canım günahını almak istemem ama sen tutmaa bebeğin daha çok küçük dediğin gibi sonra ne olur ne olmaz tutma en iyisiCanim gecen yil benimde asilama ramazana denk gelmisti ben hem oruc tutmustum hemde tedaviye devam etmistim ama sonradan yerine yine tutmustum sende bence ignelerini zamaninda vur sabah 12ye kadar vurman gerekiyormus oyle diyodu doktorum ihmal etme Allah goruyo durumunu canim. bu sene bende ne yapacagimi bilemiyorum oruc tutmak istiyorum ama bebegime zarar verirmiyim diye korkuyorum doktorada soramiyorum malum doktorum hiristiyan sorsam kesin cok kizar ne yapsam bilemiyorum oruc tutmasam ozamanda icime sinmeyecek cunku bebegim cok kucuk yok gibi bisey
canım günahını almak istemem ama sen tutmaa bebeğin daha çok küçük dediğin gibi sonra ne olur ne olmaz tutma en iyisi
hiristiyan olunca ne anlar oruçtan
akşam iğnelerimii vursam olurmu
bende korkuyorum o yuzden canim forumda kizlara sordum belki doktoruna sormus biri vardir diye ne bileyim..
ignelere gelince benim bildigim onleye kadar vurman lazim benim tedavilerin hepsinde doktorum sabah hergun ayni saatte vur diyodu sabahlari daha etkiliymis oyle diyodu hatta burda yumurta takibi icin gittigin butun randevular oglen 12ye kadar cunku eger randevu gununde yine igne vurulman gerekiyosa yumurtalarin durumuna bakip hemen bugun yine vur igneni diyolar ama burdaki sistem cok farkli bence doktoruna sor tedavini riske atma Rabbim insallah hayirlisiyla saglikli bebisler verir tedavinin sonunda..
tut yada tutma diyen oldumu yani tutmayanlar varmı canım ya daha çok yeni hamilesin inş.etkilemez seni
artık öyle yaparım doktorum kıbrısta mail atarım hemşireler bakayım ne diyor yumurta takibi içinse burdabn bi doktora gidecem mecbur
tut yada tutma diyen oldumu yani tutmayanlar varmı canım ya daha çok yeni hamilesin inş.etkilemez seni
artık öyle yaparım doktorum kıbrısta mail atarım hemşireler bakayım ne diyor yumurta takibi içinse burdabn bi doktora gidecem mecbur
slm canim forumdaki arkadaslarin bazilari soruma cevap yazmislar hic kimsenin doktoru izin vermemis birazda olsa icim rahatladi Allah razi olsun herkesten..
henuz cevap yazan olmadi forumdaki hamileler mide bulantilariyla ugrasiyo negatif sonuc alanlar ve dusuk yapanlarda artik girmiyo o yuzden forum cok sessiz bekliyom bende..
as canımmmm aslında bende izin vermiyordum ama günahına girmek istemedim kızzz zaten zor buldun rabbim afetsin tutma zaten
başka raazan allahın izniyle tutarsınnn
canım inş.hep öyle olursun tutma dediğin gibi sonra tutarsınoyle yapacam simdi.. icime sinmemisti kendimi iyi hissediyorum cok sukur hafif bi mide bulatisi hepsi o kadar o yuzden tutayim diyodum ama tutmayacam simdi insallah Rabbim omur verirse sonra yerine tutarim..
