Endoskopik yüz germe - Facelift

Meraba arkadaslar bende endoskopi yux germeyi dusunuyorm 1 senedir.su ana kadar 3 doktor ile konustum.ercan bey 10.500 dedi .ibrahim askar hic guven vermedi endoskpi bence hic yapmiyor tip bazi konularda caresiz gibi bi yorum yapti.erhan eryilmaz da 15.000 dedi. Ercan beye guven duydum aciklayici ve tecrubeli geldi bana .erhan beyde cok tecrubeli ama fiyat cooook fazlaa .oytun idille gorussemmi yoksa bukadar yeter mi dr arastirmasi icin bilemedim .oytun beyle gorusen varmi arkadaslar fiyat nedir onda birde tecrubesi nasil hic bilmiyorum.topigi bastan sona okudum ama kafam karisti kim hangi dr a ameliyat oldu sonucu nasildi valla karistim.☺

Canim, oytun bey ile ben gorustum fiyati 7000 tl, ama yaptiran hastalarinin resimlerine baktim, maalesef onceden de huzel degillermis, ameliyattan sonra da guzel degillerdi, ama iyi bir doktor, ayrica ibrahim askar a bende guvenmedim, Ercan bey in fiyati 8000 tl idi neden bu kadar zam yapmis ki?

ingiltere ile fiyatlari ayni demek ki Erhan bey in, o halde niye Turkiye ye gideyim ki, ben ingilteredeyim, burada yaptirmak daha akil kari , cok pahali bu fiyat, ustelik Tr de kalacak yerim yok, otel parasi vs ile buradan daha pahali bir rakam cikiyor, Tugrul bey in de fiyati ucuz degil ama endoskopik degil klasik yapiyor ve bir daha yuz gerdirme ihtiyaci uzun yillar duymuyoruz. Erhan bey ile bende gorustum bana da 15 bin tl dedi fiyat olarak ama endoskopik ameliyatin 15bintl etmeyecegini dusunuyorum. Erhan bey in fiyati yuzunden herkes Ercanm bey e yoneliyor sanirim

Son düzenleme:

Aynı durumdayım.Ameliyata karar verdim hatta hemen olup kurtulmak istiyorum ama ErHan ve ErCan Bey'in arasında kaldım.İkisine de ikinci kez gittim.Hatta dün Erhan Bey'de ona ameliyat olan buraya da üye olan arkadaşla karşılaştım:)Resimlerini paylaştığı için hemen tanıdım.Çok doğal ve güzel görünüyordu :)
Erhan Bey bana da 15 bin dedi.Hastane kullanım ücretine zam yapılmış galiba.Ercan Bey'den ikinci kez gittiğimde fiyat almayı unuttum.İlkinde 12500 demişti.İki doktor da güven verici, deneyimli.Ercan Bey alnı da gereriz biraz açılsın dedi.Erhan Bey alın değil kaş kuyruğunu biraz kaldırırız dedi.Başka da bir farklılık yok önerdikleri ameliyatta.
15 bin az değil bence de ama parayı bi kenara bıraksanız hangisine olurdunuz?

Tuğrul Bey'i duymadım.Olan hastaları gördün mü, sonuçlar nasıl?
Her an olabilirim:)40 larımız karışır belki
Ercan Bey niye yüksek söyledi bana bilmiyorum.Ekstra bir ameliyat da yok içinde.Tekrar fiyat için aradım ama Ptesi'ne kadar yokmuş

Erhan Bey'in özellikle iki hastası buraya üye ve çok memnunlar.Resimlerini de gördük.Ercan Bey'in hastaları aktif üye değillerdi sanırım çok fazla geri dönüş alamadık ve resim göremedik.Aynı şekilde çok memnun olan resim paylaşan olsa Ercan BEy derdim tereddütsüz.İlk gittiğimde çünkü çok ikna olmuş ve tamam demiştim aradığım doktor.

