Cnm ben düşünüyorum .fakat bu aralar sevgilimden ayrildim.bu yuzden birazcik ertelicem sanirim doktor arastirmasini.aslinda karar verdim.erhan beye olmak istiyorum.biraz kendimu toplamam lazim
canim cok gecmis olsun, oldun kurtuldun arkadasim, insallah kolay iyilesirsin, sigara icmiyorsun degil mi? cenene yag koyulmasini anlayamadim ama arzu77 yaptirmisti cok guzel olmustu cenesi umarim seninki de cok guzel olurpeganum ameliyat oldum pazartesi günü..hala inanamıyorum..su an dayak yemiş bir moğol gibiyim..yuzum 2 hatta 3 katına cıktı..ağrım cok az oldu agrı kesiciyle gecti.1 gun sonra eve cıktım ve agrı kesici almadım bile ama anestezi yuzunden cok istifra ettim..ceneme de yagekledi erhan bey ama su an buyuk etli bir cene gibi duruyor.cenedeki yag kalmıyır demişti umarım kalmaz ya da şimdi şiş oldugu için boyle, inince alışırım belki..
damar yolum acılmışken her sey hazırken vazgeciyordum neredeyse..her sey hazır erhan bey geldi gozlere dokunmayın cekince kuculuyor dedim o zaman ameliyat etmem dedi.oyleydi böyleydi derken başka bir hastasına bakmaya gitti..vazgecmiştik tam derken her sey hazır olayım dedim..krizantem de yanımdaydı sağolsun..harika bir arkadas.
sizin yuzunuz bu kadar şişti mi emin değilim..burnum bile şiş..çok buyuk bir risk arkadaslar..sargılar acılacak ve içinden bakalım ne cıkacak..
canim cok gecmis olsun, oldun kurtuldun arkadasim, insallah kolay iyilesirsin, sigara icmiyorsun degil mi? cenene yag koyulmasini anlayamadim ama arzu77 yaptirmisti cok guzel olmustu cenesi umarim seninki de cok guzel olur
M misch canım çok geçmiş olsun, şaşırdım valla çabuk hareket etmişsin. İlk günlerin oldukça şiş olur ,şu anki yaşadığın her şey normal, hiç merak etme iyi bir dr seçtin emin ellerdesin.[/QUOT
sağol canım .asırı şiştim.eski deneyimleri okumasam kafayı yıyebilirdim boyle mi kalıcam diye...kavga dövüş erhan beye oldum.ama haklı aslında.gozu kaşı elleme deyince ameliyatın butunluğu bozuluyor..zor bir hastayım itiraf etmek gerebkirse..
Canim insallah cabucak iyilesirsin, doktor E veya a vitamini vs verdi mi? belki daha cabuk iyilesmeni saglar, bir de et kemik suyu yemeye calis, et kemik suyu vs daha cabuk iyilesmeni sagliyor, hatta jole icindeki jelatin nedeniyle daha cabuk iyilsemeye yardimci oluyor. Iyi yaptin bence, oldun ameliyati kurtuldun, darisi basima insallah, sorunsuz, iltihapsiz, guzelce iyilesirsin cok guzel olursun insallah.
Agrin var mi? ben Gokhan Guney in halini gormustum, korkunctusagol bitanem..et ve et suyu hiç yiyemiyorum maalesef.doğal vejetaryenim.yumurtayla desteklemeye calısıcam..vitamin vermedi.evde c vitamini var ama ters etkisi olur filan diye içmedim..su halimi gören anında vazcgecer ameliyattan..