kizlar 4cm siddetli son evre cikolata kistim ,endometriozism var ameliyat dediler direndim. 2 senedir olmuyordu ve bugun kan testim pozitif kizlar olmaz diye bisey yok allah herkesin yuzunu guldursun dondurulmus embriyoyla tuttu :nolur moralinizi bozmayin
kizlar 4cm siddetli son evre cikolata kistim ,endometriozism var ameliyat dediler direndim. 2 senedir olmuyordu ve bugun kan testim pozitif kizlar olmaz diye bisey yok allah herkesin yuzunu guldursun dondurulmus embriyoyla tuttu :nolur moralinizi bozmayin
canım inş.hep öyle olursun tutma dediğin gibi sonra tutarsın
sigarayı keşke bu ramazan bıraksam çok istiyorum moralimi bozuyr
Ay sen sigarami iciyoooonnn bilmiyodum canim hemen birakman lazim sen tedaviye baslayacan sigarada hamile kalmaya engel oluyor biliyosun demi nolur hemen birak sansini yukseltecek herseyi yapmalisin hem hamile kalirsan zaten mecbur birakmak zorundasin yoksa bebege cok zarar veriyor
Ay sen sigarami iciyoooonnn bilmiyodum canim hemen birakman lazim sen tedaviye baslayacan sigarada hamile kalmaya engel oluyor biliyosun demi nolur hemen birak sansini yukseltecek herseyi yapmalisin hem hamile kalirsan zaten mecbur birakmak zorundasin yoksa bebege cok zarar veriyor
evet canım zıkkımın kökünü içiyorum bırakamıyorum gn boyu yanlızım direk sigaraya koşuyorum tabii herşey bahane
bırakmak istiyorum hemde çoook ama olmuyor eşim içmez benim tabi bilmiyorda içiyorum en nefret ettiği şeyde bayanların sigara içişi malesef bende içiyorum bırakmak istiyorum ama içimde bırakasım yok
evet canım zıkkımın kökünü içiyorum bırakamıyorum gn boyu yanlızım direk sigaraya koşuyorum tabii herşey bahane
bırakmak istiyorum hemde çoook ama olmuyor eşim içmez benim tabi bilmiyorda içiyorum en nefret ettiği şeyde bayanların sigara içişi malesef bende içiyorum bırakmak istiyorum ama içimde bırakasım yok
canim yapma yaa cok zarar veriyon kendine sen sigarayi arkadas edinmisin kendine oyle gozukuyor ne olur yapma Turkiyede bedava telefon hatlari felan varmis oralari ara yardim al ama birak su illeti tedavin icin cok onemli ramazani bahane et ne yaparsan yap ama birak sunu..
evet canım arkadaş gibi beyinde bitirmedikten sonra bırakılmıyor vallacanim yapma yaa cok zarar veriyon kendine sen sigarayi arkadas edinmisin kendine oyle gozukuyor ne olur yapma Turkiyede bedava telefon hatlari felan varmis oralari ara yardim al ama birak su illeti tedavin icin cok onemli ramazani bahane et ne yaparsan yap ama birak sunu..
yurt dışına tüp bebek için gidecem ya o zaman yanmda sigara götürmem belki bırakırım o şekil ama çoookk zor beni bu sigarayla tanıştıran teyzemin glini hamilelşkte tiksindi artık içmiyor ama ben içiyorum sıkıldıkça içiyorummm
canim sen ne yaptin basladinmi tedaviye insallah kistin kuculmustur ve insalla baslamisindir tedaviye..
aslında sağdaki normal kist küçülmüş soldaki çikolata kistide milim küçülmüş ama CA 19-9 testi diye bi şey yaptı 1 hafta da belli oldu. o yüksek çıkınca operasyon şart dedi. kötü huylu olma olasılığı varmış. çok üzülüyorum nolur dua edin başka şansım kalmadı operasyon yolu göründü
kızlar neler yaptınız görüşmeyeli inşallah herşey planladığınız gibi gidiyordur benim tatil bitti dönünce morale çalışmalara başlarım diyordum dün dokora gittim adetin 21. günü yapılan hormon tahlili 12.91 çıktı doktor yumurtlama var dedi ama göbekten ulrasonla baktı kistin büyümüş operasyon gerek dedi göbekten bakılan ultrason vajinal ultrason kadar net sonuç vermiyor deniliyor ama genede canım çok sıkıldıbenim geniş zamana ve morale ihtiyacım var ama kist hepsini elimden aldı maalesef ne yapacağımı şaşmış durumdayım artık forma giren yok sanırım umarım herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?