Endoskopik yüz germe - Facelift

kapanıyor da üstten cekiyor, sağ göz..o taraftaki şakak dikişinin hepsini almadı..kaynamamış galiba bir dikişi bıraktı ptesi haberleşeceğiz o gün alınacak belki..potluk var zaten o öyle kalmaz yani...
bekliyorum canım.kimse 6 günkü haliyle aynı kalmadı o yüzden içim rahat (ettirmeye çalışıyorum)
moğol kadına alışmıştım yalnız bugün gitmiş üzüldüm
ha bir de 6 aydır filan antidepresan alıyordum.almayan kalkışmasın bu ameliyta arkadaşlar..

Goz kapaginin kapanmama problemi icin doktorunuzla gorustunuz mu? Gececekmiymis bu durum? Resim gostermek istemezseniz caniniz sagolsun ancak bizlerle gun gun ameliyat sonrasi halinizi yorum olarak paylasirsaniz sevinirim.

şu an taş gibi şakaklar rahatlayınca da geçecektir..kapanıyor ama çekiyor biraz yukarda da yazdım..

Cnm bekle 25 gun. Şisliklerin ne kadari gitti.mogol kadini gitti demissin .:) mersk ettim.

şu an taş gibi şakaklar rahatlayınca da geçecektir..kapanıyor ama çekiyor biraz yukarda da yazdım..
Evet henuz yeni, sonuc guzel olacak diye umuyorum. En cok korktugum goz bolgesi, goz bolgesinde defekt cok oluyormus, oyle okudum. Operasyonunuz kac saat surdu?

Cnm bekle 25 gun. Şisliklerin ne kadari gitti.mogol kadini gitti demissin .:) mersk ettim.

ya tam bilmiyorum çunku bantlar vardı onlar da yukarı doğru yapıştırılmıştı..şimdi internette bakıyorum 7-10 günde geçer şişlikler yazıyo çoğu yerde..3 gunde bu yuz asırı inmez kalan hali de komik durur yine..herkes memnundu gerçi bu ameliyattan o yuzden yag enjeksiyonu yaptırmadım.yapay goruntu gecmezse mahvolurum.güzel bir yüz değil çünkü bu..moğol gitti koreli geldi gerçi..sağ taraf baştan beri daha yukarda duruyordu..

Anladim cnm haklisin endiselenmekte.yüzün zayifti bide senin bence hemn iner yani hizli iner gibi geliyo bana.1 hafta du daha .bi yerin kesilince bile 6-7 gunde anca kabuk bagliyo.

Anladim cnm haklisin endiselenmekte.yüzün zayifti bide senin bence hemn iner yani hizli iner gibi geliyo bana.1 hafta du daha .bi yerin kesilince bile 6-7 gunde anca kabuk bagliyo.

öyle canım..yazarım sık sık..

Doktorun ameliyat sırasındaki doku hasarı, bu şişkinliği ve hücre travması dediğimiz durumu yaratan faktördür.. Bu durumda iyileşme süresi uzar.. Doktoruna bağlı olarak bu süre kısalır ya da uzar.. Dilerim uzasa da sonuç istediğin gibi olur.. Haberlerini bekliyoruz..

Yüzünde oluşan hatla ilgili söylediğini çok iyi anladım. Sümrenin ilk haftada ki halide aynen öyleydi hatta mavinin de sanırım buruna yakın iç yanakta daha fazla şişlik oluyor.suan senin yüzünde tek bir sorun yok işlem sonucu gözün ağzın yanağını gözün hepsi sorunlu ve yabancı gelir hepsinde oluşan düzelme bütününü etkileyecek.Ama inanıyorum ki yaza bomba gibi gireceksin çok iyi bir zamanda oldun Ameliyatı. Sümrenin erken dönem resimlerine bak yüzü çok kaba ve vamp. Şuan çok tatlı bir yüz ifadesi var yumuşak ve genç. yanaklarına yağ konmaması bence çok büyük şans. Erhan beyin bunu kabul etmeside ayrı bir şans...Bu konuda nasıl anlastiniz umarım bende ikna ederim.misc bu işlemde kaşlar yukari mi yoksa yanlara mi asiliyor. Ağız kenarında ki yığılmanın azalması müthiş bişey umarım şişlikler inince gene o şekilde kalır. Sen benim yüzümü görmeliydin misch yağ 3nj3ksiyonu sonucu tam iki ay canavar gibiydim hala o resimlerime bakınca panik atak yaşıyorum. Dualarım seninle ve bu işlemi yaptiran yada düşünen herkesle. Svg.

Marco, sen de Erhan Beye mi yaptırdın?? Beni ürküten şey Erhan Beyin ameliyatlarında genç yaşlı gördüğüm herkese yanak yapılmış olması .. Herkesin bir yüz şekli var, ör..Catherine Deneuve'un göz yaptırmaya gelip, endoskopik sonrası tombul yanaklı çıkması gibi.. Sümre dediğiniz kişi Melem mi? İlk dönem ameliyat resimlerini bulamadım albümde.. Nasıl görebiliriz?? Peki Misch'in bahsettiği tek gözde zor kapanma ya da çekme neden kaynaklanır, gördüğüm herkes birini tanıyor burada ve tecrübeli ve benzer ameliyatı geçirmiş... Daha çok yazarsanız, gerçekten kararımıza çok yardımcı olursunuz..

