Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Kızlar selam, benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur ( bende çikolata kisti mağduruyum

Kızlar selam, benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur ( bende çikolata kisti mağduruyum

Canim hayirli olsun insallah Mevlam hayirli saglikli evlatlar versin tranfer sonrasi cok zor geciyor Rabbim sonucunu hayirli kilsin insallah canim

Son düzenleme:
Canim hayirli olsun insallah Mevlam hayirli saglikli evlatlar versin tranfer sonrasi cok zor geciyor Rabbim sonucunu hayirli kilsin insallah canim

Amin canım amin. Ama insanız işte sabır denen olay yok zaman geçmiyor sanki ( Ne bileyim kafamda bi sürü sorular var içim sıkılyor daralıyorum sürekli (

Amin canım amin. Ama insanız işte sabır denen olay yok zaman geçmiyor sanki ( Ne bileyim kafamda bi sürü sorular var içim sıkılyor daralıyorum sürekli (

canim icini ferah tut pozitif olki sonucta pozitif olsun evet belki sabirsizis ama alnimizda ne yaziyosa onu yasayacaz Rabbim tedavini hayirli kilsin ve hayirli evlatlar versin insallah

Canım bence hiç doğum kontrol hapları ile uğraşma. Çünkü kistin çok büyük boşuna umutlandırıyorlar insanı. Aynı şeyleri aynı büyüklükteki kistlerim için bende yaşadım. Ama sende inşallah ameliyata gerek kalamdan çözülür. Ben ameliyat olmanı tavsiye ederim. 2 operasyon 1 olumsuz tüp bebek geçmişim var. 2. deneme çok şükür olumlu 3 aylık hamileyim. Çocuk istiyorsanız gerçekten geciktirmeyin derim. Hayallerinize kavuşmanız dileğiyle..

Slm kizlar Allahin izniyle hamileyim cok sukur..
bbbz canim sen zaten emindin biliyordun destegin ve guzel dileklerin icin cok sagol canim Allah razi olsun..
Rabbim herkese nasip etsin insallah arkadaslar..

canım tebrik ederim :119: :119: :119: :119: sen bize kocaman bir umutsun artık demekki bizde hamile kalabilicez rabbim inşallah sana bağışlasın bebişini

bbbz canim sen zaten emindin biliyordun destegin ve guzel dileklerin icin cok sagol canim Allah razi olsun..

canımmm tebrikler çok sevindim darısı başımıza inşallah :)) şimdi bol bol dinlen çok dikkat et kendine...

hepinize cok tesekur ederim Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallah benim hastaligim cok ilerlemisti artik umidimi nerdeyse yitirmistim cok sukur Rabbime bu gunleride gosterdi..
Allahim herkese nasip eylesin insallah..

hepinize cok tesekur ederim Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallah benim hastaligim cok ilerlemisti artik umidimi nerdeyse yitirmistim cok sukur Rabbime bu gunleride gosterdi..
Allahim herkese nasip eylesin insallah..

canım hayırlı olsun, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Ben de önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım. Böyle çikolata kisti olup hamile olanları gördükçe moralim yerine geliyor. Aynı mutluluğu bizim gibi bekleyenler de yaşar inşallah.

sagol canim cok tesekurler guzel dileklerin icin Insallah seninde guzel haberlerini aliriz burdan umudunu hic kaybetme moral gercekten cok onemli ben yaklasik 5 yildir neler yasadim bilsen..
Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah

sagol canim cok tesekurler guzel dileklerin icin Insallah seninde guzel haberlerini aliriz burdan umudunu hic kaybetme moral gercekten cok onemli ben yaklasik 5 yildir neler yasadim bilsen..
Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah

canım ya bak sevinmiştim önceeden şimdi daha çok sevindim bu sefer hamileyim diye biliyorsun artık inanmak istemedin korkularıdan silik çzgiye HAYIRLI OLSUN
BEBEĞİNİ SAĞSALİM KUCAĞINA AL HAYIRLI OLSUN RABBİM GÜZEL VE SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRSİN SANA

AMİN İNŞALLAH CANIM YA RABBİM HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP ETSİN
AMA CANIM VALLA ÇOOOK SEVİNDİM SENİN İÇİN DİNLEN BOL BOL TADINI ÇIKAR BİZDE GELİRİZ ARTIK ARDINDAN

Insallah geliceksiniz ardimdan biliyorum benki bunca sorunum varken Mevlam bu gunleri yasatti eminimki sizlerede verecek insallah..
dualarim sizinle..
evet hamileyim diyebiliyorum ama inanki hala inanamiyorum

Insallah geliceksiniz ardimdan biliyorum benki bunca sorunum varken Mevlam bu gunleri yasatti eminimki sizlerede verecek insallah..
dualarim sizinle..
evet hamileyim diyebiliyorum ama inanki hala inanamiyorum

canım ya inanmamakta haklısın yaşadıkların seni öyle hissettiriyor
HAMİLESİN allah korusun ikinizide allah razı olsun duaların için ben ve diğer kızlarda inş.birgün haberimizi veririz rabbim hepimize herkese yaşatsın hayırlısıyla
temmuz 18de iğnelere başlasam sence yumurta toplama işlemine kadar ne kaadar sürer

Amin canim insallah Allahim sahit dualarim hep sizlerle yasadiklarinizi bende yasadigim icin neler hissettiginizi cok iyi biliyorum
canim ben 16 mayista basladim ignelere ve 2 haziranda yumurta toplama islemi oldu ama benim durum farkliydi ben adet olmadan basladim yani doktorum beni ignelerle (lucrin depot) la gecici menepoza sokmustu sonra direk icsi tedavisine ignelerle hic adet olmadan basladim 16 mayista 1 hafta igne yine lucrin ama gunluk kullandim sonra 22 mayista konturole gittim ve gonal f de basladim 2 haziranda yumurta toplandi ve 5 haziranda transfer yapildi..
Rabbim tedavini hayirli kilsin insallah sonundada hayirli saglikli evlatlar versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…