Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben insallah 7 Nisan da olacagim,sana neler yapilacak?

aaaa kızlar siz gün almış mıydınız??niye söylemiyosunuz..4mevsim hangi doktordan gün aldın?bana da şubat cok zor dedi asistanı..yarın birebir konuşucağız kararım netleşirse.. belki erkene alabilirmiş..

Orta yuz bolgesindeki her yer cnm yanaklar goz alti goz kapagi ve kas cnm bide 2cc yag demisti amaa .yag olayina cok sicak bakmiyorum ama bakicam artik duruma gore yag olayina kararvericem

2 cc yağı ercan bey mi dedi? çok az 2 cc bir şey olmaz..kök hücre olduğu için parlaklık versin diye yapıyorlar..zaten yüzüm zayıf diyordun ..sen bilirsin tabi..

Sagol arkadasim,teklif etmen yeterli, tabii ki ayni islem daha uygun yapiliyorsa niye daha pahaliya yaptiralim,ameliyattan sonra sanirim oturur vaziyette uyuyoruz:))

mafya babası gibiydi önce di mi adam..inanılmazdı değişim..bir kadın hastasındaki değişim de süperdi..erhan beyde de gecen gün süper değişim gösteren iki hasta fotoğrafı gordum..
ercan beyle görüşemedim demiştin.resimleri nasıl gordun..varsa sende görebilir miyim..

Ewet cnm zayif yuzum.gozalti dokusu asada .yuzumde elmacik kemiklerim belirgin fakat yandan doku yok fazla asaya kaymis .fazla dokuda olmadigindan nazobinal de yok sadece ufak bi cizik var.cildim yagli oldugundan sarkma oluyo.gunduz yuzumu 2 kere kullandigim jelle yikamam gerekiyo.yoksa parliyorum bayaa bi

Var bende mail adresini verirsen yollarim sana

Sagol arkadasim,teklif etmen yeterli, tabii ki ayni islem daha uygun yapiliyorsa niye daha pahaliya yaptiralim,ameliyattan sonra sanirim oturur vaziyette uyuyoruz:))

aa uyunmaz ki öyle..zaten bel ağrıalrım oluyor sık sık

2 cc den korkma bence..benim de küçük yüzüm ve nazobinal alan yok..dediğin gibi toplu yüzlerde daha çok oluyor o alan..yağlı cilt de kırışmıyor o açıdan avantajlı..ben haal bu yaşta bu ameliyatı olman gerefktiğinden emin değilim ama doktorlar da uygun bulduğuna göre diyecek bir şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…