iyileşme her bünyede farklı Misch. Senin ki yavaş demekki. PEGANUM un da öyleydi galiba. Ama şimdi bak nasıl memnun.Sen de memnun kalıcaksın. Hatta bizleri unutup girmiycen bile KK. ya :)
17 nci gün:
Gözlüğü çıkarıp işyerinde , gayet güzel gösteren bir ayna vardı ona baktım, görüntü kötü..Bi yanak aşağaıda biri yukarda bir kaş/göz hakeza öyle..Kemikli görünen sert ifadeli bir yüz var.kulağın önünden aşağı inen hat çizgisi çok belirgin..Dünden bugüne değişen pek bir şey yok..Ruh halim değişken.Bazen iyimser bazen tersi..Göz altlarımda hala az hissettiğim alanlar var.Kalem süreyim dedim keçe gibi doku, sürdüğümü hissetmiyorum bile.Günlerdir acayip kaşınıyor yüzüm ama iyileşme yavaş.
Yüz germe düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Çünkü ben aklımı oynatırım gibime geliyor. Şu anda bile dolguyla örümcek ağıyla şişlikler oluşunca kafayı yedim. Benim psikolojim uygun değil.iyileşme her bünyede farklı Misch. Senin ki yavaş demekki. PEGANUM un da öyleydi galiba. Ama şimdi bak nasıl memnun.Sen de memnun kalıcaksın. Hatta bizleri unutup girmiycen bile KK. ya :)
Genelde iyileşenler, ya da her şeyi yolunda gidenler yazmıyor, girmiyorlar da KK.ya ondan dedim. Ben bile öyle
Ulthera dan sonra girdim di epey.Yazdım yazdım.Sonra kafama takmayı bırakınca girmez oldum. Şimdi gene dertliyim ya medet umuyorum, ha bire burdayım:)
Yüz germe düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. Çünkü ben aklımı oynatırım gibime geliyor. Şu anda bile dolguyla örümcek ağıyla şişlikler oluşunca kafayı yedim. Benim psikolojim uygun değil.
Burun ameliyatı olacaktım. Muhammed DİLBER bana dedi ki sen kaldıramazsın şimdiki burnundan çok daha iyi olur ama ince derilisin ufak bir çıkıntı çöküklük göze batar, sen de kafana çok takarsın, ameliyat olma dediydi. Adam anladı beni :)
Biraz cesaret toplarsam basen ve belden lazer lipo olacam. Kilolu değilim ama bölgesel fazlalık var ve gitmiyor. Yüzümü elletmiycem 1 yıl kadar. Ama araştırmalar devam :)
Misch kaşınmaya başladığına sevindim. Bu dokuların iyileşme belirtisidir.. Keçe durumu bir süre daha devam edecektir. Asimetrinin ödeme bağlı olduğunu düşünmek istiyorum. Öyle diyelim ve öyle OL'sun..17 nci gün:
Gözlüğü çıkarıp işyerinde , gayet güzel gösteren bir ayna vardı ona baktım, görüntü kötü..Bi yanak aşağaıda biri yukarda bir kaş/göz hakeza öyle..Kemikli görünen sert ifadeli bir yüz var.kulağın önünden aşağı inen hat çizgisi çok belirgin..Dünden bugüne değişen pek bir şey yok..Ruh halim değişken.Bazen iyimser bazen tersi..Göz altlarımda hala az hissettiğim alanlar var.Kalem süreyim dedim keçe gibi doku, sürdüğümü hissetmiyorum bile.Günlerdir acayip kaşınıyor yüzüm ama iyileşme yavaş.
Genelde iyileşenler, ya da her şeyi yolunda gidenler yazmıyor, girmiyorlar da KK.ya ondan dedim. Ben bile öyle
Ulthera dan sonra girdim di epey.Yazdım yazdım.Sonra kafama takmayı bırakınca girmez oldum. Şimdi gene dertliyim ya medet umuyorum, ha bire burdayım:)
Bir gaflet anıma denk geldi. Ultheranın bozdukları hergün sinirimi bozuyordu. Baktım millet (etrafımdaki arkadaşlarım) yaptırıyor. Memnun kalıyorlar. Gerçekten bakıyorum bende değişiyorlar iyi yönde, dedim yaptırim iyi olayım. Nerdeeeee. Bende şans yok. Yada cildim gerçekten hassas.Evet sende baya sıkıntı cekmistin hatirliyorum..Nasil yeniden o kadar isleme cesaret edebildin?Ben hayatimda birkez yag enjeksiyonu yaptirdim yuzume ondada takintili bir insana donustum.Insanlarin saci beyazlar benim kaşlarima beyaz dustu.Ama sabretmek lazim..cok cok zor ama her yeni mudahale,sil bastan yeniden beklemeye girmek cok daha zor..
