MasaAllah cok bilgilisiniz guzellik konularinda,sizin burcunuz nedir?
Burcunuz nedir? Bende takip ederim genelde:)yeni duydum bunu :) gidip bir merkezle görüşürüm belki. cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyomuş..
Selulit,liposuction sonrasi dalgalanmalari, yuz ovalini ve bir cok konuda basariliymis LPG ,ozel corabi oluyormus,cildi diri ve genc yapiyormus. Yaglari kirip bobregine gonderiyormus,gunde 2,5 litre su icince kirilmis yaglari vucuttan atiyormusuz,Ben de gidip konusayim yuz ovalim icin.
Bakayim bende:) kk de biri yazmis liposuctiondan sonra lpg yaptirmis memnun kalmamis. Arastirmaliyim.yeninesil lpg varmış o daha iyiymiş..
Bakayim bende:) kk de biri yazmis liposuctiondan sonra lpg yaptirmis memnun kalmamis. Arastirmaliyim.
Tamam:)haberleşelim o halde..
Melem neden cikarildi burdan anlamadim demekki insanlar yardimci olan kisiler yerine resmini gormek icin yalvardigi kisileri tercih ediyo tabi oda bir secenek ayrica melem daha genc yastakilere cesaret veriyodu demekki bu da yanlis peki...
ustunuze alınmayın lütfen sızı kasdetmedım sadece sız yoksunuz kı amelıyat olan cok kışı var sadece melem resımlerını herkese acık paylaşıyordu ayrıca ben otuz yasındayım ve bana yakın bır ornek olması cok ıyıydı cesaret vermesı acısından zaten kımsenın mecburıyetı de yok resım ıcın demek ıstedıgım haksızlık yapıldığını düşünüyorum ayrıca sız cokayrıntılı bır sekılde yasadıklarınızı anlatıyosunuz bunu da takdır etmek etmek lazım ıyıgunlerbu sayfada huzur olmayacak mı hiç..bir ameliyat olayım dedim hergün ayrı bir vukuat oldu.resim için yalvarılan kişi ben mi oluyorum?İnsanlar neden benimle melem arasında tercih yapmak zorunda olsun ki..Baştan iyi takip etmemiş ve bazı şeyleri yanlış anlamışsınız..
sargılar söküldü bugün 6ncı gün.morarma yok denebilir sararma var bazı yerlerde..ağrım zaten yoktu.bugun değerlendirme yapmak için çok çok erken ama su anki görüntü çok abartılı..bir hafta sonra işe gittiğimde belli olmaması imkansız.ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum.hani ameliyat oldugu belli olan tipler vardır ya göz kaş yüz çekilip gerilmiş oyle..eski yüz ifadem daha genç ve sevimliydi...üçgenimsi bir görüntü var yüzün ortasında ama yüz şeklim aslında üçgen değil..diğer arkadaşların örneğin mavinin 8 inci gün fotosunu hatırlıyorum çok doğaldı.erken dönemde kimsede boyle bir ifade hatırlamıyorum o yuzden kafam karışık ve endişeliyim.öte yandan erhan beyin gosterdiği resimler içinde bir tane bile böyle doğal olmayan goruntu yoktu, bu da beni rahatlatıyor..sağ göz rahat kapanmıyor yukarı doğru çekiyor..yanaklar iner mi dedğimde inerse eskisi gibi olur niye kaldırttınız o zaman, %10-15 iner dedi..Erhan Bey'le başından beri olan iletişim sorunumuz devam ediyor.Ben başka bir şey söylüyorum o başka bir şey anlıyor ve hastayı rahatlatma konusunda en azından benim algıma göre iyi değil. Ama diğer arkadaşlarımızın bu konuda sıkıntısı olmadığı için bu durum benden kaynaklanıyor da olabilir.
keşke yağ enjeksiyonu mu yaptırsaydım diyorum şu an..neyse henüz 6 ncı gün.
kendimi telkin ediyorum sürekli..
Misch çok geçmiş olsun. Bugün ameliyat olduğunu gördüm anca. Ben hep burayı okuyordum ve senin ameliyat için gün saydığını biliyordum.Sonra başka kısımlara girmişim.Şimdi baktım ki ameliyatın bitmiş. Henüz 298. sayfayı okudum.Sargıların yeni açılmış :) Gece gerisini okuycam. Umarım herşey gönlünce olur.
Şimdiden evham yapma. 2 ay bir geçsin o zaman doğal olup olmayacağını anlarsın tam olarak. Daha çok yeni.
Çekiklik zamanla azalıyor, Misch biliyorsun, örneklerden hareketle. Endoskopikde sahiden ödem ve çekme problemi çok uzun sürüyor .. İstanbula geldiğimden beri tüm arkadaşlarımla konuşuyorum.. Herkes Serdar diyor.. Onu da ben istemiyorum, endoskopikten korktukları için klasiğe fit olmuşlar.. Karar vermek ne kadar zorBugünü atlattım çok şükür.Burnumda bandaj vardı.Asosyal takıldım, sohbetten kaçındım, hastayım dedim ki gerçekten halsizim hiç tadım yok.Ameliyat sonrası benim gibi çok hareketsiz kalmayın arkadaşlar.15 gün yan gelip yattım ciğerlerim büzüşmüş sanki..
Ameliyat olduğumu bilen işyerinden bir arkadaşım, pek belli olmadığını söyledi.Bu haftayı atlatsam tamamdır..
sağ kaştaki çekme azaldı bu arada..yüzümün alt kısmı küçülmüş..kaş göz çok çekik duruyo hala..
Misch daha iyi olmana çok sevindim. 2 ay sonra çok iyi olacak inan. İyiki olmuşum diyceksinBugünü atlattım çok şükür.Burnumda bandaj vardı.Asosyal takıldım, sohbetten kaçındım, hastayım dedim ki gerçekten halsizim hiç tadım yok.Ameliyat sonrası benim gibi çok hareketsiz kalmayın arkadaşlar.15 gün yan gelip yattım ciğerlerim büzüşmüş sanki..
Ameliyat olduğumu bilen işyerinden bir arkadaşım, pek belli olmadığını söyledi.Bu haftayı atlatsam tamamdır..
sağ kaştaki çekme azaldı bu arada..yüzümün alt kısmı küçülmüş..kaş göz çok çekik duruyo hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?