Endoskopik yüz germe - Facelift

o hattı hala görüyorum krizantemde ama çok hoş bir şekilde..
bugün travesti KK25: ki kendilerine karşı değilim) gibi görünüyorum..yarına Allah kerim..serpil çakmaklının estetik faciası olarak servis edilen fotograflarına da çok benziyorum.burunla dudak arasındaki mesafe uzamış sanki çok ilginç..

allahtan ikinci gidişimde erhan bey bazı hastaalrı göstermişti, 9 uncu 13 un gun su an benim gibi gorunenler vardı..20 inci günde bebek gibi olmuşlardı..onlar olmasa zaten kafayı yemiştim şimdiye...
erhan beyi bi şeylere ikna etmek pek kolay değil..ama yağdan korkmana gerek yok çok az veriliyor..

Bu ne tatsız bir üslup .. ''Bakın hapi hanım biz burda doktorculuk oynayamayız.!! ''
Ben sadece yaşayan oldu mu daha önce böyle bir şey diye sormak gafletinde bulunmuşum.. Anlaşılan seviye çıtası çok kolay yerle bir oluyor.. Üzgünüm, hayatta başarılar..
Teşekkür ederim Misch, cevabın için.. Belli bir zaman içinde aynı yollardan geçeceğimiz için kaygılıyım, hem kendim hem senin yerine de.. Tüm kalbimle güzellikler dilerim.. İyilik ve güzellik haberlerini bekliyor olacağım..Sevgiyle..

rica ederim hapi..ben de aşırı endişeliydim , anlıyorum seni..gün gün yazmaya çalışırım..yarın haberleşeceğiz doktorumla kalan tek dikiş alınacak büyük ihtimalle..gözdeki çekme geçer belki o zaman..sevgiler..

@ misch moralin yerinde sanki:). Gozler ve kaslar nasil. İstedigin gibimi. Sen cok cekik cok kalkik istemiyordun sanki oyle hatirliyorum.

Gecmis olsun, kac dikisiniz vardi? Nerelerdeydi? Bugun iyimisiniz?

@ misch moralin yerinde sanki:). Gozler ve kaslar nasil. İstedigin gibimi. Sen cok cekik cok kalkik istemiyordun sanki oyle hatirliyorum.

antidepresan sağolsun lil
ineceğine dair kesin bir his var içimde ondan iyiyim sanırım..göz altım ve yanağın üstündeki bir bölgede taş var sanki..mecburen inecek yani..sağ gözüm daha çekik, orda zaten gerginlik ve potluk var..pek çok japondan daha çekik diyebilirim.. sağ göz soldan büyüktü şimdi sol daha büyük duruyo...
eskiden daha yuvarlaktı gözlerim.şimdi daha uzun ince gibi..ama değişir heralde daha çok..
göz altında germeyle ilgili bi işlem görülmüyor..yanak yukarı çıkınca göz altında birikme oluyodu onu alıyolardı çoğunlukla bende öyle bi şey yok, yukarı çıkan yanak az olduğu için gerek olmadı heralde..
yani bugünlerdeki gelişmeler hep yanıltıcıdır sonucu beklemek lazım..

günaydın herkese,
bugün dünden pek farklı değilim..gözdeki çekme devam ediyor..ceken şakakta elime kemiksi girintili çıkıntılı alanlar geliyor.krizantem geçiyor onlar dedi..bir de kafamın üstü büyüdü alın yanlara doğru genişledi.onlar da geciyormus dediğine göre..
tam gülemiyorum hala.dişlerimin yarısı anca görünüyor.bi haftaya inmezse işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum.büyük bir gözlüğüm vardı onu takıp saçlarımı da önüme dökeceğim.anlayan olursa da botox yaptırdım filan diyeceğim heralde.
şu an en cok kafama takılan gözdeki çekme.ikincisi yüzdeki ifade tabi...

Merhaba misch,
yüzdeki ifadeyi çok bozan şeylerden biri dudak burun arasının uzaması yada şişmesi sende o kısımda işlem olmadığı için mutlaka geçecektir. Sümrenin 5.gün haliyle 10.gun hali çok farklı büyük düzelme olmuş. Sende de öyle olacaktır. Ama sanırım benimde önce anti deprasana başlayıp sakinlesmem lazim:) ben mavinin resimlerinde fark ettim bir gözü çok çekiyordu yukarı ama sonrasında hiç bişey kalmadı.Ekliyse sende o erken dönem resimlerine bak fark edeceksin mutlaka...Cok memnunum diyeceğim günler olacak emin ol o günleri düşünüp mutlu ol.hepimiz bu Ameliyat sonrası kek gibi kabarildigini biliyorduk.sansliydik ki bilgi alacağımız insanlar vardı. Yoksa doktorlara sorsan 3 haftada tam iyileşiliyor derler.Ben memnuniyetin 3.ayda mutluluğunsa 6.ayda geleceğine inanıyorum. Svg.

ağız burun mesafesine akıl erdiremiyorum..ağız ustu dokular yukarı cekildi ondan mı yoksa şişlikten mi bilmiyorum.neyse kimsede böyle bi etki olmadığına göre düzelir heralde..asimetri artmış duruyor şu an..büyük olan yanak daha sert ve şiş gerçi..demin selfie çektim ürkünç görünüyorum.
mavinin 8 inci gunku haliyle benimkinin alakası yok..en iyi gorunen mawiydi sanırım.lamia da erken donem iyiydvei..
avurtlarım çökmüş duruyor su an..uff tedirgin olmaya başladım bugün..
iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah hepimizin gönlüne göre olur yaptırdığımız işlemler..

melem çene altında da sarılık var.yağ mı alındı ordan.ameliyat sonrası doktor, istemeyeceğimi düşündüğü için bu işlemi yapmadığını ben frenlediğim için bazı seyleri yapmadığını dböylemişti..

Yok canım yüzümün hiçbir yerinden yağ alınmadı.

bence ılk gunlerde de kötu görunmuyosunuz gayet normal bir şişlik zaten simdiki hali şahane masallah size

evet ben de düşünüyorum..ama yüz germe ameliyatı burun kadar yaygın değil.o yüzden korku ve endişeliyimm..ama istiyorumm..yanaklarım çok sarktı.

@ misch ben burda yayinlanan resimlerde galiba mavi ninkilerde , yüz uzamis gibi duruyodu sende oyle birsey varmi.alindaki genisleme yukari dogruda varmi. Yoksa sadece yana dogrumu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…