Endoskopik yüz germe - Facelift

peganum belki de yüzün adapte oldu mimiklerle filan başının çaresine baktı..

Sevgili misch işte bu yüzden senin fikirlerini çok önemsiyorum. Şu yazdığını düşünüyorum bende.yaptigin mimiklerle vs yüzde olusan sorunlar zamanla normale dönüyor. Sevgili PEGANUM buna yüzün oturması diyor ama bence çekme işlemi diğer çabuk iyileştiler dediği kisilere göre daha fazla Oldu.tabi bu benim endoskopi yle kafayı bozduğum için yarattigim hayal ürünü seylerde olabilir:) Ben hala çok güzel olacağın inancindayim.Sakın moralini bozma guvendigin arkadaslara bence resim gönder özelden ve fikirlerini al.mesela 5. Günü ve bugün çektiğin resmi gÖnder mutlaka iyileşme vardır.ssen hergün bakıyorsun ilk gören kişi daha iyi görebilir iyileşme ve düzelmeyi. Svg.

ufak ameliyat hatalarını yüzün mevcut kemik kas sistemi mimiklerle tolöre edeceğine inanıyorum cidden..hayal ürünüyse de olsun varsın hayal etmek güzel..

cumartesi gören bir tanıdığım bugün de geldi ve kendime benzemeye başladığımı söyledi..sağ kaştaki çekmeyive katlanmayı gördü bir de sol yanaktaki şişlik inecek değil mi dedi.yani iniyor düzeliyor düzelecek inşallah ama şu an gördüğüm sorunları bir baskası da görüyor bana öyle gelme durumu yok.gözler eskisinden daha anlamlı bakıyor. badem şeklinde.
bir yanağım diğerine göre daha büyüktü ve orda 7 yıl önce yaptırmış oldugum dolgu geçmeyip kalmıştı..şimdi beklemediğim kadar yukarı çıkmış yanak çekilince o da büyük olan yanağı daha büyük gösteriyor.önceden avurttaydı.yani benim böyle ekstra sorunlarım da vardı öncesinde..şu süreç bitsin yağ enjeksiyonuyla tamamlatmayı düşünüyorum.keskin üçgen hattı yumuşatacağına inanıyorum.

Benim bu işlemde aklıma gelmeyen tek şey avurtlarda yapacağı etkiydi.Bdi.Benim yüzüm dolgudan önce daha zayıftı ama avurtlarda çökme yoktu. Dolgudan sonra azaldı ama hala devam ediyor bu işlemde belirginlesmesi bende hiç güzel durmaz.Yanak kalkarken aynı şekliyle yukarı mi alınıyor yoksa buzusturerek cikiklik mi elde ediliyor orayı anlamadım. Sanırım alt yüz incelip üst daha geniş oluyor.Neyse sen tam iyileşte senden kafamdaki soruların cevabını alacağım dan eminim.Suan sadece gözaltı+kaş yada endoskopi arasında endoskopi ağir basmakla beraber gelip gidiyorum.Dr konusunda karar verdim ama iişlem konusunda bakicam...

travesti olacak en son hastasın dedi dün, biraz rahatladım..kaşdaki sorun devam ederse de düzeltecek inşallah..

göz kuyruğunun bittiği yerden bir parmak dışardan mesafe al.parmağını verev olarak aşağı indir, ağız kenarının iki parmak üstüyle birleştir aradaki üçgen yanağın asıldığı yer, genel olarak..bunu referans alma ama fikir verir belki..videolarda da şakağın açılıp dokunun kemikten ayrıldığı bölüm bu bölge..güzel videolar var bakabilirisn..benimki dar bir üçgen oldu..
yanağını ağzının üstünden yana ve yukarı doğru çek ama çok yana değil gözün bittiği yerin bir parmak ilerisine..dediğim gibi benim izlenimim böyle .yüzünde yığılma sarkma dışında başka sorunlar varsa bunları daha da belirgin hale getirebilir.açık germede hepsi orantılı kalkıyor sanırım.bunda yandan çok dikey ve yukarı hareket var ve sınırlı kaslar hareket ettiriliyor.senden benden başka da böyle milim milim hesap yapan yok.ama matematik gibi değil maalesef yüz.bir sürü parametre var etkileyen.birer kez daha git ameliyata karar vermeden önce.

aıkçası şöyle düşünmüştüm.önce gençlik sağlayacak germe işlemi yapılır..eğer ameliyatta yağ enjeksiyonu az yapılır ya da yağ kalmazsa sonradan yağ enjeksiyonu yapılır.doktorum yağı az kullanıyor.bi açıdan iyi çünkü alınacak az yağım var, kıymetli yani..40 yaşına kadar kök hücreler yarıya iniyormuş e daha bi kıymetli benim durumumda.. dokular düzeldikten sonra daha kalıcı olur..bunlar tabi boşa teori üretme de olabilir.

Hayir gostermedi kanunen yasakmis, Ankara ya gidersem gosterecek kendileri. Siz Ankara damisiniz?

