- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
yag yastıkçıklarının alındığı bır yöntem vardı bichat yag yastıkçığı yuzu tombık ve yağlı gösteren kısım oymuş Ahmet karacaların sıtesınde oytun idilin sitesınde var bu konu acaba oyle bısey daha ıyı olur mu kökten kurtulursun :)misch , canııımmmm üzülmeee ,inan bak elim boş kaldı falan deme ,en iyisi olmuş ben aylardır tanrının hükmüne karşı geldim cezamı buldum diyorum,inan olmaması daha hayırlı sakın kınamayın ama ben çoğunlukla keşke olmasaydı diyorum ...lütfen kınamayın içimden gecen bu anlayışla karşılayın.en doğrusu doğanın düzenine boyun eğmek, misch lütfen bak zaman makinesi olsa ben asla zorlamazdım lütfen anla beni.
cnm evet ben endos amel oldum dedim ya 2 yıl oldu ama yanaklarım cook kalın derirli ve yağlı ornegin şu yaşıma kadar hiç krem süremedim ben aşırı yağlı,hem iyi kırışmıyor ama kötü tarafı hemen sarkıyor. o yüzden bir opreasyon şart oldu cnm.
misch , canııımmmm üzülmeee ,inan bak elim boş kaldı falan deme ,en iyisi olmuş ben aylardır tanrının hükmüne karşı geldim cezamı buldum diyorum,inan olmaması daha hayırlı sakın kınamayın ama ben çoğunlukla keşke olmasaydı diyorum ...lütfen kınamayın içimden gecen bu anlayışla karşılayın.en doğrusu doğanın düzenine boyun eğmek, misch lütfen bak zaman makinesi olsa ben asla zorlamazdım lütfen anla beni.
cnm evet ben endos amel oldum dedim ya 2 yıl oldu ama yanaklarım cook kalın derirli ve yağlı ornegin şu yaşıma kadar hiç krem süremedim ben aşırı yağlı,hem iyi kırışmıyor ama kötü tarafı hemen sarkıyor. o yüzden bir opreasyon şart oldu cnm.
teşekkürler blacktulip ve misch, bakacağım bu dediğiniz yöntemlere....aşağıda derin bir sessizlik var benim birinci canavarın mama seansı bitti demektir gitmeliyim ve ikinci kaos seansını hazırlamalıyım....hadii hepinizi öpüyorum sonra gene gelecegimmmm...
misch , canııımmmm üzülmeee ,inan bak elim boş kaldı falan deme ,en iyisi olmuş ben aylardır tanrının hükmüne karşı geldim cezamı buldum diyorum,inan olmaması daha hayırlı sakın kınamayın ama ben çoğunlukla keşke olmasaydı diyorum ...lütfen kınamayın içimden gecen bu anlayışla karşılayın.en doğrusu doğanın düzenine boyun eğmek, misch lütfen bak zaman makinesi olsa ben asla zorlamazdım lütfen anla beni.
ne diyeyim darisi bizimkilerin basina insallah, benim annem bana cok beddua etmisti, insallah senin evladin da hic bir sey yemez tabakla pesinden kosturursun demisti, 12 yasima kadar annem etrafimda tabak kasikla gezdi ama benimki 19 yasinda artikben de yemek yemezdim arkadaşlar rahat olun..annem parayla yemek yedirirdi..bütün cocuklugum aynı şekilde patates kızartması çikolata çoban salatasıyla geçti.çok zayıftım..annem oturur ağlardı.hep hasta olurdum.çok yaşamaz bu kız derdi duyardım.üniversite bitip sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenince yeme alışkanlığımda önemli değişiklikler yaptım. örneğin sebzeleri pişmiş sevmezken sarımsaklı yoğurt, ceviz vb ile çiğ yiyebildiğimi fark ettim.yani yiyemediğim besinleri farklı formlara soktum.pırasanın bol sütlü çorbasını yaptım.soslarla değişik salatalar yapmayı öğrendim.ama annemin ahı tuttu sanırım eşim benden beter yemek seçiyor
ne diyeyim darisi bizimkilerin basina insallah, benim annem bana cok beddua etmisti, insallah senin evladin da hic bir sey yemez tabakla pesinden kosturursun demisti, 12 yasima kadar annem etrafimda tabak kasikla gezdi ama benimki 19 yasinda artikumudumu yavas yavas kaybediyorum
Universiteye basladi baslayali brokoli yemeye basladi, biraz bilincleniyor sanirim, hic kilo problemi olmayacak insallah bir de hayvansal yiyecekler yese ben raziyim.kendisinin bilinçlenmesi lazım..salata yesin en azından. iyi yanları da var hayatı boyunca kilo sorunu olmayacak..ve az yemek uzun yaşatıyor..tabi sağlıklı az yemek...
konuyu iyi dağıtmışız..
misch, koca dedin ,yemek dedin konu dağıtma dedin, al bi süper konu dağıtma da ben yapayım....ben tüp bebek forumundan buraya transfer oldum ya,buradan da hangi foruma transfer olmalıyım soyleleyim de şaşrırın veya halinize şükür edin o sevgili "umarım " kocana git biraz dahaözenli yemek hazırla çünkü benimki gibi şerefsiz değil sanırım ,ben en iyisi "aldatılan kadınlar" topiğine biraz takılayım,şerefsiz 25 yaşında Filipinli sevgilisiyle...ne bebekler umurunda ne ben.yaaaa kızlar ,değmez hayat,yapalım estetikleri mutlu olalım haketmiyor bu şerefsizler.kendisinin bilinçlenmesi lazım..salata yesin en azından. iyi yanları da var hayatı boyunca kilo sorunu olmayacak..ve az yemek uzun yaşatıyor..tabi sağlıklı az yemek...
konuyu iyi dağıtmışız..
