Endoskopik yüz germe - Facelift

evet haklısın..10 günde iyileşirsin derken de gözlerini kaçırıyolar zaten

Evet Ben de bu duruma cok kiziyorum, Benim o oldugum ameliyatta bana dediler ki, bir gun dinlenin ikinci gun istediginiz yere gidebilrisiniz demislerdi, 15. Gun gittigimde olecegim sanmistim. 40 gun dinlenmek ve iyi bakilmak sart. Sizinde mi atesiniz cikti basiniz dondu? Iltihap gibi bir Olay gelmedi insallah basiniza? Sigara iciyormusunuz o da etkiliyormus. Sanirim siz bogazici tip merkezinde ameliyat olmustunuz,izin verirseniz resimlerinizi gorebilirmiyim?

canm resimim yok dedim ya ben 2 yıil once oldum üstüne gecen yıl yag enjeksion yaptırdım foto çekmedim....sigara içmediğim halde tansiyonum düştü buz gibi oldum öleceğim sanmıştım, ateşim çıkmadı ama titreme geliyordu ve uzun bir süre yemek yiyememiştim.

Sizdemi endokopik yaptirdiniz erhan beye?

Simdi gordum adnan uzunismal demissiniz ona mi ameliyat oldunuz?Aldiginiz sonuctan memnun kaldiniz mi?Yag yaptirmissiniz onun sonucu nasil oldu acaba?Biraz fazla soru sordum kusura bakmayin:)

misch fotolarını nasıl görüyoruz ben de görmek isterim....ben bogazicinde endoskopik oldum yag enjeksionu a .u ya yaptırdım,evet ozellikle yag enjeksiyonundan cook coook memnun kaldım üstelik adnan hoca basenlerimde birikmiş yagı aldı ozellikle ki oralarım da incelsin diye yani ben bir taşla iki kuş vurmuş oldum,yag enjeksiyonu daha zahmetsiz korkulacak birsey yok endoskopikten daha fazla onu öneriririm.

anladim bende yag yaptridim 1 yil once ama hic memnun kalmadim.demek doktora gore degisen bisey yada yapilan bolgeye..Endoskopik yaptiricam simdi misch den sonra iyice emin oldum gibi....

Cok cok Gecmis olsun,kacinci gun oyle olmustunuz? Siz kombine ameliyat olmustunuz degil mi? Yuz gogus lipo vardi galiba sizde, Nasil memnunmusunuz ameliyat sonucundan? Bana da titreme geliyordu,ellerim tutmuyordu, olecegim yolun sonuna geldik diye dusunuyordum ki Ben cok da genctim,23 yasimdaydim,insallah bir daha yasamayiz o olaylari,ameliyattan sonra cok iyi bakilmaliyiz.

Biraz daha inceledim resimleri bence bu islem seni 30 yasina indirecek gozlerinin ifadesi kiz cocugu gibi olmus...Suan kendimi daha cesaretli hissediyorum inan...

inşallah sevgili Marco . evde sürekli yüzünü çekiştiriyosundur eminim, nasıl olacağını tahmin etmek için..bir doktor hafif guldugunuzdeki gibi olacak demişti aklında olsun..

albümü kapattım printemps..yeni çektikçe eklemeye çalışırım.yağı ben de düşünebilirim ama ona da epey para istiyorlar..doktorunun adını duymamıştım..kalıcı oldu mu yağ?

evet misch yag kalıcı oldu ben cok memnun kaldım ,tavsiye ederim,ama edoskopiyi gördüğün gibi tamamen cesaret meselesi.iyi düşünmek lazım.

evet misch yag kalıcı oldu ben cok memnun kaldım ,tavsiye ederim,ama edoskopiyi gördüğün gibi tamamen cesaret meselesi.iyi düşünmek lazım.

10 ay hergün düşündüm desem yeridir:) yağı elmacık kemiklerine yaptılar di mi?

evet cnm elmacıklara yaptılar cook memnunum hala geçmedi,iyiy ki yaptırmışım bu yaz da yaptırabilirim lipo ile beraber.

evet cnm elmacıklara yaptılar cook memnunum hala geçmedi,iyiy ki yaptırmışım bu yaz da yaptırabilirim lipo ile beraber.

onun iyileşmesi ne kadar sürdü?insan içine çıkma süresi?ben de kollarım için LPG gibi bir şey düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…