- 19 Şubat 2015
- 222
- 147
- 48
- 50
Cok uzuldum, insallah tamamen iyilesirsin. doktorun gecer dedi mi? ya gecmezse? taninmamak tabii gozluk ve bandaj dan olabilir. Ben sag gozune takildim, gormeni engelliyor mu? off bir an once iyi haberini bekliyorumodamdaki arkadaş farkında değil..bilen arkadaşım da fark edilmiyo diyor. yüzümde koca bi gözlük ve burnumda bandaj var.. belki onlar da farklı göstermiştir.bilmiyorum tabi.sağ göz için bekleyeceğim 1 ay filan..
Remisch sen çekik göz oldum diyorsun ben endo sonrası kendime "tamam ben bittim bundan sonra hayatımı bir travesti olarak sürdüreceğim sisi oldum" diyordum ve inan tam 3 ay böyleydim sisi gibi olmuştum...üstelik goz kapağım uyuırken bile tam kapanmıyordu ....3 ay sonra düzeldi...hep diyorum ya 3 ay öncesi tam iyileşme olmuyor ,moraller bozulmasın ben 2 yıl once yaptırdım ama şu an bile yanaklarım kalkık aynaya bakınca ohhh iyiki yPTIRMIŞIM DİYORUM..SADECE KATLANILMASI gereken bir 3 ay var o kadar..
misch sen çekik göz oldum diyorsun ben endo sonrası kendime "tamam ben bittim bundan sonra hayatımı bir travesti olarak sürdüreceğim sisi oldum" diyordum ve inan tam 3 ay böyleydim sisi gibi olmuştum...üstelik goz kapağım uyuırken bile tam kapanmıyordu ....3 ay sonra düzeldi...hep diyorum ya 3 ay öncesi tam iyileşme olmuyor ,moraller bozulmasın ben 2 yıl once yaptırdım ama şu an bile yanaklarım kalkık aynaya bakınca ohhh iyiki yPTIRMIŞIM DİYORUM..SADECE KATLANILMASI gereken bir 3 ay var o kadar..
Resim koyabilirmisiniz siz farkli bir dr da olmuştunuz, diğer dr ların örneklerini de görmek isteriz.
P printemps- telrfondan yazdiğim icin zorlandim yukaridski mesaj sizin icindiResim koyabilirmisiniz siz farkli bir dr da olmuştunuz, diğer dr ların örneklerini de görmek isteriz.
Lutfen resminizi gorebilirmiyim? simdiki halinizi gorsem yetermisch sen çekik göz oldum diyorsun ben endo sonrası kendime "tamam ben bittim bundan sonra hayatımı bir travesti olarak sürdüreceğim sisi oldum" diyordum ve inan tam 3 ay böyleydim sisi gibi olmuştum...üstelik goz kapağım uyuırken bile tam kapanmıyordu ....3 ay sonra düzeldi...hep diyorum ya 3 ay öncesi tam iyileşme olmuyor ,moraller bozulmasın ben 2 yıl once yaptırdım ama şu an bile yanaklarım kalkık aynaya bakınca ohhh iyiki yPTIRMIŞIM DİYORUM..SADECE KATLANILMASI gereken bir 3 ay var o kadar..
Cok uzuldum, insallah tamamen iyilesirsin. doktorun gecer dedi mi? ya gecmezse? taninmamak tabii gozluk ve bandaj dan olabilir. Ben sag gozune takildim, gormeni engelliyor mu? off bir an once iyi haberini bekliyorum
misch sen çekik göz oldum diyorsun ben endo sonrası kendime "tamam ben bittim bundan sonra hayatımı bir travesti olarak sürdüreceğim sisi oldum" diyordum ve inan tam 3 ay böyleydim sisi gibi olmuştum...üstelik goz kapağım uyuırken bile tam kapanmıyordu ....3 ay sonra düzeldi...hep diyorum ya 3 ay öncesi tam iyileşme olmuyor ,moraller bozulmasın ben 2 yıl once yaptırdım ama şu an bile yanaklarım kalkık aynaya bakınca ohhh iyiki yPTIRMIŞIM DİYORUM..SADECE KATLANILMASI gereken bir 3 ay var o kadar..
bende de vardı o travesti görüntü, feciydi..şu an azaldı...canımı sıkan yeni konu,sol alt göz kapağım aşağı indi dünden beri .daha inerse kötü bir görüntü oluşturur..doğru olan hiç aynaya bakmamak kimblir daha ne kadar şekle girecek ,ama gece bile uyanıp başucumda aynaya bakıyorum..işyerinde de insanlar yavaş yavaş alışır belki değişime ve sonunda yadırgamazlar, bir umut..
misch bencede aynaya bakmamayı öğrenmeliyiz. Bir süre sende bende bakmayalım. Benimde 5 dak.da bir elimde ayna. boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Birşeyde değişmiyor. Bence 2 gün hiç bakma. Sonra bak. Gene 2 gün bakma.
