Selulit,liposuction sonrasi dalgalanmalari, yuz ovalini ve bir cok konuda basariliymis LPG ,ozel corabi oluyormus,cildi diri ve genc yapiyormus. Yaglari kirip bobregine gonderiyormus,gunde 2,5 litre su icince kirilmis yaglari vucuttan atiyormusuz,Ben de gidip konusayim yuz ovalim icin.
İlk iş günün böyle geçtiyse çok iyi kimse fazla bir şey anlamamış, demek ki iyileşme süreci hızlı olacak...Buna sevindim.Bugünü atlattım çok şükür.Burnumda bandaj vardı.Asosyal takıldım, sohbetten kaçındım, hastayım dedim ki gerçekten halsizim hiç tadım yok.Ameliyat sonrası benim gibi çok hareketsiz kalmayın arkadaşlar.15 gün yan gelip yattım ciğerlerim büzüşmüş sanki..
Ameliyat olduğumu bilen işyerinden bir arkadaşım, pek belli olmadığını söyledi.Bu haftayı atlatsam tamamdır..
sağ kaştaki çekme azaldı bu arada..yüzümün alt kısmı küçülmüş..kaş göz çok çekik duruyo hala..
Verdiginiz ayrintili bilgi icin cok tesekkur ederim, LPG pahali bir yontem mi? Kac Seans gitmistiniz siz? Liposuction olmadan ise yaramaz diyorsaniz dogrudur. Benim cok param gitti denediklerime ve genelde sonuc alamadim.Merhabalar, LPG liposuction sonrası ödemin atılması, cilt tonunun daha düzgün görünmesini sağlar sadece, klasik lipo da özellikle yaptırılması şarttır, ama lazer liposuction yaptıran için mesela illaki gerekli değildir, selülit için en etkili yöntem deniliyor ama kalıcılığı yoktur, hele yüz için bir etkisi olacağını sanmıyorum...Yüz topiğinde çok yazdım ama aynı zamanda lazer lipo ameliyatı olan biri olarak ben LPG yaptırdım, ödemler daha hızlı gitsin diye gıdı bölgeme de lipo yapıldığı için LPG'de küçük bir aparat vardı onunla gıdı, çene bölgeme uygulama yapıldı, benim beklentim LPG'den değildi tabii ki, gıdım gitti ameliyat sonucunda ama ben çene hattı keskinliği istiyordum mesela, o bölge için beklentim biraz daha fazlaydı ama lipoya yapılabilicek bu kadar dedi dr'um daha fazlası olmaz, bu durumda LPG'yle hiç olmaz, boşuna para harcamayın, vücuttaki yağlar lazerle bile zor kırıldığı anlar oluyormuş dr'dan aldığım bilgiye göre, heleki cilt üzerinden yağ hücrelerine ulaşmanın LPG, kavitasyon v.s. ile imkanı olmadığı söylendi bana.. Ayrıca lazer lipo ameliyatı öncesinde kavitasyon yaptırdım ben 2011 yıkında 1500 tl çöpe gitti, hiç bir etkisini görmedim, LPG'de anca liposuction ameliyatı sonrası iyileştirmeyi hızlandıran bir uygulama olabilir, fazlasını beklemeyin yine de siz bilirsiniz.
2012 yılında Lpg için 500 tl ödedim kampanya vardi 10 seans diye hatirliyorum. Yüz için düşünen birine ilk defa rastladim genelde vucut için uygulanan bir yöntem, masaj gibi bir şey , etkisi olsa bile tatmin edici boyutta değil ve ksliciliği uzun sureli değildir.Verdiginiz ayrintili bilgi icin cok tesekkur ederim, LPG pahali bir yontem mi? Kac Seans gitmistiniz siz? Liposuction olmadan ise yaramaz diyorsaniz dogrudur. Benim cok param gitti denediklerime ve genelde sonuc alamadim.
Cok tesekkur ederim.2012 yılında Lpg için 500 tl ödedim kampanya vardi 10 seans diye hatirliyorum. Yüz için düşünen birine ilk defa rastladim genelde vucut için uygulanan bir yöntem, masaj gibi bir şey , etkisi olsa bile tatmin edici boyutta değil ve ksliciliği uzun sureli değildir.
