Endoskopik yüz germe - Facelift

yag yastıkçıklarının alındığı bır yöntem vardı bichat yag yastıkçığı yuzu tombık ve yağlı gösteren kısım oymuş Ahmet karacaların sıtesınde oytun idilin sitesınde var bu konu acaba oyle bısey daha ıyı olur mu kökten kurtulursun :)

atlattım o süreci primtemps sorun yok rahat konuşabilirsin.evlat edinmediğime pişman oluyorum bi tek arada sırada..sen de zor günler geçirdiğin için muhtemelen depresyon yaşadın .evden de çıkamadığın için kendini kötü hissediyosundur..onların hepsi geçecek zamanla..

laserler yağlı ve kalın deride etkili oluyor bildiğim kadarıyla..

teşekkürler blacktulip ve misch, bakacağım bu dediğiniz yöntemlere....aşağıda derin bir sessizlik var benim birinci canavarın mama seansı bitti demektir gitmeliyim ve ikinci kaos seansını hazırlamalıyım....hadii hepinizi öpüyorum sonra gene gelecegimmmm...

tamam tatlım bebişlere bak sen..eşim gelir birazdan biz de yemek faslına geçeriz..

ne diyeyim darisi bizimkilerin basina insallah, benim annem bana cok beddua etmisti, insallah senin evladin da hic bir sey yemez tabakla pesinden kosturursun demisti, 12 yasima kadar annem etrafimda tabak kasikla gezdi ama benimki 19 yasinda artik umudumu yavas yavas kaybediyorum

kendisinin bilinçlenmesi lazım..salata yesin en azından. iyi yanları da var hayatı boyunca kilo sorunu olmayacak..ve az yemek uzun yaşatıyor..tabi sağlıklı az yemek...
konuyu iyi dağıtmışız..

kendisinin bilinçlenmesi lazım..salata yesin en azından. iyi yanları da var hayatı boyunca kilo sorunu olmayacak..ve az yemek uzun yaşatıyor..tabi sağlıklı az yemek...
konuyu iyi dağıtmışız..
Universiteye basladi baslayali brokoli yemeye basladi, biraz bilincleniyor sanirim, hic kilo problemi olmayacak insallah bir de hayvansal yiyecekler yese ben raziyim.

konuyu iyi dağıtmışız..
misch, koca dedin ,yemek dedin konu dağıtma dedin, al bi süper konu dağıtma da ben yapayım....ben tüp bebek forumundan buraya transfer oldum ya,buradan da hangi foruma transfer olmalıyım soyleleyim de şaşrırın veya halinize şükür edin o sevgili "umarım " kocana git biraz dahaözenli yemek hazırla çünkü benimki gibi şerefsiz değil sanırım ,ben en iyisi "aldatılan kadınlar" topiğine biraz takılayım,şerefsiz 25 yaşında Filipinli sevgilisiyle...ne bebekler umurunda ne ben.yaaaa kızlar ,değmez hayat,yapalım estetikleri mutlu olalım haketmiyor bu şerefsizler.

Valla millet yuz gerdirme icin arastirma yaparken, sayemizde yemeyen cocuklar ,tup bebek ve aldatilmislik hakkinda bilgi sahibi olacak bu durum haliyle ameliyat olacaklarin hic isine yaramayacak,konuyu toparlayalim, Ben hatta yeni bir konu acayim aska bir yere, neden estetik yaptirmak istiyoruz diye:)))

canım ya ne diyeceğimi bilemedim..gördüğüm kadarıyla neşeli akıllı hoşsohbet bi hatunsun..atlatırsın eminim bir şekilde..

Merhaba. Ben örümcek ağı yaptırdım. 1 hafta oldu. Hala sancı oluyor yüzümde. Ama geçmeye başladı. İlk 2 gün bişey yoktu. Sonra bir gıdık, bir sağ taraf bir sol iğne batmaları gerilmeler oldu. 2 gün çok oldu korktum bayağı. Bir arkadaşım tüm yüzüne yaptırmıştı Bülent Cihantimur da. Ona sordum o normal geçecek deyince yatıştım biraz. Şişti yüzüm ve morardı. Morluk hala var, şişler yarı yarıya azaldı. Ben çok bişi anlamadım fayda bakımından. Ama arkadaşım çok güzel oldu. Işıl ışıl ve gergin oldu. 0 1 yıl önce yaptırdı, 3 ay sonra daha iti oluyor dedi.

Bülent cihantimur 3500 tl ye 100 iplik uyguluyor. Telefonla sordum da ordan biliyorum. Ben kocaelinde yaptırdım, gıdı ve yanak bölümüne, 40 ip kullanıldı toplamda 2000 tl. Verdim

canım dolgunun markasını öğren istersen.ne kadar sürede iniyor geçiyor bilgi alırsın, için rahat eder.hem daha önce indiğine göre yine inecek demektir..
Misch cim teosyal dolgum. 15 gün sonra gidicem bakim ne diyecekler.

1 ay oldu Marco. Yarın tam 1 ay dolacak

1 ay oldu Marco. Yarın tam 1 ay dolacak

Naz gozaltinda herhangi bir sorun olustuysada kimse 6 aydan once ellemez(gercek cerrah ise)Ben cok zor sabrettim ama 1 yili doldurdum..Artik herkes ellerde ben kime elletirim ona bakiyorum iste.Gorustugum her doktor 6 ay bekle dedi alti ay bitince e olmusken bir yili doldur dediler simdi yapabliyorsan 1,5-2 yil bekle diyolar:)Sanirim ne kadar gec mudahale edlirse o kadar iyi...Senin gozltinda morluk olustu mu? yada renk degisimi?

Nasıl yani. Bu Mert'e kaç yıl sürüyor yaa. Temayalım ışık dolgusu benim. 7-8 ayda erimiycek mi
Seninde mi benim gibi sorun oluştu göz altı dolgunda

Meret yazacağıma Mert olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…