aminnn canım ya ben başından inandım olacağına inş.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına alır sevin canım ya korkma
allahım korur sen kendinde biliyorsun belki inanamak istemiyorsun korkularından ikinci çizgi silikte olsa kolay kolay çıkmaz darısı bizim başımıza inşallah
Allah razi olsun canim yaa cok destek oldun bana Rabbim insallah en kisa zamanda hayirli evatlarla mujdelesin seni
canim ben yaklasik 5 yildir doktora her gittigimde kotu haber aldim inanki yasadiklarimin hepsini yazacak olsam sayfalar yetmez piskolojim iyice bozuldu doktora gitmeden once biseyim yoktu simdiyse yok yok..
bana doktorumun soyledigi test sonucu pozitif bile olsa ilk 3 ay senin icin cok tehlikeli herseye hazirlikli ol dedi o yuzden sevinmeye bile cok korkuyom piskolojimi iyice bozdularbu arada yarin sabah son kez test yapicam
Rabbim burda derdine care aramaya calisan herkesin yuzunu guldursun insallah
allah sendende razı olsun inşallah amin rabbim hepimize nasip etsin seninkinide sana bağışlasın inşallah
canım doktorlara bakma öyle hiç biri güzel konuşmazki herkeste ilk 3 ayda risk var sen moralini bozma mutlu ol sevin allaha bırak korkularından azıcık gülen yüzün için dilerim daha çok güler korkularına endişelerine yenilme sevincini yaşa
nedenmiş hem senin için tehlikeli olsun allahım korusun seni bebeğini
allah sendende razı olsun inşallah amin rabbim hepimize nasip etsin seninkinide sana bağışlasın inşallah
canım doktorlara bakma öyle hiç biri güzel konuşmazki herkeste ilk 3 ayda risk var sen moralini bozma mutlu ol sevin allaha bırak korkularından azıcık gülen yüzün için dilerim daha çok güler korkularına endişelerine yenilme sevincini yaşa
nedenmiş hem senin için tehlikeli olsun allahım korusun seni bebeğini
canim benim yaa insallah cok sagol guzel dileklerin icin.. zaten herkeste ilk 3ay tehlikesi var ama soylediklerine gore benim endo cok ilerlemisya o yuzden benim ekstra telikem varmis ama benim icimden bir ses yavrum benimle diyor Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin..
Kızlar selam, benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur( bende çikolata kisti mağduruyum
Canim hayirli olsun insallah Mevlam hayirli saglikli evlatlar versin tranfer sonrasi cok zor geciyorRabbim sonucunu hayirli kilsin insallah canim
Amin canım amin. Ama insanız işte sabır denen olay yok zaman geçmiyor sanki( Ne bileyim kafamda bi sürü sorular var içim sıkılyor daralıyorum sürekli (
ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEY OLMAYACAK KIZ BAK İÇİMDEN SENİN İÇİN HİÇ KÖTÜ BİRŞEY GEÇMEDİ VALLA İNŞ.ALLAHIN İZNİYLE Bİ SORUNLA KARŞILAŞMAYACAKSINcanim benim yaa insallah cok sagol guzel dileklerin icin.. zaten herkeste ilk 3ay tehlikesi var ama soylediklerine gore benim endo cok ilerlemisya o yuzden benim ekstra telikem varmis ama benim icimden bir ses yavrum benimle diyor Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin..
Kızlar selam, benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur( bende çikolata kisti mağduruyum
AS CANIMM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİDE YAZARSIN AYYY AMAN O KİSTİN MAĞDURLAQRI OLANLARDAN BİRİDE BENİM ARTIK İNŞ.YAKAMIZI BIRAKIR RABBİM BİZLERE HAYIRLISIYLA ŞİFASINI VERSİN
merhaba kızlar bende de endometriozis var. sol da 7cm'e kadar ulaştı. ilk öğrendiğimde 2,5 cm'di. daha sonra giderek büyüdü. geçen yıl ağustosda öğrendim o günden beri bebek için uğraşıyoruz bir türlü hamiş kalamyınca eşim de çıktı dr.a onda da azosperm varmış. ergenlikten sonra kabakulak geçirmiş meğer. bu yüzdenn tüp bebek'e yönlendirdi dr. ama bildiğim kadarıyla endometriozis tam anlamıyla engel değil gebeliğe. ben de şimdi büyük olduğu için d.k. hapı kullnıyorum küçülmeye çalışıyoruz eğer küçülürse tüp bebeğe başlıyacaz, küçülmezse ameliyat olucam(
Slm kizlar Allahin izniyle hamileyim cok sukur..
bbbz canim sen zaten emindin biliyordundestegin ve guzel dileklerin icin cok sagol canim Allah razi olsun..
Rabbim herkese nasip etsin insallah arkadaslar..
hepinize cok tesekur ederim Rabbim evlat hasreti ceken herkese nasip etsin insallah benim hastaligim cok ilerlemisti artik umidimi nerdeyse yitirmistim cok sukur Rabbime bu gunleride gosterdi..
Allahim herkese nasip eylesin insallah..
canım hayırlı olsun, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Ben de önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım. Böyle çikolata kisti olup hamile olanları gördükçe moralim yerine geliyor. Aynı mutluluğu bizim gibi bekleyenler de yaşar inşallah.
canım hayırlı olsun, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Ben de önümüzdeki ay tüp bebek yaptıracağım. Böyle çikolata kisti olup hamile olanları gördükçe moralim yerine geliyor. Aynı mutluluğu bizim gibi bekleyenler de yaşar inşallah.
Slm kizlar Allahin izniyle hamileyim cok sukur..
bbbz canim sen zaten emindin biliyordundestegin ve guzel dileklerin icin cok sagol canim Allah razi olsun..
Rabbim herkese nasip etsin insallah arkadaslar..
canım ya bak sevinmiştim önceeden şimdi daha çok sevindim bu sefer hamileyim diye biliyorsun artık inanmak istemedin korkularıdan silik çzgiye HAYIRLI OLSUN
BEBEĞİNİ SAĞSALİM KUCAĞINA AL HAYIRLI OLSUN RABBİM GÜZEL VE SORUNSUZ HAMİLELİK GEÇİRSİN SANA
AMİN İNŞALLAH CANIM YA RABBİM HAYIRLISIYLA HEPİMİZE NASİP ETSİN
AMA CANIM VALLA ÇOOOK SEVİNDİM SENİN İÇİN DİNLEN BOL BOL TADINI ÇIKAR BİZDE GELİRİZ ARTIK ARDINDAN
Insallah geliceksiniz ardimdan biliyorum benki bunca sorunum varken Mevlam bu gunleri yasatti eminimki sizlerede verecek insallah..
dualarim sizinle..
evet hamileyim diyebiliyorum ama inanki hala inanamiyorum
canım ya inanmamakta haklısın yaşadıkların seni öyle hissettiriyor
HAMİLESİN allah korusun ikinizide allah razı olsun duaların için ben ve diğer kızlarda inş.birgün haberimizi veririz rabbim hepimize herkese yaşatsın hayırlısıyla
temmuz 18de iğnelere başlasam sence yumurta toplama işlemine kadar ne kaadar sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?