Merhaba, gün gün göremedim neden oldu acaba ben mi beceremedim?Arkadaşlar benim resimleri inceledinbiz mi.Ben olduktan sonra gün gün resimleri ekledim.Size yardımcı olur diye düşünüyorum
ufffff çoook geçmiş olsun. Bencede zor geçmiştir tabi ya. Onca işlem. Bende şubat haftası olucam Ercan Bey'e. 1 hafta sonra işe dönmem lazım. Acaba dönebilir miyim? Resimlerinizi görebilir miyim? Göz altlarım o kadar çukur ki, gider mi onlar emin olamıyorum.Güle güle kullanınmerhaba kizlar
1. gün cok zor gecti sanki üstümden otobüs gecmis gibiydi ameliyatan ciktim ilk hatirladim doktorun elimi tutup tamam hersey iyi oldu diyip beni teseli etigidi
gözlerimi acamiyordum nerdeyse tuvalete kalkmayim diye katheder takmislar....... alt taradima 5dakika uyaninca cook agrim wardi ama hemen agri serumu taktilar gecti sonra hic agrim olmadi sadece basinc we cekme hissedim.........zaaten sadece uyku ilaci istedim dokor bey iki gün kalin dedi iki gün kaldim cook düsünceli doktor gercekten hastanede cook ilgiliydi her 20 dakeye gelib birisi bir ihtiyacim warmi diye sordu
3gün her tarafim sisti cinli domuzlara benzemisdim 4. gün öfff dedim berbere gittim sacimi yikadim biraz kesdirdim kendimi iyi hissetmek icin
günden güne fark oluyor iyiye gidiyorum ama 5. gün doktor dikisleri aldi 300liraya krem falan yazdi kök hücre tedavisi oldugumdan karnim dan yag almis 4 yerinden o sadece cok acidi kalkarken yatarken falan
hava alaninda cantalarimi bavularimi tasidim ondan öncede istanbulda yagmurda falan kaldim pazartesinden carsamba coook kötü oldum doktor demisti agir tasima sogukta kalma ingilme diye....dikis yerlerim su topladim ses duyamiyordum kafam agriyordu gözlerim yine o kadar sistiki cook kötü görüyordum ....annem pazartesi beni görünce sakli aglamis cook kötüydüm ama sükür bugün cook iyiyim
ben davet sanırım gönderdim:)davet gönderen herkes görecek resimleri
ufffff çoook geçmiş olsun. Bencede zor geçmiştir tabi ya. Onca işlem. Bende şubat haftası olucam Ercan Bey'e. 1 hafta sonra işe dönmem lazım. Acaba dönebilir miyim? Resimlerinizi görebilir miyim? Göz altlarım o kadar çukur ki, gider mi onlar emin olamıyorum.Güle güle kullanın
Selamlar bana da özel foto atar mısınız? Şubat son haftası bu operasyonu olabilmek için son sürat araştırma halindeyim. 8 gün sonra işe dönmem lazım. O sebeple çok önemli benim için aşama aşama görüntüler. Ercan Bey ile görüştüm. Sanırım kendisine olacağım. Benimle paylaşırsanız memnun olurum. Sevgiler.
Selam. Ben de bu ameliyatı 2008 de yaptırdım. 8 günde işe dönebilmeniz çok zor. Yani çok fazla ödem oluyor yüzünüzde, en az iki hafta istirahat etmeniz gerekir bence.Selamlar bana da özel foto atar mısınız? Şubat son haftası bu operasyonu olabilmek için son sürat araştırma halindeyim. 8 gün sonra işe dönmem lazım. O sebeple çok önemli benim için aşama aşama görüntüler. Ercan Bey ile görüştüm. Sanırım kendisine olacağım. Benimle paylaşırsanız memnun olurum. Sevgiler.
Doktor 5 gunluk hasta fotografi gosterdi. Normal gorunuyordu. Baska iznim yok malesef o sekilde sismis suratla gidicem mecbur . Gecer cabuk insallah.Selam. Ben de bu ameliyatı 2008 de yaptırdım. 8 günde işe dönebilmeniz çok zor. Yani çok fazla ödem oluyor yüzünüzde, en az iki hafta istirahat etmeniz gerekir bence.
Su an nasilsiniz peki. Gorunus olarak memnun musunuz. Doktorunuz kimdiSelam. Ben de bu ameliyatı 2008 de yaptırdım. 8 günde işe dönebilmeniz çok zor. Yani çok fazla ödem oluyor yüzünüzde, en az iki hafta istirahat etmeniz gerekir bence.
Şimdiki teknikleri çok bilmiyorum. Ben 2008 de oldum endoskopik orta yüz germe ameliyatı. Güner Uysal'a oldum. Çok memnunum sonuçtan ama ameliyat sonrası süreç çok ağrılı oldu. Yüzüm korkunç şişti, yaratık gibiydim. Çocuklarım beni tanıyamadı.
Ama sonuç mükemmel. Gözlerimde küçülme filan da olmadı.
9-DR Fevzi Yavas *****şimdilik öne çıkan isimler
1-Serdar Eren
2-Tuğrul Turan
3-Erhan Eryılmaz
4-Ercan Karacaoğlu
5-Oytun İdil
6-Özcan Çakmak
7-Naci Çelik
8-Ozan Bitik
Lütfen sizlerde bu liseteye yüz ameliyatlarında öne çıkan isimleri eklermisiniz?
harika...hangi dr'a ameliyat oldunuz ve fiyati mumkunse soyleyebilirmisiniz.bende subat sonu gibi dusunuyorum.Bu ameliyat öncesi resmim
Diğer ikisi ameliyattan hemen sonra
Ben de gormek isterim fotograflarinizi..arkadaşlar ben ameliyat olalı 5 ay oldu 2 yeni resim yükledim, bugünki halim.
Ercan bey ne fiyat verdi sana misc? Agiz ici kesi gerekirse yapiyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?