selam canım nasılsın kız keseciği gördünmü bebeğinin merak ettim gittinmi doktora
henuz gitmedim canim ayin 12 sinde insallah bende sabirsizlikla bekliyom ama doktorum 7. hafta olsunki kalp atisinida dinleyelim dedi cok giciklar yaa ben henuz bilmiyom hersey yolundami degilmi diye.. normal ebeyede gidemiyorum cunku hastane izin vermesi lazim ilk 12 hafta hastane bakacakmis, yaa biktim bu kurallardan..
sen ne yaptin hala bekliyon demi?
ayy kız oraası niye öyle yahu doğru düzgün insanı sevindirmiyorlar bile zaten bizim gibi sonradan görme anneler anne adayları herşeyden korkup birşy arıyorlar neyse kız merak ettim belki çift kese vardr diye bebek sağlıklı olsun da varsın olsun bakmasınlar darısı başımıza inş.yaz buraya herşeyini seni ve yavrunu unutmam yani hem haklısın kurallar saçma bıkmakta haklısın
evet canım son iğnemi bu ay yapacam canım ya kıbrısa gidecem ya sence ayın 18 menogona başlasam kaç gün kulllanırım mesala senin kaç günde yumurtaların gelişti
sagol canim benim insallah hayirlisiyla saglikli gorsemde ben birinede raziyim insallah yazarim canim sonuclari bana menegona vermediler lucrin kullandigim icin lucrinin gunlugunu verdiler sende bir sor istersen doktoruna niye menegona vermiski genelde lucrin depot kullananlara lucrinin gunlugunu veriyorlarmis ben 1 hafta gunluk lucrin kullandim 16 mayista baslamistim sonra 22 mayista kontrole gittim doktor gonal-fle birlikte lucrin kullanmami soyledi 2 haziranda opu olmustu 5 haziranda tranfer :) Rabbim insallah tedavini hayirli kilar canim ve sonundada hayirli ve saglikli evlatlar verir canim dualarim seninle sende gelismeleri yaz olurmu?
kızlar Endometrıozısı nedir acaba
canim endometriozis rahim tabakasi endometriumun rahim disinda buyumesi genelde sol tuplerde sol yumurtaliklarda basliyor ve her adet kanamasi sirasinda yayiliyor ve oralarda kaniyor rahim disinda kanayan yerlerdeki kan vucud tarafindan atilamiyor ve o kalan kanlar kistlesiyor oda cikolata kisti oluyor..
sendedemi var yoksa ?
canim endometriozis rahim tabakasi endometriumun rahim disinda buyumesi genelde sol tuplerde sol yumurtaliklarda basliyor ve her adet kanamasi sirasinda yayiliyor ve oralarda kaniyor rahim disinda kanayan yerlerdeki kan vucud tarafindan atilamiyor ve o kalan kanlar kistlesiyor oda cikolata kisti oluyor..
sendedemi var yoksa ?
yok canım bneimde rahim duvarıyla basım dertte kalınlasmıyordu ben mart ayında tüp bebege basladım daha bu ay transfer oldum düşün 5 aydır kalınlassın diye ugrasıyodum rabbim yüzümüze gülecek inşallah yavrularım bana tutunacak kızlar banada dua edin olurmu test günüm 6 temmuz
mirjam çok güzel anlatmışsın tatlım sana bir sorum olabilirmi peki..Şimdi bende bu sene başından beri peydah oldu endo..ama 1,5cm bile değil..hiç büyümedi aksine küçük mm farkları bile oldu farklı hastane ve doktor ölçümlerinde..
benim zaten rezerv fsh gibi bir sürü problemim var ike bunada sahibim şimdi elhamdülillah.Sol yumurtalıkta benimde dediğin gibi..
peki bu endo orada şimdi olmazsa ileride büyürmü illa..Doktorlar o kadar küçükki onu hiç önemsemiyorlar..bir şeye engel değil diyorlar..Ama merakım ilerde büyüyüp ameliyata kadar illa gidermi..yada ben onunla böyle yaşayıp gidermiyim? şimdiden teşekkürler..
canim gecmis olsun Rabbim sana ve evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallah canim tedavin hayirli vede bebisli olsunaz kalmis test gunune sonucu bizimlede paylas olurmu..
tabi paylaşırım canım ama inşallah güle oynaya paylaşırımmm
canim gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah seninkisi gercekten cok kucukmus.. bazi kadinlarin hic buyumuyomus hatta farkina bile varmiyomuslar birde cok ilerlememisse tedavisi mumkun demisti doktorum yani iylesme sansin cok yuksek cok sanslisin erken farkedilmis ama dikkat et stres, yeme aliskanliklari ve cevresel faktorler artiriyor..
buarada kac yasindasin? cocugun felan varmi?
28 yaşındayım gülüm yok ne çocuğuben bayağı dibine kadar tüpçüyüm zaten
canım ya menegonu lucrin bitikten 10 gün sonra başlıycam bu arada famerada kullanacakmışım menogomla birlikte bugün öğrendimmmsagol canim benim insallah hayirlisiyla saglikli gorsemde ben birinede raziyim insallah yazarim canim sonuclari bana menegona vermediler lucrin kullandigim icin lucrinin gunlugunu verdiler sende bir sor istersen doktoruna niye menegona vermiski genelde lucrin depot kullananlara lucrinin gunlugunu veriyorlarmis ben 1 hafta gunluk lucrin kullandim 16 mayista baslamistim sonra 22 mayista kontrole gittim doktor gonal-fle birlikte lucrin kullanmami soyledi 2 haziranda opu olmustu 5 haziranda tranfer :) Rabbim insallah tedavini hayirli kilar canim ve sonundada hayirli ve saglikli evlatlar verir canim dualarim seninle sende gelismeleri yaz olurmu?
canım ya menegonu lucrin bitikten 10 gün sonra başlıycam bu arada famerada kullanacakmışım menogomla birlikte bugün öğrendimmm
çok teşekkürler canm ya rabbim bebeğinide sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
kız opu ne demek?
:) bende bu forumda ogrendim opu yumurta toplama islemiymiscanim tedavin hayirli olsun insallah dualarim senle Allahin izniyle kolaylikla atlatirsin zor surecleri ve sonundada guzel haberler verirsin bize moralini cok yuksek tut moral cok onemli biliyon..
bu arada cok sagol canim guzel dileklerin icin
bak onu bilmiyordum canımmmm öğrendim sayende tşk.allah razı olsun biliyorsun haamilelerin duası kabul olur sende hamile olduğuna göre dua istiycm artık bebeğinde amin desin sen ederken yüksek tutuyorumda moralimi çok heyecan stres oluyor ya
seni gayet iyi anliyorum canim heyecan ve stres cok oluyo ama inanki ben diger tedavilerimde hep dikkat ettim aman is yapmiyim aman yatayim iyice stres oluyodum bu defa oyle yapmadim icimden ne geliyorsa onu yaptim strese girmemek icin hatta trasferimin 4. gunu pazara bile gittim dusun sadece ilk 3 gun cok onemli o zaman biraz dikkat ettim, yani demek istedigim kendine iskence etme icini ferah tut canim Rabbim bunca duayi bos cevirmez insallah
evet cnım haklısın rahat olmak gerek benim iğnelrim hep ramazana denk geliyor 10 gün tutarım diğer günler tutmuycam 3 günde bir dr.kontrolunude gidecem haliyle alttan bakacak oruçta bozulur bilemedim ki nasıl yapsam sen olsan ne yapardın iğnelerimi akşamda kullanabilirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?