allah allah 2 senedir üyeyim evet daha önce yazmadım madem cok meraklısın önceki mesajlarımı da okumuşundur bu iki sene içinde tüp bebek yaptırdığımı ikiz bebeklerim olduğunu sadece o forumlara takıldığımı da görmüşsündür...ancak vakit bulabildim ve yeni keşfettim , neden illaki kötü düşünüyorsunuz yeni gördüm ve ben de yaşadıklarımı paylaşmak istedim ,,,illa ki hep çok iyi taraflarından mı bahsedelim hic mi olumsuz yanlarını da yazmayalım?yani kaşınıyorum demenin neresi kasıtlı ve kötü oluyor? bence sizin içiniz kötü ve sizin maksadınız başka.
ben zaten bunun cesaret işi olduğunu yazmışım daha ne kötülük arıyorsun anlamadım,asıl senin gibiler moral bozuyor arkadaşım sen dikkat et yazdıklarına.
kasıntı bence de ıyleştıgını gösterıyo tepkı mantıklı sızın ıkı sene surmıycek bence uc ay sonra ıstedıgınız sonuca kavusucaksınız yuzumun alt tarfları ındı yazmıştınız cunku ılk basta hızlı bır düzelme oluyo sonra yavaslıyo bılıyosunuz artık bundan sonra daha yavaş olur oyuzden hıc moralınızı bozmayınvalla gözümün içi bile kaşınıyor..iyileşme 2 yıl sürüyo mudur cidden..
yenı amelıyat olmuş bırı var ve pskolojısı bozuk her okuduğundan etkılenır onu cok ıyı anlıyorum madem burda yasadıklarını paylasıyo o zaman daha moral verıcı yazılar yazarsak kendını ıyı hisseder benım de yasadıgım cok oluşuz sey var belkı hepınızden daha kötü ama napıcam ya gecmıycek dıyıp moral bozarsam elıme bısey geçmez zaten benım görüşüm en ıyısı amelıyat snrası surecın paylaşılmaması herkes bısey soyluyo amelıyat olan kışı cok etkılenıyo bu durumdan kırdıysam sızı de kusura bakmayın lütfen
Misch gözün korkmasın sakın sen hızlı iyileşiyorsun benim demek istediğim maximum oranda iyileşme 3. ya da 6. aya kadar gerçekleşir ama minimum oranda iyileşme daha doğrusu yüzün tam oturması 2 seneyi bulur, yani senin iyileşme hızına bakarsak 3. aydan sonra görüntünle ilgili fazla sorun yaşamazsın, benimki ise baştan beri minimum düzeyde iyileşme gösterdi ve 2,5 yılda tam oturdu ve ekstrem bir durum yaşadım başkasında görmediğim.valla gözümün içi bile kaşınıyor..iyileşme 2 yıl sürüyo mudur cidden..
misch ,canım cook tesk ederim , söyledim gene soyluyorum ,ben her aynaya bakmamda ohhh iyi ki yaptırmışım diyorum ama daha once de sana söyledim tam geçmesi için 3 ay beklemelisin, sakın bozma moralini ve bence her kadının hayatında illaki yaşaması gereken bir dönem,hepimizin yanakları çöküyor biraz parası biraz cesareti olan her kadın yaptırsın bence, dedim ya ben üstüne yag enjeksiyonu da yaptırdım bu yaz tekrar aynı yerde aynı dr me yaptırmayı düşünüyorum,benim de özellikle gözlerim beni çok üzüyordu aynı sen gibi, ama şu an gözleim en sorunsuz en güzel en gergin yerim yani sen de böyle olacaksın biraz sabır arkadaşım.ama kaşınıyorum iste naapiim bu da olayın mavi boncuğu olsun napalim.