Bende mümkünse 3 gün hiç bakmıycam. Yüzümü yıkarken bile bakmadan yıkayıp krem bakmadan sürmeyi düşünüyorum
Ben konuyu kacirdim galiba,siz de mi ameliyat oldunuz?misch bencede aynaya bakmamayı öğrenmeliyiz. Bir süre sende bende bakmayalım. Benimde 5 dak.da bir elimde ayna. boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Birşeyde değişmiyor. Bence 2 gün hiç bakma. Sonra bak. Gene 2 gün bakma.
Bende mümkünse 3 gün hiç bakmıycam. Yüzümü yıkarken bile bakmadan yıkayıp krem bakmadan sürmeyi düşünüyorum
Hapi, kadınlar kulubüne geçen yıl girdim .ondan önce benim de aklımdaki tek isim serdar erenerdi.ilerde ona olurum diyordum.tabi ödemem gereken miktarı düşünmek bile istemiyordum.buraya gelince hiç duymadığım doktorlar hakkında bilgim oldu.arkadaşların sonuçları güven verdi.
sadece gözlerindeyse sorun alt üst kapak ameliyatı da mutlu edebilir seni..iyi haberler vereceğim.
Hayır ben ameliyat olmadım. V shape 3 seans, şakak, yanak ve göz altına dolgu, botox ve örümcek ağı yaptırdım. Yüzüm şiş, göz altım şiş. İyi olayım derken kötüleşti yüzüm. Toplamda da 10.000 tl. GittiBen konuyu kacirdim galiba,siz de mi ameliyat oldunuz?
Sana akıl verdim ya göya. Akşam evde sürekli bakıyorum yüzüme. Ayna elimde kendime kızıyorum gene de sürekli yüzümü inceliyorum. Ayyy bakmadan olmuyo yasabah uyandığımda yukarı çekilmiş oluyor o yüzden göz bozukluğu gibi değil de çekmeden dolayı etkiliyor.kaslar ahreket edince iniyor aşağı..
Gecmis olsun, ne diyecegimi bilmiyorum , uzuldum kelimesi hissettimlerimin yaninda hafif kalir.Hayır ben ameliyat olmadım. V shape 3 seans, şakak, yanak ve göz altına dolgu, botox ve örümcek ağı yaptırdım. Yüzüm şiş, göz altım şiş. İyi olayım derken kötüleşti yüzüm. Toplamda da 10.000 tl. Gitti
Şu an alt üst göz sorun ancak 10 sene öncede Serdarla konuşurken ben gözü tek yapmam, mid face liftingle beraber yaparım demişti.. Düşün aradan geçen 10 sene ve diyorum ki hala bir şey yok.. O prensip meselesi demişti, eğer yapmazsam surat sonradan gittiğinde gözlerle uyumsuzluk olur.. Bu hep kulaklarımda.. Tabii bir yandan büyüyoruzHepsini yaptırayım, bir süre rahat edeyim diyorum ama feci korkuyorum.. 10bin Euro + uçak biletiydi, Serdarın fiyatı. O dönem Köln'de yapıyordu, ameliyatlarını.. Kliniğinin üst katında da kalıyordun, iyileşme süresince 3 gün falan.. Parasına takılmadım, sonradan gözlerin küçücük kalmasından rahatsız oldum..
Bazen geçici başka yöntemler deneyeyim diyorum sonra ne kadar erken olursa o kadar iyi diyorum.. Klasik liftingi çoğu arkadaşım 40ların başlarında yaptırdı.. Ben azimle direniyorum..
Son bir arkadaşımın kızını Lasere götürdüğümde hastanenin eski sahibi iyi arkadaşım olan dr., Prof. İsmail Kuranı tavsiye etti.. Bir süre sonra görüşmeye gideceğim.
Dün gece Kadınlar Klübünün eski sayfalarında Erhan Beyle ilgili yazıları (2010) okudum.. Çoğunluk hastaya yaklaşımından şikayetçi.. Korkuttu beni ama yiğidi öldür, hakkını yeme, gözleri küçültmüyor.. Bir de endoskopikte yanak asıldığı için alt surat bölgesinde boşalma her hastada olur ve orayı doldurmak gerekir diyorlar..
Özetle bilemiyorum. Vereceğin her iyi haberi dört gözle bekliyorum..
Sana akıl verdim ya göya. Akşam evde sürekli bakıyorum yüzüme. Ayna elimde kendime kızıyorum gene de sürekli yüzümü inceliyorum. Ayyy bakmadan olmuyo ya
iyileşme her bünyede farklı Misch. Senin ki yavaş demekki. PEGANUM un da öyleydi galiba. Ama şimdi bak nasıl memnun.Sen de memnun kalıcaksın. Hatta bizleri unutup girmiycen bile KK. ya :)17 nci gün:
Gözlüğü çıkarıp işyerinde , gayet güzel gösteren bir ayna vardı ona baktım, görüntü kötü..Bi yanak aşağaıda biri yukarda bir kaş/göz hakeza öyle..Kemikli görünen sert ifadeli bir yüz var.kulağın önünden aşağı inen hat çizgisi çok belirgin..Dünden bugüne değişen pek bir şey yok..Ruh halim değişken.Bazen iyimser bazen tersi..Göz altlarımda hala az hissettiğim alanlar var.Kalem süreyim dedim keçe gibi doku, sürdüğümü hissetmiyorum bile.Günlerdir acayip kaşınıyor yüzüm ama iyileşme yavaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?