Endoskopik yüz germe - Facelift


Cnm yasim genc ama yanak dokusu asada goz alti bos baya saclari yukardan topluyorum biraz canlilik gelsin diye ve yuzum ince alt yuz v seklinde ama bu aralar u biraz yanak dusuk cunku .misch yanak dokun fazlaysa bence yag yaptirma o yukari cikinca iyi durur. Dr 2 side bana 2 cc gerekli dedi 2 cc nekadar ki .himm tamm dedim ozamnda heyecandan unutmusum 2cc nekadar eder yani volum nasil oynar yuzde diye.
Misch bide yanak dokusunun ustune yag olursa sarkma olur nazobinal olur bnce .doku kaldirilmasi lazim yoksa olmaz gibi cunku temel saglam degil.ben sey dusunuyorum endoskopiden sonra volum eksik olursa enjekte ettiricem.
 
Bide ben istanbula bu dr olayi icin geldim sadece 5 gundur burdayim.tugrul beye de bi gorunsemmi acaba .acik yapiyosa fiyat araligi ne arkadaslar.
 
Bide ben istanbula bu dr olayi icin geldim sadece 5 gundur burdayim.tugrul beye de bi gorunsemmi acaba .acik yapiyosa fiyat araligi ne arkadaslar.
Bence Tugrul bey ile de gorus ama yasin cok genc, ine de bak resimlere, Ercan bey in yaptigi ameliyatlar ile Erhan bey in yaptigi ameliyatlardaki en buyuk fark goz kapaklari ve kaslari Erhan bey cok guzel yapiyor, Ercan bey natural birakiyor yani cekici olmuyor bence Ercan bey in yaptigi goz kapaklari...Git bir gorus,hepsinden cok siki pazarlikla fiay ogren, bir de Nuri battal var ,o da cok indirim yapiyor, bir de onunla gorus lutfen, nereden geldin Istanbul a?
 
A Ailana , M misch Arkadaşlar klasik yüz germe ileri yaşlarda yapılması uygun olan bir teknik ve tek başına yeterli değildir, endeskopik yüz germenin tamamlayıcısıdır. Yani 50-55 yaşında ilk yüz germe yaptırıyorsunuz farz edelim yüzün üst bölgesi için yine endoskopik , allt bölge içinde klasik yüz germe yapılıyor, kısaca iki teknikte gerekli oluyor eğer çok ileri yaştaysanız ya da yüzde çok deformasyon varsa. Lildeniz cnm sana ortayüz germe tekniği yeterli gelir yaşın çok genç, misch eğer dr sadece ortayüz yeterli dediyse ve alt yüz için kaygın varsa o bölgeler için ne yapılabileceğini sor.....Biliyorsun ben ortayüzü 39 yaşımda olmuştum ve benimde yüzümün alt bölgesi nerdeyse buldog köpeği gibi sarkıktı yaşıma göre fazla deforme olmuştu benim dr'da demişti ortayüz germe üst bölge için etkili , alt bölgeye sınırlı oranda bir etkisi olur diye ama alt bölgeyi gerelim demedi, nazolabial bölgeye yağ enjeksiyonu yapmıştı, ameliyat sonrası ilk baktığım yer ağız burun çizgim oldu ve aşağıya dönük olan çizgiler yukarı bakıyordu, şimdi yine o bölgede çizgim var ama asla eskisi gibi yaşlı bir görünüm vermiyor şimdilik...Yağ enjeksiyonu yüzün alt bölgesi için riskli katılıyorum çok da mağdur var bununla ilgili bu sebeple çok ehil ellerde yapılmalı....
 
Ercan beye ameliyat olup buraya resim koyan kim vardi
sevgi vardi
su anda kac yasindasiniz? ameliytinizdan memnunsunuz sanirim? kime yaptirmistiniz? resminizi gormem mumkun mu acaba?
 

