- 19 Şubat 2015
- 222
- 147
- 48
- 50
ödem çözücü ilaç aldım bugün.inşallah etki eder..[/QUOT
siz ameliyat oldunuz mu? Bu durumda Ercan bey Erhan bey den daha mi cok ameliyat yapmis oluyor? benim kafam karisti,kusura bakmayin.Ercan bey, yüz ameliyatlarını çok yaptı... tabiri caizse; gözüğ kapalı yapacak hale geldi... yani hızlı ve gereksiz dokularla oynamadığı için hasta az ödemle ameliyattan kalkıyor ve hızlı iyileşiyor... 2 saatlik bir ameliyatı, başarısız bir doktorun 5 saatte tamamladığını düşünün... ameliyat sonrasında, 2 saatte ameliyatta kalan hasta ile 5 saat ameliyatta kalan hastanın durumu eşit olmaz...
canım nerelerdesinoldum 18 inci güne geldim özele işyerinden bazı günler yazamıyorum.bugün de onlardan biri..
Ercan bey, yüz ameliyatlarını çok yaptı... tabiri caizse; gözüğ kapalı yapacak hale geldi... yani hızlı ve gereksiz dokularla oynamadığı için hasta az ödemle ameliyattan kalkıyor ve hızlı iyileşiyor... 2 saatlik bir ameliyatı, başarısız bir doktorun 5 saatte tamamladığını düşünün... ameliyat sonrasında, 2 saatte ameliyatta kalan hasta ile 5 saat ameliyatta kalan hastanın durumu eşit olmaz...
canım ameliyat süresi ile ödem arasında doğrudan bağlantı var mı emin değilim.dokuların az ya da çok hasar görmesi daha önemliymiş gibi geliyor.yani örneğin kısa sürede yapmak için sert ve özenmeden kemikten ayrılan dokuda travma daha fazla olacağı için ödem de daha çok olur diye düşünüyorum..
inanamıyorum...
aylarca deliler gibi ben araştırdım... birde baktım sen benden önce oldun ameliyatıinanamıyorum gerçekten
deli kız
hala beynim toparlanmadıresimleri benim maile atar mısın... nasıl meraktayım
geçmiş olsun birtanem... çok güzel olacak inşallah
18. güne göre beğendim ben... gözler küçülmemiş... yakışmış böyle..
çeneyide beğendim....
inan ben daha kocaman, şiş bir yüz bekliyordum....
yüzün daha açılmış, ferahlamış gibi... sadece göz kuyruğundaki çekiştirme belli biraz... en fazla gerdikleri yer olduğu için sanırım... eminim oda düzelir... daha çok yeni...
dur, iyice bir inceleyim.... yazarım ayrıntılı tekrar....
ama sonuç başarılı bence
bu resimleri aldım, bendeki eski resimlerinle yan yana koydum
sabırla bekle canım... sonuç sandığından çok daha güzel olacak gibi
Demekki moral bozucak bisey yokmus adiniza sevindim Insallah cok guzel olucakinşalinsaah canım.gözler büyüdü.. küçülmez geri umarım
inşallah canım.gözler büyüdü.. küçülmez geri umarım
ameliyat ücreti olarak ne ödedin....
ben hala para biriktirme durumundayım, biliyorsun...
Demekki moral bozucak bisey yokmus adiniza sevindim Insallah cok guzel olucak
inşallah canım.gözler büyüdü.. küçülmez geri umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?