Neyse ben yalnış hatirlamışım o zaman. Bentoprak yüz fotosu koyamayscağını söylüyordu hep.. Ben de gizli olmuştum ama iyileşmem çok yavaş olunca biraz sorun yaşadim insanlara anlstmadaYok o değildi canım benim listemde de vardı ama hatırlayaamadım bende hatta yazıştık özelden bende bir ara kaş kaldırma için bakınmıştım,o dönem yazıştık sevgi,bentoprak ve eskilerden bir üye artık aktif değiller bentoprakla faceden telden görüşüyoruz,resim yüz diye foruma koymadı akrabaları var gizli oldu
Neyse ben yalnış hatirlamışım o zaman. Bentoprak yüz fotosu koyamayscağını söylüyordu hep.. Ben de gizli olmuştum ama iyileşmem çok yavaş olunca biraz sorun yaşadim insanlara anlstmada
Burada da resimlerimi sadece takibkmde olanlar görüyor yine gizliliği korumaya çalışıyorum.
Benim için cok büyük acı oldu vrfat haberini almak. Allahım nurlar içinde yatirsin inşallah.doktoruna çok üzüldüm haberi görünce şok oldum bende kendini görmüştüm gördüğün birinin ölüm haberini okumak çok acı allah rahmet eylesin
Şu an telden yazdığım için Anzerbalinin profiline ulaşamadım yarin bilgissyarfan bakayım resimler duruyormu hala. Cok sağol Jelesec.hatırladım peganum :)))anzerbalı adlı üye idi....evet bentoprak damat sahibi bir arkadaşımız ve akrabaları var burada üye olan ondan hiç koyamadı ama karın fotosu var hala yüzü olmadan
hatırladım peganum :)))anzerbalı adlı üye idi....evet bentoprak damat sahibi bir arkadaşımız ve akrabaları var burada üye olan ondan hiç koyamadı ama karın fotosu var hala yüzü olmadan
Haklisin bana olmaz o .ben ercan beyde nazobinali epey cok bi bayan resmi gordum .muthis degismis nazobinal yoktu .bnce sanada endoskopi yetrli olur cnm altyuzde gevseme yoksa.birde volum yukari kalkinca baya bi degisiyo insan.ercan bey bana senin yuzun endoskopiden sonra tam bi prizma olur guzel olur sana demisti.
Cok yorucu bi donem bu cidden isime konsatre zor oluyorum is para anne dr derken bide sonucu dusunuyorum .
Ben ercan beye olucam sanki icimden oyle geliyo misch.rüyamda göremedin dün bir şey:)
güzel olur dediyse sana uygun bir yöntem demek ki..beni hafif gülümsetti böyle olacak dedi.pek bir şey fark etmedi aslında zaten hep güldüğüm için.
genelde erhan bey diyor o halde forumdaki arkadaşlar..
Neyse ben yalnış hatirlamışım o zaman. Bentoprak yüz fotosu koyamayscağını söylüyordu hep.. Ben de gizli olmuştum ama iyileşmem çok yavaş olunca biraz sorun yaşadim insanlara anlstmada
Burada da resimlerimi sadece takibkmde olanlar görüyor yine gizliliği korumaya çalışıyorum.
Ben ercan beye olucam sanki icimden oyle geliyo misch.
ben de koyamam resim..
ercan beyin asistanına ulaşmaya çalışıyorum..
resim koyma işi benim için de sorun.ancak yakın arkadaslara gönderirim sanırım..ciddi bir kamu kurumunda çalışıyorum
Ben tekrar bi gorusme icin ulasmistim asistanina oda bana haftaya gelicek dedi.ben telefonla gorusucem tekrar.bu arada oytun idil jamaikadaymis aradim kendisini.galiba uykusundan uyandirdim oytun beyi
ben de koyamam resim..
ercan beyin asistanına ulaşmaya çalışıyorum..
resim koyma işi benim için de sorun.ancak yakın arkadaslara gönderirim sanırım..ciddi bir kamu kurumunda çalışıyorum
Cnm hangi dr a olucaksin.bu arada sevgi83 tu heralde onun resimlerini ben gormedim.goren varsa eger kaslarin durumu nedir arkadaslarorda saat kaç acaba
asistanına ulaşabildim.Fiyat alıp dönecek.Ağbimin dr olduğunu hatırlamıştı ikinci gittiğimde, ilkinde dr yakınına indirim yaparız demişti onu da belirtin dedim
ameliyat hemen yapabilir mi diye sordum çok yoğun ama bir konuşurum istersenzi dedi..
helecanlandım
4mevsim boşa geçiyor günlerim .karar versem hemen olacağım..ercan beyin burda olmaması kötü oldu..
sen de karar veremiyorsun galiba.bize bir bakıcı lazım hastanede..ameliyat sonrası kaçıncı gün uçağa izin veriliyor?
4 mevsim misch kizlar siz nereden geliceksinizBen Ameliyattan sonra kacinci gun ucaga binilir bilmiyorum, evet bakici lazim bize:) ben de cok kararsizim gercekten, off Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
Misch cnm hic bilmiyorum kafam okadar yogun ki simdi jamaika saatini hesaplicak kafa kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?