Tugrul Turan bu konuda muthis bence, bir arastir derim, kalici ve guzel sonuclar.

sen ne zaman olacaksin Misch? ben endokoskopigin daha genclere uygun oldugunu dusunuyorum, klasik daha kalici sonuclar veriyor gibime geliyor, endoskopikte goz kismi oldukca guzel oluyor(Erhan bey in ameliyatlarinda) ama nazobial bolgede hic bir degisiklik goremiyorum ,Tugrul bey genclestirme ameliyati yapiyor resmen,Erhan bey guzellestirme yapiyor sanki)

Son düzenleme:

tuğrul bey açık mı yapıyor? açık ameliyatı önermediler..biz de genciz güzeliz:)
sen ercan beye gitmiş miydin ?

tuğrul bey açık mı yapıyor? açık ameliyatı önermediler..biz de genciz güzeliz:)
sen ercan beye gitmiş miydin ?
Evet Tugrul bey acik yapiyor tabii iz oluyor ama kalici sonuc, Ercan bey ile gorusmustum evet ama mail yoluyla gorustum, yanina gittigimde maalesef randevusuz gitmistim, kendisi bir ameliyattaydi, o yuzden yuzyuze gorusememistim. Ben 50 yasima gelince yeniden ameliyat yaptirmak istemiyorum yani istedigim benim nazobial bolgenin gerilmesi ,bu endoskopikte mumkun gozukmuyor.

Ayni sekilde arkadaslar olup kurtulmak istiyorum biran once ercan beyin gosterdigi resimlerde baya ikna ediciydi.tugrul bey acik germe yapiyosa sicak bakmam cunku yasim 31 bu yasta acik bana olmaz.bide deri fazlaligi da yok pek.erhan bey bana senin goz altindan yanaga kadar olan yerde cok fazla yanak dokun yok dedi . asil senin goz altindaki yanak ustune implant yaparsak daha guzel sonuc verir dedi.ben implantada sicak bakmiyorum tabi.param okadar olsa tabiki erhan bey derim.ama ercan beyide es gecemem cunku onun yaptigi ameliyatlarda sislik cok uzun surmuyor kendisi de belirtti ve sonuclar cok iyiydi.2 doktor arasinda bence sadece para farki var.yada bana mi oyle geldi bilemiyorum ama .ercan beyle gorustukten sonra cok ikna olmus sekilde ciktim.

Cnm endoskopi yaptirinca ve sonrasinda uykuna dikkat edersen bence bi 10-12 sene gider bide ozamna kadar daha cok teknik cikar diye dudunuyorum.bide yaslanma sureci hep var onu durduramiyoruz malesef

4mevsim sen nezamn gorusmustun ercan beyle 2014 te mi 2015 te mi .hersene rakam artiyo nasil bir artissa 1500 tl mi artiyo anlamadim.

nasıl içine siniyorsa..bir 5 -10 sene sonra da alt yüz gerekecek zaten.endoskpik yöntemin alta faydası yok..ikisini birden olup kurtulabilirsin o da mantıklı..

aynı şeyleri düşünüyoruz aşağı yukarı..ikisinin de çok iyi sonuçlarını gördüm fotoğraflarda..ercan bey de yok ptesine kadar .8-9 aydır ameliyat olup olmamaya, olursam yag enjeksiyonu mu endoskopik mi olmasına karar vermeye çalışıyorum..o kararı verdim şimdi son aşamadayım..hayırlısı olsun hepimize..gece rüyamda görsem keşke hangisinde sonucun iyi olacağını

Misch sen kac yasindaydin

sakin ama sakin yag enjekte ettirme olur mu? yag koyduranlar cok pisman.

Yağ olayi bnmde aklimi karistiriyo arkadaslar .tum yuzemi yapiyolar yoksa ust yuzemi onu sormayi unutmusum dr lara sormadim.goz altina cok cok az olur ama boyle 3 ay sonrada kusum aydin gibi bi surat istemiyorum.

Yağ olayi bnmde aklimi karistiriyo arkadaslar .tum yuzemi yapiyolar yoksa ust yuzemi onu sormayi unutmusum dr lara sormadim.goz altina cok cok az olur ama boyle 3 ay sonrada kusum aydin gibi bi surat istemiyorum.

genelde üst yüze elmacık kemiklerinin üstüne yapıyorlar..altlara yapmak riskli kuşum aydın olma durumu var..alt yüzün oval ve ince olması ideal diyor dr lar...senin yaşına aslında yağ enjeksiyonu uygun olabilir..ama iyi bir doktora yaptırman lazım .ben cesaret edemedim kötü olursa diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…