Merhabalar, LPG liposuction sonrası ödemin atılması, cilt tonunun daha düzgün görünmesini sağlar sadece, klasik lipo da özellikle yaptırılması şarttır, ama lazer liposuction yaptıran için mesela illaki gerekli değildir, selülit için en etkili yöntem deniliyor ama kalıcılığı yoktur, hele yüz için bir etkisi olacağını sanmıyorum...Yüz topiğinde çok yazdım ama aynı zamanda lazer lipo ameliyatı olan biri olarak ben LPG yaptırdım, ödemler daha hızlı gitsin diye gıdı bölgeme de lipo yapıldığı için LPG'de küçük bir aparat vardı onunla gıdı, çene bölgeme uygulama yapıldı, benim beklentim LPG'den değildi tabii ki, gıdım gitti ameliyat sonucunda ama ben çene hattı keskinliği istiyordum mesela, o bölge için beklentim biraz daha fazlaydı ama lipoya yapılabilicek bu kadar dedi dr'um daha fazlası olmaz, bu durumda LPG'yle hiç olmaz, boşuna para harcamayın, vücuttaki yağlar lazerle bile zor kırıldığı anlar oluyormuş dr'dan aldığım bilgiye göre, heleki cilt üzerinden yağ hücrelerine ulaşmanın LPG, kavitasyon v.s. ile imkanı olmadığı söylendi bana.. Ayrıca lazer lipo ameliyatı öncesinde kavitasyon yaptırdım ben 2011 yıkında 1500 tl çöpe gitti, hiç bir etkisini görmedim, LPG'de anca liposuction ameliyatı sonrası iyileştirmeyi hızlandıran bir uygulama olabilir, fazlasını beklemeyin yine de siz bilirsiniz.
Günaydin arkadaslar :) M misch okadarda kötü durmuyosun :) japon anime şirin bi karakter cnm gözleride büyük ve çekik diye hatirliyorum.16 ncı gün..
Sabahları sağ göz/kaşım o kadar çok çekiyo ki görmemi bozabiliyor.Gün içinde kas hareketleriyle aşağı inip rahatlıyor.İşyerinde biri bir şey sordu, şaşırdı yakından görünce, tanımadınız mı dedim, uzaktan tanıdım da yakından tanıyamadım dedi.burun operasyonu dedim..zor işler..15 gün yeterli değil arkadaşlar..sol yhanak hala sağa göre daha şiş.gözler çok çekik.gülünce japon anime karakterlere dönüyorum.
Çekiklik zamanla azalıyor, Misch biliyorsun, örneklerden hareketle. Endoskopikde sahiden ödem ve çekme problemi çok uzun sürüyor .. İstanbula geldiğimden beri tüm arkadaşlarımla konuşuyorum.. Herkes Serdar diyor.. Onu da ben istemiyorum, endoskopikten korktukları için klasiğe fit olmuşlar.. Karar vermek ne kadar zorSen galiba yaşımı sormuştun bir zamanlar.. 60 doğumluyum ama nüfus kağıdımı görmeyen inanmaz.. 5-6 yaştan itibaren hep spor, kendi bildiğimden beri kremler vs.. Uyuzluk etmesem çok problem hala yok ama gözler ihanet ediyor.
Haberlerini bekliyorum ve iyi olacaksın, inanıyorum..