Çok geçmiş olsun.. En önemlisi çok güzel olsun.. Her yüz operasyonunda özellikle lifting ise çok şişme olur, suratın rengi bile karalaşır.. Meraklanma ..Ltf gün gün resimlerini paylaş ki Misch, bu operasyonu düşünen herkese destek ve yol gösterici ol.. Hepimizin buna ihtiyacı var.. Bol şans tekrar..peganum ameliyat oldum pazartesi günü..hala inanamıyorum..su an dayak yemiş bir moğol gibiyim..yuzum 2 hatta 3 katına cıktı..ağrım cok az oldu agrı kesiciyle gecti.1 gun sonra eve cıktım ve agrı kesici almadım bile ama anestezi yuzunden cok istifra ettim..ceneme de yagekledi erhan bey ama su an buyuk etli bir cene gibi duruyor.cenedeki yag kalmıyır demişti umarım kalmaz ya da şimdi şiş oldugu için boyle, inince alışırım belki..
damar yolum acılmışken her sey hazırken vazgeciyordum neredeyse..her sey hazır erhan bey geldi gozlere dokunmayın cekince kuculuyor dedim o zaman ameliyat etmem dedi.oyleydi böyleydi derken başka bir hastasına bakmaya gitti..vazgecmiştik tam derken her sey hazır olayım dedim..krizantem de yanımdaydı sağolsun..harika bir arkadas.
sizin yuzunuz bu kadar şişti mi emin değilim..burnum bile şiş..çok buyuk bir risk arkadaslar..sargılar acılacak ve içinden bakalım ne cıkacak..
Agrin var mi? ben Gokhan Guney in halini gormustum, korkunctuinsallah bir an once iyilesirsin, ben de vejeteryanim maalesef ama yazin abicigimin parmagi kopmustu ve doktor bol bol kemik suyu icmesini soylemisti, cok sukur iyilesti abicigim. Evet doktora sormadan kullanmamak lazim ama bazi sitelerde okudum ki, Ester C ve A vitamini oneriyordu. Sen yine de sormadan sakin kullanma, Allah korusun kanin sulanir kanama vs olur diye korkarim. Duzeleceksin arkadasim hem de cok guzel olacaksin insallah, dualarim seninle... Bol bol su icmeye calis.
bu iyi, cunku kopekler kotu seyleri hemen hissediyorlar, demek ki super olacaksin. Agrin olmamasina sevindim, ilk gun Wc ye vs gidebildin degil mi?agrim yok..cok agrı hiç olmadı.ilk gun serumdan agrı keiciler verildi.ikinci gun kesildi..yardımcı kadınımız vardı dün şok geçirdi korktu..ama iki köpeğimiz hiç yadırgamadı..ustume atladılar...
bu iyi, cunku kopekler kotu seyleri hemen hissediyorlar, demek ki super olacaksin. Agrin olmamasina sevindim, ilk gun Wc ye vs gidebildin degil mi?
Canim sabirsizlikla bekliyorum bir an once iyilsemeni am akendine cok iyi bakmaya calis,sakin yorma kendini mumkun oldugunca dinlenne guzel dusundun hiç aklıma gelmemişti..gidebildim ilk gun yardımla..
Canim sabirsizlikla bekliyorum bir an once iyilsemeni am akendine cok iyi bakmaya calis,sakin yorma kendini mumkun oldugunca dinlen
Siz ne demek istiyorsunuz? Ben de Erhan bey e ameliyat olacagim,nasil Boyle itham edresiniz? Benim cevremden en az 8-9 arkadasim Erhan bey e ameliyat olacak, Melem hanim da Bizlere yol gostermek icin resmini paylasti. Bence siz bir doktor icin calisiyor olabilirsiniz.Bu ne yaa,koskoca Turkiye de Erhan Eryilmaz dan baska doktor yok mu? Sirf bunu yazmak icin uye oldum, sanirim hepiniz Erhan Eryilmaz dan prim aliyorsunuz, endoskopik yuz germe ameliyatlarinin fiyatlari 6-8 bin arasi,ne yapiyorsunuz hastayi kaziklayip,geri kalanini cebe mi atiyorsunuz? Yazik burasi tam bir pazarlama dukkani olmus....niye baska doktorlarin adi gecmiyor? Hic birinize inanmiyorum ozellikle de su melem77 ye ,kesin Erhan Eryilmaz dan komisyon aliyor belli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?