Endoskopik yüz germe - Facelift

sen kime ameliyat olmustun?
Ilker manavbasi nasil? Tugba Altintop ona olmus sanirim.

Tuğba Altıntop kime ameliyat olmuş bilmiyorum ama, keşke olmasaymış Bambaşka biri olmuş Belki erken dönem olduğu için dir ama sıradan o estetikli kadınlardan olmuş..

endoskopik yüz germe de daha az şişlik olması gerekmiyor mu..bu sitede zaten erhan bey dışında başka dr ismide zikredilmiyor.onu da çözmüş değilimm..

11 inci gün;

Dünden bugüne değişen pek bir şey yok..beni en çok rahatsız eden erkeksi görüntü.serpil çakmaklıdaki gibi kalıcı olmaz umarım.gözaltlarımda taş var hala sanki.onlar inince normale döneceğim inşallah.sağ kaş gözde değişiklik yok.
germe hissi nedeniyle yorgunluk hissediyorum gözümde..
kaş göz ameliyatı sonucunda kırışıklık oluşan başka biri var mıdır bilmiyorum HAPİ.gülünce yaratık gibi bir ifade veriyor.umarım o da geçecek.
detaylarla kafanızı daha fazla karıştırmayayım.yorgun hissediyorum artık.aynaya bakmamaya çalışacağım bugün.olan arkadaşların hemen hepsi memnundu sonucum nasıl olursa olsun tek başına referans almayın beni..
45 yaşındayım , melem 10 yaş genç benden.

endoskopik yüz germe de daha az şişlik olması gerekmiyor mu..bu sitede zaten erhan bey dışında başka dr ismide zikredilmiyor.onu da çözmüş değilimm..

Daha önceki sayfalara donerseniz aslında başka doktor isimleri de geçiyor.Su son dönemde Erhan beye benim takip ettiğim kadariyla 4 kişi ameliyat oldu.En sonda misc arkadaşımız olunca mecburen Erhan bey ismi geçiyor.Keşke diğer doktorlara ameliyat olan kişilerde PEGANUM arkadaşımız gibi bize bilgi verse..

Sevgili misch kendini yogun hissetmen çok normal.Aynaya bakıp henüz oturmamış kendinle alakası olmayan bir yüzü incelemek fikir edinmeye çalışmak korkunç birsey bilirim..suan ki stresi belki ömrün boyunca yaşamaDin.surada bu Amelyat olupta metanetini kaybetmeyen yok.Hepsi aynı süreçten geçti.11 gün dolgu da bile yeterli bir süre değil kendine 3 ay ver üç ayin sonunda başlayacak memnuniyet.Bunu söylüyorum çünkü bu işlemi yapan kisilerle sende mutlaka irtibat kurmuşSunDur. hepsinin ortak ifadesi 3-4 ay sonra oturdu ve beğenmeye başladım oluyor. Lamia34 ne kadar zor acili bir süreç geçirdiğini yazmıştı.4 yıl oldu ve cok memnun hala.Zayıf yuzlulerde daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum. En azından syle düşün yüzüne fazladan bir doku yağ vs konmadi...Yani yüzün öyle erkeksi kocaman kalmayacak...bol bol yeşil çayını iç beslenmene uykuya dikkat.zamani gelince sende fıstık gibi olacaksın eminim.:)

