canım sağol..revizyon demek tekrar belirsizlik tekrar izin tekrar işyerindekilere meram anlatmak demek..tabi ki iyi olması için elden gelen yapılacak, Allah başka dert vermesin.
Canim oncelikle cok gecmis olsun diyorum, Ercan bey ve Erhan bey ile gorustum ben, Ercan bey bana dedi ki benim yaptigim ameliyatlarda kisiler 3-4 ay cin li gibi gezmezler dedi, hemen iyilesirler dedi,ben bundan su yorumu cikardim, demek ki Erhan bey in yaptigi ameliyatlarin tam oturmasi 3-4 ay gibi bir zaman aliyor. Sen merak etme cok guzel olacaksin.19 .gün:
Bugün moralim bozuk.Şişlikler indikçe özellikle sağ yanağımda derin bir hat çıkıyor ortaya.göz kenarından ağız kenarına uzanan çenenin bittiği yere kadar inen derin bir hat. çok sert ve yaşlı ifade veriyor.Çukurluklar geçsin daha dinç bir ifadem olsun derken şu an daha fazla çukurluk var.Hattın burna doğru olan tarafı hala şiş, umuyorum ki o yüzden bu kadar derin görünüyor hat.Sol nispeten iyi çünkü o hattı ortadan kesen dolgu var orda, dikkat çekmiyor.Bu ifade kalırsa yağ enjeksiyonuyla kırmam gerekecek .şu an s.çakmaklı gibiyim..kimbilir onun eski hali de belki bana benziyodu.
Sol göz altı taş gibi.
çok sağol peganum..rahatladım biraz sen öyle deyince..ödem sökücü ilacın da içeriğinde vardı sanırım ananas..yalnız ne ameliyatmış arkadaş..her gün ayrı bir yüz
Canim oncelikle cok gecmis olsun diyorum, Ercan bey ve Erhan bey ile gorustum ben, Ercan bey bana dedi ki benim yaptigim ameliyatlarda kisiler 3-4 ay cin li gibi gezmezler dedi, hemen iyilesirler dedi,ben bundan su yorumu cikardim, demek ki Erhan bey in yaptigi ameliyatlarin tam oturmasi 3-4 ay gibi bir zaman aliyor. Sen merak etme cok guzel olacaksin.
sabret henuz cok yeni ameliyatlisin, Ercan bey in yaptigi ameliyatlarda gozler de efekt cok olmuyor yani gozler daha dogal ama daha az cekici kaliyor tabii haliyle cok yukari asilmadigi icin gozler daha cabuk iyilesiyor, benim tercihim sanirim Erhan bey olacak cunku 3-4 ay cin li gibi gezerim ama sonucta gozler cok daha saglikli ve cekici olacak, Ercan bey in ameliyatlarinda kisiler genclesmisler ama Erhan bey in ameliyatlarinda kisiler guzellesmisler ,bu benim fikrim, benim gorusum. Hala tam karar vermis degilim cunku Ercan bey in yaptigi vucut konturu ameliyatlarina hayran kaldim, offf insallah hakkimizda hayirli olan olur. Hic uzulme 3-4 ay sonra 18 lik kiz gibi olacaksin.
Bak sen PEGANUMU dkkate al o hem ayni surecten gecti hem senin kadar detayli gorebilicek biri gibi...vucut da ifade olmadigi icin cabuk iyilesmis gibi geliyor..ama yuzde oyle degil...1 milimlik iyilesme bile cok fark eder.Sumre bisey demsti simdi aklima geldi.iki ay bitiminde gormus biri ve begenmemis ama yuzum henuz oturmamisti ve sisti begenmemesi normal di o zamanlar dedi..En cok memnun olan kisi bile 2 aylik halini oyle degerlendiyorsa bu surec normal demek.ben hatirluyorum o kk da yazmaya basladiginda 4 aylikti ve ne kadar memnun oldugunu yaziyordu demekki gercekten en az 3-4 gerekiyor...
