Endoskopik yüz germe - Facelift

onu ben de merak ettımneden kullanmadıgını bılmıyorum bıde ıyleşme surecının farklı oluşunun da bır nedenı olmalı bunları araştırmak lazım
Evet acaba neden ? Konu doku hasari mi ki? Burada Ercan bey in cok guzel karin vucut kontur ameliyatlarini gordum ,Erhan bey in hic hastasi yok vucut konusunda galiba? Kombine yapilacak ameliyatlarda acaba tercihi nasil yapiyor arkadaslar?

Evet acaba neden ? Konu doku hasari mi ki? Burada Ercan bey in cok guzel karin vucut kontur ameliyatlarini gordum ,Erhan bey in hic hastasi yok vucut konusunda galiba? Kombine yapilacak ameliyatlarda acaba tercihi nasil yapiyor arkadaslar?
Erhan Beyde amelıyat olup erken dönemde ıyı görunenler de var ama Ercan Beyin hastaları ödem konusunda daha hızlı iyleşmiş gibi ama tam bılemıyorum burdan okudugumuzda nekadar yeterlı olur

Erhan Beyde amelıyat olup erken dönemde ıyı görunenler de var ama Ercan Beyin hastaları ödem konusunda daha hızlı iyleşmiş gibi ama tam bılemıyorum burdan okudugumuzda nekadar yeterlı olur
Bunu nasil ogrenebiliriz acaba? Burada okuduklarimiz harici bilgiyi ancak doktorlarin kendileri verebilirler diye dusunuyorum,siz Erhan bey in hic vucut kontur ameliyatini yaptirmis birine denk geldiniz mi burada?

Bunu nasil ogrenebiliriz acaba? Burada okuduklarimiz harici bilgiyi ancak doktorlarin kendileri verebilirler diye dusunuyorum,siz Erhan bey in hic vucut kontur ameliyatini yaptirmis birine denk geldiniz mi burada?
malesef hıc denk gelmedim yaptıran bırılerı vardır mutlaka ama üyelerden

[QUOTE="Elitemutlu, post: tesekurler size de iyi geceler

maske yağ enjeksiyonu yapıldığında kullanılmıyormuş.bu ameliyatta da şakaklara kaş altına mutlaka yağ veriliyor o yüzden ercan beyin hastalarında da kullanılmadığını okumuştum forumda..
erken iyileşmenin nedeni konusunda bir şey diyemiyorum..

18 .gün:
sabah yine yüzüm çekilmiş halde uyandım.kaslar kendini açmak için mücadele veriyor.öğlene doğru sağ gözüm açılıp solla aynı büyüklüğe ulaşıyor .bir boy küçük gözlüğüm vardı onu taktım , hata etmişim.gözlük çekik, yüz çekik derken kafam tepesi düğümlenmiş poşet gibi duruyor.Yüzde yatay olan her şey neredeyse dikey duruma gelmiş.Kaşımın bitiminde bir iz vardı mesela, bambaşka bir noktaya taşınmış şimdi..bende en çok gözler ele veriyor ameliyatı.. önceden çekik gözlü sayılamzdım şimdi niye bu kadar çekildi anlamıyorum.İşyerindekiler artık iyi misin keyfin yok demeye başladı.

yuzun kas yapısı hakıkaten cok ılgınc aslında butun vucud oyle oyle bır sıstem var kı hayran kalmamak elde degıl bır yerde okumustum yuz seklının belırgınlestırılmesı ıcın kas hareketlerı onerıyolardı hatta bır program vardı eskıden bayanlar estetık için bavuruyodu sonra onları guzeleştırıp son halıyle ekrana cıkarıyolardı ordakı bayanlardan brının yuzunun cok zayıftı kas hareketleryle yuzunun dolgunlaşmasını saglamışlardı yuz ıcın yapılan hareketlerı bılıp az da olsak yapsak ıyı olurdu hıc moralınızı bozmayın gercekten vucud kendını onarmaya ayarlamıs bır sistem kesınlıkle emınım sonuç ıstedıgınız gıbı olucak bazen bıraz akışına bırakmak gerekıyo benım nacızane fıkrım bır sure tamamen kafanınzı baska yerlere versenız bakıcaksınız gecıp gıtmış

sağol canım.yüz kaslarını çalıştıran masaj aletleri de çıktı aslında..

bıde soyle dusunun daha on sekız gun cok yenı henuz bu donem ıcınde bıle ıylesme oldu bıraz daha bekleyınce demekı cok cok ıyı olucak bazıalrının ıylesmesı erken oluyo evet ama lutfen kendınızı ona sartlamayın herkesın bunyesının verdıgı tepkıler cok farklı ve gecırdıgınız amelıyat hıc kolay degıl etler kemıkten sıyrılıyo on sekız gunde bukadar duzelme bıle cok ıyı yanı ödem konusunda ve sert görunus konusunda azalma var sızı cok ıyı anlıyorum ıcınde bulundugunuz pskolojıyı benım fıkrımce bır sure kendınızı beynınızı dınlenrın sevdıgınız seylerle mesgul olun ya duzelmezse fıkrını atmaya calışın cunku emın olunkı oyle bışey yok Allahın yaratıgı sisteme aykırı olur cunku ben sızın yerınızde olsam buraya da gırmem bır sure benım nacızane fıkrım tabıkı ıyıgunler

haklısın, burda konuştukça kısır döngüye giriyor olabilirim ama tek başıma da daralıyorum.bu konuyu buradaki arkadaşlar kadar iyi bilen yok.paylaştığım 2-3 kişi var onlar da süreci bilmedikleri için genel geçer şeyler söylüyorlar..buradaki arkadaşların kafasını da çok karıştırdım biliyorum.bir süre girmemeyi deneyeyim.aynaya bakmamayı deneyip başarısız olmuştum gerçi..

olur mu oyle sey benım hıc kafam karışmıyo :) sadece sızın ruh halnız cok hasas ne denırse etkılenırsınız acaba soruları olur oyuzden soyledım ama rahatlıyosanız tabıkı de gırın sızı gercekten cok ıyı anlıyorum ama henuz cok yenı ve zaman cok cabuk gecıyo uc ay tanıyın kendınıze gercekten moral vermek ıcın soylemıyorum cektıgınız resımlerı saklayın yan yana koyun goruceksınız

Ercan bey, yüz ameliyatlarını çok yaptı... tabiri caizse; gözüğ kapalı yapacak hale geldi... yani hızlı ve gereksiz dokularla oynamadığı için hasta az ödemle ameliyattan kalkıyor ve hızlı iyileşiyor... 2 saatlik bir ameliyatı, başarısız bir doktorun 5 saatte tamamladığını düşünün... ameliyat sonrasında, 2 saatte ameliyatta kalan hasta ile 5 saat ameliyatta kalan hastanın durumu eşit olmaz...

kesınlıkle ne kadar uzun sure yuzle ugrasılırsa o oranda hasar olur sıze katılıyorum

canım, sen ameliyat oldun mu yoksa??????????

ödem çözücü ilaç aldım bugün.inşallah etki eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…