır canım alttan muayene esnasında akıntının renginden Dr anlayabiliyor. Bana çok yoğun mikrobik akıntının var demişti smear aldı mantar varmış. Ama iltihap için illaki smear testine gerek yok gözle de anlaşılıyor. Smear aslında rahim ağzı kanserine neden olan oluşumları tespit etmek için yapılıyor. Hpv virüsünü yani. Ama normal enfeksiyonlar Da smear da cikiyor

Çok haklsn cnm bende uludağ Üniversitesi arastirma hastnesi sözde ama hic ilgilenmiyolar böyle yapcaklrni tahmn etmedm smdi randevu aldm baska bi hastnden bu tahlilleri isticem anltcm hersyi doktr iyi bi doktrmus banada yardmci olr inşallah dedgn gbi önce iltihap icn tedavi olaym bi engel kalmasn ordada baska bişey varsada çıksın yani

Canım başka bi Dr a gitmen en mantıklısı ama ikinci transferini orda yaptırabilir misin ki. Gittiğin Dr a herşeyi anlat milletten bu tahliller istenmiş benden istenmedi bi de üstüne iltihabım olduğunu bile bile tedavi etmeden transfer yaptılar de. Bi de dediğim gibi troid hormonuna mutlaka baktır canım. O kadar önemli olduğunu bilmiyordum

Tamam cnm Sağol mutlaka soylucem bende doktora inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarmz geride kalr

Tamam cnm Sağol mutlaka soylucem bende doktora inşallah en kısa zamanda bu sıkıntılarmz geride kalr

Sende sagol canim Rabbim gonlune versin insallah..
Slm mirjam,uzun zamandır giremedim ama herşey yolunda evde inşaat vardı ancak bitirebildim.sen ve bebegin nasıl,hamilelik nasıl gidiyor?.Maaşallah kızın oluyormuş saglıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah.

Kızlar mrb nasılsınz nası gidiyo?kımse yazmıyo artık((ben karbonata başladm kiste iyi gwlıyormus ..aranızda kullanan oldumu acaba?

Merhabalar ben agrilarimdan kurtulmak için en sonunda ameliyat oldum bi hafta önce inşallah bebegimde kendiliğinden olur

Merhabalar ben agrilarimdan kurtulmak için en sonunda ameliyat oldum bi hafta önce inşallah bebegimde kendiliğinden olur
Hayirlisi olsun. Insallah tez zamanda iyilesirsin. Agrilarin gercekten azalmistir umarim. Ameliyattan sonra 6 ay icindeki gebelik oranlari yuksekmis. Allah gonlunun muradini versin.

Hayirlisi olsun. Insallah tez zamanda iyilesirsin. Agrilarin gercekten azalmistir umarim. Ameliyattan sonra 6 ay icindeki gebelik oranlari yuksekmis. Allah gonlunun muradini versin.
Daha adet olmadim inşallah agrim azalır yoksa naparim bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum inşallah en kısa zamanda bebeğim olur benim ve tüm isteyenlerin inşallah

Kızlar mrb nasılsınz nası gidiyo?kımse yazmıyo artık((ben karbonata başladm kiste iyi gwlıyormus ..aranızda kullanan oldumu acaba?
merhaba canim ben karbonati ilk defa duyuyorum ama endo diyeti yapmistim agrilara cok iyi gelmisti yanilmiyorsam 2. sayfaya bak orya eklemistim cok zor bir diyet ama bende ise yaramisti en azindan agrilar hafiflemisti..

cok gecmis olsun canim insallah Rabbim kendiliginden nasip eyler ama cok fazlada bekleme benim gibi, ben 6 ay beklemistim dr. gittigimde endonun geri geldigini ogrenmistim cok uzulmustum
Rabbim gonlune gore versin insallah..

cok gecmis olsun canim insallah Rabbim kendiliginden nasip eyler ama cok fazlada bekleme benim gibi, ben 6 ay beklemistim dr. gittigimde endonun geri geldigini ogrenmistim cok uzulmustum
Rabbim gonlune gore versin insallah..
Amin cnm inşallah ya bende geçti diye beklemicem sürekli kontrele giderim senin amelyttan sonra tüp bebeklmi olmuştu unuttum cnm k.bkma

Amin cnm inşallah ya bende geçti diye beklemicem sürekli kontrele giderim senin amelyttan sonra tüp bebeklmi olmuştu unuttum cnm k.bkma
Estafurullah canim ben ameliyat sonrasi 6 ay drum bekletmisti endo geri geldi sonrasinda 4defa asilama yaptik olmadi sonra yine ameliyat oldum normal tup bebek dedendi oda olmadi yumurtalarim dollenmedi bile sonra bir ameliyat daha oldum sonuncu ameliyatta drum tuplerimi kapatti cunku tikanmisti ve sismisti ordan rahme iltahapli su geliyor embiryo oluyor dendi sonra 7 ay menepoza soktular endo biraz gerilesin diye en son icsi yontemiyle hamile kalabildim cok sukur :) buarada icsi mikro enjeksiyon yontemi demek
Kusura bakma biraz uzun oldu :)

Estağfurullah cnm :) senin bayağı zor günler yasadgni hatirliyodumda Rabb cok şükür emeğinin karşılığını vermiş artk mutlu ol Rabbm tamamna erdirsn inşallah bizlerde o günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…