Endoskopik yüz germe - Facelift

başarabilirsem bir iki fotoğraf yükleyeceğim birazdan..

yükledim bir iki fotoğraf..bakabilirsiniz..sağ göz kaş çok kalkık durumda..düzelmezse yanarım..

valla sorun yoktu mutlulardı benim yaşım 43 benimde ailemden genetik göz kapağımız aşağıda yaşla daha indi ama ben yüz olayından tırsığım:))))burun sorunum aslında büyük ama ona da korkuyorum,onca estetik oldum ama yüz olunca bir korku alıyor beni zor iş

Bu arada sabah yürüyüşe çıkayım dedim yolda fenalaştım..köpeklerimizi de çıkarmıştım üstelik.yere çöktüm..eve zor döndüm. yüzün bembeyaz olmuş dedi eşim.anesteziden mi yoksa 2 haftadır hareketsizim ondan mı bilmiyorum.. en önemlisi sağlık valla gerisi bi şeklde hallolur..

Gecmis olsun..ne kadar olsada ameliyat anestezi vs bunyeni zayif dusurmustur.Keske bir haftan daha olsa ise baslamak icin.

Mideniz bulanip,basiniz mi dondu? Tansiyonunuz mu dustu acaba? Ne oldu tam olarak? Ben bir kere ameliyat olmustum ve ameliyattan iki hafta sonra ellerim tutmuyordu,atesim 39 a cikmisti,usume geliyordu ve tam bir gece de 3 kg zayiflamistim,ameliyat sonrasi bakim cok ameliyat kadar onemli. Yediklerinize dikkat ediyormusunuz? Gecmis olsun insallah bir seyiniz yoktur

saol canım.evet başım döndü soğuk soğuk terledim..ameliyatın 3üncü 4 üncü gecesi de aşırı terledim hafif de titreme geçirdim..virütik bir şeydi sanırım ve vücut mücadele edip kazandı..antibiyotik de terleme ve titreme yapıyor bende..şu an iyiyim..tekrarlanmaz inşallah..elimden geldiğince yiyip içiyorum..sizinki daha ciddi bir enfeksiyon olmuş o halde..

Gelmis Gecmis olsun insallah Benim yasadigim evet daha ciddi bir seydi ama cok sukur atlatmistim, ameliyatin 15.gunu 3,5 saatlik bir araba yolculugu yapmistim ve o beni farkinda olmadan cok yormustu,antibiyotik de kullandigim halde ateslenmistim,bolbol dinlenin,40 gun kendinize cok ozen gosterin hatta mumkunse rapor alip ise gitmeyin.

aynı seyleri ben de yaşadım ameliyat sonrası..işte benim dr lere cok kızıyor olmamın sebeplerinden biri, öylesine rahat anlatıyorlar ki operasyonu,sanırsın bir iğne oluyormuşsun gibi bitecek....amaç korkutmamak ,ikna etmek tabii ki.ne olur gerçekleri söyleseler evet cook zor bir operasyon ,her tür risk var ,iyileşme sürecin coook zor ve meşakkatli gibi.bunca gezdim dolaştım ki ist te hemen hemen konuşmadığım dr yok gibiydi,bir tane gerçekleri söyleyen görmedim ama benim favori doktorum adnan uzunismaildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…