Endoskopik yüz germe - Facelift

canım gözler de hafif morluk vardı şişlik de hatta gözlük takmıştı ama iyiydi onun büyük korkusu çok aşırı belli olması idi buda olmadı şükür

anladım canım..göz altından yapılıyor ya her işlem mecburen şişiyor.kamera da ordan giriyor muhtemelen..

İyi olmuş muydu sonuç, Jelesec ve olduysa kime olmuştu arkadaşınız ? Sahiden doktor seçimi bu işin en zor kısmı.. Karar veriyoruz ameliyata, o doktor mu bu doktor mu, seneler geçiyor... Çok zor işmiş gerçekten..
Serdar Eren bana bir sohbette ''eğer hasta yüz şeklini değiştirmek isterse endoskopiği tavsiye ediyorum yoksa klasik yaparım' demişti.10 sene falan önceydi.. Bugünlere gelip de böylesine uğraşacağım aklıma gelmezdi.. Ailenin laneti, göz genetiği

Benim izledigim video endoskopi ile yapilmis bir meluyatti ve kadin 40 yaslarinda ya vardi yada yoktu.ama gercekten gozleri ve yuzu cok daha fazla sismisti

Benim izledigim video endoskopi ile yapilmis bir meluyatti ve kadin 40 yaslarinda ya vardi yada yoktu.ama gercekten gozleri ve yuzu cok daha fazla sismisti
Keşke onu da izlesek. Bu kadın endoskopiye göre çabuk toparlamis gerçekten. Bu endoskopik germe süper bir işlem ama iyileşme süreci cidden uzun

Keşke onu da izlesek. Bu kadın endoskopiye göre çabuk toparlamis gerçekten. Bu endoskopik germe süper bir işlem ama iyileşme süreci cidden uzun

o videoyu aradim ama bulamadim.o kadar cok izledimki artik ne nerdeydi hatirlamyorum.Cok korkutucu seyler vardi onlari hatirladim burdenhele bir kadin vardi ingilizce oldugu icin tam anlayamadim ama sanirim byun germe yapilmis 6 ay sonrasi ve 1 sene sonrasi hep cekmis kadin ama aglamaktan konusamiyor boyun derisi bildigin elbise bollasir ya o halde ne yapildiysa kadina o kadar uzuldum ki anlatamamAllah kimseye gostermesin...

13.gün;

Haberler iyi..Bugün gözlerim daha açık ve büyümüş görünüyor.7 yıl önceki göz kapağı ameliyatı sonucunda biraz küçülmüştü şimdi bi şekilde eski büyüklüğünde ve şekli daha güzel..3 gün önce gören tanıdığımız bugün çok daha iyi göründüğümü söyledi.O da gözlerin dana gibi olmuş korktum senden dedi.Yüzümü yukarı kaldırıp bakınca erkeksi ifade hala görülüyor ama düz durunca belli değil, ifadem yumuşuyor eskisi gibi.Sağ kaş ve göz hala yukarda Eşim de tanıdıkta da 3 gün önce çok daha yukarda olduğunu biraz indiğini söylüyor ama normal durmuyor hala.Çünkü o indi ama sol taraf da iniyor yine orantısız duruyor.Resimde çok belli oluyor hatta..Sağ şakak taş gibi kaşım kımıldamıyor.Eşim sağ kaş göz olmasa işyerinde kimse anlamaz diyor.13 üncü gün dönüm noktası gibi oldu fark edilir düzelme var.Daha genç görünüyor muyum dedim "fark eden bir şey yok" dedi..

Yüz şekli değişiminden ben de çok korktum. Hala da emin değilim sonuç belli olmadığı için ama bir başka doktor (Ercan bey) memnun olmamanıza imkan yok doğal bir şekilde yukarı kalkıyor doku, gülerkenki halinizi alıyor demişti.Bir de buradaki arkadaşların hemen hepsi memnundu, ona güvendim.ilerde artık üst yüze dokundurtmam sadece alt yüz ve boyun yaptırırım sanıyorum..
kaç yaşındasın Hapi?Gözlerindeki sorun ne?

