Misch cnm kaygin normal .daha 6. Gun.ve o sislikler inicek daha oturucak .en axindan 25 gun bekle . bnce bu goruntu normal olan yani sonuc degil daha.o yuzden rahat ol .erhan beyin resimlerinde cok cikik yanak yoktu.abartilu bisey yoktu yani .gozun nasil kapanmiyor usttenmi alttanmi kaynakli ?
Goz kapaginin kapanmama problemi icin doktorunuzla gorustunuz mu? Gececekmiymis bu durum? Resim gostermek istemezseniz caniniz sagolsun ancak bizlerle gun gun ameliyat sonrasi halinizi yorum olarak paylasirsaniz sevinirim.
Cnm bekle 25 gun. Şisliklerin ne kadari gitti.mogol kadini gitti demissin .:) mersk ettim.kapanıyor da üstten cekiyor, sağ göz..o taraftaki şakak dikişinin hepsini almadı..kaynamamış galiba bir dikişi bıraktı ptesi haberleşeceğiz o gün alınacak belki..potluk var zaten o öyle kalmaz yani...
bekliyorum canım.kimse 6 günkü haliyle aynı kalmadı o yüzden içim rahat (ettirmeye çalışıyorum)
moğol kadına alışmıştım yalnız bugün gitmiş üzüldüm
ha bir de 6 aydır filan antidepresan alıyordum.almayan kalkışmasın bu ameliyta arkadaşlar..
Evet henuz yeni, sonuc guzel olacak diye umuyorum. En cok korktugum goz bolgesi, goz bolgesinde defekt cok oluyormus, oyle okudum. Operasyonunuz kac saat surdu?şu an taş gibi şakaklar rahatlayınca da geçecektir..kapanıyor ama çekiyor biraz yukarda da yazdım..
Cnm bekle 25 gun. Şisliklerin ne kadari gitti.mogol kadini gitti demissin .:) mersk ettim.
Anladim cnm haklisin endiselenmekte.yüzün zayifti bide senin bence hemn iner yani hizli iner gibi geliyo bana.1 hafta du daha .bi yerin kesilince bile 6-7 gunde anca kabuk bagliyo.
ya tam bilmiyorum çunku bantlar vardı onlar da yukarı doğru yapıştırılmıştı..şimdi internette bakıyorum 7-10 günde geçer şişlikler yazıyo çoğu yerde..3 gunde bu yuz asırı inmez kalan hali de komik durur yine..herkes memnundu gerçi bu ameliyattan o yuzden yag enjeksiyonu yaptırmadım.yapay goruntu gecmezse mahvolurum.güzel bir yüz değil çünkü bu..moğol gitti koreli geldi gerçi..sağ taraf baştan beri daha yukarda duruyordu..
ameliyat süreci çok rahat geçti..inanılır gibi değil ama morluk yok (direnin de etkisiyle) ağrı sızı yok.hafif sararma var.şakaklarda bir kesi var sadece bir de göz altlarında tabi..şu an için asimetride artış yok.gözler kaşlar fazla çekik ama asimetrik durmuyor..Bunlar iyi tarafları tabi..
ama yüzümdeki yumuşak ifade yerini vamp bir ifadeye bıraktı bu istediğim bir şey değil..üçgen bir hat var şu an yüzümde ve elmacık kemikleri dış hattının iç kısmında kalıyor bu hat..yani kemik daha dışarda yana doğru uzanırken oluşan yeni hat bunun üzerine oturmuyor daha içinde kalıyor..yanaklar eski yerine asılmıyor yani farklı bir hat oluşuyor..neyse dediğim gibi daha erken..yanak yukarda duruyor o inmez dedi ama içerdeki şişlik inince daha doğal görünür sanırım..ağız kenarında birikmeler başlamıştı onlar epey azalmış mesela..en kötü ihtimalle yanaklara kemiğin gerçek şekline uygun yönde hafif yağ enjekte edilerek yumuşak görüntü elde edilir diye umuyorum..şu anki düşüncelerimin sağlıklı olması mümkün değil onu da belirteym bana fazla güvenmeyin:) ameliyat öncesinde her şekilde yukarı yana doğru kaldırıp deniyordum nasıl olur diye..hiçbiri kötü durmuyordu..ona da güvenip oldum ama benim çekiştirmemle gerçeğin alakası yoktu tabi onu da gözardı etmemiştim..
