Endoskopik yüz germe - Facelift

ercan beydekiler daha doğal demişti başka bir arkadaş da..bilmiyorum canım..ikisi de çok başarılı hekimler..

gözlerim küçülmedi ama belki başka doktora da olsam küçülmeyecekti yine böyle olacaktı.bilemiyorum yani..
Erhan bey den ben de resim istedim ve Ercan bey den de resim istedim, iki doktorumuzda cok nazikler ikisi de resim yollamis sagolsunlar, Ercan bey in yaptigi ameliyatlarda gozler daha dogal kalmis cok fazla degisiklik olmamis, Erhan bey in yaptigi ameliyatlarda gozler badem goz sekiline gelmis, daha cekici olmus. Konuyu en basindan okumay acalistim, Ercan bey in hastalari cabuk iyilesmisler, Erhan bey in hastalari daha gec iyilesmisler.

tespit doğru... ercan beyin hastaları daha çabuk iyileşiyor, ödem sorununu az yaşıyor.... erhan beyde iyileşme süresi daha uzun ama gözleri badem göz yapıyor ercan bey, gözlere böyle bir işlem neden yapmıyor acaba... hastalar mı itemedi... kendisi bu şekilde mi çalışıyor.... hasta özellikle istese yapar mı????
en güzeli parayı hazır edince, ince ince bütün bunların cevaplarını alıp ona göre karar vermek...

Bunu nasil ogrenebiliriz acaba? Burada okuduklarimiz harici bilgiyi ancak doktorlarin kendileri verebilirler diye dusunuyorum,siz Erhan bey in hic vucut kontur ameliyatini yaptirmis birine denk geldiniz mi burada?

Mawi yaptirdi diye biliyorum..yuz ve vucut ayni anda hatirladigim kadariyla kol ve karin germe yaptirmisti.Oda artik girmiyor buraya ama cok memnundu...

Mawi yaptirdi diye biliyorum..yuz ve vucut ayni anda hatirladigim kadariyla kol ve karin germe yaptirmisti.Oda artik girmiyor buraya ama cok memnundu...
Burada olmamasi cok kotu oldu, keske gorme sansim olsaydi. bir iki gun icinde insallah kararimi verecegim, surekli buralari okuyorum.

burada linns diye bir arkadas vardi sadece ust goz kapagi ve kas asma yaptirdi.Cok basit bir ameliyat seninkinin yaninda.Yazistigimiz donemde bana sag gozunun iyilesmedigini sola gore ve ise nasil basluyacagini dusunuyordu..iki hafta tamamlandiginda cok sasrtici sekilde iki gozude esitlenmis ve gonul rahatligiyla ise baslamisti.Onun sadece kasi asildi ve asimetri vardi ama duzeldi.Sanirim o gunden sonra sorunu kalmadi ki daha sonra yazmadi bir daha.Ben sendeki bu durumun duzelecegini duunuyorum hatta eminim..Istedigin kadar yaz kimsenin kafasi karismaz yada sismez..Ama iyilestiginde sakin gitme sende:))

Misch 3 ay sonra bizi bırakıp gitme ha:). Herşey güzel olunca uğramazsan buraya küseriz bak. Daha biz karar verip yaptırıcaz. Bu ara tuzu tümden kes. Ödem yapar.
Benim göz altım 4,5 gündür bayağı bir inmişti dün ve bugün çok kötü şiş gene. Sanırım tuzu kaçırdım

Bugün benim doktora resmimi yolladım. Göz altım 1 aydır düzelmedi , torbalarımı aeliyatla aldırsam şimdiye inerdi, bu normal değil yazdım. Geri dönücem size yazdı. Geri falan dönen yok. Hepsi pata alana kadar. En ufak bir olumsuzlukta arkasında durmuyorlar. Sevimli yüzleri birden değişiyor

Naz doktorun kim?

