Yüzünde oluşan hatla ilgili söylediğini çok iyi anladım. Sümrenin ilk haftada ki halide aynen öyleydi hatta mavinin de sanırım buruna yakın iç yanakta daha fazla şişlik oluyor.suan senin yüzünde tek bir sorun yok işlem sonucu gözün ağzın yanağını gözün hepsi sorunlu ve yabancı gelir hepsinde oluşan düzelme bütününü etkileyecek.Ama inanıyorum ki yaza bomba gibi gireceksin çok iyi bir zamanda oldun Ameliyatı. Sümrenin erken dönem resimlerine bak yüzü çok kaba ve vamp. Şuan çok tatlı bir yüz ifadesi var yumuşak ve genç. yanaklarına yağ
konmaması bence çok büyük şans. Erhan beyin bunu kabul etmeside ayrı bir şans...Bu konuda nasıl anlastiniz umarım bende ikna ederim.misc bu işlemde kaşlar yukari mi yoksa yanlara mi asiliyor. Ağız kenarında ki yığılmanın azalması müthiş bişey umarım şişlikler inince gene o şekilde kalır. Sen benim yüzümü görmeliydin misch yağ 3nj3ksiyonu sonucu tam iki ay canavar gibiydim hala o resimlerime bakınca panik atak yaşıyorum. Dualarım seninle ve bu işlemi yaptiran yada düşünen herkesle. Svg.
@ misch bugun nasilsin...
Ba
. Bakın hapi hanım biz burda doktorculuk oynayamayız.biz doktor değiliz ki size çekmenin neden kaynaklandığını burda söyleyelim. Varsayalım doktoruz, doktor olsak dahi uzaktan bir mesajla hastayı muayene etmeden birşey yazarsak sizce ne kadar doğru olur:) sadece yeni ameliyat olmuş birinde bu şişmelerin ödemlerin normal süreçler olduğunu söyleyebilirim. Çünkü ameliyat oldum.kolay değil yani sonuçta kas dokusu alınıp yukarı taşınıyor.elimizi kesince bile kaç günde iyileşiyor unutmayalım. Sürece değil sonuca odaklanalım. Yok odaklanamıyorsak kesinlikle ameliyat olmayalım
Bu ne tatsız bir üslup .. ''Bakın hapi hanım biz burda doktorculuk oynayamayız.!! ''
Ben sadece yaşayan oldu mu daha önce böyle bir şey diye sormak gafletinde bulunmuşum.. Anlaşılan seviye çıtası çok kolay yerle bir oluyor.. Üzgünüm, hayatta başarılar..
Teşekkür ederim Misch, cevabın için.. Belli bir zaman içinde aynı yollardan geçeceğimiz için kaygılıyım, hem kendim hem senin yerine de.. Tüm kalbimle güzellikler dilerim.. İyilik ve güzellik haberlerini bekliyor olacağım..Sevgiyle..
Gecmis olsun, kac dikisiniz vardi? Nerelerdeydi? Bugun iyimisiniz?rica ederim hapi..ben de aşırı endişeliydim , anlıyorum seni..gün gün yazmaya çalışırım..yarın haberleşeceğiz doktorumla kalan tek dikiş alınacak büyük ihtimalle..gözdeki çekme geçer belki o zaman..sevgiler..
@ misch moralin yerinde sanki:). Gozler ve kaslar nasil. İstedigin gibimi. Sen cok cekik cok kalkik istemiyordun sanki oyle hatirliyorum.
Gecmis olsun, kac dikisiniz vardi? Nerelerdeydi? Bugun iyimisiniz?
Yani gozaltinizda kesi yapilmadi mi? Sadece sakakdan mi girdiler? Goz ustunuzde de yok kesi sanirim?şakakta 3 dikişlik bir kesi diye ahtırlıyorum..
Yani gozaltinizda kesi yapilmadi mi? Sadece sakakdan mi girdiler? Goz ustunuzde de yok kesi sanirim?
günaydın herkese,
bugün dünden pek farklı değilim..gözdeki çekme devam ediyor..ceken şakakta elime kemiksi girintili çıkıntılı alanlar geliyor.krizantem geçiyor onlar dedi..bir de kafamın üstü büyüdü alın yanlara doğru genişledi.onlar da geciyormus dediğine göre..
tam gülemiyorum hala.dişlerimin yarısı anca görünüyor.bi haftaya inmezse işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum.büyük bir gözlüğüm vardı onu takıp saçlarımı da önüme dökeceğim.anlayan olursa da botox yaptırdım filan diyeceğim heralde.
şu an en cok kafama takılan gözdeki çekme.ikincisi yüzdeki ifade tabi...
Merhaba misch,
yüzdeki ifadeyi çok bozan şeylerden biri dudak burun arasının uzaması yada şişmesi sende o kısımda işlem olmadığı için mutlaka geçecektir. Sümrenin 5.gün haliyle 10.gun hali çok farklı büyük düzelme olmuş. Sende de öyle olacaktır. Ama sanırım benimde önce anti deprasana başlayıp sakinlesmem lazim:) ben mavinin resimlerinde fark ettim bir gözü çok çekiyordu yukarı ama sonrasında hiç bişey kalmadı.Ekliyse sende o erken dönem resimlerine bak fark edeceksin mutlaka...Cok memnunum diyeceğim günler olacak emin ol o günleri düşünüp mutlu ol.hepimiz bu Ameliyat sonrası kek gibi kabarildigini biliyorduk.sansliydik ki bilgi alacağımız insanlar vardı. Yoksa doktorlara sorsan 3 haftada tam iyileşiliyor derler.Ben memnuniyetin 3.ayda mutluluğunsa 6.ayda geleceğine inanıyorum. Svg.
İyileşme süreciyle ilgili çok soru geliyor bana. Herkesin de merak ettiği bir konu. Bundan dolayı resmimi koymaya karar verdim. Sanırım ilk günler benim kadar kötü görünen yoktur. Ben bile düzeldiysem kimseye birşey olmaz endişelenmeyin:)
bence ılk gunlerde de kötu görunmuyosunuz gayet normal bir şişlik zaten simdiki hali şahane masallah sizeİyileşme süreciyle ilgili çok soru geliyor bana. Herkesin de merak ettiği bir konu. Bundan dolayı resmimi koymaya karar verdim. Sanırım ilk günler benim kadar kötü görünen yoktur. Ben bile düzeldiysem kimseye birşey olmaz endişelenmeyin:)
evet ben de düşünüyorum..ama yüz germe ameliyatı burun kadar yaygın değil.o yüzden korku ve endişeliyimm..ama istiyorumm..yanaklarım çok sarktı.Canım burun estetiği yaptıran çok var ama yüz germe yaptıran daha sınırlı sayıdadır çok örnek olmaması doğal...Birde Sevginin resimlerini yükleyen kullanıcı denizkizi355 olabilirmi diye düşünüyorum emin değilim bir albümü var ama resimler açık değil. Sadece tahminde bulunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?