Bir anda nedir bu kizginliginiz anlamadik sen niye bu kadar agresiflestin cnmBu ne yaa,koskoca Turkiye de Erhan Eryilmaz dan baska doktor yok mu? Sirf bunu yazmak icin uye oldum, sanirim hepiniz Erhan Eryilmaz dan prim aliyorsunuz, endoskopik yuz germe ameliyatlarinin fiyatlari 6-8 bin arasi,ne yapiyorsunuz hastayi kaziklayip,geri kalanini cebe mi atiyorsunuz? Yazik burasi tam bir pazarlama dukkani olmus....niye baska doktorlarin adi gecmiyor? Hic birinize inanmiyorum ozellikle de su melem77 ye ,kesin Erhan Eryilmaz dan komisyon aliyor belli....
Burada kimse kimse icin calismiyor, siz bugun uye olup bizi Boyle nasil suclarsiniz? Kac yildir dr arayisi icindeyiz. Siz soyleyin o halde 6-8 arasi ameliyat yapan basarili hekimleri...Bu ne yaa ??? koskoca Türkiye' de Erhan Eryılmaz dan başka doktor yok mu? Sırf bunu yazmak için üye oldum, sanırım hepiniz Erhan Eryılmaz dan prim alıyorsunuz, endoskopik yüz germe ameliyatlarının fiyatları 6-8 bin arası, ne yapıyorsunuz hastayı kazıklayıp, geri kalanını cebe mi atıyorsunuz? Yazık, burası tam bir pazarlama dükkanı olmuş....niye başka doktorların adi geçmiyor? Hiç birinize inanmıyorum özellikle de şu melem77 ye ,kesin Erhan Eryılmaz dan komisyon alıyor belli
Bir anda nedir bu kizginliginiz anlamadik sen niye bu kadar agresiflestin cnm.bizleri burda suclayarak ne yapmaya calisiyorsun.
Siz niye sinirlendiniz? Koyunmusun?Burada kimse kimse icin calismiyor, siz bugun uye olup bizi Boyle nasil suclarsiniz? Kac yildir dr arayisi icindeyiz. Siz soyleyin o halde 6-8 arasi ameliyat yapan basarili hekimleri...
Koyun degiliz merak etme uyumuyoruzda . 20-25 yasinda bi dr yanina yeni baslayan asistan kokusu aldim... Zamanimizi calma.onericegin dr varsa yaz yoksa bu platformu kullanma boyle isler icin.Ben sizi koruyorum, uyuma... Koyun olma...
Koyun degiliz merak etme uyumuyoruzda . 20-25 yasinda bi dr yanina yeni baslayan asistan kokusu aldim... Zamanimizi calma.onericegin dr varsa yaz yoksa bu platformu kullanma boyle isler icin.[/
1-erol kışlaoğlu
2-teoman doğan
3-hüseyin güner
4-ozan bitik
5-levent taşçı
6-gürhan özcan
7-akın yücel
8-tunç tiryaki
Sonra devam ederim uykum geldi.
Bu ne yaa ??? koskoca Türkiye' de Erhan Eryılmaz dan başka doktor yok mu? Sırf bunu yazmak için üye oldum, sanırım hepiniz Erhan Eryılmaz dan prim alıyorsunuz, endoskopik yüz germe ameliyatlarının fiyatları 6-8 bin arası, ne yapıyorsunuz hastayı kazıklayıp, geri kalanını cebe mi atıyorsunuz? Yazık, burası tam bir pazarlama dükkanı olmuş....niye başka doktorların adi geçmiyor? Hiç birinize inanmıyorum özellikle de şu melem77 ye ,kesin Erhan Eryılmaz dan komisyon alıyor belli
sigara içmiyorum..ceneye alısamadım buyuk duruyo..iner nasılsa.inmezse readyofrekansla yagı eritiriz..
Bu ne yaa,koskoca Turkiye de Erhan Eryilmaz dan baska doktor yok mu? Sirf bunu yazmak icin uye oldum, sanirim hepiniz Erhan Eryilmaz dan prim aliyorsunuz, endoskopik yuz germe ameliyatlarinin fiyatlari 6-8 bin arasi,ne yapiyorsunuz hastayi kaziklayip,geri kalanini cebe mi atiyorsunuz? Yazik burasi tam bir pazarlama dukkani olmus....niye baska doktorlarin adi gecmiyor? Hic birinize inanmiyorum ozellikle de su melem77 ye ,kesin Erhan Eryilmaz dan komisyon aliyor belli....