19 .gün:
Bugün moralim bozuk.Şişlikler indikçe özellikle sağ yanağımda derin bir hat çıkıyor ortaya.göz kenarından ağız kenarına uzanan çenenin bittiği yere kadar inen derin bir hat. çok sert ve yaşlı ifade veriyor.Çukurluklar geçsin daha dinç bir ifadem olsun derken şu an daha fazla çukurluk var.Hattın burna doğru olan tarafı hala şiş, umuyorum ki o yüzden bu kadar derin görünüyor hat.Sol nispeten iyi çünkü o hattı ortadan kesen dolgu var orda, dikkat çekmiyor.Bu ifade kalırsa yağ enjeksiyonuyla kırmam gerekecek .şu an s.çakmaklı gibiyim..kimbilir onun eski hali de belki bana benziyodu.
Sol göz altı taş gibi.

buralardayım sevgili marco.hepinizin güzelleşme sürecinde yanınızda olacağım inşallah..:) zaten kendi dertlerimin biteceğinden de emin değilim..

CAnım benim, ödem söktürücü ilaç al istersen.Solgarın Bromeiler(buna benzerdi ismi) ya da Life Time'in water-ppc gibi bir ilacı var.Dün aldım LifeTime'ınkini.Tabi benim gibi ilacı içip üstüne tuzlu çekirdek çitlemesen de buralarda ol gelişmelerden haberdar et bizi..yaş olmuş 45, burdan başka nereye gideceğim

bir de olumsuz olarak kabul etmiyorlar zaten..güzel oldu size öyle geliyor gibi bir yaklaşımları oluyor.dolgun geçicidir, mutlaka erir için rahat olsun.ama 1 ayı şiş geçirip 4 ay sonra inecekse de ne anladım bu işten gibi bir durum çıkıyor ortaya..

Sevgili misch yag eneksiyonu sonrasi benimde bir tarafimda ozelkikle o hat vardi ceneye kadar tam dedigin gibi...yasli ve korkunc gosteriyor gercekten.Benim odemler 3 aya yakin surdu..Odem gecincede begenmedim ama sonuc olarak kusurluda olsa eski marco odum.demeye calistigim su ki yagenjeksiyonunda 3 ay surdu odemler.Sana resim gondercem ne dwmk istedigimi anlarsin...bozma lutfen moralini inan bana gecicek oyle kalmiycak...

ben de sana gönderdim.bi de ışık tepeden gelirken çekip yollayacağım o daha da korkunç..senin yağ enjekteli resminde göz altında sorun vardı.öbür türlü bir hat yoktu..yüzüm ikiye bölünmüş gibi duruyor.valla kusurlu hallerimizi arar olduk.sevimliydik en azından..

arkadaşım ne olur bozma moralini çok özelden yazıştık sabır düzelmezse tekrar revizyon olursun doktoruna beğenmediğin yeri çözümü var,sen sevimlisin hep resimlerine bayıldım hoş hatunsun

Misch selam cnm, gün gün yazdiğin gelişmelerden, unutmuş olduğum ameliyat sonrasi ilk günlerimi tekrar hatirliyorum. Yüzde oluşan o hat belki hic bahsetmedim şimdiye kadar ama bende de vardi. Gerçekten insani sert ve yaşli gösteriyor. Benim de ilk dönemlerimde yüzüm eskisinden daha olgun görünüyordu ama hepsi geçecek hiç merak etme. Dokularin iyileşmedi ve yüzünde tam oturmadi bu olumsuzluklar nirmal şimdilik. Ödem için ananas yiyebilirsin yüz için faydasi vsrmi emin değilim ama liposuction sonrasi bana dr onermişti.

çok sağol peganum..rahatladım biraz sen öyle deyince..ödem sökücü ilacın da içeriğinde vardı sanırım ananas..yalnız ne ameliyatmış arkadaş..her gün ayrı bir yüz

arkadaşım ne olur bozma moralini çok özelden yazıştık sabır düzelmezse tekrar revizyon olursun doktoruna beğenmediğin yeri çözümü var,sen sevimlisin hep resimlerine bayıldım hoş hatunsun

canım sağol..revizyon demek tekrar belirsizlik tekrar izin tekrar işyerindekilere meram anlatmak demek..tabi ki iyi olması için elden gelen yapılacak, Allah başka dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…