Arkadaşlar ben Erhan beyle nasıl tanıştığımı anlatmak istiyorum..Benim kuzenim ve eşi burun estetiği oldu..Ben de sonuçları çok doğal buldum..bu arada kuzenim de bu burun estetiği için 3 doktor gezdi..en sonunda Erhan beyde karar kılmış..ben de hazır o kontrollere gidiyorken bir gün yanında gittim ve kaş asma istediğimi bakışlarımın çok yorgun olduğundan falan bahsettim..o da bana yanak kaldırmayla yapılırsa çok daha başarılı sonuç alacağımı söyledi..o zamana kadar midface lifting hakkında en ufak bir fikrim yoktu inanın..sonra yaptığı vakaların resimlerini gördüm ve hayan kaldım hatta şok oldum..bizim doktorların böyle doğal güzel şeyler yaptığını bilmiyordum açıkçası..
sonra internetten bu teknik neymiş nasıl yapılıyormuş riskleri nelermiş diye araştırmaya koyuldum..ve şu yazıyı buldum...
''The endoscopic mid-face lift is a very modern method, which has become more and more popular over the last 7 or 8 years, after the introduction of the endoscope in aesthetic surgery. This method was developed by the American surgeon Oscar Ramirez whose endoscopic methods are followed by most aesthetic surgeons all over the world because they have proven to be trustworthy and safe for the patient. This endoscopic lift of the face has been given many names and each of them to a large extent expresses its nature. The most suitable terms for it are ‘Hollywood lift’ and ‘3D Facelift’. It is named ‘Hollywood’ because this facelift leaves no external scars. As you can guess, it is so called because it is the most favoured one among the Hollywood stars. The name ‘3D Facelift’ is probably a little bit more precise, though. This is so because in this case we speak not only of lifting the face skin, but also of restoring the full-blown size and shape of the face in certain areas, in a manner which is typical of young age. The operation technique is exceptionally delicate and very difficult to perform. It requires perfect knowledge of the anatomy of the face and the possibilities of the modern endoscope.''
Yazıda Endoskopik cerrahinin gelişmesiyle bu modern metodu estetik cerrahide geliştiren ve tüm dünyaya yayan doktorun ''Oscar RAMİREZ'' olduğundan bahsediyor..Erhan beyin de faceten biyografisini okuduğumda bizzat Dr. Ramirez'den eğitim aldığını gördüm 2002 yılında..Kendisi 600 e yakın midface ameliyatı yaptığını(önemli olan tecrübedir biliyorsunuz) artık bu teknikte ilerlediğini yaptığı resimleri de görerek ikna oldum ve yaptırmaya karar verdim..Şimdi Erhan beyin adı neden geçiyor hep diyenlere söylüyorum..Artık kendisi cerrah yetiştiriyor,bilgisini ve tecrübesini genç plastik cerrahlara aktarıyor..Yani artık kendisi bir hoca..mart ayında viyana'da kadavra kursunda bu dediğim eğitimleri verecek plastik cerrahlara..inanmayanlar Erhan beyin faceten internet sayfasını takip edip bakabilir..araştırabilir..Erhan bey gibi bir doktorun böyle basit reklamlara da ihtiyacı yok inanın..biz sadece sonuçlardan memnun olduğumuz için yaptıracak olanlara biraz olsun yol göstermek için bu forumda yazıyoruz..Sevgiler...

Tuğba Altıntop kime ameliyat olmuş bilmiyorum ama, keşke olmasaymış Bambaşka biri olmuş Belki erken dönem olduğu için dir ama sıradan o estetikli kadınlardan olmuş..

teşekkürler marco desteğin için..yüzüm yandan bakınca büyümüş, önden bakınca küçülmüş görünüyor..kaşık kadar denir ya öyle..yüze doku eklenmedi ama alttan alınan üste konuldu.bu da avurtlara çökmüş bir ifade veriyor şu an için..oldukça kısaydı yüzüm şu an uzamış duruyor..yüzü uzun olanları daha fazla etkilemesi lazım.bir sürü parametre var.elmacık kemiklerinin konumu sarkan kısın doku yağ yoğunluğu vb..tahminde bulunmak zor yani.şans işi biraz da..
yapılanın standart işlem olduğunu düşünüyorum.belli noktalardan girilip asılıyor..şişlik alttan başlayarak yukarı doğru indi.öyle ki şu an gözaltlarımda ve 1 cm altında kaldı nerdeyse..hepsi birden aynı oranda inmedi yani..

sevgili melem anlıyorum ama bu şekilde yazarak belki farkında olmadan zarar veriyorsun doktora..birileri çıkıp sonra reklamla komisyonla suçluyor..

