Endoskopik yüz germe - Facelift

Bir anda nedir bu kizginliginiz anlamadik sen niye bu kadar agresiflestin cnm .bizleri burda suclayarak ne yapmaya calisiyorsun.

Burada kimse kimse icin calismiyor, siz bugun uye olup bizi Boyle nasil suclarsiniz? Kac yildir dr arayisi icindeyiz. Siz soyleyin o halde 6-8 arasi ameliyat yapan basarili hekimleri...

Burada kimse kimse icin calismiyor, siz bugun uye olup bizi Boyle nasil suclarsiniz? Kac yildir dr arayisi icindeyiz. Siz soyleyin o halde 6-8 arasi ameliyat yapan basarili hekimleri...
Siz niye sinirlendiniz? Koyunmusun?

Ben sizi koruyorum, uyuma... Koyun olma...
Koyun degiliz merak etme uyumuyoruzda . 20-25 yasinda bi dr yanina yeni baslayan asistan kokusu aldim... Zamanimizi calma.onericegin dr varsa yaz yoksa bu platformu kullanma boyle isler icin.

Son düzenleme:

Saydıgınız doktorlar değerli tabi ki ama ben merak ettim şimdi meltem77 erhan beye Amelyat oldu ve cok memnun komisyon aldığı kanısına nerden vardInIz? Bildiğiniz bişey varsa bizimle de paylaşın yoksa da kafamizi karıştırmayın...

bravo cok iyi yapmışsınız..insanlara iftira atmak için üye olmuşsunuz..Bana birinden bir sebeple komisyon alıyorsun diyenin alnını karışlarım.Ceza Kanununa göre "iftira" ve "suç uydurma" nın cezası vardır.Yazdıklarınızın sorumluluğunun farkında olun öncelikle..Önereceğiniz doktorlar varsa kanıtla belgeyle fotograflarla bilgi verin faydalanılsın yoksa kötü niyetinizle burdaki dostluk ortamını zedelemeyin.

merhaba, bildiğiniz bişeyler varsa lütfen site yönetimine bildirin!!!! Direk kanıtsız itam etmek ne kadar doğru? Evet bende okudum araştırdım vardı doktora hasta taşıyan yada dr asistanı gibi çalışan ama bunlar delilli ispatlı siteden gönderildi !!! Site yönetimi bu konuda taviz vermiyor bildirin araştırsınlar.

sağol canım..moğol kadın duruyor ama bugün gözleri açılmış biraz.dişler görünmese de gülümseyebiliyor..cene de küçülmüş..sargıla açılmadı hala..yanağımın biri diğerinden büyük duruyor..normalde de oyle bir asimetri vardı.erhan bey kimse fark etmez demişti ama umarım ameliyat sonucunda bu artmaz..bekleyiş devam ediyor yani..

Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var

site yönetimine ben de bildirdim konuyu Jelesec..böyle mesnetsiz suçlama ve hakaret da neyin nesi.. böyle bir muameleyi kabul etmem..arkadaş ortaya karışık yazmış hepiniz komisyon alıyosunuz filan diye..elinde kanıt yok..varsa açıklasın..

Se

Siz Sazan gibisiniz , Melem 77 niye yok? Sizi koruyorum

Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var

bakın ben hele de ben hiç uyumam çok iyi araştırırım anlarım kimin ne amaç la bu site de olduğunu zira bu başlıkta bir üyeyi ben kibledim reklam yapıyor diye!!!! gereğini inceleyip yaptılar!!! Sizde bu melem77 yazın ben bu başlığa çok takılmıyorum arkadaş listemde yorumlar düşüyor birde bentoprak arkadaşımdan dolayı baktım,bu üyeyi bilmiyorum bende şimdi bakacağım yazılarına, maalesef bazı doktor ve asistanları ve hastaları yapıyor bunları iyi okuyup kararı kişi verecek verdikten sonrası kişiyi bağlar

Canim nasilsin? insallah iyisindir, bugun sargilarin acilacak mi? agrin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…