Endoskopik yüz germe - Facelift

Haydi merakla son kararlarınızı bekliyorum.. Arkanızdan sıradayım.. Bir de geçen gün kendisi de İstanbul'un iyi doktorlarından olan bir arkadaşım Prof. İsmail Kuran'ı tavsiye etti.. Bilgisi olan var mı?

Haydi merakla son kararlarınızı bekliyorum.. Arkanızdan sıradayım.. Bir de geçen gün kendisi de İstanbul'un iyi doktorlarından olan bir arkadaşım Prof. İsmail Kuran'ı tavsiye etti.. Bilgisi olan var mı?

Şans dile Hapi..dün % 50 deydim.Bugün %70 karar verdim.yarına kesinleşirim umarım.. İsmail Kuran'ı duydum ama bu konuda nasıl bilmiyorum..

Hadi misch ol su ameliyati ,ol da bana cesaret ver, ne dedi fiyat olarak? Ercan bey de cok iyi doktor, Ben de kararsizim zaten, Erhan bey in fiyati bana cok pahali geldi maalesef, Tugrul bey Erhan bey in endoskopik fiyatina klasik yuz germe yapiyor, Ercan bey Erhan bey in fiyatinin cok daha altinda fiyat veriyor ve hastanede kalmama da izin veriyor Ercan bey,Erhan bey ikinci gun taburcu ediyor oysa bana bakacak kimsem yok,otelde kalsam bile yapayalniz olacagim, bir annem var Ona da kiyamiyorum ,beni o halde gormeye dayanamaz annem cok uzulur tum bunlari dusununce Ercan bey de yaptirayim diyorum,kisacasi gonlum Erhan a yaptirmak istiyor AMA fiyati cok pahali geliyor,otel masrafi vs vs bana maaliyeti yuklu olur. Ben de kredi cekecegim, Turkiye den emekliyim. Bu ulkede zaten kredi almam mumkun degil, burada kazandigim para universitede okuyan cocuguma zor yetiyor. Kisacasi Benim durumum tamamen maddi,maddi sorununuz yoksa Erhan bey e yaptirin derim Ben.

Şans dile Hapi..dün % 50 deydim.Bugün %70 karar verdim.yarına kesinleşirim umarım.. İsmail Kuran'ı duydum ama bu konuda nasıl bilmiyorum..
Ismail Kuran, yurdakul ilker manavbasi bunlar cok iyi doktorlar diye duydum Ben de

Bende yakin arkadaslara yollayabilirim.

Cnm hangi dr a olucaksin.bu arada sevgi83 tu heralde onun resimlerini ben gormedim.goren varsa eger kaslarin durumu nedir arkadaslar
Sevgi83 Ben gordum AMA yeni ameliyat olmustu, kaslari normaldi ,yuzu bantliydi ve resimlerinden birinde elleri ile iki yanagini tutmustu,o yuzden hic bir sey anlamadim. AMA ercan bey in bir erkek hastasini gordum ,muhtesem olmustu, sadece bozukluklari duzeltmis Erhan bey extra guzellesirtecek kendinden bir sey kalmamisti yani kisi gencligine donmustu.

Ucak konusu onemli arkadaslar basinc olayi var.bide kac saat yolculuk yapicana bagli bence .tahminen bi 5-6 gun sonradir dikisler alininca tam bilmiyorum.
Ildenizcigim sen neden ahmet seyhan I dusunmedin? Izmir de iyi bir doktor diye biliyorum ve 9 eylul de adnan Menderes I niye dusunmedin? Adnan Menderes e ameliyat olan arkadasim var ,muazzam otesi,bir afet kadin

Tesekkur ederim cnm bende ercan beye olmayi dusunuyorum cnku isi hem iyi yapiyor hemde fiyat iyi.benmde maddi problemim var aslinda o yuzden.ama ercan beyde iddali bi isim bence .

C
Ildenizcigim sen neden ahmet seyhan I dusunmedin? Izmir de iyi bir doktor diye biliyorum ve 9 eylul de adnan Menderes I niye dusunmedin? Adnan Menderes e ameliyat olan arkadasim var ,muazzam otesi,bir afet kadin
.
Cunku izmirde cok boyle islem yapilmiyor goz kapagi falan yapiliyoda boyle ustalik isteyen islerde pek guvenemedim.tecrube acisindan cnm

C
.
Cunku izmirde cok boyle islem yapilmiyor goz kapagi falan yapiliyoda boyle ustalik isteyen islerde pek guvenemedim.tecrube acisindan cnm
Benim 56 yasindaki arkadasimi 25 lik yapti Adnan Menderes hoca, ustelik endoskopik yapti veee arkadasim memur oldugu icin hastane masraflarini devlet karsiladi..

Tesekkur ederim cnm bende ercan beye olmayi dusunuyorum cnku isi hem iyi yapiyor hemde fiyat iyi.benmde maddi problemim var aslinda o yuzden.ama ercan beyde iddali bi isim bence .
Sanirim %80 bende Ercan bey e olacagim cunku artilari dusundugumde Ercan bey bana daha uygun, hem endoskopik,hem hastanede bakilacagim,hem fiyat uygun hemde Ercan bey de basarili bir doktor...

Ben martta dusunuyorum.dr ercan bey 3 mart demisti bana eger olucaksan .bilmiyorumki degisirmi tarih.sen nezamnn dusunuyosun cnm

Orta yuz bolgesindeki her yer cnm yanaklar goz alti goz kapagi ve kas cnm bide 2cc yag demisti amaa .yag olayina cok sicak bakmiyorum ama bakicam artik duruma gore yag olayina kararvericem

Yag beni de korkutuyor AMA bana da 2cc yag dediler

anlıyorum seni..ameliyat sonrası dinlenmen lazım.ben bile burda bazı şeyleri organize etmeye çalışıyorum..eşim öyle yoğun ki tatile bile gidemiyoruz.arkadaşlardan birine söyleyeceğim olmazsa..hastanede ziyaret etmeye, elimden bir şey gelirse de yardımcı olmaya çalışırım sana.
.ameliyattan sonra yan yatılmıyor mu acaba..yan yatmadan uyuyamıyorum..
maddi sorun yok gözden çıkardım 15 bini ama aynı işlem daha uyguna yapılıyosa neden çok vereyim.kolay kazanılmıyor sonuçta..benim gönlüm ercan beyden yanaydı aslında.daha iyi olduğunu düşünmüştüm bu konuda..daha iyi iletişim kurduğum için de olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…