Ben insallah 7 Nisan da olacagim,sana neler yapilacak?
Orta yuz bolgesindeki her yer cnm yanaklar goz alti goz kapagi ve kas cnm bide 2cc yag demisti amaa .yag olayina cok sicak bakmiyorum ama bakicam artik duruma gore yag olayina kararvericem
Sagol arkadasim,teklif etmen yeterli, tabii ki ayni islem daha uygun yapiliyorsa niye daha pahaliya yaptiralim,ameliyattan sonra sanirim oturur vaziyette uyuyoruz:))anlıyorum seni..ameliyat sonrası dinlenmen lazım.ben bile burda bazı şeyleri organize etmeye çalışıyorum..eşim öyle yoğun ki tatile bile gidemiyoruz.arkadaşlardan birine söyleyeceğim olmazsa..hastanede ziyaret etmeye, elimden bir şey gelirse de yardımcı olmaya çalışırım sana.
.ameliyattan sonra yan yatılmıyor mu acaba..yan yatmadan uyuyamıyorum..
maddi sorun yok gözden çıkardım 15 bini ama aynı işlem daha uyguna yapılıyosa neden çok vereyim.kolay kazanılmıyor sonuçta..benim gönlüm ercan beyden yanaydı aslında.daha iyi olduğunu düşünmüştüm bu konuda..daha iyi iletişim kurduğum için de olabilir..
Sevgi83 Ben gordum AMA yeni ameliyat olmustu, kaslari normaldi ,yuzu bantliydi ve resimlerinden birinde elleri ile iki yanagini tutmustu,o yuzden hic bir sey anlamadim. AMA ercan bey in bir erkek hastasini gordum ,muhtesem olmustu, sadece bozukluklari duzeltmis Erhan bey extra guzellesirtecek kendinden bir sey kalmamisti yani kisi gencligine donmustu.
Var bende mail adresini verirsen yollarim sanamafya babası gibiydi önce di mi adam..inanılmazdı değişim..bir kadın hastasındaki değişim de süperdi..erhan beyde de gecen gün süper değişim gösteren iki hasta fotoğrafı gordum..
ercan beyle görüşemedim demiştin.resimleri nasıl gordun..varsa sende görebilir miyim..
Sagol arkadasim,teklif etmen yeterli, tabii ki ayni islem daha uygun yapiliyorsa niye daha pahaliya yaptiralim,ameliyattan sonra sanirim oturur vaziyette uyuyoruz:))
Var bende mail adresini verirsen yollarim sana
Ewet cnm zayif yuzum.gozalti dokusu asada .yuzumde elmacik kemiklerim belirgin fakat yandan doku yok fazla asaya kaymis .fazla dokuda olmadigindan nazobinal de yok sadece ufak bi cizik var.cildim yagli oldugundan sarkma oluyo.gunduz yuzumu 2 kere kullandigim jelle yikamam gerekiyo.yoksa parliyorum bayaa bi
Anzerbali KK'den ayrılmış olabilirmi ne listemde var ne de burada aratıyorum profiline ulaşamıyorum.
Anzerbali KK'den ayrılmış olabilirmi ne listemde var ne de burada aratıyorum profiline ulaşamıyorum.
Ayyy cok uzuldum yaaa umarim kotu bisey yokturcanım adını değiştirmiş olabilir en son bebeğinin kalbi durmuştu karnında(((( şimdi aktifmi bilemiyorum...hatta burada yazım vardı adı değişmiş evet baktım şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebek-gorunmuyor.741239/page-3#post-38480402
Evet Damarcıkız adıyla kayıtlı....Çok üzüldüm durumuna Allah yardımcısı olsun.canım adını değiştirmiş olabilir en son bebeğinin kalbi durmuştu karnında(((( şimdi aktifmi bilemiyorum...hatta burada yazım vardı adı değişmiş evet baktım şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebek-gorunmuyor.741239/page-3#post-38480402
Cnm ben düşünüyorum .fakat bu aralar sevgilimden ayrildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?