Dolgu sayfasında daha iyi bilgiler bulabilirsiniz burasi facelift üzerine daha çok.Merhabalar ben yeni üye oldum bi konuda bilgi almak istiyorum çökük göz kapaklarına dolgu yapılıyomu merak ettim
Hayır. Bir kullanici 3ayri üyelik alıyor ve 3 farklı kîşiymiş gibi burada yaziyor. Bir tanesi dr aleyhine, diğer uye lehine yazilar yaziyor ama ayni kışi , Kazen tespit ediyor ve üyelikten atılıyor. Dr'un burada olanlarla bir ilgisi yok, haberide yoktur zaten.Iyi gunler hicbisey anlamadim Erhan Bey komisyon mu veriyomus hastasina bide olumsuz elestirilerin silinmesini mi istiyomus?
siz ozan bitik ile gorustunuz mu? yaptigi ameliyatlarda resimleri gosterdi mi size?canım bu ameliyatlarda pek çok yer mıncık mıncık mıncırılıyor....böyle bir tehlikede olabilir.... çünkü gözle çok uğraşılıyor... gözün altı-üstü kesiliyor... alt kesiden yanağa inilip işlem yapılıyor...
umarım kimsenin başına gelmez böyle birşey... işte bu nedenden, bu ameliyatı çok yapmış kişilere ameliyat olmak lazım... yılda bir yapan doktora yüz germe yaptırılmaz....doktor ameliyatı hem çok yapmış olmalı hem eli hızlı olmalı... dokular hava ile, mümkün olan en az süre boyunca karşılaşmalı....
risk hep var birtanem...bademcik ameliyatı olup ölenler var... içimizi ferah tutup olucaz ameliyatı....
Sanirim yeni ameliyat oldunuz,Gecmis olsun insallah sonuc istediginiz gibi olur, resim paylasma imkaniniz olursa inanin Bizlere de yardimci olmus olursunuz.sargılar söküldü bugün 6ncı gün.morarma yok denebilir sararma var bazı yerlerde..ağrım zaten yoktu.bugun değerlendirme yapmak için çok çok erken ama su anki görüntü çok abartılı..bir hafta sonra işe gittiğimde belli olmaması imkansız.ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum.hani ameliyat oldugu belli olan tipler vardır ya göz kaş yüz çekilip gerilmiş oyle..eski yüz ifadem daha genç ve sevimliydi...üçgenimsi bir görüntü var yüzün ortasında ama yüz şeklim aslında üçgen değil..diğer arkadaşların örneğin mavinin 8 inci gün fotosunu hatırlıyorum çok doğaldı.erken dönemde kimsede boyle bir ifade hatırlamıyorum o yuzden kafam karışık ve endişeliyim.öte yandan erhan beyin gosterdiği resimler içinde bir tane bile böyle doğal olmayan goruntu yoktu, bu da beni rahatlatıyor..sağ göz rahat kapanmıyor yukarı doğru çekiyor..yanaklar iner mi dedğimde inerse eskisi gibi olur niye kaldırttınız o zaman, %10-15 iner dedi..Erhan Bey'le başından beri olan iletişim sorunumuz devam ediyor.Ben başka bir şey söylüyorum o başka bir şey anlıyor ve hastayı rahatlatma konusunda en azından benim algıma göre iyi değil. Ama diğer arkadaşlarımızın bu konuda sıkıntısı olmadığı için bu durum benden kaynaklanıyor da olabilir.
keşke yağ enjeksiyonu mu yaptırsaydım diyorum şu an..neyse henüz 6 ncı gün.
kendimi telkin ediyorum sürekli..
