Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canım günahını almak istemem ama sen tutmaa bebeğin daha çok küçük dediğin gibi sonra ne olur ne olmaz tutma en iyisi
hiristiyan olunca ne anlar oruçtan
akşam iğnelerimii vursam olurmu

canım günahını almak istemem ama sen tutmaa bebeğin daha çok küçük dediğin gibi sonra ne olur ne olmaz tutma en iyisi
hiristiyan olunca ne anlar oruçtan
akşam iğnelerimii vursam olurmu

bende korkuyorum o yuzden canim forumda kizlara sordum belki doktoruna sormus biri vardir diye ne bileyim..
ignelere gelince benim bildigim onleye kadar vurman lazim benim tedavilerin hepsinde doktorum sabah hergun ayni saatte vur diyodu sabahlari daha etkiliymis oyle diyodu hatta burda yumurta takibi icin gittigin butun randevular oglen 12ye kadar cunku eger randevu gununde yine igne vurulman gerekiyosa yumurtalarin durumuna bakip hemen bugun yine vur igneni diyolar ama burdaki sistem cok farkli bence doktoruna sor tedavini riske atma Rabbim insallah hayirlisiyla saglikli bebisler verir tedavinin sonunda..

tut yada tutma diyen oldumu yani tutmayanlar varmı canım ya daha çok yeni hamilesin inş.etkilemez seni
artık öyle yaparım doktorum kıbrısta mail atarım hemşireler bakayım ne diyor yumurta takibi içinse burdabn bi doktora gidecem mecbur

henuz cevap yazan olmadi forumdaki hamileler mide bulantilariyla ugrasiyo negatif sonuc alanlar ve dusuk yapanlarda artik girmiyo o yuzden forum cok sessiz bekliyom bende..

slm canim forumdaki arkadaslarin bazilari soruma cevap yazmislar hic kimsenin doktoru izin vermemis birazda olsa icim rahatladi Allah razi olsun herkesten..

slm canim forumdaki arkadaslarin bazilari soruma cevap yazmislar hic kimsenin doktoru izin vermemis birazda olsa icim rahatladi Allah razi olsun herkesten..

henuz cevap yazan olmadi forumdaki hamileler mide bulantilariyla ugrasiyo negatif sonuc alanlar ve dusuk yapanlarda artik girmiyo o yuzden forum cok sessiz bekliyom bende..

as canımmmm aslında bende izin vermiyordum ama günahına girmek istemedim kızzz zaten zor buldun rabbim afetsin tutma zaten
başka raazan allahın izniyle tutarsınnn

as canımmmm aslında bende izin vermiyordum ama günahına girmek istemedim kızzz zaten zor buldun rabbim afetsin tutma zaten
başka raazan allahın izniyle tutarsınnn

oyle yapacam simdi.. icime sinmemisti kendimi iyi hissediyorum cok sukur hafif bi mide bulatisi hepsi o kadar o yuzden tutayim diyodum ama tutmayacam simdi insallah Rabbim omur verirse sonra yerine tutarim..

kizlar 4cm siddetli son evre cikolata kistim ,endometriozism var ameliyat dediler direndim. 2 senedir olmuyordu ve bugun kan testim pozitif kizlar olmaz diye bisey yok allah herkesin yuzunu guldursun dondurulmus embriyoyla tuttu : nolur moralinizi bozmayin

oyle yapacam simdi.. icime sinmemisti kendimi iyi hissediyorum cok sukur hafif bi mide bulatisi hepsi o kadar o yuzden tutayim diyodum ama tutmayacam simdi insallah Rabbim omur verirse sonra yerine tutarim..
canım inş.hep öyle olursun tutma dediğin gibi sonra tutarsın
sigarayı keşke bu ramazan bıraksam çok istiyorum moralimi bozuyr

rabbim sağsalim kucağınna almyı nasip etsin darısı başımıza
dualarında unutma bizi bende tüp bebek yapacam inş.rabbim o duyguyu hayırlısıyla yaşatr

Cok sevindim canim Rabbim tamamina erdirsin ve sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallah gozun aydin canim evet olmaz diye bisey yok yeterki insan umudunu yitirmesin cok sevindim gercekten Rabbim olmayan evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallah

Son düzenleme:

Son düzenleme:

hayırlı olsun ne güzel bir umut daha bize :) kaçıncı tüp denemendi birde nerede yaptırmıştın

selam kızlar işler güçler misafirler derken bayadır giremedim forma güzel şeyler olmuş anlaşılan. ben de gittim dr.a CA 19-9 testi yaptırdı yükselmiş kötü huylu olma olasılığı %5 de olsa var dedi. canım sıkkın günlerdir ağlamaktan helak oldum tedavim başlayamıyor illa operasyon dediler nolur şu mübarek günlerde dua edin de kistim kötü huylu olmasın... aranızda bu testi yaptıran var mı? nette araştırdım pek de iyi şeyler duymadım. eğer bu değer yüksek çıkmasaydı tedavim adet dönemimde başlıyodu((

canim sen ne yaptin basladinmi tedaviye insallah kistin kuculmustur ve insalla baslamisindir tedaviye..

aslında sağdaki normal kist küçülmüş soldaki çikolata kistide milim küçülmüş ama CA 19-9 testi diye bi şey yaptı 1 hafta da belli oldu. o yüksek çıkınca operasyon şart dedi. kötü huylu olma olasılığı varmış. çok üzülüyorum nolur dua edin başka şansım kalmadı operasyon yolu göründü

canim benim yaa.. sikma canini ben o operasyonu 3 defa gecirdim insallah bir sorun olmaz canim uzme kendini biliyosun stres durumu dahada kotu yapiyo Allihin izniyle hersey yoluna girer canim Rabbim yar ve yardimcin olsun su mubarek gunler hatrina Rabbim yuzunu guldursun insallah canim..
birde neti cok kafana takma bende ilk operasyonu duyunca cok arastirmistim resmen kafayi yemistim orda yazilanlarin hepsi dogru degil uzulme canim moralini yuksek tut Allaha emanet ol

kızlar neler yaptınız görüşmeyeli inşallah herşey planladığınız gibi gidiyordur benim tatil bitti dönünce morale çalışmalara başlarım diyordum dün dokora gittim adetin 21. günü yapılan hormon tahlili 12.91 çıktı doktor yumurtlama var dedi ama göbekten ulrasonla baktı kistin büyümüş operasyon gerek dedi göbekten bakılan ultrason vajinal ultrason kadar net sonuç vermiyor deniliyor ama genede canım çok sıkıldı benim geniş zamana ve morale ihtiyacım var ama kist hepsini elimden aldı maalesef ne yapacağımı şaşmış durumdayımartık forma giren yok sanırım umarım herşey yolundadır hakkımızda hayırlısı

canim uzme kendini gobekten bakilan ultrasonda benim 4. seviye endoyu pcos dediler yani poli kistik over sendromu dediler dusunebiliyonmu umudunu yitirme canim benim 5 yildir ilk defa pozitif sonuc oldu her gittigimde durumumun daha kotu oldugunu ogrendim ben umitlerle sevincle gidiyodum hastaneye ve aglaya aglaya donuyodum sikma canini bak 5 yil sonra Mevlam nasip eyledi dun yavrumun kalp atisinida duydum ve inanki 5 yildir cektigim herseyi biranda unutturdu simdi sende sabret uzulme umidini yitirme Rabbim buyuk hayirlisiyla sanada nasip edecektir yeterki vazgecme Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…