M misch sakın kaygılanma o yüz daha çok şekil değiştirecek, işe dönüşte biraz sorun yaşayabilirsin yüzün iyileşmiş olmayacak henüz meraklı bakışlara da botox değil dolgu yaptırdım diyebilirsin botox yüzü asla şişirmez çünkü ama dolguda da yüz şişiyor ya da benim insanlara dediğim gibi göz kapağı estetiği diyebilirsin sana kalmış.....Yüzündeki asimetriler geçici durumlar. Benim de sağ tarafım sol tarafımdan fazla çekilmiş duruyordu o sebeple yüzün iki tarafı farklıydı bayağı ama hepsi geçti çok şükür sakın takıntı yapma. Bir de diğer ameliyat olmuşlarla kıyaslama herkesin iyileşme süreci farklı oluyor aklından çıkarma, benim de albümümde 15 günlük resmim var ve insanlar iyi görünüyorsun 15 günlüğe göre pek belli değil diye yorumlar aldım ama inan öyle değil resimde bazen her şey belli olmuyor gerçeği çok farklıydı daha kötü görünüyordum yani resimler yanıltıcı olabiliyor.ağız burun mesafesine akıl erdiremiyorum..ağız ustu dokular yukarı cekildi ondan mı yoksa şişlikten mi bilmiyorum.neyse kimsede böyle bi etki olmadığına göre düzelir heralde..asimetri artmış duruyor şu an..büyük olan yanak daha sert ve şiş gerçi..demin selfie çektim ürkünç görünüyorum.
mavinin 8 inci gunku haliyle benimkinin alakası yok..en iyi gorunen mawiydi sanırım.lamia da erken donem iyiydvei..
avurtlarım çökmüş duruyor su an..uff tedirgin olmaya başladım bugün..
iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah hepimizin gönlüne göre olur yaptırdığımız işlemler..
ağız burun mesafesine akıl erdiremiyorum..ağız ustu dokular yukarı cekildi ondan mı yoksa şişlikten mi bilmiyorum.neyse kimsede böyle bi etki olmadığına göre düzelir heralde..asimetri artmış duruyor şu an..büyük olan yanak daha sert ve şiş gerçi..demin selfie çektim ürkünç görünüyorum.
mavinin 8 inci gunku haliyle benimkinin alakası yok..en iyi gorunen mawiydi sanırım.lamia da erken donem iyiydvei..
avurtlarım çökmüş duruyor su an..uff tedirgin olmaya başladım bugün..
iyi dileklerin için teşekkürler..inşallah hepimizin gönlüne göre olur yaptırdığımız işlemler..
ameliyat süreci ve sonrası nasıldı ben de düşünüyorumm.A Ailana , M misch Arkadaşlar klasik yüz germe ileri yaşlarda yapılması uygun olan bir teknik ve tek başına yeterli değildir, endeskopik yüz germenin tamamlayıcısıdır. Yani 50-55 yaşında ilk yüz germe yaptırıyorsunuz farz edelim yüzün üst bölgesi için yine endoskopik , allt bölge içinde klasik yüz germe yapılıyor, kısaca iki teknikte gerekli oluyor eğer çok ileri yaştaysanız ya da yüzde çok deformasyon varsa. Lildeniz cnm sana ortayüz germe tekniği yeterli gelir yaşın çok genç, misch eğer dr sadece ortayüz yeterli dediyse ve alt yüz için kaygın varsa o bölgeler için ne yapılabileceğini sor.....Biliyorsun ben ortayüzü 39 yaşımda olmuştum ve benimde yüzümün alt bölgesi nerdeyse buldog köpeği gibi sarkıktı yaşıma göre fazla deforme olmuştu benim dr'da demişti ortayüz germe üst bölge için etkili , alt bölgeye sınırlı oranda bir etkisi olur diye ama alt bölgeyi gerelim demedi, nazolabial bölgeye yağ enjeksiyonu yapmıştı, ameliyat sonrası ilk baktığım yer ağız burun çizgim oldu ve aşağıya dönük olan çizgiler yukarı bakıyordu, şimdi yine o bölgede çizgim var ama asla eskisi gibi yaşlı bir görünüm vermiyor şimdilik...Yağ enjeksiyonu yüzün alt bölgesi için riskli katılıyorum çok da mağdur var bununla ilgili bu sebeple çok ehil ellerde yapılmalı....