M misch sevindim iyi olmana cnm.inan iyi ol bi an once dua ediyorum.bu arada erkekler bizim kadar detayli bakamiyorlar olaylara o yuzden degismemis gelmen normal cnm.bide yuzunde uzunluk nasil oldu orantisiz bi durum varmi.

guzel haberlerine cok sevindim:)Artik soru yagmuruna tutabilirim seni.Oncelikle agiz kenarindaki yigilmayi toparladimi gercekten yani ilk baslarda o toparlanma etkisi devam ediyor mu?gozaltindan deri cikarilmadi saniyorum yuzun yukari kalkinca orda fazlalik olusmadi mi?kaslarin kalkikligi nasil sorunlu olan kasin degil normal olani baz alirsan yani.En cok sevindigim hozlerin buyumus olmasi cunku en buyuk korkularimizdan biri kuculen gozlerdi hepimizin...Byik bolgesi uzamis demistin orda duzelme oldumu? Agiz etrafina etkisi ne kdar onu ogrenmek istiyorum.hirde hozalti ne durumda benim suan ki en buyuk sorunum gozaltim fena halde torbalandi ve yanaga kadar indi maalesef.Yuzun yukari cikinca alnin daha kisa durdumu bide:)))Kusura bakma misch ameliyat sonrasi cok iyi olmadigin icin seni bogmak istemedim...artik daha iyisin e haliyle bende bu gunu bekliyordum:)

sorun değil yazarım tabi ki..
1-Ağızın iki kenarında yuvarlak çıkıntılar oluşmuştu.eğilince düşüyorlardı.onlar azalmış şu an rahatsız edici durmuyor.ağız kenarından çeneye inen yerde de gevşeme vardı o da toparlanmış.orta yüzde yine gevşeme ve yağ erimesine bağlı çukurluk vardı o aynı kalmış.doktorum yağ enjekte etmemiş, gittiğimde göstermiştim ama o kısımları önemsiz bulmuştu.
2-Kaldırılan doku fazla değildi sanıyorum ki göz altından deri alınmamış.İlk göz ameliyatımda da deri alınmamıştı.Bu kafamı kurcalıyor.Sonuçta 45 yaşındayım.Şimdi çok şiş gözaltları gergin duruyor da inince gevşek veya kat kat durursa ne olacak..
3-Kaşın açısı normal .gülünce epey çekik duruyor göz.ama normal duruşta sorun yok..şişlikler inince belki gülme de düzelir..kaş göz mesafesi artmamış, şaşkın ifade yok..
4-Bıyık bölgesi hala eskisinden uzun hala rahat gülemiyorum umarım ödem vardır.göz altlarımı kaaptıp tekrar baktığımda daha normal görünüyor..yani yukardaki şişlik ve çekik ifade bıyık bölgesinde illüzyon yaratıp uzamış gösteriyor olabilir..
5-Göz altlarımda işlem yapılmadığı için bir şey diyemiyorum.Torba kısmını genelde iyi bir şekilde hallediyorlar ama.
6-Alın çok tuhaftı ilk günlerde.YAnlara doğru geniş enine dediğin gibi dar duruyordu.Ki benim alnım olması gerekenden dardır.Diğer doktor alnını açalım demişti ama doktorum gerek görmedi. Alın genişlerse bu kez yüz daha uzun mu görünürdü yoksa daha iyi mi olurdu bilemiyorum.

M misch sevindim iyi olmana cnm.inan iyi ol bi an once dua ediyorum.bu arada erkekler bizim kadar detayli bakamiyorlar olaylara o yuzden degismemis gelmen normal cnm.bide yuzunde uzunluk nasil oldu orantisiz bi durum varmi.

yüzümde hala uzunluk var ama ya gözüm alıştı ya da eskisi kadar rahatsız edici değil.
bence de gençleşem açısından fark yok lildeniz..bunu bekliyordum zaten..yine de erken daha..şişlikler inince daha dinlenmiş fresh bir ifade olabilir..yaşımdan küçük duruyordum zaten.belki o yüzden de etkisi olmadı..

