Endoskopik yüz germe - Facelift

Arkadasalar benim sorunum nnazobial bolge ile, bu bolgeyi nasil gerdirebilirim,drlar tutturmus yag koyalim diye, yag konunca ari sokmus gibi olur ve yanak daha da sarkiyor.offf

3 tane üyelik ile sitede geziyorsun 3. üyeliğini açıklamıyorum bence şansını zorlama ....

Mune ne yapalım açıklayalım mı ? zira az önce bir mesaj gördüm teşhisi koyamadım !

Valla ben açıklardım Kazen, zira böyle bir senaryo olamaz, insan kendi yazıp kendi oynar mı? İkili oynamak denir buna, yeni üyelik sallıyor, diğeri aaa canım öyle deme ama diyor.

Valla ben açıklardım Kazen, zira böyle bir senaryo olamaz, insan kendi yazıp kendi oynar mı? İkili oynamak denir buna, yeni üyelik sallıyor, diğeri aaa canım öyle deme ama diyor.

açıkla o zaman ünlü besteyi hatta otel zinciri de var ... : )

Bu arada Erhanı tanımam reklam yaptığını yakalarsam çok büyük bir keyifle burada deşifre ederim ...

açıkla açıkla da reklam yapan kendisi ise patlasın ...

Burada kimse kimse icin calismiyor, siz bugun uye olup bizi Boyle nasil suclarsiniz? Kac yildir dr arayisi icindeyiz. Siz soyleyin o halde 6-8 arasi ameliyat yapan basarili hekimleri...

Siz niye sinirlendiniz? Koyunmusun?

Senaryo da olmamış, bir üyelikle söylemek istediklerinizi söyleyip diğeriyle aaaa öyle demeyin amaaaa kısmı da olmamış.
Oskarlık bir film yapmadığınız sürece ödülü size veremeyeceğiz kusura bakmayın.
3 üyelik tek kişi, KK sinemalarında, oskar yine yönetimin

Bu davranışı etik bulmayanlar var ama ciddi sıktı artık 2. üyelik alıp bu ruh haline bürünmek.....

4mevsim, Blackwidow ve musene bu 3 üye de aynı kişidir....

Kimse kusura bakmasın, aman beni açıkladılar, deşifre ettiler diye de söylenmesinler, reklamdan şüpheleniliyorsa yönetime bir mesaj atmak yeterli, inceleriz, takibe alırız, iddia doğruysa gerekeni yaparız ama 3 üyelik al, biriyle cici üye diğeriyle sayıp söv, üstelik kendi mesajlarınızı da alıntılayıp hava yaparsanız bizde bu oyunu bozarız.

Şimdi ne oldu? Böylesi iyi mi oldu sanki, hee deşifre ediyoruz da kişilerin gerçek isim soyad adresini mi veriyoruz, yazdığımız kullanıcı adından başka birşey değil, böyle bir yola başvurmasaydınız, bizde şimdi olanı yapmazdık.

Umarım bundan sonra 3'er 5'er üyelikler almak yerine, reklam vb şüphelerinizde site yönetimine mesaj atmayı tercih edersiniz.

Siz ne sacmaliyorsunuz? Benim uc uyeligim Falan yok. Benim bulundugum ortamda tonlarca PC var, suclamak ne kadar kolay Boyle?

Bu davranışı etik bulmayanlar var ama ciddi sıktı artık 2. üyelik alıp bu ruh haline bürünmek.....

4mevsim, Blackwidow ve musene bu 3 üye de aynı kişidir....
Ben nasil ayni kisi olabilirim? Siz ne sacmaliyorsunuz? Hem kendim yazip hem kendim niye oyanayayim? Ayrica benim ameliyat gunum herseyin Hazir,misch e bile ameliyat Erhan bey e ameliyat olmasini tavsiye Eden Bendim,bunun icin size dava acabilirim.

Size kendi kendimi niye sikayet edeyim? Allah Allah ya,

Siz ne sacmaliyorsunuz? Benim uc uyeligim Falan yok. Benim bulundugum ortamda tonlarca PC var, suclamak ne kadar kolay Boyle?

saçmalamak mı ? az önce bana özel mesaj yazmışsınız burada paylaşmak istemiyorum. Orada bir sürü çalışan var bu işlem iyaptıran da var demişsiniz ama ben Ip adresine bakmıyorum ! Bu sebeple taşa vurmadan haddinizi bilin. İlginç bir şekilde hepinizin mail adresi de aynı isimle başlıyor. Şansa bak !

Size kendi kendimi niye sikayet edeyim? Allah Allah ya,

doktor ile bir sorununuz var ise bunu bizim üzerimizden değil gidip farklı süreçlerden çözün ...

şansa bak şirketten bağlanan bir sürü kişi var ama enteresan hepsinin adı hatice (örnektir) soyadıda morali

.....

Çalışma alanınıza baktım da ; Turizm'de Health Tourism (Aesthetic Plastic Surgery )

Siteden atıldınız !

Ben nasil ayni kisi olabilirim? Siz ne sacmaliyorsunuz? Hem kendim yazip hem kendim niye oyanayayim? Ayrica benim ameliyat gunum herseyin Hazir,misch e bile ameliyat Erhan bey e ameliyat olmasini tavsiye Eden Bendim,bunun icin size dava acabilirim.

açsana bana dava .....

Avukatımın bilgileri ; Görsel Hukuk Ofisi Av. Necdet Gör bu avuktaımın bilgileri.

Beni dava etmeni bekliyorum....

şok oldum nasıl bir ruh hastalığı bu yahu anlamak mümkün degil. Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…