Ben kendi durumumla ilgili çok yorum yaptım, muhakkak rastlarsınız, ameliyat sonrası ilk gece zorluk çektim, sonraki gün toparlanmıştım ama yüz korkunç görünüyordu ilk zamanlar.....Eve ilk geldiğimde gözüm iki çizgi halilnde tam bir Çinli görümündeydi....Bir de benim iyileşme sürecim çok ekstrem bir durumdu çok yavaş iyileşme gösterdim, bu herkeste aynı olmuyor çok hızlı iyileşme gösteren arkadaşlarım oldu ama benim yüzümün oturması2-2,5 yılı buldu....Onun için bani baz almayın sonuç çok tatmin edici ama süreç çok sancılıydı benim için.ameliyat süreci ve sonrası nasıldı ben de düşünüyorumm.
tşkler...korkuyorum ama bu şekilde de mutsuzum..dr kimdi..ve memnun kaldınız ı zor bi süreç çünküBen kendi durumumla ilgili çok yorum yaptım, muhakkak rastlarsınız, ameliyat sonrası ilk gece zorluk çektim, sonraki gün toparlanmıştım ama yüz korkunç görünüyordu ilk zamanlar.....Eve ilk geldiğimde gözüm iki çizgi halilnde tam bir Çinli görümündeydi....Bir de benim iyileşme sürecim çok ekstrem bir durumdu çok yavaş iyileşme gösterdim, bu herkeste aynı olmuyor çok hızlı iyileşme gösteren arkadaşlarım oldu ama benim yüzümün oturması2-2,5 yılı buldu....Onun için bani baz almayın sonuç çok tatmin edici ama süreç çok sancılıydı benim için.
@ misch ben burda yayinlanan resimlerde galiba mavi ninkilerde , yüz uzamis gibi duruyodu sende oyle birsey varmi.alindaki genisleme yukari dogruda varmi. Yoksa sadece yana dogrumu .
mrb ..ben de düşünüyorum..bu sitede kim yaptırdı..maalesef henüz ameliyat için istenen 22.500 lirayı toparlayamadığım için ameliyat olamadım... eğer bir mucize olur ve o kadar parayı bir araya getirebilirsem Ercan Karacaoğluna olmayı düşünüyorum... en son 2 arkadaş fotoğraf koymuştu... aradığınız soruların cevaplarını sanırım onlar vereceklerdir... sonuçları gayet başarılıydı..
siz ozan bitik ile gorustunuz mu? yaptigi ameliyatlarda resimleri gosterdi mi size?
göze kasa dokunmadan sadece orta yanak amaliti olmuyormu ben cok korkuyorum olmayida cok istiyorum
Yok canım yüzümün hiçbir yerinden yağ alınmadı.
M misch sakın kaygılanma o yüz daha çok şekil değiştirecek, işe dönüşte biraz sorun yaşayabilirsin yüzün iyileşmiş olmayacak henüz meraklı bakışlara da botox değil dolgu yaptırdım diyebilirsin botox yüzü asla şişirmez çünkü ama dolguda da yüz şişiyor ya da benim insanlara dediğim gibi göz kapağı estetiği diyebilirsin sana kalmış.....Yüzündeki asimetriler geçici durumlar. Benim de sağ tarafım sol tarafımdan fazla çekilmiş duruyordu o sebeple yüzün iki tarafı farklıydı bayağı ama hepsi geçti çok şükür sakın takıntı yapma. Bir de diğer ameliyat olmuşlarla kıyaslama herkesin iyileşme süreci farklı oluyor aklından çıkarma, benim de albümümde 15 günlük resmim var ve insanlar iyi görünüyorsun 15 günlüğe göre pek belli değil diye yorumlar aldım ama inan öyle değil resimde bazen her şey belli olmuyor gerçeği çok farklıydı daha kötü görünüyordum yani resimler yanıltıcı olabiliyor.
Misch, tahmin ederim ki, 24 saat geçmek bilmeyen bir zaman dilimi haline geldi.. Sabretmek çok zor olsa gerek.. Ancak resimlerden gördüğüm kadarıyla 10. günden sonra oturma başlıyor.. Fazla kalmadı.. Az daha sabır.. Hepimizin iyi dilekleri seninle..
