Endoskopik yüz germe - Facelift

yag enjeksiyonunu kesinlikle istemedigimi soyledim ben kendisine, tamam demisti ama tabi yuzyuze konusmak lazim, bir arkadasima gozalti ameliyati yapti, cok da uygundu fiyati ve cok da basariliydi.

ben de burdan birine önermiştim, özelden sormuştu .memnun kalmış diye duydum.ben epey ödemiştim sadece göz kapağı ameliyatına..

İzmirden cnm

Haklisin bana olmaz o .ben ercan beyde nazobinali epey cok bi bayan resmi gordum .muthis degismis nazobinal yoktu .bnce sanada endoskopi yetrli olur cnm altyuzde gevseme yoksa.birde volum yukari kalkinca baya bi degisiyo insan.ercan bey bana senin yuzun endoskopiden sonra tam bi prizma olur guzel olur sana demisti.

Eve evet sarışın bir bayandı o da genç bir hastaydı resimleri koyan kullanıcının adını hatırlayamıyorum benim listemdeydi ama kimdi?

Onun yasi gencti ewet sonuc harikaydi sis hali bile .ve goz kismida iyi gorunuyodu ust kapakta vardi.son halini gorememistim onun cnm sen gorebildinmi

Onun yasi gencti ewet sonuc harikaydi sis hali bile .ve goz kismida iyi gorunuyodu ust kapakta vardi.son halini gorememistim onun cnm sen gorebildinmi
Yok cnm son halini yüklemedi hatta geçen yazın çok talep etmişlerdi ondan son hal fotosunu ama bağlantı kurulamamıştı sanırım...Kendi düşünceme göre şimdi çok daha güzeldir diyorum.

Ewet haklisin en buyuk fark gozlerde . belki istekleri oyledir cnm cok kaldirtmak istememis olabilirler.ama bnm fikrimde ercan bey var hem fiyat iyi hem uygulamasi guzel hemde odem sorunu olmuyo cok.ama param olsa 5 bin daha erhan beye olurum maalesef yok okadar.ama 2 dr da baya iyi

Yok cnm son halini yüklemedi hatta geçen yazın çok talep etmişlerdi ondan son hal fotosunu ama bağlantı kurulamamıştı sanırım...Kendi düşünceme göre şimdi çok daha güzeldir diyorum.
Keske yuklese de gorsek . mesela burun estetiginde cok ornek var nette ama endoskopik yuzgermede cok ornek goremiyoruz.

Keske yuklese de gorsek . mesela burun estetiginde cok ornek var nette ama endoskopik yuzgermede cok ornek goremiyoruz.
Canım burun estetiği yaptıran çok var ama yüz germe yaptıran daha sınırlı sayıdadır çok örnek olmaması doğal...Birde Sevginin resimlerini yükleyen kullanıcı denizkizi355 olabilirmi diye düşünüyorum emin değilim bir albümü var ama resimler açık değil. Sadece tahminde bulunuyorum.

Peragnum ben senin resimlerinide gormustum ve inanamamistim. Bi insan bu kadar yas genclesir yaa .zaten guzelmissin her yasin guzelligi gidiyo sana .ama bu halin cidden harika olmus .

Yok o değildi canım benim listemde de vardı ama hatırlayaamadım bende hatta yazıştık özelden bende bir ara kaş kaldırma için bakınmıştım,o dönem yazıştık sevgi,bentoprak ve eskilerden bir üye artık aktif değiller bentoprakla faceden telden görüşüyoruz,resim yüz diye foruma koymadı akrabaları var gizli oldu

bentoprak arkadaşımızı forumdan ziyarete gitmiştik evet özelikle doğal olsun diye doktora belitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…