Müjde Ar bence iyi oldu. O doktoru duymamıştım. Nerden öğrendiniz. Ben netten baktım bulamadım. Nebahat Çehre kime olduki, biliyormusunuz. Bence o da iyi. birde Hale Soygazi yaptırmış. O da fena değil. Ama Serpil Çakmaklı, Tuğba Altıntop tamamen değişmişler. Bence kötüler yani.Misch insallah hemen duzelirsin , Mujde Ar USA da Adil Ceydeli ye ameliyat oldu ama Ben onu begenmiyorum.
Ben senden daha beterimdir inan..Radyofrekanstan bir hafta sonra filan bir sabah kalktım bir baktım yüzümde kırmızı büyükçe bir iz var.Kendimi yere atmışım nefes alamıyorum, boğulur gibi sesler çıkıyorum.Eşim panikle geldi kaldırdı baktı kafayı mı yedin yastığın izi çıkmış dedi.İz değil beni anlamıyosun bilmiyosun diye adamı anlayışsızlıkla suçladım. O zaman endişeyle bana baktı ve psikolojik yardım almamı önerdi.Dualar ederek işe gelmek üzere yola çıktım.Yolda aynayla bakıyorum aynı duruyor o kırmızı çöküntü.İşe geldim baktım biraz azalmış o zaman rahatladım.1,5 saati filan buldu tamamen geçmesi.
Yazın yurt dışına gittik tatile, her aynada kendime bakıp kahroldum.Gece kalkıp otel odasını turluyordum.İntihar etsem eşimin üstüne kalır gurbet ellerde derdini de anlatamaz garibim diye düşündüğüm bile oldu.Geldik sonra deniz tatline gittik orda da hezeyanlarım devam etti baktım olmayacak doktora gidip ilaca başladım.
Göz kapak ameliyatımda da sağ göz kapağım 10 uncu inmişti, daha önce biraz yukarda kalmıştı, kafayı yiyodum yine.Gece eşimi de uyutmuyodum, gözler kan çanağı işe gidiyodu.Bu ameliyatı da hazır antidepresan alırken olayım başka türlü kaldıramam dedim.Bizim gibi insanların kendiyle barışık olup yerine oturması lazım di mi..Ama yok işte.Bi yandan da insanlar nelerle uğraşıyor ben burda nelere takıyorum diye utanıp kendime sinir oluyorum.
Mujde Ar bir roportajinda soylemisti, Nebahat cehre yi bilmiyorum, tugba altintop ilker manavbasina olmus, hale soygazinin dr unu bilmiyorum,serpil cakmakli maalesef cok kotu olmusMüjde Ar bence iyi oldu. O doktoru duymamıştım. Nerden öğrendiniz. Ben netten baktım bulamadım. Nebahat Çehre kime olduki, biliyormusunuz. Bence o da iyi. birde Hale Soygazi yaptırmış. O da fena değil. Ama Serpil Çakmaklı, Tuğba Altıntop tamamen değişmişler. Bence kötüler yani.
Slm sizin ameliyatiniz henuz cok yeni dokularin kendini yenilemesi lazim sonucta kesildi kucucuk bir kesi bile bazen nekadar uzun suruyo ameliyat oldum hemen I17 nci gün:
Gözlüğü çıkarıp işyerinde , gayet güzel gösteren bir ayna vardı ona baktım, görüntü kötü..Bi yanak iyleşağaıda biri yukarda bir kaş/göz hakeza öyle..Kemikli görünen sert ifadeli bir yüz var.kulağın önünden aşağı inen hat çizgisi çok belirgin..Dünden bugüne değişen pek bir şey yok..Ruh halim değişken.Bazen iyimser bazen tersi..Göz altlarımda hala az hissettiğim alanlar var.Kalem süreyim dedim keçe gibi doku, sürdüğümü hissetmiyorum bile.Günlerdir acayip kaşınıyor yüzüm ama iyileşme yavaş.
Selam Misch normalde göz kapağı estetiği isteyenlerim sorunu yanaklarının düşmesi sonucu oluşan deformasyondur o sebeple sadece göze yapılan müdahale yeterli olmayabiliyor Erhan Bey onun için öyle bir şey söylemiştir. Ama senin yaşın o zamanlar daha da geç olduğu için bu ameliyatın sana olumlu katkısı olmuştur, yüz ifadeni bozmamıştır. Normalde 50 yaşında bir tanıdığım benim geçirdiğim iyileşme döneminden gözü korktuğu için sadece göz kapağı estetiği yaptırmıştı, ama yüzünün ahengi tamamen bozuldu, sadece göz kapağı gençleştiği için diğer kusurlar ortaya çıktı bayağı kötü oldu yaptırdığına pişman olmuştu. Ameliyat belki başarılıydı ama yüzün bütünüyle uyum sağlamadığı için sonuç iyi olmadı. Bu arada alt yüzünde boşalma olacağını sanmam normalde benimde çene hattımın olduğu yerde hafif gevşemeler var ama yüzün ahengini bozmadığı için ben kafama takmıyorum. Son söyleyeceğimde Serpil Çakmaklının operasyonu bence de başarısız ama Tugba Altıntopun ameliyatı yeni o sebeple yorum yapmak için erken yüz tam anlamıyla 2 sene de oturuyor o zamanı doldurduktan sonra bakmak gerekir.Doktorların yaklaşımı farklı olabiliyor.7 yıl önce göz alt üst kapak ameliyatı olurken endoskopik germeyi de sormuştum, doktorum çok erken deyip ciddiye bile almamıştı beni.Geçen 7 yılda da herhangi bir uyumsuzluk olmadı.Erhan Bey de ilk gitiğimde doktorunuz niye yanağınızı kaldırmadı dedi, ben de gerek duymadığını söyledim.Tek alt üst kapak ameliyatı germeden yapılırsa göz şekli değişir dedi.Göz şeklim evet biraz değişmişti ama memnundum.Şimdiki aklım olsa ne yapardım, bunu şu anki ameliyat sonucundan sonra söyleyebilirim.Çok memnun kalırsam keşke daha önce olsaymışım diyeceğim belki.
