Endoskopik yüz germe - Facelift

Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var
Canim nasilsin? insallah iyisindir, bugun sargilarin acilacak mi? agrin var mi?

canım sargılar 6 ncı gun yani cumartesi açılacak..ağrı hiç yok..ikinci gunden itibaren yan yatabliyorum zaten..yuzum yastığa yaslamıyorum elimle destek oluyorum..yan yatmamak lazımmış aslında ama alışkanlık yapacak bir şey yok.bir parça inme var gibi..çenem de küçüldü..bir yanak diğerinden büyük duruyor umarım geçer..ki önceden de oyleydi..

Canim tabii ki gececek, burada cok okudum, insanlarin once simetrisi bozuluyormus hatta his kaybi bile olabiliyormus, yani sende insallah his kaybi yoktur? bende yan yatmaya alismisim ama bu gunlerinde cok dikkatli olmaya calis mumkun mertebe yanagina agirlik vermemeye calis. simdi yuzun hic gorunmuyor mu? yani sadece gozlerin mi acik? cok soru soruyorum kusura bakma, ben de 8 nisan da ameliyat olacagim ya, inan bende heyecanliyim. Dualrim seninle insallah cok ama cok genclesir ve cok ama cok guzel olursun. Agri olmamasi iyi ,peki ya gerginlik hissi var mi?

4mevsim böyle bişey ben diyemem bilemem de!!! herkese hayırlı kararlar dilerim sadece okuyup araştırıp bir kaç dr görüp öyle karar verilmesi gerektiğini hep yazdım
Kafam allak bullak oldu aslinda bu siteye 2007 de uye oldum ama hep okuma asamasinda kaldim son bir senedir aktif yazilar yaziyorum ve surekli ameliyat olacagim bir doktor ariyorum. Ben yurtdisinda oldugum icin ancak bu tur sitelerden arastirma yapabiliyorum, sizler Tr de gidip gorusebiliyorsunuz tam karar verdim gecen sene ameliyat olacaktim, babami kaybettim, bu sene nasip ise 8 nisan da olacagim ama kafam karismadi desem yalan olur.

bence bu ameliyatı yapan doktorların görüşünü al konuş sonra karar ver tatlım..

seni çok iyi anlıyorum canım yurt dışında olunca daha sıkıntı bu işler hayırlısı olsun hakkkında

gerginlik hissi hafif var..bende vardı zaten asimetri artmasa korkum o..kimsenin fark ettiği bir şey değildi ama var..bir gözüm de diğerinden büyüktür mesela..his kaybı yok..sanırım..başta çok karıştığım için doktor yapabilecek daha çok şey olduğu halde yapmadık frene siz bastınız dedi..fazla kaldırmamış yüzü dediğine göre..ağrınız az olur o yuzden dedi..gözler açık şu an.sağol canım benim duaların için..

Canim asimetri aslinda herkesin yuzunde hatta vucudunda olan bir seydir, insallah bu asimetri cok ortaya cikmaz, benimde bir gozum buyuktur,hatta sag kolum sol kolumdan daha kalindir ama bunu kimse farkedemiyor(ben haric) his kaybi olmamasi cok iyi. Bende doktorlarin isine burnumu cok sokarim, o yuzden benden pek hosanmazlar kocam doktor ne derse hemen kabul eder hic soru sormaz, ama masallah kocamin girdigi her operasyon basarili gecti, sanirim bu biraz yapi meselesi, kadinlar biraz daha zor hastalar daha cok soru soruyorlar sanirim, insallah en kisa zamanda super olacaksin, ben ameliyat olurken sen tamamen iyilesmis olacaksin, belki sorarlar ban akizin mi diye senin icin:))))

hahaha daha neler çılgın kadın..beni de sevmiyo doktorlar...ama iki ameliyat birden olacaksan bir daha düşün tatlım..zor oalbilir..

Kızlar boş verin cevap vermeyin bana iftira atan arkadaşa..Güneş balçıkla sıvanmaz:) Benim arkamda olan arkadaşlarıma da çok ama çok teşekkür ediyorum...

hahaha daha neler çılgın kadın..beni de sevmiyo doktorlar...ama iki ameliyat birden olacaksan bir daha düşün tatlım..zor oalbilir..
evet zor olacagi kesin insallah cok zor olmaz, insallah tehlikeli olmaz ,insallah sonuc guzel olur, biliyorsun benim igne fobim var bir kere ameliyat bir kere igne olayim bitsin istiyorum.

evet zor olacagi kesin insallah cok zor olmaz, insallah tehlikeli olmaz ,insallah sonuc guzel olur, biliyorsun benim igne fobim var bir kere ameliyat bir kere igne olayim bitsin istiyorum.

toplam kaç saat süreceğini öğrendin mi ameliyatın..40 ı geçtik artık bize yaşlı muamelesi yapılıyor maalesef..varis çorabı giydirdiler ameliyat öncesi..

toplam kaç saat süreceğini öğrendin mi ameliyatın..40 ı geçtik artık bize yaşlı muamelesi yapılıyor maalesef..varis çorabı giydirdiler ameliyat öncesi..
evet 5 saat surecekmis, senin ameliyatin ne kadar surdu? yuz ameliyatinda mi varis corabi giydiriyorlar? yani biz yaslandik mi?

evet 5 saat surecekmis, senin ameliyatin ne kadar surdu? yuz ameliyatinda mi varis corabi giydiriyorlar? yani biz yaslandik mi?

5 saat de çokmuş..2.5 saat sürdü benimki..emboli riskine karşı filan sanıyırum 40 dan sonra varis çorabı giydiriyrlar..prp yaptırırken de yaş nedeniyle trombositleriniz azalıyor 50 üstüne pek yapmıyoruz demişti hemşire..trombosit azaldığı için iyileşmemiz de uzun sürüyordur muhtemelen..yaa acı ama gerçek...

amaninnnn korktum ben yaa cok istiyorum ama insallah bri risk olmaz insallah sagsalim kazasiz belasiz kurtulurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…