sargılar söküldü bugün 6ncı gün.morarma yok denebilir sararma var bazı yerlerde..ağrım zaten yoktu.bugun değerlendirme yapmak için çok çok erken ama su anki görüntü çok abartılı..bir hafta sonra işe gittiğimde belli olmaması imkansız.ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum.hani ameliyat oldugu belli olan tipler vardır ya göz kaş yüz çekilip gerilmiş oyle..eski yüz ifadem daha genç ve sevimliydi...üçgenimsi bir görüntü var yüzün ortasında ama yüz şeklim aslında üçgen değil..diğer arkadaşların örneğin mavinin 8 inci gün fotosunu hatırlıyorum çok doğaldı.erken dönemde kimsede boyle bir ifade hatırlamıyorum o yuzden kafam karışık ve endişeliyim.öte yandan erhan beyin gosterdiği resimler içinde bir tane bile böyle doğal olmayan goruntu yoktu, bu da beni rahatlatıyor..sağ göz rahat kapanmıyor yukarı doğru çekiyor..yanaklar iner mi dedğimde inerse eskisi gibi olur niye kaldırttınız o zaman, %10-15 iner dedi..Erhan Bey'le başından beri olan iletişim sorunumuz devam ediyor.Ben başka bir şey söylüyorum o başka bir şey anlıyor ve hastayı rahatlatma konusunda en azından benim algıma göre iyi değil. Ama diğer arkadaşlarımızın bu konuda sıkıntısı olmadığı için bu durum benden kaynaklanıyor da olabilir.
Merhaba ameliyat olan herkes bu duyguları yaşamış pismanlik panik vs.En doğal sonucu alıp çabuk iyileşenler bile 3 - 4 ayı buldu Diyor.Umarim sizinde tam istediğiniz sonuç olur. Siz yanak inecek mi demişsiniz ya şişkinlik mi bahsettiğiniz yoksa çok yukarda durmasımi?gözaltı ve goz üstünde kesi var mı? Birde misch sen çok detaylı gördüğün ince eleyip sık dokudugun için senin fikirlerin ayrıca çok önemli benim için.ilerliyen günlerde mutluluk mesajlarını okumak dileğiyle...
Sanirim yeni ameliyat oldunuz,Gecmis olsun insallah sonuc istediginiz gibi olur, resim paylasma imkaniniz olursa inanin Bizlere de yardimci olmus olursunuz.
Misch cnm kaygin normal .daha 6. Gun.ve o sislikler inicek daha oturucak .en axindan 25 gun bekle . bnce bu goruntu normal olan yani sonuc degil daha.o yuzden rahat ol .erhan beyin resimlerinde cok cikik yanak yoktu.abartilu bisey yoktu yani .gozun nasil kapanmiyor usttenmi alttanmi kaynakli ?sargılar söküldü bugün 6ncı gün.morarma yok denebilir sararma var bazı yerlerde..ağrım zaten yoktu.bugun değerlendirme yapmak için çok çok erken ama su anki görüntü çok abartılı..bir hafta sonra işe gittiğimde belli olmaması imkansız.ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum.hani ameliyat oldugu belli olan tipler vardır ya göz kaş yüz çekilip gerilmiş oyle..eski yüz ifadem daha genç ve sevimliydi...üçgenimsi bir görüntü var yüzün ortasında ama yüz şeklim aslında üçgen değil..diğer arkadaşların örneğin mavinin 8 inci gün fotosunu hatırlıyorum çok doğaldı.erken dönemde kimsede boyle bir ifade hatırlamıyorum o yuzden kafam karışık ve endişeliyim.öte yandan erhan beyin gosterdiği resimler içinde bir tane bile böyle doğal olmayan goruntu yoktu, bu da beni rahatlatıyor..sağ göz rahat kapanmıyor yukarı doğru çekiyor..yanaklar iner mi dedğimde inerse eskisi gibi olur niye kaldırttınız o zaman, %10-15 iner dedi..Erhan Bey'le başından beri olan iletişim sorunumuz devam ediyor.Ben başka bir şey söylüyorum o başka bir şey anlıyor ve hastayı rahatlatma konusunda en azından benim algıma göre iyi değil. Ama diğer arkadaşlarımızın bu konuda sıkıntısı olmadığı için bu durum benden kaynaklanıyor da olabilir.
Goz kapaginin kapanmama problemi icin doktorunuzla gorustunuz mu? Gececekmiymis bu durum? Resim gostermek istemezseniz caniniz sagolsun ancak bizlerle gun gun ameliyat sonrasi halinizi yorum olarak paylasirsaniz sevinirim.resim konusunda söz veremiyorum..bir iki arkadaşın özeline gönderebilirim belki ilerde toplu olarak.onlar daha objektif bakıp fikirlerini söylerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?