canım gözler de hafif morluk vardı şişlik de hatta gözlük takmıştı ama iyiydi onun büyük korkusu çok aşırı belli olması idi buda olmadı şükür
İyi olmuş muydu sonuç, Jelesec ve olduysa kime olmuştu arkadaşınız ? Sahiden doktor seçimi bu işin en zor kısmı.. Karar veriyoruz ameliyata, o doktor mu bu doktor mu, seneler geçiyor... Çok zor işmiş gerçekten..benim forumdan çok samimi arkadaşım oldu bu ameliyatı yanın da idik buradan kızlarla ilk hafta avrupa yakasından toplu taşıma ile kontrole geldi yani kişiye göre doktorun tekniğine göre değişiyor bu süreç,size de çok geçmiş olsun en azından iyiki yaptırdım diyenlerdensiniz ne mutlu
Gün gün yükleyen kadın bu sanırım. Kızlar ameliyat sonrası zorlu (acı yok ama şişlikler çevreye durumu anlatmak falan) ama sonuç harika gerçekten. Benim bir yakınım oldu ve ben ameliyat ve sonrasında beraberdim onunla.
Keşke onu da izlesek. Bu kadın endoskopiye göre çabuk toparlamis gerçekten. Bu endoskopik germe süper bir işlem ama iyileşme süreci cidden uzunBenim izledigim video endoskopi ile yapilmis bir meluyatti ve kadin 40 yaslarinda ya vardi yada yoktu.ama gercekten gozleri ve yuzu cok daha fazla sismisti
Keşke onu da izlesek. Bu kadın endoskopiye göre çabuk toparlamis gerçekten. Bu endoskopik germe süper bir işlem ama iyileşme süreci cidden uzun
o videoyu aradim ama bulamadim.o kadar cok izledimki artik ne nerdeydi hatirlamyorum.Cok korkutucu seyler vardi onlari hatirladim burdenhele bir kadin vardi ingilizce oldugu icin tam anlayamadim ama sanirim byun germe yapilmis 6 ay sonrasi ve 1 sene sonrasi hep cekmis kadin ama aglamaktan konusamiyor boyun derisi bildigin elbise bollasir ya o halde ne yapildiysa kadina o kadar uzuldum ki anlatamam Allah kimseye gostermesin...
İyi olmuş muydu sonuç, Jelesec ve olduysa kime olmuştu arkadaşınız ? Sahiden doktor seçimi bu işin en zor kısmı.. Karar veriyoruz ameliyata, o doktor mu bu doktor mu, seneler geçiyor... Çok zor işmiş gerçekten..
Serdar Eren bana bir sohbette ''eğer hasta yüz şeklini değiştirmek isterse endoskopiği tavsiye ediyorum yoksa klasik yaparım' demişti.10 sene falan önceydi.. Bugünlere gelip de böylesine uğraşacağım aklıma gelmezdi.. Ailenin laneti, göz genetiği
13.gün;
Haberler iyi..Bugün gözlerim daha açık ve büyümüş görünüyor.7 yıl önceki göz kapağı ameliyatı sonucunda biraz küçülmüştü şimdi bi şekilde eski büyüklüğünde ve şekli daha güzel..3 gün önce gören tanıdığımız bugün çok daha iyi göründüğümü söyledi.O da gözlerin dana gibi olmuş korktum senden dedi.Yüzümü yukarı kaldırıp bakınca erkeksi ifade hala görülüyor ama düz durunca belli değil, ifadem yumuşuyor eskisi gibi.Sağ kaş ve göz hala yukardaEşim de tanıdıkta da 3 gün önce çok daha yukarda olduğunu biraz indiğini söylüyor ama normal durmuyor hala.Çünkü o indi ama sol taraf da iniyor yine orantısız duruyor.Resimde çok belli oluyor hatta..Sağ şakak taş gibi kaşım kımıldamıyor.Eşim sağ kaş göz olmasa işyerinde kimse anlamaz diyor.13 üncü gün dönüm noktası gibi oldu fark edilir düzelme var.Daha genç görünüyor muyum dedim "fark eden bir şey yok" dedi..