Misch moralini bozma ya. henüz kaç günlüksün. Senin bütün yüz kesildi, biçildi. Öyle hemen ödemler inip hat oturur mu?ercan beydekiler daha doğal demişti başka bir arkadaş da..bilmiyorum canım..ikisi de çok başarılı hekimler..
Göz altı dolgusunu erittirmek mümkün mü acaba. Böyle bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Misch moralini bozma ya. henüz kaç günlüksün. Senin bütün yüz kesildi, biçildi. Öyle hemen ödemler inip hat oturur mu?
Hergün bir yer değişir sonra sonra oturur yerli kerine. 2-3 ay sabır gerekir. Merak etme gerçekten iyi olacak.
Bak benim örümcek askımın morlukları ve şişlikleri bile inmedi daha ( Bugün tam 1 hafta oldu.) Kapatıcı sürüyorum gıdığımın kenarı ile bir yanağıma. Mosmor hala. Şişlik biraz indi. Elimle bakınca taş gibi değilde yumuşamış biraz. Senin suratına iğne girmeyi bırak bıçak değdi bıçak
Göz altım için alıcam önerdiğin hapı. Ama dolgu geçmeden zor gibi. Sabahları ödem oluşmamış oluyor. O zamanda o ödemden boşalan yerler potluk yapıyor. Yani iki türlü de güzel. Güzelleşim diye verdiğim paraya, sıkıntıya yazık.
Dün mesaj atıp geri dönecem diyen adam dan hala ses yokNiye çünkü diğer işlemlerimi kestim, yeni paralar alamıycaklar benden. Ayrıca ben bir sorunum onlar için şu anda. niye uğraşsınlar. Ultherayla sorun yaşatan doktor en azından ben gidip gelince yada tel edince daha ilgiliydi ve sakindi. Bunlar bir de üzerine azarlıyorlar, tavırlar değişiyor. İsteyerek yapmadılar göz altımı böyle, tabiki onları suçlamıyorum fazla. Ama arkasında durup insan düzeltmeye çalışır dimi.
Evet benim de gozlemledigim kadari ile Ercan bey hasta iliskilerinde daha basarili gibi, daha nazik ,daha ilgili,daha insancil yaklasiyor gibi, Erhan bey hakkind ayorum yapamayacagim , burada okuduklarimdan bu fikir olustu bend ene kadar dogru bilemeyecegim tabii ki, siz Erhan bey in hastasi olarak, Erhan bey in sorunlari halletme cozumleme surecini nasil buluyorsunuz? Yani size gereken ilgiyi alakayi gosteriyor mu? yoks aben ameliyatimi yaptim, benim isim bitti gibi mi? yani hastanin psikolojisi icin hastayi rahatlatacak kadar ilgi gosteriyor mu?kibarmış yine..çinli travesti gibi de diyebilirmiş..Ercan bey'in adı vücutta daha çok geçiyor zaten..ben olsam Ona giderdim.Dediğin doğru gençleşme sağlıyor Ercan bey çünkü daha detaycı benim gözlemime göre.Gereken ek müdahale ne varsa yapmaktan kaçınmıyor.Çukurları kırışıklıkları filan geçiriyor.
18 lik imkansız da eski göründüğüm yaştan büyük durmayayım başka bi beklentim yok inan..
canım bende de sargı açıldığında yanağımın ortasında serçe parmak ucu kadar bir morluk vardı.20 gün oldu hala duruyo o morluk.rengi belki bi ton açılmıştır.ona taktım kafayı bir de..morluklar 10 günde geçerdi normalde..kalıcı mı orda, asılan ipin izi mi diye bir dert daha eklendi dertlerime.
Hayalet gibi yaşamaktan sıkıldım.İşyerinde görünmez olmaya çalışıyorum.Kalabalık ortamlara girmiyorum, sohbet etmiyorum, başım önde hep.E-mail atıp iyi olup olmadığımı sormaya başladı arkadaşlar.Eşimin dövdüğünü düşünen var mıdır acaba diye bir düşünce aldı beni..