Sayfayi actim bile estetik bolumune:)kardeeeşşş, eliteee coook güldümmmmm...ama yalan mı, aldatılma,yemeyen bebekler...hep bu sorunlar var estetiğin temelinde.
misch, koca dedin ,yemek dedin konu dağıtma dedin, al bi süper konu dağıtma da ben yapayım....ben tüp bebek forumundan buraya transfer oldum ya,buradan da hangi foruma transfer olmalıyım soyleleyim de şaşrırın veya halinize şükür edin o sevgili "umarım " kocana git biraz dahaözenli yemek hazırla çünkü benimki gibi şerefsiz değil sanırım ,ben en iyisi "aldatılan kadınlar" topiğine biraz takılayım,şerefsiz 25 yaşında Filipinli sevgilisiyle...ne bebekler umurunda ne ben.yaaaa kızlar ,değmez hayat,yapalım estetikleri mutlu olalım haketmiyor bu şerefsizler.
Merhaba. Ben örümcek ağı yaptırdım. 1 hafta oldu. Hala sancı oluyor yüzümde. Ama geçmeye başladı. İlk 2 gün bişey yoktu. Sonra bir gıdık, bir sağ taraf bir sol iğne batmaları gerilmeler oldu. 2 gün çok oldu korktum bayağı. Bir arkadaşım tüm yüzüne yaptırmıştı Bülent Cihantimur da. Ona sordum o normal geçecek deyince yatıştım biraz. Şişti yüzüm ve morardı. Morluk hala var, şişler yarı yarıya azaldı. Ben çok bişi anlamadım fayda bakımından. Ama arkadaşım çok güzel oldu. Işıl ışıl ve gergin oldu. 0 1 yıl önce yaptırdı, 3 ay sonra daha iti oluyor dedi.black ,cnm anlıyorum tabii kii hiic önemli değil ..birbirimize destek olalım yeter. teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet sateni ben burda yeni duydum dedim ya ben 2 yıldır hayattan koptum ,2 yıl önce yoktu be saten ,evet araştırmak lazım benim cook yağlı yanaklarım var ve o yüzden sarkıyor tek problemim yanaklarımın yukarı alınması yoksa ben de kırışıklık hiç yok.örümcek benim de aklıma cok yatıyor ,fiatı ne kadar iyileşme sureci falan bilgin var mı?
Bülent cihantimur 3500 tl ye 100 iplik uyguluyor. Telefonla sordum da ordan biliyorum. Ben kocaelinde yaptırdım, gıdı ve yanak bölümüne, 40 ip kullanıldı toplamda 2000 tl. Verdimblack ,cnm anlıyorum tabii kii hiic önemli değil ..birbirimize destek olalım yeter. teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet sateni ben burda yeni duydum dedim ya ben 2 yıldır hayattan koptum ,2 yıl önce yoktu be saten ,evet araştırmak lazım benim cook yağlı yanaklarım var ve o yüzden sarkıyor tek problemim yanaklarımın yukarı alınması yoksa ben de kırışıklık hiç yok.örümcek benim de aklıma cok yatıyor ,fiatı ne kadar iyileşme sureci falan bilgin var mı?
Misch cim teosyal dolgum. 15 gün sonra gidicem bakim ne diyecekler.canım dolgunun markasını öğren istersen.ne kadar sürede iniyor geçiyor bilgi alırsın, için rahat eder.hem daha önce indiğine göre yine inecek demektir..
1 ay oldu Marco. Yarın tam 1 ay dolacakGozalti yapilali ne kadar oldu?Aslinda yuze yapilan hersey direk goxaltini etkiliyor goz cevresinde lenf dugumleri oldugu ve yuzdeki lenf dolasimi oraya fazlaca yuklendigi icin yuzun iyilesene kadar gozaltin siser..Bana hir doktor soylemisti bunlari kafanin arkasina darbe alsan gozaltin siser bu durum yuzunun reaksiyon verdigini iyilesmeye calistigi anlamina gelir diye...Sakin gozaltina elletme bekle biraz umarim istedigin sekle gelir.svg
1 ay oldu Marco. Yarın tam 1 ay dolacak
Nasıl yani. Bu Mert'e kaç yıl sürüyor yaa. Temayalım ışık dolgusu benim. 7-8 ayda erimiycek miNaz gozaltinda herhangi bir sorun olustuysada kimse 6 aydan once ellemez(gercek cerrah ise)Ben cok zor sabrettim ama 1 yili doldurdum..Artik herkes ellerde ben kime elletirim ona bakiyorum iste.Gorustugum her doktor 6 ay bekle dedi alti ay bitince e olmusken bir yili doldur dediler simdi yapabliyorsan 1,5-2 yil bekle diyolar:)Sanirim ne kadar gec mudahale edlirse o kadar iyi...Senin gozltinda morluk olustu mu? yada renk degisimi?
Meret yazacağıma Mert olmuşNaz gozaltinda herhangi bir sorun olustuysada kimse 6 aydan once ellemez(gercek cerrah ise)Ben cok zor sabrettim ama 1 yili doldurdum..Artik herkes ellerde ben kime elletirim ona bakiyorum iste.Gorustugum her doktor 6 ay bekle dedi alti ay bitince e olmusken bir yili doldur dediler simdi yapabliyorsan 1,5-2 yil bekle diyolar:)Sanirim ne kadar gec mudahale edlirse o kadar iyi...Senin gozltinda morluk olustu mu? yada renk degisimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?