Endoskopik yüz germe - Facelift

Ben anladım zaten bilmeyenler olabilir onlar için istiyorum..gerçek niyetiniz nedir onu açıklamanızı istiyorum..
Geçenlerde Misch'e sorduğum soruya verdiğiniz cevapla ilgimi çektiğiniz kesin.. Etrafımda benzer ameliyatları olan insanları düşündüm, evet memnun olanlar memnuniyetlerini defalarca dile getirdiler ilk zamanlar, sonra soruldukça .. Oysa siz o kadar tek taraflı Erhan Bey savunusundasınız ki, sadece burada değil, bir de yurtdışı platformlarda da.. Bu da ciddi vakit ve emek gerektirir.. Siz benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz??
Bilmeyenler için ''clinical fellowship'' o doktorun ameliyatlarını izlemektir. Onun deneyimlerini, tecrübelerini yerinde görmek, algılamaktır ve bu bir eğitim değildir.. Tam tercümesiyle klinik arkadaşlığı gibi de tanımlanabilir..

Clinical fellowship çok önemli bir eğitim aracıdır..Valla Erhan bey bana özgüven verdi onu bütün platformlarda savunurum..

Clinical fellowship çok önemli bir eğitim aracıdır..Valla Erhan bey bana özgüven verdi onu bütün platformlarda savunurum..

bizimle değilsin !

daha öncede seni atmıştım geldin ! Sen git doktorun gelsin ....

Oralarda savun o zaman !

Hastaların öncesi ve sonrası fotoğraflarının doktor tarafından çekimlerinin paylaşılması Türkiye'de suçtur.

Son düzenleme:
Hepsi geçecek buna inan..Bir video izlemiştim endoskopi yapılmış bir hasta gun gün videosunu çekmişti bir gözü ciddi şekilde çekiyordu. Gün gün o kadar düzeldi ki o kadar güzelleşti ki anlatamam sanırım yirmili günlerin sonuna doğruydu asimetri kalmamıştı diyebilirim.Video olduğu için herşey daha net görünüyordu aradım videoyu ama bulamadım simdi Yüz iyileşirken asimetri artar azalir şişer iner dediğin gibi heryer aynı iyileşmeyi göstermiyor..En icten dileklerimle umuyorum ki sonuçtan memnun kal ve tam istediğin ggibi olsun.Svg.

12.gün:
Derinin üst tabakası biraz yumuşamış.Göz altlarındaki taşlar biraz daha küçülmüş.Taş gibi kadın olmak iyi bir şey değilmiş arkadaşlar
Sağ kaş ve gözdeki çekilme devam ediyor.İşe başladığımda bunu izahta zorlanacağım kesin.Allahtan kaküllüyüm ve büyük gözlüklerim var.işe gittiğimde insanlar muhtemelen zayıfladığımı düşünecek.
sağ yanak iyice ufaldı.ama sol hala daha şiş..asma işlemi daha yana doğru yapılamaz mıydı diye düşünüyorum şimdi.yana doğru asılsa daha oval bi görünüm elde edilebilir miydi?görüştüğüm diğer bir doktor birini daha yana ve aşağı asarız, ayarlarız demişti.en azından tek taraftaki kalıcı dolguyla simetri oluşturacak kadar yana doğru asılabilir miydi?doktoruma ameliyat öncesi söylemiştim durumu, çizim yaparken, bir şey dememişti.ameliyat sonrası, asimetri kemikten kaynaklanıyor biri daha geride yanağının, senden benden başka kimse fark etmez, herkeste var bir şekilde asimetri demişti.Yani standart işlem uygulanmış, ayarlama yapılmamış.Belki böylesi daha iyi öbür türlü yapılsa başka oranlar etkilenecekti kimbilir..Neyse dar olan kısma yapılacak hafif bi dolgu ya da yağ enjeksiyonuyla eşit bi görüntü elde edilebilecek gibi görünüyor..
Çenem çok güzel olmuş.Gerideymiş önceden demek ki.Profilden daha iyi duruyor.4-5 mm ilerde şimdi.
Ruh halim parçalı bulutlu.Erkeksi ifadenin gideceğine inandıkça daha iyi hissediyorum:)
Böyle işte...

Arkadaşlar, bu şekilde olayların gelişmiş olması beni rahatsız etse de site yönetimine teşekkür ederim, duyarlılıklarından ötürü..
Bu sabahki haberlerin biraz olsun, rahatlatıcı Misch.. Çenenin güzel olduğuna sevindim. Herkesin yüzünde ve vücudunda asimetri vardır, hatta bedenimizin sağ ve sol tarafının acıya dayanıklılığı bile farklıdır. Beklediğimiz bu tip ameliyatlarda asimetrinin de yok edilmesidir. Dolgusuz çözüm sol taraf ödeminin yok olması birlikte belki de kendiliğinden gelecektir..
Gün gün yazdığın için çok teşekkürler..

olumlu gelismelerin olmasina cok sevindim:)Gun gun ilerleme kaydetmek cok guzel olmali..O ifade gecicek emin ol...Bugun sana gondermek icin resim hazirlamistim aslinda yuze genel yapilan mudahalelerde ne hale geldigini gosterebilmek icin ama gerek kalmadigini dusunuyorum artik.Bu zahmetten kurtulduguma ve bugun daha iyi olmana cok sevindim:)svg

hazırsa gönder değilse uğraşma:)şu an evde korunaklı ortamımdayım.Dışardaki aynalara baktığımda umarım kötü hissetmem..eğilince dudaklarımın kenarında iki küçük yuvarlak çıkardı şimdi çok azalmış.