Yüzün nasıl oldu peki?çenenin orda çıkıntılar var diyordun geçti mi?
canim o morlugu kafana takma, annem bacak ameliyati olmustu, ne alaka ama? yanagind abir yuvarlak morluk olmustu , sonradan gecti o... bacak ameliyatinda bile yuzde morluk??? bana cok tuhaf gelmisti.canım bende de sargı açıldığında yanağımın ortasında serçe parmak ucu kadar bir morluk vardı.20 gün oldu hala duruyo o morluk.rengi belki bi ton açılmıştır.ona taktım kafayı bir de..morluklar 10 günde geçerdi normalde..kalıcı mı orda, asılan ipin izi mi diye bir dert daha eklendi dertlerime.
Hayalet gibi yaşamaktan sıkıldım.İşyerinde görünmez olmaya çalışıyorum.Kalabalık ortamlara girmiyorum, sohbet etmiyorum, başım önde hep.E-mail atıp iyi olup olmadığımı sormaya başladı arkadaşlar.Eşimin dövdüğünü düşünen var mıdır acaba diye bir düşünce aldı beni..
Yüzün nasıl oldu peki?çenenin orda çıkıntılar var diyordun geçti mi?
Gozalti yapilali ne kadar oldu?Aslinda yuze yapilan hersey direk goxaltini etkiliyor goz cevresinde lenf dugumleri oldugu ve yuzdeki lenf dolasimi oraya fazlaca yuklendigi icin yuzun iyilesene kadar gozaltin siser..Bana hir doktor soylemisti bunlari kafanin arkasina darbe alsan gozaltin siser bu durum yuzunun reaksiyon verdigini iyilesmeye calistigi anlamina gelir diye...Sakin gozaltina elletme bekle biraz umarim istedigin sekle gelir.svg
Canim oneclikle Rabbim bebeklerini insallah san abagislasin ve insallah onlari saglikli hayirli mutlu birer birey olarak yetistirmeni Nasip etsin dileklerimi yazmak istedim.selam kızlar,18 yaşında görünmek nedir yaaaa! oyle olsa seda ,hülya ,Nebahat ,serpil vs vs 18 görünürlerdi, bırakın 18 i seda allahaşkına 40 bile görünmüyor ,50 üstü olduğu gayet acık ve net ..haaaa ne diyoruz tamam 50 yaş ama ne kadar ışıltılı ,ne kadar bakımlı ..gerçek 40 larla kıyaslayın bakalım örnek nil k.ibrhgil,hande vs asıl 40 bunlar ...yani amacımız 18 olmak değil ,bakımlı ve ışıltılı görünmek ,yorgun sarkık surat olmayalım yeter. bir de birkaç gün önce benim kalbim cook kırıldı...bu girdiğimiz yol cook meşakkatli cook zor ve her tür riske açık bir yol ,tabii ki istemeyiz ama olumsuz durumları da yaşıyor ve bunlaruı burada dile getiriyoruz ,lütfen bunları da rahatlıkla ,korkusuz dile getirebilelim ,tabiiki amel olmuş nekahat dönemindeki arkadaşların morali bozulacaktır ama benim de bu yasadıgım olumsuzluktan moralim bozuk,burada söylüyorum ben de tıpkı amel olmuş ark lar gibi destek bekliyorum hemen ,hıımmmm maksatlısın,moral bozuyorsun gibi suçlamalar yapmadan yaklaşalım ki herkes birbirne destek olsun.