sevgili melem anlıyorum ama bu şekilde yazarak belki farkında olmadan zarar veriyorsun doktora..birileri çıkıp sonra reklamla komisyonla suçluyor..
O birilerinin kim olduğu ortaya çıktı zaten biliyorsun..Başka bir plastik cerrahi merkezinde çalışan biri..kendi face sitesinde de yazmış üstelik çalıştığı yeri çok komik:) bu sitede gerçekten bilgi almak isteyenle çamur atmak istyenleri artık az çok ayırt edebiliyorum..Bu arada bana çamur atan arkadaşı da avukatıma havale etmeye karar verdim..

Nasreddin Hocanın fıkrasına dönmüş olay.Esegıne kendi binmiş zalim hoca cocugu yurutuyo demişler,cocugu bindirince koskoco adam yuruyo demişler,ıkısı de inince esek boş gidiyo olur mu böyle saçmalık demişler.Yardım edecek birilerini arıyoruz bu forumda kımse sohbet etmeye girmiyo melem arkadaşımız buyuk bır ozguvenle yardımcı olmaya calışıyo sagolsun nsanların cesaretlendırılmeye ıhtıyacı var güven kırıcı olmayı herkes başarır öyle kişiler oluncada hiç iyi bir yorum yazan yok mu diyoruz melem gayet başarılı bır ornek ve ıyıkı var tesekur ederım kendısıne

Senden Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ederim beni anladığın için..Bu Nasreddin hoca hikayesini biliyordum ama hatırlattığın iyi oldu..Gerçekten durumumuzun özeti.Güler misin ağlar mısın:) Yazına sağlık..

M misch moralini bozma olurmu.bak sisliklerin inmis. 1 ay olunca dahada oturur bnce.o serpil cakmaklinin halini gormedim.ama erhan bey yapmissa iyi yapmistir diye dusunuyorum. Resim orneklerinde oyle cok abarti bi durum yoktu. Şişliklerin kisa zamnda indi bnce misch :).

Teşekkürler gene Misch, buradaki en büyük problem bazı arkadaşların sürekli kendi doktorunu empoze etmeye çalışması.. Açıkçası beni de rahatsız eden bir durum.. Pek çok doktor var, bu ülkede ''endoscopic lifting'' yapan .. Serdar Eren, Erdem Tezel, İsmail Kuran, Nuri Battal, Tunç Tiryaki, Ergin Er, Ozan Bitik vs.. Etrafımdaki pek çok kişi lifting yaptırdı.. Birinci operasyonda iyi olan ikincisinde olmadı.. Çok başarılı denen bazı doktorların da önemli hatalar yaptığına şahit oldum.. 2013 sonu benim de yaşadığım bazı sorunlar sebebiyle KK'yı buldum.. Kendi çevremin dışında bilgi alabileceğim bir kadınlar topluluğunu bulmanın mutluluğunu yaşadım ancak son günlerde özellikle bu sayfayı ve senin ameliyat aşamalarını takibe başlayınca tedirginliğim arttı... Burayı ''İYİNİYET'' bazında fikir alışveriş platformu diye değerlendirirken en ufak bir eleştiriyi kabul etmeyen, agresifleşme potansiyeli olan bazı yorumlar beni oldukça düşündürdü, amaç doğruyu bulmaksa, neden ???
Her estetik operasyonda şansın da çok önemli bir faktör olduğunu göz ardı etmeden, konuşmaları futbol takımı fanatiği görüntüsünden çıkarıp birbirimizle fikir alış verişine devam etmenin çok daha sağlıklı olacağına inanıyorum.
Bugün ameliyatının 12. veya 13. günü herhalde.. Yüzünün oturmasından bahsetmiyorum ama durumunun netleşmesi açısından tahmini 10-15 güne daha ihtiyaç var, anlaşılan.. Dilerim işe gittiğinde kafan başka şeylerle oyalanıp bu süreyi daha kolay geçirirsin.. Her sabah uyandığımda, ''dilerim, Misch daha iyidir bugün'' diye içimden geçiriyorum ve merakla KK'yı açıyorum.. Beynimde yer eden biri oldun ..
Ve son unutmadan Oscar Ramirez dünyanın sayılı estetik cerrahlarından biri olup Türkiye'deki bazı doktorlar tarafından referans olarak kullanılır ancak durum incelendiğinde bunun ''clinical fellowship''likten öteye gitmediği görülür. (Dr.Ümran İleri haricinde)
Herkese sevgiler...