İsmail Kuran'ı bir kaç yerde daha duydum sanki.Görüşmekte fayda var.Gittiğim bir doktor, bu ameliyatı hakkıyla yapan 4 hekim var, diğerlerinde 3 ay balık gibi bakıyor hastalar,benim hastalarımda bu olmuyor demişti.Bu 4 e kimler dahil bilemiyoruz tabi ama Erhan Bey'in bunun içinde olduğuna inanıyorum.
Alt yüzde boşalma olursa yandım demektir.Zaten orta yüzden aşağı doğru gevşeme var ve oralara yağ enjeksiyonu yapılmamış.
Müjde Ar'ın ameliyatını Serdar Bey mi yaptı biliyor musun?Eğer oysa, çok başarılıydı..
Ameliyat oldum hemen iylesiyim olmuyo oyuzden moralinizi hic bozmayin ayrica zaten yuzumuzden memnun olmadigimiz icin degistirmek istiyoruz herkes gibi aynada kendimizi mutlu hissetmek en dogal hakkimiz burdaki bazi yazilarin moral bozdugunu ve kasitliyapildigini dusunuyorum iki senedir kasintim gecmedi diyen arkads madem buraya uyeydin neden onceden yazmadin biri ameliyat olunca mi aklina geldi bunun gibi bikac yazi daha var siz buyuk bir cesaret gostererek ameliyatinizi oldunuz uc ay gibi bir zaman gecsin goruceksiniz insallah sonuc harika olucak
tugMujde Ar bir roportajinda soylemisti, Nebahat cehre yi bilmiyorum, tugba altintop ilker manavbasina olmus, hale soygazinin dr unu bilmiyorum,serpil cakmakli maalesef cok kotu olmus
Ameliyat oldum hemen iylesiyim olmuyo oyuzden moralinizi hic bozmayin ayrica zaten yuzumuzden memnun olmadigimiz icin degistirmek istiyoruz herkes gibi aynada kendimizi mutlu hissetmek en dogal hakkimiz burdaki bazi yazilarin moral bozdugunu ve kasitliyapildigini dusunuyorum iki senedir kasintim gecmedi diyen arkads madem buraya uyeydin neden onceden yazmadin biri ameliyat olunca mi aklina geldi bunun gibi bikac yazi daha var siz buyuk bir cesaret gostererek ameliyatinizi oldunuz uc ay gibi bir zaman gecsin goruceksiniz insallah sonuc harika olucak
ayyyyy ayyyyyy biri kaşınma mııı dediiiiii......ben de sadece benim başıma geldi sanmıştimmm...ben 2 senedir kaşınıyorum geçmiyor...ne olacak bu durum hiç mi geçmiyor bu meret.
yenı amelıyat olmuş bırı var ve pskolojısı bozuk her okuduğundan etkılenır onu cok ıyı anlıyorum madem burda yasadıklarını paylasıyo o zaman daha moral verıcı yazılar yazarsak kendını ıyı hisseder benım de yasadıgım cok oluşuz sey var belkı hepınızden daha kötü ama napıcam ya gecmıycek dıyıp moral bozarsam elıme bısey geçmez zaten benım görüşüm en ıyısı amelıyat snrası surecın paylaşılmaması herkes bısey soyluyo amelıyat olan kışı cok etkılenıyo bu durumdan kırdıysam sızı de kusura bakmayın lütfenallah allah 2 senedir üyeyim evet daha önce yazmadım madem cok meraklısın önceki mesajlarımı da okumuşundur bu iki sene içinde tüp bebek yaptırdığımı ikiz bebeklerim olduğunu sadece o forumlara takıldığımı da görmüşsündür...ancak vakit bulabildim ve yeni keşfettim , neden illaki kötü düşünüyorsunuz yeni gördüm ve ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim ,,,illa ki hep çok iyi taraflarından mı bahsedelim hic mi olumsuz yanlarını da yazmayalım?yani kaşınıyorum demenin neresi kasıtlı ve kötü oluyor? bence sizin içiniz kötü ve sizin maksadınız başka.
ben zaten bunun cesaret işi olduğunu yazmışım daha ne kötülük arıyorsun anlamadım,asıl senin gibiler moral bozuyor arkadaşım sen dikkat et yazdıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?