Endoskopik yüz germe - Facelift

Siz kime ameliyat oldunuz ki? Bizimle bu sureci paylasirsaniz cok sevinirim

Siz kime ameliyat oldunuz? Lutfen benimle paylasirmisiniz tecrubelerinizi? Kac yasindasiniz?

Bu video da klasik yuz germe yapilmis bence sonuc guzel olmus,kisi genclesmis mi? Bence hayir genclesmemis sadece yasinin guzeli olmus.bu Benim nacizhane fikrim.

misch arkadaşım hic korkma ,kesinlikle daha gergin ve genç görüneceksin endişelenme...ben ist bogazici estetik te oldum, sadece dr lere cok kızıyorum kesinlikle yalan söylüyorlar ...iyileşme sureleri kesinlikle yalan.
neden açıkça söylemiyorlar coook zorlu bir süreç...ben bunları bilmeden yaptırdım ,çıktıktan sonra inanamadım sanki trafik kazasından çıkmış gibiydim.aynı anda kaş kaldırma ,göz çevresi ,meme toparlama da oldum....coook zorr kendime geldim,3 ay sürdü normale dönmem...o yüzden en doğru bilgi kesinlikle ameliyat olmuş kişilerden alabilirsiniz.

Dogru ellerde ameliyat olan kişi bence 1-2 yil geri gitmez.endoskopik yuz germede yuzde goz gerildikten sonra bide yanak yukari alindiktan sonra genc bi gorunum olur, deri fazlaligi yoksa tabi ,deri fazlaligi olanlara komple germe yapiliyor zaten..endoskopik yuz germe yaptiran kiside eger gıdı varsa ve kişi kiloluysa bu genclesme cok istenilen gibi olmaz gıdı ve deri fazlaligi alinmadigi surece.dr lar yonlendiriyor zaten .kilo ile cok alakali diye dusunuyorum birde giyim tarzi kisacasi vucut bi butun.bu ameliyatlari yaptiran bazi kisiler gencligindeki guzelliginden daha guzel de olabiliyor yani kisi 25 yasinda cekik ve badem goze sahip degilse bu ameliyatla buna sahip oluyor.dedigim gibi dr cok onemli .bu yazdiklarim benm fikirlerim herkesin estetik anlayisi farkli olabilir :).

M misch icimden bi ses sen baya guzel olucaksin diyo :) sislikler icin kendine 25 - 30 gun yuzun tam oturmasi icin 3 ay tani kendine.tam oturmasi derken kafandaki halin icin diyorum :)

iki gün sonra da işe başlıyorum.. morluk yok dışarı çıksam kimse yadırgamaz ama bilenler fark eder..hele gözün biri fark edilmeyecek gibi değil..bilgisayarın arkasına gizleneceğim koltuğu indirip..
seninki zor olmuştur tabi 3 ü birden ama değmiş en azından güzel sonuç almışsın..

M misch icimden bi ses sen baya guzel olucaksin diyo :) sislikler icin kendine 25 - 30 gun yuzun tam oturmasi icin 3 ay tani kendine.tam oturmasi derken kafandaki halin icin diyorum :)

sağol bitanem..inşallah dediğin gibi olur..sağ göz ve kaş için ayrıca dua ve dilek rica ediyorum hepinizden lütfeeen

Dr unuz kimdi?resminizi gormeme izin verirmisiniz?

Sag gozunuzdeki cekme mi fark ediliyor? Uyurken goz kapaginiz kapaniyor mu? Insallah hemen iyilesirsiniz, iyilesmenizi destekleyecek gida takviyeleri aliyormusunuz?

Sag gozunuzdeki cekme mi fark ediliyor? Uyurken goz kapaginiz kapaniyor mu? Insallah hemen iyilesirsiniz, iyilesmenizi destekleyecek gida takviyeleri aliyormusunuz?

uyurken kapanıyor sorun yok..sağolun..

sağol bitanem..inşallah dediğin gibi olur..sağ göz ve kaş için ayrıca dua ve dilek rica ediyorum hepinizden lütfeeen

canım dualarımız seninle zoru atlattın en zoru doktora karar verip ameliyat olmak inan ki sonraki süreç bekleme sabır sıkma canını istediğin gibi olmazsa ufak bir dokunuşla hallolur

benim forumdan çok samimi arkadaşım oldu bu ameliyatı yanın da idik buradan kızlarla ilk hafta avrupa yakasından toplu taşıma ile kontrole geldi yani kişiye göre doktorun tekniğine göre değişiyor bu süreç,size de çok geçmiş olsun en azından iyiki yaptırdım diyenlerdensiniz ne mutlu

Tesekkur ederim yanit verdiginiz icin
canım dualarımız seninle zoru atlattın en zoru doktora karar verip ameliyat olmak inan ki sonraki süreç bekleme sabır sıkma canını istediğin gibi olmazsa ufak bir dokunuşla hallolur

inşallah canım..çok sağol..hallolmazsa ya, tam ayarlanamazsa gibi düşünceler birbirini kovalıyor zihnimde...şaka maka 2 haftadır evden çıkmıyorum..hafta sonu kurslarıma da gidemedim.hayat durdu resmen..

göz altları inmiş miydi bir haftada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…