M misch şimdi bilgisayardan daha rahat yazıyorum. Tekrardan geçmiş olsun bugünkü mesajını gözden geçirdim bi daha, yüzün sargılı sanırım, dediğin doğru bir tarafı yapıp diğer yeri bırakmak olmaz, her ne kadar önceden göz kapağı ameliyatı olmuşsan da tekrardan olmayacak diye bir şey yok dr onu ayarlar merak etme, ilk günler gerçekten çok şiş oluyor insan düzeleceğine inanamıyor ama biraz zaman geçsin bugünleri unutacaksın, bu arada meraklı bakışlara aldırış etmemeye çalış bu da ameliyatın bir zorluğu maalesef...Ben de de sen de olduğu gibi burnum şeklini kaybetmişti bir sağa kaydı bir sola , burun deliklerim açıldı gerginlikten v.s ama hepsi geçici, umarım senin iyileşme sürecin hızlı olur, iyi istirahatlar diliyorum gelişmelerden haberdar et.
bravo cok iyi yapmışsınız..insanlara iftira atmak için üye olmuşsunuz..Bana birinden bir sebeple komisyon alıyorsun diyenin alnını karışlarım.Ceza Kanununa göre "iftira" ve "suç uydurma" nın cezası vardır.Yazdıklarınızın sorumluluğunun farkında olun öncelikle..Önereceğiniz doktorlar varsa kanıtla belgeyle fotograflarla bilgi verin faydalanılsın yoksa kötü niyetinizle burdaki dostluk ortamını zedelemeyin.
Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede varmerhaba, bildiğiniz bişeyler varsa lütfen site yönetimine bildirin!!!! Direk kanıtsız itam etmek ne kadar doğru? Evet bende okudum araştırdım vardı doktora hasta taşıyan yada dr asistanı gibi çalışan ama bunlar delilli ispatlı siteden gönderildi !!! Site yönetimi bu konuda taviz vermiyor bildirin araştırsınlar.
merhaba, bildiğiniz bişeyler varsa lütfen site yönetimine bildirin!!!! Direk kanıtsız itam etmek ne kadar doğru? Evet bende okudum araştırdım vardı doktora hasta taşıyan yada dr asistanı gibi çalışan ama bunlar delilli ispatlı siteden gönderildi !!! Site yönetimi bu konuda taviz vermiyor bildirin araştırsınlar.
sağol canım..moğol kadın duruyor ama bugün gözleri açılmış biraz.dişler görünmese de gülümseyebiliyor..cene de küçülmüş..sargıla açılmadı hala..yanağımın biri diğerinden büyük duruyor..normalde de oyle bir asimetri vardı.erhan bey kimse fark etmez demişti ama umarım ameliyat sonucunda bu artmaz..bekleyiş devam ediyor yani.
merhaba, bildiğiniz bişeyler varsa lütfen site yönetimine bildirin!!!! Direk kanıtsız itam etmek ne kadar doğru? Evet bende okudum araştırdım vardı doktora hasta taşıyan yada dr asistanı gibi çalışan ama bunlar delilli ispatlı siteden gönderildi !!! Site yönetimi bu konuda taviz vermiyor bildirin araştırsınlar.
Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var
Siz uyuyun, Melem77 niye Erhan bey e hasta buluyor, niye resimlerini her sitede sergiliyor? Okuyun, o bayan Her sitede var
Canim nasilsin? insallah iyisindir, bugun sargilarin acilacak mi? agrin var mi?bravo cok iyi yapmışsınız..insanlara iftira atmak için üye olmuşsunuz..Bana birinden bir sebeple komisyon alıyorsun diyenin alnını karışlarım.Ceza Kanununa göre "iftira" ve "suç uydurma" nın cezası vardır.Yazdıklarınızın sorumluluğunun farkında olun öncelikle..Önereceğiniz doktorlar varsa kanıtla belgeyle fotograflarla bilgi verin faydalanılsın yoksa kötü niyetinizle burdaki dostluk ortamını zedelemeyin.
bu melem77 dediğiniz şimdi resimlerinden tanıdım eski üye bloğ açan ''kiraztanem''değil mi??? benmi benzettim
Melem Krizantem
ben hala anlamadim, ne demek bu? yani melem dr icin mi calisiyor?hıımmm anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?