Hhaaahhaahhaahhaa :)))).super
yükledim bir iki fotoğraf..bakabilirsiniz..sağ göz kaş çok kalkık durumda..düzelmezse yanarım..
İyi olmuş muydu sonuç, Jelesec ve olduysa kime olmuştu arkadaşınız ? Sahiden doktor seçimi bu işin en zor kısmı.. Karar veriyoruz ameliyata, o doktor mu bu doktor mu, seneler geçiyor... Çok zor işmiş gerçekten..
Serdar Eren bana bir sohbette ''eğer hasta yüz şeklini değiştirmek isterse endoskopiği tavsiye ediyorum yoksa klasik yaparım' demişti.10 sene falan önceydi.. Bugünlere gelip de böylesine uğraşacağım aklıma gelmezdi.. Ailenin laneti, göz genetiği
görebilirsin şimdi..kozmik gizlilik derecesinde ayar yaptım ondandır
Misch fotoğraflarını görmek isterim ,sakıncası yoksa.
Bende gormek istiyorum Lutfen bana da gosterinilk resimde bildiğin Moğol gibiyim
Misch nasil gorebirim resmen catliyorum yaa :) beni eklermisin sen bnde eklisingörebilirsin şimdi..kozmik gizlilik derecesinde ayar yaptım ondandır
Misch ben de sıraya girebilir miyim ltf ?? Sahiden merak ediyorum, sakıncası yoksaMisch nasil gorebirim resmen catliyorum yaa :) beni eklermisin sen bnde eklisin
görebilirsin şimdi..kozmik gizlilik derecesinde ayar yaptım ondandır
Bu arada sabah yürüyüşe çıkayım dedim yolda fenalaştım..köpeklerimizi de çıkarmıştım üstelik.yere çöktüm..eve zor döndüm. yüzün bembeyaz olmuş dedi eşim.anesteziden mi yoksa 2 haftadır hareketsizim ondan mı bilmiyorum..en önemlisi sağlık valla gerisi bi şeklde hallolur..
Mideniz bulanip,basiniz mi dondu? Tansiyonunuz mu dustu acaba? Ne oldu tam olarak? Ben bir kere ameliyat olmustum ve ameliyattan iki hafta sonra ellerim tutmuyordu,atesim 39 a cikmisti,usume geliyordu ve tam bir gece de 3 kg zayiflamistim,ameliyat sonrasi bakim cok ameliyat kadar onemli. Yediklerinize dikkat ediyormusunuz? Gecmis olsun insallah bir seyiniz yokturBu arada sabah yürüyüşe çıkayım dedim yolda fenalaştım..köpeklerimizi de çıkarmıştım üstelik.yere çöktüm..eve zor döndüm. yüzün bembeyaz olmuş dedi eşim.anesteziden mi yoksa 2 haftadır hareketsizim ondan mı bilmiyorum..en önemlisi sağlık valla gerisi bi şeklde hallolur..
Mideniz bulanip,basiniz mi dondu? Tansiyonunuz mu dustu acaba? Ne oldu tam olarak? Ben bir kere ameliyat olmustum ve ameliyattan iki hafta sonra ellerim tutmuyordu,atesim 39 a cikmisti,usume geliyordu ve tam bir gece de 3 kg zayiflamistim,ameliyat sonrasi bakim cok ameliyat kadar onemli. Yediklerinize dikkat ediyormusunuz? Gecmis olsun insallah bir seyiniz yoktur
Gelmis Gecmis olsun insallah Benim yasadigim evet daha ciddi bir seydi ama cok sukur atlatmistim, ameliyatin 15.gunu 3,5 saatlik bir araba yolculugu yapmistim ve o beni farkinda olmadan cok yormustu,antibiyotik de kullandigim halde ateslenmistim,bolbol dinlenin,40 gun kendinize cok ozen gosterin hatta mumkunse rapor alip ise gitmeyin.saol canım.evet başım döndü soğuk soğuk terledim..ameliyatın 3üncü 4 üncü gecesi de aşırı terledim hafif de titreme geçirdim..virütik bir şeydi sanırım ve vücut mücadele edip kazandı..antibiyotik de terleme ve titreme yapıyor bende..şu an iyiyim..tekrarlanmaz inşallah..elimden geldiğince yiyip içiyorum..sizinki daha ciddi bir enfeksiyon olmuş o halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?