Demekki kimi doktorlarin dedigi gibi gozaltindan deri cikarilmadigi muddetce ikinci keside bir sorun olusmuyor.Sislikler inince gozaltinda sorun olacagini sanmam Erhan bey bunu mutlaka hesaplamistir.Benim aklima simdi geldi sen Erhan bey yapilacak cok sey vardi ama sen frene bastin demisti sana yanlis hatirlamiyorsam.Yani yanak kalirma kaş asma yapildi zaten digerlerine gore sende neyi eksik birakti yada mudahale etmedi?Birde kafa icindeki dikisler ne alemde saclarim oldukca ince ve seyrek sakaklarda soruna neden olahilir mi bu?Bir diger merak ettigimde dokuyu yerinden ayirdiktan sonra yeni yerine ne ile tespit ediyorlar bilgin var mi?

şakaklardaki dikiş büyük..o yüzden kabartı halinde duruyor su an.saçım uzun olduğu için içte kalıyor fark edilmiyor..sonrasında nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşların hiçbirinin bu yönde şikayeti olmadığı için rahat girmiştim ameliyata..
pek bilinmeyen nokta, şakakların boşalıyor olması ameliyat sırasında..yağ enjekte ediliyor o yüzden..sağ gözümdeki çekilmeyi buna bağlıyorum.sağ şakağımda daha çok sorun yaşanmış gibi ..eti kemikten ayırırken aynı noktadan hareket ettiriyorlar ileri geri öne arkaya doğru, dolayısıyla o doku hasar goruyor.alından şakağa doğru girintili bir yapı varsa bu artabilir.
sonra kaşın altına da yağ dolduruluyor.kaş kalkınca kaşın üstünde olduğu kemik ortaya çıkıyormuş o görüntü de iyi olmuyormuş.benim kaş kemiğim(hemen gözün üstündeki kemik) belirgin değil çıkıntı yok..İskandinavların alın yapısına bayılırım.göz içerde alın bombeli..Benim alnım düz maalesef..

erhan bey fazla kaldırmamış yanağı ve gözleri de az çekmiş, sorun ederim diye..ağrınız az olur o yüzden dedi..doktorun işine karışmamak lazım belki de..bir de yüzün alt kısmından çeneye doğru yağ alıp üste ekleyecektik ama istemezsiniz diye vazgeçtik dedi.ilk dönemde travesti gibi görünse de uzun vadede çok güzel oluyor demişti..bunu yapmadığına sevindim açıkçası..
başka yapacağı bir şey yoktu..benim dediğim yerlere dolgu yapmamış genelde nazobial alanı dolduruyor doktorlar ama erhan bey buldog gibi duruyor yapmıyorum diyordu..ama doldurulan sonuçları gördüm iyiydi, başka doktorda..

asma işi özel ipliklerle yapılıyor sanıyorum kendiliğinden eriyen..

Nazobial bolge icin kesinlikle erhan beye katiliyorum.Ben ve bu dolgu isinden magdur olan arkadaslarimin hepsinde bu buldog durumu olustu yani buna sevin derim:)Coookkk tesekkur ederim inan bu ameliyati olduktan sonra bu kadar detayli olarak bize yazacagini tahmin etmemistim.Resim paylasmadin ama inan resim kadar hatta daha iyi anlattin:)svg.

Arkadaslar ismail buyukcayir nasil? Yazisma yaptim,fiyatlari cok uygun ve ustelik otel masraflarimiza kadar karsiliyor. Bilgisi olan var mi? Amerika da egitim almis.

Az önce bir tanıdığımız uğradı gözlük taktım fark etmedi..

Bir surede yabanci aynalarda yansimalarda vs takintili ve yabanci olacaksin kendine ondan sonra hoooppp kim tutar seni:)

Bir surede yabanci aynalarda yansimalarda vs takintili ve yabanci olacaksin kendine ondan sonra hoooppp kim tutar seni:)

radyofrekanstan sonra aylarca öyle yaşadım..bilmem mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…