Marco, sen de Erhan Beye mi yaptırdın?? Beni ürküten şey Erhan Beyin ameliyatlarında genç yaşlı gördüğüm herkese yanak yapılmış olması .. Herkesin bir yüz şekli var, ör..Catherine Deneuve'un göz yaptırmaya gelip, endoskopik sonrası tombul yanaklı çıkması gibi.. Sümre dediğiniz kişi Melem mi? İlk dönem ameliyat resimlerini bulamadım albümde.. Nasıl görebiliriz?? Peki Misch'in bahsettiği tek gözde zor kapanma ya da çekme neden kaynaklanır, gördüğüm herkes birini tanıyor burada ve tecrübeliYüzünde oluşan hatla ilgili söylediğini çok iyi anladım. Sümrenin ilk haftada ki halide aynen öyleydi hatta mavinin de sanırım buruna yakın iç yanakta daha fazla şişlik oluyor.suan senin yüzünde tek bir sorun yok işlem sonucu gözün ağzın yanağını gözün hepsi sorunlu ve yabancı gelir hepsinde oluşan düzelme bütününü etkileyecek.Ama inanıyorum ki yaza bomba gibi gireceksin çok iyi bir zamanda oldun Ameliyatı. Sümrenin erken dönem resimlerine bak yüzü çok kaba ve vamp. Şuan çok tatlı bir yüz ifadesi var yumuşak ve genç. yanaklarına yağ konmaması bence çok büyük şans. Erhan beyin bunu kabul etmeside ayrı bir şans...Bu konuda nasıl anlastiniz umarım bende ikna ederim.misc bu işlemde kaşlar yukari mi yoksa yanlara mi asiliyor. Ağız kenarında ki yığılmanın azalması müthiş bişey umarım şişlikler inince gene o şekilde kalır. Sen benim yüzümü görmeliydin misch yağ 3nj3ksiyonu sonucu tam iki ay canavar gibiydim hala o resimlerime bakınca panik atak yaşıyorum. Dualarım seninle ve bu işlemi yaptiran yada düşünen herkesle. Svg.
Marco, sen de Erhan Beye mi yaptırdın?? Beni ürküten şey Erhan Beyin ameliyatlarında genç yaşlı gördüğüm herkese yanak yapılmış olması .. Herkesin bir yüz şekli var, ör..Catherine Deneuve'un göz yaptırmaya gelip, endoskopik sonrası tombul yanaklı çıkması gibi.. Sümre dediğiniz kişi Melem mi? İlk dönem ameliyat resimlerini bulamadım albümde.. Nasıl görebiliriz?? Peki Misch'in bahsettiği tek gözde zor kapanma ya da çekme neden kaynaklanır, gördüğüm herkes birini tanıyor burada ve tecrübelive benzer ameliyatı geçirmiş... Daha çok yazarsanız, gerçekten kararımıza çok yardımcı olursunuz..
Umarım öyledir ama galiba önce Mischin sonucunu bekleyeceğim ve anlaşılan o ki, Erhana Beye gidince yanaksızları görmem lazım .. Bir de şu tek gözde çekme ve rahatsız kapanma durumu nedir, onu açıklasanıza ??Şimdi şöyle hapicim. Erhan bey midface isteyen giden herkesi ameliyat etmiyor. Eğer düşük yanak probleminiz varsa ya da düz yanaksanız(yani elmacık kemiğiniz zayıfsa) veyahut yaştan kaynaklanan aşağı doğru sarkmış bir yanak dokunuz varsa bu işlem uygulanıyor.bu operasyonun size uygun olup olmadığını anlamanız için de muayene olmanız gerekir. Zorla kimse size midface yapmaz korkmayın. Erhan beyin de isminin geçmesi bu işlemi iyi yaptığındandır.
. Bakın hapi hanım biz burda doktorculuk oynayamayız.biz doktor değiliz ki size çekmenin neden kaynaklandığını burda söyleyelim. Varsayalım doktoruz, doktor olsak dahi uzaktan bir mesajla hastayı muayene etmeden birşey yazarsak sizce ne kadar doğru olur:) sadece yeni ameliyat olmuş birinde bu şişmelerin ödemlerin normal süreçler olduğunu söyleyebilirim. Çünkü ameliyat oldum.kolay değil yani sonuçta kas dokusu alınıp yukarı taşınıyor.elimizi kesince bile kaç günde iyileşiyor unutmayalım. Sürece değil sonuca odaklanalım. Yok odaklanamıyorsak kesinlikle ameliyat olmayalımUmarım öyledir ama galiba önce Mischin sonucunu bekleyeceğim ve anlaşılan o ki, Erhana Beye gidince yanaksızları görmem lazım .. Bir de şu tek gözde çekme ve rahatsız kapanma durumu nedir, onu açıklasanıza ??
Marco, sen de Erhan Beye mi yaptırdın?? Beni ürküten şey Erhan Beyin ameliyatlarında genç yaşlı gördüğüm herkese yanak yapılmış olması .. Herkesin bir yüz şekli var, ör..Catherine Deneuve'un göz yaptırmaya gelip, endoskopik sonrası tombul yanaklı çıkması gibi.. Sümre dediğiniz kişi Melem mi? İlk dönem ameliyat resimlerini bulamadım albümde.. Nasıl görebiliriz?? Peki Misch'in bahsettiği tek gözde zor kapanma ya da çekme neden kaynaklanır, gördüğüm herkes birini tanıyor burada ve tecrübelive benzer ameliyatı geçirmiş... Daha çok yazarsanız, gerçekten kararımıza çok yardımcı olursunuz..
Umarım öyledir agözüma galiba önce Mischin sonucunu bekleyeceğim ve anlaşılan o ki, Erhana Beye gidince yanaksızları görmem lazım .. Bir de şu tek gözde çekme ve rahatsız kapanma durumu nedir, onu açıklasanıza ??
5. Gün gözümün üstündeki dikişler duruyor dikkat ettiyseniz. Dikişlerimi aldırmaya gittiğim gün çekildi.morarma yok farkındaysanız sadece sarardı. Yanaklarıma da 3cc lik yağ enjekte edildi yani çok az. Şimdi yanaklarım daha da indi. Ben ameliyat olalı 10,5 ay oluyor. Şimdi çok doğal duruyor yanaklarım kimse birşey anlamıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?