aynı seyleri ben de yaşadım ameliyat sonrası..işte benim dr lere cok kızıyor olmamın sebeplerinden biri, öylesine rahat anlatıyorlar ki operasyonu,sanırsın bir iğne oluyormuşsun gibi bitecek....amaç korkutmamak ,ikna etmek tabii ki.ne olur gerçekleri söyleseler evet cook zor bir operasyon ,her tür risk var ,iyileşme sürecin coook zor ve meşakkatli gibi.bunca gezdim dolaştım ki ist te hemen hemen konuşmadığım dr yok gibiydi,bir tane gerçekleri söyleyen görmedim ama benim favori doktorum adnan uzunismaildir.
Evet Ben de bu duruma cok kiziyorum, Benim o oldugum ameliyatta bana dediler ki, bir gun dinlenin ikinci gun istediginiz yere gidebilrisiniz demislerdi, 15. Gun gittigimde olecegim sanmistim. 40 gun dinlenmek ve iyi bakilmak sart. Sizinde mi atesiniz cikti basiniz dondu? Iltihap gibi bir Olay gelmedi insallah basiniza? Sigara iciyormusunuz o da etkiliyormus. Sanirim siz bogazici tip merkezinde ameliyat olmustunuz,izin verirseniz resimlerinizi gorebilirmiyim?aynı seyleri ben de yaşadım ameliyat sonrası..işte benim dr lere cok kızıyor olmamın sebeplerinden biri, öylesine rahat anlatıyorlar ki operasyonu,sanırsın bir iğne oluyormuşsun gibi bitecek....amaç korkutmamak ,ikna etmek tabii ki.ne olur gerçekleri söyleseler evet cook zor bir operasyon ,her tür risk var ,iyileşme sürecin coook zor ve meşakkatli gibi.bunca gezdim dolaştım ki ist te hemen hemen konuşmadığım dr yok gibiydi,bir tane gerçekleri söyleyen görmedim ama benim favori doktorum adnan uzunismaildir.
canm resimim yok dedim ya ben 2 yıil once oldum üstüne gecen yıl yag enjeksion yaptırdım foto çekmedim....sigara içmediğim halde tansiyonum düştü buz gibi oldum öleceğim sanmıştım, ateşim çıkmadı ama titreme geliyordu ve uzun bir süre yemek yiyememiştim.
aynı seyleri ben de yaşadım ameliyat sonrası..işte benim dr lere cok kızıyor olmamın sebeplerinden biri, öylesine rahat anlatıyorlar ki operasyonu,sanırsın bir iğne oluyormuşsun gibi bitecek....amaç korkutmamak ,ikna etmek tabii ki.ne olur gerçekleri söyleseler evet cook zor bir operasyon ,her tür risk var ,iyileşme sürecin coook zor ve meşakkatli gibi.bunca gezdim dolaştım ki ist te hemen hemen konuşmadığım dr yok gibiydi,bir tane gerçekleri söyleyen görmedim ama benim favori doktorum adnan uzunismaildir.
sağol tatlım..
misch fotolarını nasıl görüyoruz ben de görmek isterim....ben bogazicinde endoskopik oldum yag enjeksionu a .u ya yaptırdım,evet ozellikle yag enjeksiyonundan cook coook memnun kaldım üstelik adnan hoca basenlerimde birikmiş yagı aldı ozellikle ki oralarım da incelsin diye yani ben bir taşla iki kuş vurmuş oldum,yag enjeksiyonu daha zahmetsiz korkulacak birsey yok endoskopikten daha fazla onu öneriririm.
Cok cok Gecmis olsun,kacinci gun oyle olmustunuz? Siz kombine ameliyat olmustunuz degil mi? Yuz gogus lipo vardi galiba sizde, Nasil memnunmusunuz ameliyat sonucundan? Bana da titreme geliyordu,ellerim tutmuyordu, olecegim yolun sonuna geldik diye dusunuyordum ki Ben cok da genctim,23 yasimdaydim,insallah bir daha yasamayiz o olaylari,ameliyattan sonra cok iyi bakilmaliyiz.canm resimim yok dedim ya ben 2 yıil once oldum üstüne gecen yıl yag enjeksion yaptırdım foto çekmedim....sigara içmediğim halde tansiyonum düştü buz gibi oldum öleceğim sanmıştım, ateşim çıkmadı ama titreme geliyordu ve uzun bir süre yemek yiyememiştim.
Biraz daha inceledim resimleri bence bu islem seni 30 yasina indirecek gozlerinin ifadesi kiz cocugu gibi olmus...Suan kendimi daha cesaretli hissediyorum inan...
misch fotolarını nasıl görüyoruz ben de görmek isterim....ben bogazicinde endoskopik oldum yag enjeksionu a .u ya yaptırdım,evet ozellikle yag enjeksiyonundan cook coook memnun kaldım üstelik adnan hoca basenlerimde birikmiş yagı aldı ozellikle ki oralarım da incelsin diye yani ben bir taşla iki kuş vurmuş oldum,yag enjeksiyonu daha zahmetsiz korkulacak birsey yok endoskopikten daha fazla onu öneriririm.
evet misch yag kalıcı oldu ben cok memnun kaldım ,tavsiye ederim,ama edoskopiyi gördüğün gibi tamamen cesaret meselesi.iyi düşünmek lazım.
evet cnm elmacıklara yaptılar cook memnunum hala geçmedi,iyiy ki yaptırmışım bu yaz da yaptırabilirim lipo ile beraber.
bir hafta bile sürmedi cnm lpg hic bilmiyorum..
MasaAllah cok bilgilisiniz guzellik konularinda,sizin burcunuz nedir?sıkılaştırıp çok az da incelten çok güvenilir bir yöntem olduğu söyleniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?