bakın destek dedim de ben 2 yıl önce tüp bebek için buraya üye oldum ,2 yıl sonzuz acılar çektim ,girin şu an okuyun tüp bebek forumlarını kadınlar halen çile çekiyor birbirlerinden medet umuyor herkesin tek amacı birbirini kanamalarda, tuttu-tutmadı durumlarında teselli ediyor lütfen biz de böyle olalım .bence kk nin en acılı grubu bu benim çıktığım grup ,allahım yaşayanlara sabır versin sonunda ikizlerim oldu çilem bitmedi çoook zoooor bebeklere sahibim kilo yavaş alıyorlar ,yemiyorlar prematüre doğurdum ama cooooooooook üzülüyorum durumlarına ,götürmediğim prof kalmadı ,tek tesellim hepsinin söylediği " cok sağlıklılar ama evet ortalama kilonun altındalar yapacak birsey yok" şu an bebeklerim 10 aylık ben 2 yıldır sürünüyorum yaşım 40 a dayanmış ,edeb. öğretmeniyim ücretsiz izindeyim ,kendime beb lerin doğum gününe kadar izin verdim, o gün onlarla beraber tekrar başlamak istiyorum ,kaldığım yerden onun için buradayım ,yani kızlar bu 2,başlangıcıma estetikle merhaba demeyi düşünüyorum kararsızım ne yaptırsam ,saten ? örümcek ne dersiniz???
selam kızlar,18 yaşında görünmek nedir yaaaa! oyle olsa seda ,hülya ,Nebahat ,serpil vs vs 18 görünürlerdi, bırakın 18 i seda allahaşkına 40 bile görünmüyor ,50 üstü olduğu gayet acık ve net ..haaaa ne diyoruz tamam 50 yaş ama ne kadar ışıltılı ,ne kadar bakımlı ..gerçek 40 larla kıyaslayın bakalım örnek nil k.ibrhgil,hande vs asıl 40 bunlar ...yani amacımız 18 olmak değil ,bakımlı ve ışıltılı görünmek ,yorgun sarkık surat olmayalım yeter. bir de birkaç gün önce benim kalbim cook kırıldı...bu girdiğimiz yol cook meşakkatli cook zor ve her tür riske açık bir yol ,tabii ki istemeyiz ama olumsuz durumları da yaşıyor ve bunlaruı burada dile getiriyoruz ,lütfen bunları da rahatlıkla ,korkusuz dile getirebilelim ,tabiiki amel olmuş nekahat dönemindeki arkadaşların morali bozulacaktır ama benim de bu yasadıgım olumsuzluktan moralim bozuk,burada söylüyorum ben de tıpkı amel olmuş ark lar gibi destek bekliyorum hemen ,hıımmmm maksatlısın,moral bozuyorsun gibi suçlamalar yapmadan yaklaşalım ki herkes birbirne destek olsun.
bakın destek dedim de ben 2 yıl önce tüp bebek için buraya üye oldum ,2 yıl sonzuz acılar çektim ,girin şu an okuyun tüp bebek forumlarını kadınlar halen çile çekiyor birbirlerinden medet umuyor herkesin tek amacı birbirini kanamalarda, tuttu-tutmadı durumlarında teselli ediyor lütfen biz de böyle olalım .bence kk nin en acılı grubu bu benim çıktığım grup ,allahım yaşayanlara sabır versin sonunda ikizlerim oldu çilem bitmedi çoook zoooor bebeklere sahibim kilo yavaş alıyorlar ,yemiyorlar prematüre doğurdum ama cooooooooook üzülüyorum durumlarına ,götürmediğim prof kalmadı ,tek tesellim hepsinin söylediği " cok sağlıklılar ama evet ortalama kilonun altındalar yapacak birsey yok" şu an bebeklerim 10 aylık ben 2 yıldır sürünüyorum yaşım 40 a dayanmış ,edeb. öğretmeniyim ücretsiz izindeyim ,kendime beb lerin doğum gününe kadar izin verdim, o gün onlarla beraber tekrar başlamak istiyorum ,kaldığım yerden onun için buradayım ,yani kızlar bu 2,başlangıcıma estetikle merhaba demeyi düşünüyorum kararsızım ne yaptırsam ,saten ? örümcek ne dersiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?