guzel haberlerine cok sevindim:)Artik soru yagmuruna tutabilirim seni.Oncelikle agiz kenarindaki yigilmayi toparladimi gercekten yani ilk baslarda o toparlanma etkisi devam ediyor mu?gozaltindan deri cikarilmadi saniyorum yuzun yukari kalkinca orda fazlalik olusmadi mi?kaslarin kalkikligi nasil sorunlu olan kasin degil normal olani baz alirsan yani.En cok sevindigim hozlerin buyumus olmasi cunku en buyuk korkularimizdan biri kuculen gozlerdi hepimizin...Byik bolgesi uzamis demistin orda duzelme oldumu? Agiz etrafina etkisi ne kdar onu ogrenmek istiyorum.hirde hozalti ne durumda benim suan ki en buyuk sorunum gozaltim fena halde torbalandi ve yanaga kadar indi maalesef.Yuzun yukari cikinca alnin daha kisa durdumu bide:)))Kusura bakma misch ameliyat sonrasi cok iyi olmadigin icin seni bogmak istemedim...artik daha iyisin e haliyle bende bu gunu bekliyordum:)
Demekki kimi doktorlarin dedigi gibi gozaltindan deri cikarilmadigi muddetce ikinci keside bir sorun olusmuyor.Sislikler inince gozaltinda sorun olacagini sanmam Erhan bey bunu mutlaka hesaplamistir.Benim aklima simdi geldi sen Erhan bey yapilacak cok sey vardi ama sen frene bastin demisti sana yanlis hatirlamiyorsam.Yani yanak kalirma kaş asma yapildi zaten digerlerine gore sende neyi eksik birakti yada mudahale etmedi?Birde kafa icindeki dikisler ne alemde saclarim oldukca ince ve seyrek sakaklarda soruna neden olahilir mi bu?Bir diger merak ettigimde dokuyu yerinden ayirdiktan sonra yeni yerine ne ile tespit ediyorlar bilgin var mi?
şakaklardaki dikiş büyük..o yüzden kabartı halinde duruyor su an.saçım uzun olduğu için içte kalıyor fark edilmiyor..sonrasında nasıl olur bilmiyorum ama arkadaşların hiçbirinin bu yönde şikayeti olmadığı için rahat girmiştim ameliyata..
pek bilinmeyen nokta, şakakların boşalıyor olması ameliyat sırasında..yağ enjekte ediliyor o yüzden..sağ gözümdeki çekilmeyi buna bağlıyorum.sağ şakağımda daha çok sorun yaşanmış gibi ..eti kemikten ayırırken aynı noktadan hareket ettiriyorlar ileri geri öne arkaya doğru, dolayısıyla o doku hasar goruyor.alından şakağa doğru girintili bir yapı varsa bu artabilir.
sonra kaşın altına da yağ dolduruluyor.kaş kalkınca kaşın üstünde olduğu kemik ortaya çıkıyormuş o görüntü de iyi olmuyormuş.benim kaş kemiğim(hemen gözün üstündeki kemik) belirgin değil çıkıntı yok..İskandinavların alın yapısına bayılırım.göz içerde alın bombeli..Benim alnım düz maalesef..
erhan bey fazla kaldırmamış yanağı ve gözleri de az çekmiş, sorun ederim diye..ağrınız az olur o yüzden dedi..doktorun işine karışmamak lazım belki de..bir de yüzün alt kısmından çeneye doğru yağ alıp üste ekleyecektik ama istemezsiniz diye vazgeçtik dedi.ilk dönemde travesti gibi görünse de uzun vadede çok güzel oluyor demişti..bunu yapmadığına sevindim açıkçası..
başka yapacağı bir şey yoktu..benim dediğim yerlere dolgu yapmamışgenelde nazobial alanı dolduruyor doktorlar ama erhan bey buldog gibi duruyor yapmıyorum diyordu..ama doldurulan sonuçları gördüm iyiydi, başka doktorda..
asma işi özel ipliklerle yapılıyor sanıyorum kendiliğinden eriyen..
Demek ki sonuc guzelAz önce bir tanıdığımız uğradı gözlük taktım fark etmedi..
Az önce bir tanıdığımız uğradı gözlük taktım fark etmedi..
Hhaaahhaahhaahhaa :)))).superAz önce bir tanıdığımız uğradı gözlük taktım fark etmedi..
Bir surede yabanci aynalarda yansimalarda vs takintili ve yabanci olacaksin kendine ondan sonra hoooppp kim tutar seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?