slm mish gecen sene Erhan Beyin yaptığı amelıyat sonrası resımleri görmüştüm gösterdiği bayanların hepsi dediğin gibi ilk zamanlarda oyle görunuyodu hattta doktor travestiye benzıyolar dımı demıstı sonrakı halerını görünce ınanamadım fıstık gibi hatunlar olmuşlardı sizi anlıyorum suan ıcın karamsar olmanız normal ınsanın yapısında vardır bu bıraz hasta olsak bıle ruh halımız bozuluyor duzelmıycez dıye düşünüyoruz ben kesınlıkle ınanıyorum cok güzel olucak Erhan Bey gördüğüm kadarıyla işinde usta ve kendine güvenmese yapmazdı sadece bıraz zamanpeganum avurtlarım çökük duruyor..asimetri arttı..sağ göz sahiden çekiyor.dün görüştük doktorumla görüntünün normal olduğunu sölüyor ama resim cekti onda da ço k net..gülünce sağ göz cok kötü duruyor başka bir yüze ait gibi..şişlikler inse de bu farklılık kalıcı gibi geliyor.istersen şimdi sökelim dikişleri eski haline dönsün dedi gözler için..ben de 1 ay sonra da bu işlem yapılabilirse bekleyelim dedim..sağ göz soldan büyüktü şimdi tam tersi oldu.
tra.. görüntüsü devam ediyor..yüz uzadı..oval köşeli arasıydı şimdi uzun üçgen sert duruyor..alın yana doğru genişledi..şu an pişmanım ama şişliklerin inmesini beklemekten başka care yok...
Ben kendi durumumla ilgili çok yorum yaptım, muhakkak rastlarsınız, ameliyat sonrası ilk gece zorluk çektim, sonraki gün toparlanmıştım ama yüz korkunç görünüyordu ilk zamanlar.....Eve ilk geldiğimde gözüm iki çizgi halilnde tam bir Çinli görümündeydi....Bir de benim iyileşme sürecim çok ekstrem bir durumdu çok yavaş iyileşme gösterdim, bu herkeste aynı olmuyor çok hızlı iyileşme gösteren arkadaşlarım oldu ama benim yüzümün oturması2-2,5 yılı buldu....Onun için bani baz almayın sonuç çok tatmin edici ama süreç çok sancılıydı benim için.
slm mish gecen sene Erhan Beyin yaptığı amelıyat sonrası resımleri görmüştüm gösterdiği bayanların hepsi dediğin gibi ilk zamanlarda oyle görunuyodu hattta doktor travestiye benzıyolar dımı demıstı sonrakı halerını görünce ınanamadım fıstık gibi hatunlar olmuşlardı sizi anlıyorum suan ıcın karamsar olmanız normal ınsanın yapısında vardır bu bıraz hasta olsak bıle ruh halımız bozuluyor duzelmıycez dıye düşünüyoruz ben kesınlıkle ınanıyorum cok güzel olucak Erhan Bey gördüğüm kadarıyla işinde usta ve kendine güvenmese yapmazdı sadece bıraz zaman
Marcocum yeminle sen bu işi öğrendin:) güzel cevap ama bu tekniği bilmeyen için daha da detaya girmek gerekiyor sanırım. Erhan beyde bu tekniği anlatan animasyonlu bir video vardı. Onu yükleyebilirsem buraya bir çok kişiye yardımcı olacağını düşünüyorum.Yanak yukarı alınınca yüzde tuhaflık oluşmaması için bir bütün olarak değerlendiriliyor. Sizin yanaklar düşmüş ise mutlaka kas ve gözaltında da değişim vardır. Sadece yanak kaldırıp bırakan bir doktor olduğunu sanmıyorum. Ve yanak kaldırmak için mutlaka gözaltından giriliyor..ssvg.
En sonunda bana şu travesti hallerimi koydurtucan buraya:) hepsi geçecek rahat ol derin nefes al ve kendi kendine herşey güzel olacak de çünkü vücudunu strese sokarsan kortizol hormonu salgılarsın ve bu da hücrelerin iyileşme sürecini etkiler. Hep sonuca odaklan lütfen. Aklına beni getir ya da diğer ameliyat olan yüzlerce kişiyi. Sonuçta 600 e yakın midface ameliyatı yapmış bu süreçleri çok çok iyi bilen bir doktora yaptırdın. Sen onun ilk ameliyatı değilsin di mi:) doktorumuzun dediklerine güven. Şu an herşey normal seyrinde gidiyor.sadece biraz sabır:)alın yana doğru genişledi yüz uzadı..
antalya da önereceginiz dr var mıistanbulda olmadığın için gecikiyor..bir de kıskanan eşin
bence bir de oytun idille haberleş..tam germede tecrübesi varmış gibi gorunuyor.bak naci bey de klasik germe yapiyor ve izsiz dediama fiyatları yuksek oluyor onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?