Ben ameliyat olmadım yağ enjeksiyonu yapılmıştı 1 yıl önce onunla ilgiliydi yazdıgim.Bende Erhan beye ameliyat olmayı düşünüyorum. Nedenine gelince ona ameliyat olan çok kişinin resmini görme şansım oldu bağlantı kurup fikir alma şansım oldu.bu sayfada en fazla araştırma yapan çok dikkatli ve herkesin görmediğini gören mich o bile erhan beyi seçti bu benim için çok önemliydi.Sevgiili Sümre nin yardımlarını da unutamam kendisi sorduğum her soruya cevap verdi telefonunu verdi sağolsun. Aklıma gelen hersey i soruyorum.siis yanaklara gelince bu konuda bende öyle dusunuyorum.Herkese elmacık yakışmaz zaten.Ama o sis yanaklı gördükleriniz hep erken dönem ben erhan beye gittiğimde bana sümrenin resimlerini göstermişti o zaman tanımıyordum onu ve hiç begenmedim Hatta en beğenmediğim oydu..Sumreyle tanısında o sis yanakların kalmadığını gördüm.Endoskopi nin en belirgin özelliği bu klasik yapan doktorlar bu nedenle endoskopi ye karşı işte....UUmarım minimum elmacık larimiz olur güzel oluruz:))

Ben erhan beye sormustum kaslar goz nasil oluyor diye .erhan beyde saclarini yukardan sıkıca topla dedi topladim.aynaya bak dedi elime ayne verdi .boyle oluyor dedi.yani hem yandan hem hafif yukari dogru bi kalkiklik oluyo.daha taze bir goruntu oluyor ozamn.sadece yandan cekse kuculur goz yada sadece yukari asilsa sasirmis bi goruntu olur.
Ben mesela cok sis yanak sevmiyorum.bana yanaklara 2cc yag dedi.2cc yag cokmu sisirir arkadaslar onu merak ediyorum.

Şimdi şöyle hapicim. Erhan bey midface isteyen giden herkesi ameliyat etmiyor. Eğer düşük yanak probleminiz varsa ya da düz yanaksanız(yani elmacık kemiğiniz zayıfsa) veyahut yaştan kaynaklanan aşağı doğru sarkmış bir yanak dokunuz varsa bu işlem uygulanıyor.bu operasyonun size uygun olup olmadığını anlamanız için de muayene olmanız gerekir. Zorla kimse size midface yapmaz korkmayın. Erhan beyin de isminin geçmesi bu işlemi iyi yaptığındandır.

İyileşme süreciyle ilgili çok soru geliyor bana. Herkesin de merak ettiği bir konu. Bundan dolayı resmimi koymaya karar verdim. Sanırım ilk günler benim kadar kötü görünen yoktur. Ben bile düzeldiysem kimseye birşey olmaz endişelenmeyin:)

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 293
Umarım öyledir ama galiba önce Mischin sonucunu bekleyeceğim ve anlaşılan o ki, Erhana Beye gidince yanaksızları görmem lazım .. Bir de şu tek gözde çekme ve rahatsız kapanma durumu nedir, onu açıklasanıza ??

5. Gün gözümün üstündeki dikişler duruyor dikkat ettiyseniz. Dikişlerimi aldırmaya gittiğim gün çekildi.morarma yok farkındaysanız sadece sarardı. Yanaklarıma da 3cc lik yağ enjekte edildi yani çok az. Şimdi yanaklarım daha da indi. Ben ameliyat olalı 10,5 ay oluyor. Şimdi çok doğal duruyor yanaklarım kimse birşey anlamıyor:)

Ba
. Bakın hapi hanım biz burda doktorculuk oynayamayız.biz doktor değiliz ki size çekmenin neden kaynaklandığını burda söyleyelim. Varsayalım doktoruz, doktor olsak dahi uzaktan bir mesajla hastayı muayene etmeden birşey yazarsak sizce ne kadar doğru olur:) sadece yeni ameliyat olmuş birinde bu şişmelerin ödemlerin normal süreçler olduğunu söyleyebilirim. Çünkü ameliyat oldum.kolay değil yani sonuçta kas dokusu alınıp yukarı taşınıyor.elimizi kesince bile kaç günde iyileşiyor unutmayalım. Sürece değil sonuca odaklanalım. Yok odaklanamıyorsak kesinlikle ameliyat olmayalım

hapi, az yağ ekliyor doktorlar aslında. yağın yaşama şansı da zayıf, travmatize olmuş dokuda..bunu söylediğimde erhan bey evet ihtimal azalır ama biz zaten cok az ekliyoruz 2-3 cc demişti..eğer orta yüzün toplu ve yağlıysa onu burunla göz arasındaki üst mesafeye astığında ordaki doku taşındığı için yanak yapılmış gibi görünüyor.en çok zaten üst yüzü ortaya doğru inenlerde etkili oluyor. benim elmacık kemikleri düşük değildi.göz altında çukurluk morluk yoktu örneğin..sorun yanağın altında kalan orta yüzdeydi..o yüzden biraz da tedirginim avurtlarım çökük olacak diye..ordaki az olan doku normal olan üste taşınmış oldu..ama germe etkisi de olduğu için orta yüzdeki boşluklarda etkili olur diye düşündüm..öyle de olmuş ..bana en uygun olan yöntem bence yağ enjeksiyonuydu ama göze alamadım..

gözümdeki çekme geçmedi.potluk var orda dışardan da belli..doktora sordum üst göz kapağınıza dokunmadık ki rahat olun geçer dedi..gözüm de yoruldu yalnız..
şimdi melem in 5 gün fotosuna baktım onda da öyle bir çekme etkisi var gibi..

5 inci gün kötüymüş cidden..ama bana sorsan benim kadar kötü görünen yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…