Ben 3 hafta önce botox, dolgu yaptırdım. V shape e girdim 3 kere. Göz altı dolgusundan ödem oluştu, 3 haftadır bir göz altım berbat. Şiş ve inmiyor. Cuma günü de gittim gıdı ve yanak bölgeme örümcek ağı yaptırdım. Yanaklarım şişti ve acıyor. Aynaya baktıkça canım sıkılıyor. Birde yüz germe yaptırsam nolur bilmem. Çok evhamlı biriyim ve o nedenle sanırım hep olumsuz şeyler beni buluyor
Yüz germe olanların düzelmeleri uzun sürebilir, hiç üzülmesinler. Bir dolgu işlemi bile bazen haftalarca ödem yapıyor işte
misch bu da başka bir yöntemnaz ben de çok evhamlıyım kılı kırk yarıyorum ama olacağı varsa oluyor maalesef..riski yüksek değil yaptırdığın işlemlerin içini rahat tut, güzel olacakdolgu nasıl olsa erir, yağ dolgusu göz altında kalıcı olabiliyormuş seninki yağ değil.örümcek ağından bazıları çok memnun.V shape laser değil mi?laserden pişman olduğunu hatırlıyorum.Bu başka bir yöntem mi?
misch bu da başka bir yöntemakıllanmıyorum. Allah da cezamı veriyor sanırım
naz ben de çok evhamlıyım kılı kırk yarıyorum ama olacağı varsa oluyor maalesef..riski yüksek değil yaptırdığın işlemlerin içini rahat tut, güzel olacakdolgu nasıl olsa erir, yağ dolgusu göz altında kalıcı olabiliyormuş seninki yağ değil.örümcek ağından bazıları çok memnun.V shape laser değil mi?laserden pişman olduğunu hatırlıyorum.Bu başka bir yöntem mi?
misch bu da başka bir yöntemakıllanmıyorum. Allah da cezamı veriyor sanırım
Vshape 6 seans dendi bana. Ben 3 kere gittim bıraktım. Hafif bir toparlama yaptı gibi. Ama kimse anlamaz sadece ben sürekli incelediğim için anlıyorum o da bir gıdım bişi. ama bu sefer yanlarda kulak önünde ulthera nedeni ile yağı eriye4n kısımlar daha da eridi sanki. Eşim bile evvelden sen kafana takıyordun kulak önündeki kısımları şimdi belli olmaya başladı dedi. Bende bıraktım gitmedimöyle deme canım ya, Allah korusun..rahat durmuyoruz orası doğru da, kimseye bi zararımız yok, başımıza niye kötü şeyler gelsin.Antidepresan almasam ben de dayanamazdım.Eşim hayret etti zaten sergilediğim sakinliğe.
V shapeden memnun kaldın mı peki?endoskopik germe de V şekli veriyor zaten yüzün içine doğru.
yüzünün şiş olması normal işlem yapıldı.İpler tutuyor , zamanla gevşeyecek.En azından geri dönüşü olan bir işlem.
BEnimki de iyi olacak inşallah
Vshape 6 seans dendi bana. Ben 3 kere gittim bıraktım. Hafif bir toparlama yaptı gibi. Ama kimse anlamaz sadece ben sürekli incelediğim için anlıyorum o da bir gıdım bişi. ama bu sefer yanlarda kulak önünde ulthera nedeni ile yağı eriye4n kısımlar daha da eridi sanki. Eşim bile evvelden sen kafana takıyordun kulak önündeki kısımları şimdi belli olmaya başladı dedi. Bende bıraktım gitmedim
yüzüm toplu, yuvarlak. Yan kısımlar eriyince yaşlılarda olan durum ortaya çıkıyor. Önler çene kenarları aşağıda, yanakların yanında s şeklinde yaşlılıkta olan hacim kaybı, yağ erimesi şeklinde görünüyor. Anlatamıyorum malesef. resimlerim vardı da sildim galiba. Ulthera sonrası koymuştum.yüzün zayıf değilse sorun olmaz.eriyen kısımlar güzel durmuyo mu peki?
yüzüm toplu, yuvarlak. Yan kısımlar eriyince yaşlılarda olan durum ortaya çıkıyor. Önler çene kenarları aşağıda, yanakların yanında s şeklinde yaşlılıkta olan hacim kaybı, yağ erimesi şeklinde görünüyor. Anlatamıyorum malesef. resimlerim vardı da sildim galiba. Ulthera sonrası koymuştum.
Misch sag gozundeki olay insallah gecer, doktorunla gorustun mu? bir sey dedi mi? korktum benSeni nasil tanimazlar ki? demek ki cok degistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?