Serpil cakmakliya baktim simdi nette :) dudak cok kotu kaslar incecik bide burun la dudak mesafesi cok uzun burnu kucultmus kisaltmis onuda dudak dolguyla kapatmak istemis.alt dudak cooooookk sekilsiz. Bence o resimleri aklindan sil sen sadece yüzünü genclestirdin.baska oranlarinla oynanmadi M misch .opuyorum

''clinical fellowship''le neyi kasdettiğinizi açıklar mısınız lütfen? Biz de aydınlanalım

sıradan estetikli ama güzel olmuş en azından.sıradan estetikli ve

canım dün gece de ben oturdum serpil ç.nın ameliyat hikayesini ve resimlerini inceledim.hangi ameliyatları olduğu yazmıyor hiçbir yerde..kendisi dudak silikonunun başına dert açtığını söylüyor.ameliyat öncesi genclik resimlerinde dudak kalkık ve burun dudak mesafesi normal..ama sonrasında nasıl olmuş da uzamış akıl erdiremedim.burun kalkınca mı mesafe ortaya çıkmış silikon mu aşağı çekmiş yoksa yüz yukarı çekilince ayarlar mı bozulmuş bilemedim.gülerken dişlerim hala normalde olduğundan az görünüyor .umarım ödem vardır da normale döner.yüz gençleştirdi ama şu an eskisinden yaşlı görünüyorum:)sağol tatlım opüyorum ben de..

Sevgili Hapi iyi dileklerin ve olumlu gönderimlerin için çok çok teşekkürler, eksik olma ve lütfen devam et.:)
Hepimiz derdimizi paylaşmak , bilgi almak için burdayız.Gerginlikler beni de üzüyor.Hep söylenir ya sanal ortamda ses, mimikler vb olmadığı için yanlış anlamalar yaşanabiliyor.Yazı diliyle konuşma dili farklı olabiliyor.Sonuçtan çok memnun kalan arkadaşlarımız hem başkalarının faydalanması hem de teşekkür borcu olarak doktorlarından söz ediyor olabilirler.Forumda doktorlar adına hastalarca açılan epeyce konu başlığı var . Emre İlhan, Muhammet Dilber, Ercan Karacaoğlu ilk aklıma gelenler ve binlerce sayfalık hayran yazıları var bu sayfalarda:) Birkaç kere burun için girdim baktım, doktorlarına hiç laf söyletmiyorlar.Çoğunun çok genç olduğunu tahmin edebiliyorum. Ancak burası "endoskopik yüz germe" sayfası olduğu için doktorlardan çok, işlem ve sürecin ön planda olması beklenebilir.Doktorundan bahsetmek isteyen arkadaşlarımız doktor adının geçtiği sayfalar oluşturup görüşlerini yazsalar belki daha iyi olur.

Benim durumuma gelince, bugün 11 inci gün.Göz altlarım ve yanağımın üst bölümlerine dokunuyorum taşlar var sanki ve kemiklerimden 1-2 cm daha dışardalar.Sanırım garip görüntünün nedeni de bu.Sağ kaş ve gözdeki sorun bunlardan bağımsız gibi duruyor ama o da inebilir çünkü sağ kaşımı aşağı yukarı hiç hareket ettiremiyorum.Doktorum bu görüntüde su an için de sorun olmadığını yani böyle kalabileceğini söylediği için de takıldım o kısma.

Yarın daha çok inecek inşallah ve güzel şeyler yazacağım sizlere..öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…