Bu gun kacinci gununuz? Ben de Ozan Bitik ile gorusuyorum ve kendileri bana endoskopik orta yuz germe ameliyatinda odemlerin 3-4 haftadan once inmeyecegini soyledi, Ben Ankara d aoturmuyorum bu yuzden minumum Ankara da 2 hafta kalmami tavsiye etti tabii ise donusumun 4 haftdan once olmamasini soyledi. Sizin durumunuz nasil? acele etmeyin tahminim 3-4 hafta sonra sonuca yakin bir durumda olacaksiniz.

Tam dediğin gibi yapınca gözaltında acayip yığılma oluyor gözaltında ki yığılma kesilip alinAcak sanırım.Gözlerin badem olmasi güzel.hher geçen gün daha iyi olacaksın en zor 7 günü atlattın.en kisa zamanda güzelleş mutlu mesut ol:)

Misch nasilsin? lutfen bizi merakta birakma.

Ameliyat günlüğü 10 .gün:

şişlikler iniyor.daha iyiyim.sert erkeksi ifade hala var ama azaldı .sağ kaştaki potluk ve çekme devam ediyor.yanlara doğru genişleyen alın daralmaya başlamış..sağ kaşla şakaktaki dikiş arasında yay gibi gerilip açılma hissi oluşuyor sık sık.
şakaklara yağ dolduruyoruz demişti bir kaç kez doktorum..şimdi anlıyorum ki bu rutin bir işlem..şakaktan girip dokuyu kaldırma işlemi yapıldığı için o bölgedeki doku hasar görüyor .
güldüğümde kaşla göz arasında yukarı doğru 3 uzun kırışıklık oluyor bu da çok tuhaf bir görüntü yaratıyor..mimikten kaynaklanıyor dedi doktorum.önceden olmadığını söyleyince de kaş yukarı çıktığı için olabilir botox yaptırabilirsin dedi.kaşı çok hafif yukarı kaldırdığımda kırışıklık geçiyor.kaş yukardan da kaldırılsa mıydı acaba ??bazı doktorlar göz kapağı derinliği ortaya çıkacak şekilde kaşı alından da yukarı çekiyor.bende şakakta tek kesi var alına doğru yok yukarı asma yapılmamış o yüzden kaş göz mesafem de açılmamış hatta biraz daralmış diyebilirim.
neyse şişlikler inince kırışıklıklar düzelir belki.

bugün 10 uncu gün ve işe gitmeye engel bir durum yok.morluk yok.etin kemikten sıyrıldığı düşünülürse iyileşme süresi geçekten çok kısa.

özetle ifade düzeliyor doğallaşıyor ama sağ şakak kaş göz çekme gerilme devam ediyor.orası inmezse ikinci bir müdahale gerekecek..

canım umarım ikinci müdahale gerekmeden istediğin sonuca ulaşırsın, tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım

Canim insallah bir an once iyilesirsin, simdi tabii oldukca erken ama sanirim bir 20 gun icinde iyice oturacaktir yuz, Melem77 nin 10.gun resmine baktigimda senin sikayetlerinin sanki onda olmadigini goruyorum.
Ben de Ozan Bitik ile gorustum, sakak germe eger alin germe ile birlikte yapilmazsa iyi olmaz gibi bir seyler soyledi. Kasla goz arasind auc tane kirisiklik neden oluyor acaba? bu oldukca tuhaf bir durum? goz ile kas arasina yag koydular mi? Kas i yukaridan kaldirmadi sanirim doktorunuz, kasi kaldirmak icin alin germesi mi gerekiyordu acaba? bu konularda cok bilgisizim eger bir bilginiz varsa lutfen bizimle paylasmaya devam edin, umarim bir an once istediginiz sonuca ulasirsiniz.

sen kime ameliyat olmustun?
Ilker manavbasi nasil? Tugba Altintop ona olmus sanirim.

Giderek doğallaşmana sevindim ancak şu kaşla göz arasındaki 3 uzun kırışık olayına takıldım.. Ne demek oraya bir de botox ? Ameliyatı bunlara ihtiyaç duymamak adına oluyoruz.. Orayı buradan mı çekseydik, bu mu yapılsaydı filan çok anlamlı değil.. Önemli olan sonuç.. Ve seninkini de gördüğüm kadarıyla tüm KK yakından takip ediyor...
Eğer sonunda dersen ki, ne iyi oldu da yaptırdım, herkes farklı cesaret bulacak..
Klasik ameliyata göre endoskopide daha fazla görülen şişlik ifadeyi çok değiştiriyor ve süre çok kısa sayılır, gene de.. Yaşını bilmiyorum ama Erkan Beye ameliyat olan arkadaşın daha genç olduğu belli.. Bu da iyileşme süresini etkileyen bir faktör, onun 10. günü belki bizim 20. günümüz olacak..
Ben senin adına ümidimi kaybetmiyorum ve 2. operasyonun olmamasını diliyorum.. İyi dileklerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…