Endoskopik yüz germe - Facelift

Selulit,liposuction sonrasi dalgalanmalari, yuz ovalini ve bir cok konuda basariliymis LPG ,ozel corabi oluyormus,cildi diri ve genc yapiyormus. Yaglari kirip bobregine gonderiyormus,gunde 2,5 litre su icince kirilmis yaglari vucuttan atiyormusuz,Ben de gidip konusayim yuz ovalim icin.

yeninesil lpg varmış o daha iyiymiş..

Melem neden cikarildi burdan anlamadim demekki insanlar yardimci olan kisiler yerine resmini gormek icin yalvardigi kisileri tercih ediyo tabi oda bir secenek ayrica melem daha genc yastakilere cesaret veriyodu demekki bu da yanlis peki...

Melem neden cikarildi burdan anlamadim demekki insanlar yardimci olan kisiler yerine resmini gormek icin yalvardigi kisileri tercih ediyo tabi oda bir secenek ayrica melem daha genc yastakilere cesaret veriyodu demekki bu da yanlis peki...

bu sayfada huzur olmayacak mı hiç..bir ameliyat olayım dedim hergün ayrı bir vukuat oldu.resim için yalvarılan kişi ben mi oluyorum?İnsanlar neden benimle melem arasında tercih yapmak zorunda olsun ki..Baştan iyi takip etmemiş ve bazı şeyleri yanlış anlamışsınız..

ustunuze alınmayın lütfen sızı kasdetmedım sadece sız yoksunuz kı amelıyat olan cok kışı var sadece melem resımlerını herkese acık paylaşıyordu ayrıca ben otuz yasındayım ve bana yakın bır ornek olması cok ıyıydı cesaret vermesı acısından zaten kımsenın mecburıyetı de yok resım ıcın demek ıstedıgım haksızlık yapıldığını düşünüyorum ayrıca sız cokayrıntılı bır sekılde yasadıklarınızı anlatıyosunuz bunu da takdır etmek etmek lazım ıyıgunler

misch, canim bugun nasilsin? ise basladin mi? insanlar farkettiler mi?

Bende merak ediyorum ilk is gunu nasil gecti acaba...

Allahım şimdi bu bölüme girdim. misch arkadaşın ameliyatını okuruyim dedim. birde baktım 4mevsim mi nedir diğer 2 üye ile aynı. Şoklardayım. 4mevsim sürekli yazıp ameliyat olucam korkuyorum dua edin falan demiyormuydu. Bu nasıl iştir.
Ya resmen buranın güvenirliğini zedeliyorlar. Böylelerine yazıklar olsun

Misch çok geçmiş olsun. Bugün ameliyat olduğunu gördüm anca. Ben hep burayı okuyordum ve senin ameliyat için gün saydığını biliyordum.Sonra başka kısımlara girmişim.Şimdi baktım ki ameliyatın bitmiş. Henüz 298. sayfayı okudum.Sargıların yeni açılmış :) Gece gerisini okuycam. Umarım herşey gönlünce olur.
Şimdiden evham yapma. 2 ay bir geçsin o zaman doğal olup olmayacağını anlarsın tam olarak. Daha çok yeni.

Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için..Diye diye oldum en sonunda:) geceni hezeyanlarımı okuyarak geçireceğin için üzgünüm arkadaşların başını şişirdim her detayla..

Bugünü atlattım çok şükür.Burnumda bandaj vardı.Asosyal takıldım, sohbetten kaçındım, hastayım dedim ki gerçekten halsizim hiç tadım yok.Ameliyat sonrası benim gibi çok hareketsiz kalmayın arkadaşlar.15 gün yan gelip yattım ciğerlerim büzüşmüş sanki..
Ameliyat olduğumu bilen işyerinden bir arkadaşım, pek belli olmadığını söyledi.Bu haftayı atlatsam tamamdır..
sağ kaştaki çekme azaldı bu arada..yüzümün alt kısmı küçülmüş..kaş göz çok çekik duruyo hala..

Çekiklik zamanla azalıyor, Misch biliyorsun, örneklerden hareketle. Endoskopikde sahiden ödem ve çekme problemi çok uzun sürüyor .. İstanbula geldiğimden beri tüm arkadaşlarımla konuşuyorum.. Herkes Serdar diyor.. Onu da ben istemiyorum, endoskopikten korktukları için klasiğe fit olmuşlar.. Karar vermek ne kadar zor Sen galiba yaşımı sormuştun bir zamanlar.. 60 doğumluyum ama nüfus kağıdımı görmeyen inanmaz.. 5-6 yaştan itibaren hep spor, kendi bildiğimden beri kremler vs.. Uyuzluk etmesem çok problem hala yok ama gözler ihanet ediyor.
Haberlerini bekliyorum ve iyi olacaksın, inanıyorum..

Ben 3 hafta önce botox, dolgu yaptırdım. V shape e girdim 3 kere. Göz altı dolgusundan ödem oluştu, 3 haftadır bir göz altım berbat. Şiş ve inmiyor. Cuma günü de gittim gıdı ve yanak bölgeme örümcek ağı yaptırdım. Yanaklarım şişti ve acıyor. Aynaya baktıkça canım sıkılıyor. Birde yüz germe yaptırsam nolur bilmem. Çok evhamlı biriyim ve o nedenle sanırım hep olumsuz şeyler beni buluyor
Yüz germe olanların düzelmeleri uzun sürebilir, hiç üzülmesinler. Bir dolgu işlemi bile bazen haftalarca ödem yapıyor işte

Misch daha iyi olmana çok sevindim. 2 ay sonra çok iyi olacak inan. İyiki olmuşum diyceksin

Bugün bu bölümü okurken melem77 ve 4mevsim in burdan atılışını okudum. Şoklardayım. Doktorlar mı tutuyor bu insanları. Nasıl bir olay bu ya. Artık kimseye güvenilmiyor. Devir çok değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…