4 mevsim misch kizlar siz nereden geliceksiniz
Hhaahhaajhaaa cnm benm tamm o da olurevden geleceğim inşallah
Haydi merakla son kararlarınızı bekliyorum.. Arkanızdan sıradayım.. Bir de geçen gün kendisi de İstanbul'un iyi doktorlarından olan bir arkadaşım Prof. İsmail Kuran'ı tavsiye etti.. Bilgisi olan var mı?
Ben ingiltereden gelecegim ildenizcigim..4 mevsim misch kizlar siz nereden geliceksiniz
Hadi misch ol su ameliyati ,ol da bana cesaret ver, ne dedi fiyat olarak? Ercan bey de cok iyi doktor, Ben de kararsizim zaten, Erhan bey in fiyati bana cok pahali geldi maalesef, Tugrul bey Erhan bey in endoskopik fiyatina klasik yuz germe yapiyor, Ercan bey Erhan bey in fiyatinin cok daha altinda fiyat veriyor ve hastanede kalmama da izin veriyor Ercan bey,Erhan bey ikinci gun taburcu ediyor oysa bana bakacak kimsem yok,otelde kalsam bile yapayalniz olacagim, bir annem var Ona da kiyamiyorum ,beni o halde gormeye dayanamaz annem cok uzulurtananananm..ercan beyin asistanı döndü..fiyat gayet iyi..Şubat'ta çok yoğunmuş yalnız boş gün olmayablirmişisterseniz bir konuşun dedi..arasam mı acaba?
fiyat için tercih yapmak istemiyorum bu işlerin dönüşü yok malum.Allahım yardım et kişisel tarihimde dönüm noktası olacak kararlar arifesindeyim..
Ismail Kuran, yurdakul ilker manavbasi bunlar cok iyi doktorlar diye duydum Ben deŞans dile Hapi..dün % 50 deydim.Bugün %70 karar verdim.yarına kesinleşirim umarım..İsmail Kuran'ı duydum ama bu konuda nasıl bilmiyorum..
Sevgi83 Ben gordum AMA yeni ameliyat olmustu, kaslari normaldi ,yuzu bantliydi ve resimlerinden birinde elleri ile iki yanagini tutmustu,o yuzden hic bir sey anlamadim. AMA ercan bey in bir erkek hastasini gordum ,muhtesem olmustu, sadece bozukluklari duzeltmis Erhan bey extra guzellesirtecek kendinden bir sey kalmamisti yani kisi gencligine donmustu.Bende yakin arkadaslara yollayabilirim.
Cnm hangi dr a olucaksin.bu arada sevgi83 tu heralde onun resimlerini ben gormedim.goren varsa eger kaslarin durumu nedir arkadaslar
Ildenizcigim sen neden ahmet seyhan I dusunmedin? Izmir de iyi bir doktor diye biliyorum ve 9 eylul de adnan Menderes I niye dusunmedin? Adnan Menderes e ameliyat olan arkadasim var ,muazzam otesi,bir afet kadinUcak konusu onemli arkadaslar basinc olayi var.bide kac saat yolculuk yapicana bagli bence .tahminen bi 5-6 gun sonradir dikisler alininca tam bilmiyorum.
Tesekkur ederim cnm bende ercan beye olmayi dusunuyorum cnku isi hem iyi yapiyor hemde fiyat iyi.benmde maddi problemim var aslinda o yuzden.ama ercan beyde iddali bi isim bence .Sevgi83 Ben gordum AMA yeni ameliyat olmustu, kaslari normaldi ,yuzu bantliydi ve resimlerinden birinde elleri ile iki yanagini tutmustu,o yuzden hic bir sey anlamadim. AMA ercan bey in bir erkek hastasini gordum ,muhtesem olmustu, sadece bozukluklari duzeltmis Erhan bey extra guzellesirtecek kendinden bir sey kalmamisti yani kisi gencligine donmustu.
.Ildenizcigim sen neden ahmet seyhan I dusunmedin? Izmir de iyi bir doktor diye biliyorum ve 9 eylul de adnan Menderes I niye dusunmedin? Adnan Menderes e ameliyat olan arkadasim var ,muazzam otesi,bir afet kadin
Benim 56 yasindaki arkadasimi 25 lik yapti Adnan Menderes hoca, ustelik endoskopik yapti veee arkadasim memur oldugu icin hastane masraflarini devlet karsiladi..C
.
Cunku izmirde cok boyle islem yapilmiyor goz kapagi falan yapiliyoda boyle ustalik isteyen islerde pek guvenemedim.tecrube acisindan cnm
Sanirim %80 bende Ercan bey e olacagim cunku artilari dusundugumde Ercan bey bana daha uygun, hem endoskopik,hem hastanede bakilacagim,hem fiyat uygun hemde Ercan bey de basarili bir doktor...Tesekkur ederim cnm bende ercan beye olmayi dusunuyorum cnku isi hem iyi yapiyor hemde fiyat iyi.benmde maddi problemim var aslinda o yuzden.ama ercan beyde iddali bi isim bence .
Anzerbali paylasmisti sevginin resimlerini, Canim sen ne zaman ameliyat olacak sin?Sevgi83 un resimlerini nasil gorebilirim arkadaslar
Ben insallah 7 Nisan da olacagim,sana neler yapilacak?Ben martta dusunuyorum.dr ercan bey 3 mart demisti bana eger olucaksan .bilmiyorumki degisirmi tarih.sen nezamnn dusunuyosun cnm
Hadi misch ol su ameliyati ,ol da bana cesaret ver, ne dedi fiyat olarak? Ercan bey de cok iyi doktor, Ben de kararsizim zaten, Erhan bey in fiyati bana cok pahali geldi maalesef, Tugrul bey Erhan bey in endoskopik fiyatina klasik yuz germe yapiyor, Ercan bey Erhan bey in fiyatinin cok daha altinda fiyat veriyor ve hastanede kalmama da izin veriyor Ercan bey,Erhan bey ikinci gun taburcu ediyor oysa bana bakacak kimsem yok,otelde kalsam bile yapayalniz olacagim, bir annem var Ona da kiyamiyorum ,beni o halde gormeye dayanamaz annem cok uzulurtum bunlari dusununce Ercan bey de yaptirayim diyorum,kisacasi gonlum Erhan a yaptirmak istiyor AMA fiyati cok pahali geliyor,otel masrafi vs vs bana maaliyeti yuklu olur. Ben de kredi cekecegim, Turkiye den emekliyim. Bu ulkede zaten kredi almam mumkun degil, burada kazandigim para universitede okuyan cocuguma zor yetiyor. Kisacasi Benim durumum tamamen maddi,maddi sorununuz yoksa Erhan bey e yaptirin derim Ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?