Arkadasalar benim sorunum nnazobial bolge ile, bu bolgeyi nasil gerdirebilirim,drlar tutturmus yag koyalim diye, yag konunca ari sokmus gibi olur ve yanak daha da sarkiyor.offf
Bu ne yaa,koskoca Turkiye de Erhan Eryilmaz dan baska doktor yok mu? Sirf bunu yazmak icin uye oldum, sanirim hepiniz Erhan Eryilmaz dan prim aliyorsunuz, endoskopik yuz germe ameliyatlarinin fiyatlari 6-8 bin arasi,ne yapiyorsunuz hastayi kaziklayip,geri kalanini cebe mi atiyorsunuz? Yazik burasi tam bir pazarlama dukkani olmus....niye baska doktorlarin adi gecmiyor? Hic birinize inanmiyorum ozellikle de su melem77 ye ,kesin Erhan Eryilmaz dan komisyon aliyor belli....
Valla ben açıklardım Kazen, zira böyle bir senaryo olamaz, insan kendi yazıp kendi oynar mı? İkili oynamak denir buna, yeni üyelik sallıyor, diğeri aaa canım öyle deme ama diyor.
Siz ne demek istiyorsunuz? Ben de Erhan bey e ameliyat olacagim,nasil Boyle itham edresiniz? Benim cevremden en az 8-9 arkadasim Erhan bey e ameliyat olacak, Melem hanim da Bizlere yol gostermek icin resmini paylasti. Bence siz bir doktor icin calisiyor olabilirsiniz.
Burada kimse kimse icin calismiyor, siz bugun uye olup bizi Boyle nasil suclarsiniz? Kac yildir dr arayisi icindeyiz. Siz soyleyin o halde 6-8 arasi ameliyat yapan basarili hekimleri...
Siz niye sinirlendiniz? Koyunmusun?
Senaryo da olmamış, bir üyelikle söylemek istediklerinizi söyleyip diğeriyle aaaa öyle demeyin amaaaa kısmı da olmamış.
Oskarlık bir film yapmadığınız sürece ödülü size veremeyeceğiz kusura bakmayın.
3 üyelik tek kişi, KK sinemalarında, oskar yine yönetimin
Ben nasil ayni kisi olabilirim? Siz ne sacmaliyorsunuz? Hem kendim yazip hem kendim niye oyanayayim? Ayrica benim ameliyat gunum herseyin Hazir,misch e bile ameliyat Erhan bey e ameliyat olmasini tavsiye Eden Bendim,bunun icin size dava acabilirim.Bu davranışı etik bulmayanlar var ama ciddi sıktı artık 2. üyelik alıp bu ruh haline bürünmek.....
4mevsim, Blackwidow ve musene bu 3 üye de aynı kişidir....
Siz ne sacmaliyorsunuz? Benim uc uyeligim Falan yok. Benim bulundugum ortamda tonlarca PC var, suclamak ne kadar kolay Boyle?
Size kendi kendimi niye sikayet edeyim? Allah Allah ya,
Ben nasil ayni kisi olabilirim? Siz ne sacmaliyorsunuz? Hem kendim yazip hem kendim niye oyanayayim? Ayrica benim ameliyat gunum herseyin Hazir,misch e bile ameliyat Erhan bey e ameliyat olmasini tavsiye Eden Bendim,bunun icin size dava acabilirim.
şok oldumSendegildTebrikler bir üyelikle söylemek istediklerinizi söyleyip diğeriyle aaaa öyle demeyin amaaaa kısmı da olmamış.
Oskarlık bir film yapmadığınız sürece ödülü size veremeyeceğiz kusura bakmayın.
3 üyelik tek kişi, KK sinemalarında, oskar yine yönetimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?