kasıntı bence de ıyleştıgını gösterıyo tepkı mantıklı sızın ıkı sene surmıycek bence uc ay sonra ıstedıgınız sonuca kavusucaksınız yuzumun alt tarfları ındı yazmıştınız cunku ılk basta hızlı bır düzelme oluyo sonra yavaslıyo bılıyosunuz artık bundan sonra daha yavaş olur oyuzden hıc moralınızı bozmayın
yenı amelıyat olmuş bırı var ve pskolojısı bozuk her okuduğundan etkılenır onu cok ıyı anlıyorum madem burda yasadıklarını paylasıyo o zaman daha moral verıcı yazılar yazarsak kendını ıyı hisseder benım de yasadıgım cok oluşuz sey var belkı hepınızden daha kötü ama napıcam ya gecmıycek dıyıp moral bozarsam elıme bısey geçmez zaten benım görüşüm en ıyısı amelıyat snrası surecın paylaşılmaması herkes bısey soyluyo amelıyat olan kışı cok etkılenıyo bu durumdan kırdıysam sızı de kusura bakmayın lütfen
Selam Misch normalde göz kapağı estetiği isteyenlerim sorunu yanaklarının düşmesi sonucu oluşan deformasyondur o sebeple sadece göze yapılan müdahale yeterli olmayabiliyor Erhan Bey onun için öyle bir şey söylemiştir. Ama senin yaşın o zamanlar daha da geç olduğu için bu ameliyatın sana olumlu katkısı olmuştur, yüz ifadeni bozmamıştır. Normalde 50 yaşında bir tanıdığım benim geçirdiğim iyileşme döneminden gözü korktuğu için sadece göz kapağı estetiği yaptırmıştı, ama yüzünün ahengi tamamen bozuldu, sadece göz kapağı gençleştiği için diğer kusurlar ortaya çıktı bayağı kötü oldu yaptırdığına pişman olmuştu. Ameliyat belki başarılıydı ama yüzün bütünüyle uyum sağlamadığı için sonuç iyi olmadı. Bu arada alt yüzünde boşalma olacağını sanmam normalde benimde çene hattımın olduğu yerde hafif gevşemeler var ama yüzün ahengini bozmadığı için ben kafama takmıyorum. Son söyleyeceğimde Serpil Çakmaklının operasyonu bence de başarısız ama Tugba Altıntopun ameliyatı yeni o sebeple yorum yapmak için erken yüz tam anlamıyla 2 sene de oturuyor o zamanı doldurduktan sonra bakmak gerekir.
bence amacımız cok da güzellik değil yani benim için birinci sırada kendi özgüvenim ,kendimi beğenmem takdir etmem ve en önemlisi iç huzurum...benim estetik anlayışım budur..cok güzel olayım hiçbir zaman olmadı ama genç olayım bakımlı olayım dolayısıyla özgüvenim olsun ,iç dünyam ışıldasın ki etrafımı da ışıldatayım. ben mutsuzsam sevdiklerim de mutsuz...ben hep olayı böyle gördüm ve bunun için yaptırdım, evet misch tüm bunlara karşılık varsın kaşınalım hiiiç önemli değil dediğin gibi,bu aldıklarımızın bu kazanımlarımızın yanında nedir ki??
Misch gözün korkmasın sakın sen hızlı iyileşiyorsun benim demek istediğim maximum oranda iyileşme 3. ya da 6. aya kadar gerçekleşir ama minimum oranda iyileşme daha doğrusu yüzün tam oturması 2 seneyi bulur, yani senin iyileşme hızına bakarsak 3. aydan sonra görüntünle ilgili fazla sorun yaşamazsın, benimki ise baştan beri minimum düzeyde iyileşme gösterdi ve 2,5 yılda tam oturdu ve ekstrem bir durum yaşadım başkasında görmediğim.
kızlar gelmişken şunu da yazayım ,dedim ya ben meme toparlama amel i de oldum ,yani benim olmadığım estetik amel i kalmadı desem yeridir, yüzler çok ağrılı çok zor... fakat meme inanılmaz kolay....ben amel den çıktım ,sürekli memelerimi kontrol ettim ,olmadım yapılmadı zannettim...sıfır acı ,sıfır sorun ...yoook böyle bir amel.
hiç değmez sakmış,pörsümüş memelerle gezmeye....bir an önce yaptırın rahatlayın inanın eliniz kesilse ya da iğne batsa daha zahmetli ,daha acılı.
tug
tugba Altıntop'unki yağ enjeksiyonu değil miydi?[/QUOT
Hem yag hem yuz germe
Bu Benim de dikkatimi cekti, size sebep nedir? Bir arkadasimiz doku hasari cok olursa iyilesme daha zor oluyor yazmistikonuyu bastan sona okuyunca bışey dıkatımı cektı genelde Ercan Beye amalıyat olanların ödemleri daha kısa surede geçmiş iyleşme sureclerı de daha hızlı olmuş cogu da galıba pek gırmemıs sonrakı zamanlarda sorunlarından kurtulunca tabı bünyeye göre ıylesme sürecı değşir ama genel olarak böyle gorunuyo durum
Ercan Beyin ödemler için bir maske kullandıgını okumuştum ödemve morluklar için aslında burdan okudugum kadarıyla yorum yapabılıyorum ıyleşme surecının kısa olması kullandıkları teknıklerle de ılgılı olabılırBu Benim de dikkatimi cekti, size sebep nedir? Bir arkadasimiz doku hasari cok olursa iyilesme daha zor oluyor yazmisti
Erhan bey nicin kullanmiyor ki bu maskeyi?Ercan Beyin ödemler için bir maske kullandıgını okumuştum ödemve morluklar için aslında burdan okudugum kadarıyla yorum yapabılıyorum ıyleşme surecının kısa olması kullandıkları teknıklerle de ılgılı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?