Endoskopik yüz germe - Facelift

ufffff çoook geçmiş olsun. Bencede zor geçmiştir tabi ya. Onca işlem. Bende şubat haftası olucam Ercan Bey'e. 1 hafta sonra işe dönmem lazım. Acaba dönebilir miyim? Resimlerinizi görebilir miyim? Göz altlarım o kadar çukur ki, gider mi onlar emin olamıyorum.Güle güle kullanın

sevgi083'ün mesajına "cevapla" yapamıyorum o yüzden buraya yazıyorum..Çok geçmiş olsun.Çok güzel olacak sonuç inşallah.Ercan Bey'e mi ameliyat olmuştunuz?Ağır bir ameliyat sanırım, 2 gece hastanede yatmak gerektiğine göre..Fotoğraflarınızı nasıl görebiliriz acaba?İzleme için davet gönderdim.

Ben de Ercan Bey'e olmayı düşünüyorum. Haberleşelim mutlaka..8 günde işe dönmeniz zor olabilir yalnız

ya ben bir şeyi merak ediyorum. göz kapağı estetiği değilde o fazlalık kaş kaldırma ile de giderilemez mi? hem kaş göz mesafesi genişler hem de kaşlar kalkık olur ve göz kapağı düşüklüğü gider endoskopik yöntemle ? yanılıyor muyum acaba

Selam. Ben de bu ameliyatı 2008 de yaptırdım. 8 günde işe dönebilmeniz çok zor. Yani çok fazla ödem oluyor yüzünüzde, en az iki hafta istirahat etmeniz gerekir bence.

Selam. Ben de bu ameliyatı 2008 de yaptırdım. 8 günde işe dönebilmeniz çok zor. Yani çok fazla ödem oluyor yüzünüzde, en az iki hafta istirahat etmeniz gerekir bence.
Doktor 5 gunluk hasta fotografi gosterdi. Normal gorunuyordu. Baska iznim yok malesef o sekilde sismis suratla gidicem mecbur . Gecer cabuk insallah.

Su an nasilsiniz peki. Gorunus olarak memnun musunuz. Doktorunuz kimdi

Şimdiki teknikleri çok bilmiyorum. Ben 2008 de oldum endoskopik orta yüz germe ameliyatı. Güner Uysal'a oldum. Çok memnunum sonuçtan ama ameliyat sonrası süreç çok ağrılı oldu. Yüzüm korkunç şişti, yaratık gibiydim. Çocuklarım beni tanıyamadı.

Ama sonuç mükemmel. Gözlerimde küçülme filan da olmadı.

Güner Uysal diye arayınca kalp krizinden öldüğünü öğrendim.. Gözlerde alt ve üst olup küçülme olmamış, fotoğraflarını paylaşacak, ameliyatından memnun kalan arkadaşlar, yazarlarsa sevinirim.. Ocak 27 'ye kadar çoğu burç için en verimli estetik zamanıymış.

imkansiz.serdar eren seda sayani kor olmaktan kurtaran dr.bildigim kadari ile.programinda seda sayan kendi agzi ile anlatti.ve son hali tek kelime ile muhtesem.

9-DR Fevzi Yavas *****
10-DR Ibrahim Askar(Izmir)****
11-DR Fatih Dagdelen
12-DR Hayati Akbas ***

Kim ameliyat olduysa bende resmini gormek istiyorum

arkadaşlar endoskopik yüz germede şakaklar dışında ağız içi ya da göz altından mutlaka kesi yapılıyor muydu yoksa şakak yeterli oluyor mu bazı durumlarda? bilgisi olan var mı?bugün tekrar ercan beye gittim ikinci gidişim olduğu için de vaktini almak istemedim, 15 tatilde ameliyat olmaktı niyetim ama tam karar vermemişsiniz biraz daha düşünün dedi..ağız içinden kesi sözü geçti bir ara ama o açık germede mi yapılıyo dedi emin değilim şimdi..videoları izlediğimde bazılarında ağız içi kesi var bazılarında yok.bir de aynada gösterdi nasıl durabileceğini çok çok az fark etti sanki..kaşları da gösterdi az kalkıyor, normal duruyor orda sorun yok ama alın da gereriz alnınız açılsın dedi..

Ercan bey ne fiyat verdi sana misc? Agiz ici kesi gerekirse yapiyorlarmis

Ercan bey ne fiyat verdi sana misc? Agiz ici kesi gerekirse yapiyorlarmis

fiyatı konuşmadık ama geçen yıl yazın gittiğimde 12.500 demişti..iki doktordan birine karar vermeye çalışıyorum..sen ne yaptın karar verdin mi..

Ben insallah mart sonunda olacagim. Tugrul bey I dusunuyorum, aslinda erhan bey I dusunmustum hatta erhan bey ile gorustum de AMA Tugrul bey kafama daha cok yatti,ercan bey endoskopik yapmayacak mi sana? Fiyati endoskopik icin daha dusuk soylemisti Ercan bey bana.sen ne zaman oluyor sun?resimlerini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…