M misch sevindim bugun daha iyi olmana :) yanak yukari asildigi icin nasil bir goruntu olustu ki orasini anlayamadim .yuz daraldimi ? Bide yüz deki uzun ifade devam ediyormu cnm.

M misch sevindim bugun daha iyi olmana :) yanak yukari asildigi icin nasil bir goruntu olustu ki orasini anlayamadim .yuz daraldimi ? Bide yüz deki uzun ifade devam ediyormu cnm.

elmacık kemikleri yana doğru devam ederken bu ameliyatla daha içe kısma asılıyor dokular..oval görüntü azalıp daha dar sert bir üçgen görüntü var şimdilik.ama öne doğru 1-2 cm lik çıkıntılar var şişlik halinde hala..onlar inerse sivrilik azalır sanıyorum..başka bir deyişle yüzdeki uzun ifade devam ediyor..

gözler çok çekik duruyor bir de..diğer arkadaşların gözleri böyle değildi.yanlardan büzüştürülüp asılmış gibi..önceden göz kuyruğum göz pınarımdan yukardaydı çoğu kişininki gibi. Şimdi abartı durumda..İnmezse Kore'ye yerleşiriz diye takılıyor eşim..

Su an itibari ile sislikleriniz oldukca azalmis olmali, simdi size soruyorum, ameliyattan onceki halinizden daha mi guzelsiniz? Doktorunuz sizi mutlaka aydinlatmistir, bu sertlikler, sag gozdeki cekme gecicidir diye umut ediyorum. Sizin sonucunuzu bekliyorum ameliyat olmak icin, eski halinizi bilmedigim ve tabii yeni halinizin resmini de gormedigim icin ben yorum yapamiyorum, calisma arkadaslariniz zayifladiginizi dusunecek ise bu demek oluyor ki, yuzunuzde cok buyuk farklilar goze carpmiyor olmali. Bu ameliyati olmayi cok istiyorum fakat korkuyorum, cesaretimi ancak sizin sonucunuz guzel olursa toplayip o masaya yatabilecegim, insallah sonuc umdugunuzdan da guzel olur. Gozkapaginizda kesi yok sanirim? anladigim kadari ile sakak ve gozaltinda kesi var dogru mu?

benim sonucum sizi etkilemesin lütfen. şu an şişlikler geçmedi doğal bir görüntü yok. dolayısıyla eski halim çok daha iyiydi..doktor ameliyat öncesinde sonucun çok güzel olacağını söylemişti.elmacık kemiklerini elle muayene ediyor.ne yapılsa iyi olur size demişti.kemiğin duruşu kalınlığı önemli anladığım kadarıyla. zayıfa implant öneriyor.o yüzden muayene olmadan karar vermeyin.ameliyat sonrası da çok güzel olduğunu söyledi ama şu an öyle değil maalesef. fazla müdahale yapılmadı işlem normal süresinden kısa sürdü,göz kapaklarına dokunulmadığı için.

yine de ben sizin sonucunuzu bekleyecegim, insallah cok ama cok guzel olursunuz, tesekkur ederim yanitiniz icin

Gün gün yükleyen kadın bu sanırım. Kızlar ameliyat sonrası zorlu (acı yok ama şişlikler çevreye durumu anlatmak falan) ama sonuç harika gerçekten. Benim bir yakınım oldu ve ben ameliyat ve sonrasında beraberdim onunla.

merhaba ,bu ameliyatı yaptırmış biri olarak sizlere tavsiyem, KESİN OLAN TEK ŞEY dr niz iyileşme süresini abartarak söyleyecektir,inanmayın.3 hafta da iyileşirsin diyorsa kesin 3 aydır..10 yaş gençleşeceksin diyorsa sadece 1-2 yıl geri gideceksin demektir.

çoook ağrılı ve sancılı bir süreç...3 aydan önce iyileşme beklemeyin.

tüm bunlara rağmen iyi ki yaptırmışım diyorum , sadece beklentilerinizi değiştirin diye belirtmek istedim yoksa yaptırmakta fayda var tabii ki.

açık germe yapılmış, daha az şişiyormuş sanılanın aksine.. her yeri orantılı kaldırılmış ve hiç kemikli bir yüz ve erkeksi görüntü oluşmamış.

teşekkürler pimtemps..bende ağrı sızı hiç olmadı anlamadığım bir şekilde..ikinci gün hastaneden çıktım ve hiç ağrı kesici almadım.
gençleşme ben de beklemiyorum açıkçası çünkü zaten göz kapak ameliyatı olmuştum..şu an daha yaşlı görünür müyüm diye endişeleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…