canım 1 cc su 1 gr dı diye hatırlıyorum. yağ olduğuna göre 1 gr dan azdır. (özgül ağırlık hikayesi) 2 grama yakın yağ eklenecek bir yanağa..çok az değil mi..?anlamadım valla dr.a sormak lazım..
çok üçgense yüzün endoskopikle daha da keskinleşebilir ..bu yöntem zaten ağzın üstünki dokuları burnun üstüne yana doğru taşıyor..gördüğüm fotolarda üçgen yüzlerde çene daha sivri hale gelmişti sanki ameliyat sonrası..ağız k.enarında biriken sarkan doku yoksa o kısım yukarı çıkarsa orantı bozulabilir..doktorculuk oynamak gibi olmasın tabi
yanak dokusu normal bende.biraz aşağı inme var.iyi yapılan yağ enjeksiyonunda aşağı kayma olmuyormuş..naci bey de güvence vermişti örneğin..ama iyi doktorların da verdiği fiyat endoskopik ameliyat fiyatına geliyor..üst yanakta doku azsa eninde sonunda yağ enjeksiyonu yaparlar.zaten endoskopikte de
yapmayan yok..
 

nuri bey benim doktoruuum.endoskopik için gitmedim ona..cok yuksektir fiyatları diye...sen aldın mı fiyat?
 
nuri bey benim doktoruuum.endoskopik için gitmedim ona..cok yuksektir fiyatları diye...sen aldın mı fiyat?

ercan bey natural bırakıyo goz kapakalrını dersen ona olmayı tercih ederim..bana alın da gerelim deyince gözüm korkmuştu..
 
Sevgi diye bir bayanın resimleri vardı Ercan Bey'e ameliyat olan ama resimleri koyan kendisi değil başka bir kullanıcıydı ben de görmüştüm o resimleri.
 

peganum aslında ilginç değil mi..kulak boyunca kesi yapılıyor ordan üst yüz de kaldırılabilir yüzün doğallığı ve şekli de bozulmaz ama volum versin diye heralde endoskopik yöntemi yine kullanıyorlar ..
alt yüzde pek sorun yok . doktorlar da gerek görmedi...seninkinde nasıl toparlanma oldu anlamadım..demek ki çoğu üstten aşağı inen dokuymuş..
lildeniz kesinlikle çok gençsin açık ameliyatı yapmazlar sana.bize bile yapmıyorlar..
 
Şu an 44 yaşındayım benim doktorum 2 ay önce vefat etti maalesef Dr. Güner Uysal. İzlemeye alıyorum albümü görebilirsiniz.
canim cok cok tesekkur ederim, cok guzel olmussunuz masallah ki zaten onceden de guzelmissiniz. Ben de sizinle yasitim 44 yasindayim ,nazobial bolge cok moralimi bozuyor ama sizing ameliyattan 2 sene onceki resminize cok dikkatli baktim hemen hemen sorunumuz ayniymis, Guner bey ile maillesme imkanim olmustu,mekani cennet olsun,size de cok cok tesekkur ederim resimlerinizi gosterdiginiz icin.
 
nuri bey benim doktoruuum.endoskopik için gitmedim ona..cok yuksektir fiyatları diye...sen aldın mı fiyat?
git al fiyat, epeydir face den ve whatsapp tan yazisiyorduk biz onunla,indirim yapacak soz Verdi bana:)
 
ercan bey natural bırakıyo goz kapakalrını dersen ona olmayı tercih ederim..bana alın da gerelim deyince gözüm korkmuştu..
evet Ercan epeyce natural birakiyor gozkapaklarini, gozlere el degdigi hemen hemen hic anlasilmiyor, Erhan in yaptiklarinda gozler yukari kalkiyor, kaslarin ucu yukari kalkiyor
 

Canım bazı dr'lar yine kulak önünden açıp yine yanağı kaldırabiliyorlar ama şakak ve gözaltından girilerek yapılan ameliyat en son teknik günümüzde. Benim durumumda haklısın yanaklarım inmiş aşağıya dr'da öyle söylemiştii gözaltlarım boşalmıştı çukurlaşmıştı, yanak eski pozisyona gelince o yığılma da kalktı ortadan.
 
nuri bey kimsenin bilmediği uygulamadığı özel yöntemler kullanabiliyor..yağ enjeksiyonu yapalım endoskopik için erken demişti..beni dinlemiyosun diyebilir şimdi..kararsızlık yüzünden ciddiye alınmayacağım yani yakındasorayım bir fiyatı
..
 
yag enjeksiyonunu kesinlikle istemedigimi soyledim ben kendisine, tamam demisti ama tabi yuzyuze konusmak lazim, bir arkadasima gozalti ameliyati yapti, cok da uygundu fiyati ve cok da basariliydi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…