- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
ceneye degıl elmacık kemıgıne medpor takılmıstı canımevet canım benım galıba yok cene degıl bıkere yuzumun mesafesı uzamış ercan bey resımlere bakp oyle demıstı artan yanak mesafesı var demıstı yuzm ovalken kare oldu avurt kısımları onceden içe çökuktu sımdı tam tersı sag yanagımdakı alt kısımdakı şişlık hale gecmedı agız ıcımdede yara var cok sorun var yanı
evet canım benım galıba yok cene degıl bıkere yuzumun mesafesı uzamış ercan bey resımlere bakp oyle demıstı artan yanak mesafesı var demıstı yuzm ovalken kare oldu avurt kısımları onceden içe çökuktu sımdı tam tersı sag yanagımdakı alt kısımdakı şişlık hale gecmedı agız ıcımdede yara var cok sorun var yanı
Super demek ki soldaki iz de gececek.kalmıyor sanırım..sağ gözüm hiç ellenmemiş gibi mesela..soldaki iz su an belli..
bır buçuk seneyı gectı çıkartmadan oncekı halı cok ıyıydı dıyemem yuzumun ıfadesı bozulmuştu gözlerım çukurda kalmışt şişlik ve yara sağda var gıtmedıgım doktor kalmadı hıcbısey söylıyemedıler gecen sene daha cok sıstı bu sene sag alt kısımda artık nasıl tahrıp olduysa takan doktor sag tarafla cok uğraştım demıstı zatenepey olmuyor mu implanlar cıkarılalı?niye bu kadar uzun sürdü şişlikler acaba..başka doktorlara da gidip fikir alsanız? laser küçültüp sıkıştırabiliyor deriyi..peki çıkarttırmadan önceki haliniz daha mı iyiydi?
Serpil cakmakli da da implant var degil mi? Cikartilirsa yuz sarkarmis dogru mu?ceneye degıl elmacık kemıgıne medpor takılmıstı canım
zaten en sınır bozucu olan durum neden bukadar uzun surdugunu söylemıyolar yanaklarım sarktı oyuzden mı alt kısmlar olması gerkenden fazla duruyo bılmıyorum acaba dokular yukarı toplanırsa bu sorunlar kalkarmı bılmıyorumbır buçuk seneyı gectı çıkartmadan oncekı halı cok ıyıydı dıyemem yuzumun ıfadesı bozulmuştu gözlerım çukurda kalmışt şişlik ve yara sağda var gıtmedıgım doktor kalmadı hıcbısey söylıyemedıler gecen sene daha cok sıstı bu sene sag alt kısımda artık nasıl tahrıp olduysa takan doktor sag tarafla cok uğraştım demıstı zaten
sarktı galıba canım ne olduğunu bende bılmıyorum kısa zamanda ercan beyle yuz yüze gorusucemSerpil cakmakli da da implant var degil mi? Cikartilirsa yuz sarkarmis dogru mu?
Implant taktirmamak en iyisi sanirim cunku implantin donusu cok zorsarktı galıba canım ne olduğunu bende bılmıyorum kısa zamanda ercan beyle yuz yüze gorusucem
ımplantı elmacık kemıgı hıc olmayan cok gerıde olan kısılere işinin ehli bir doktor taksa hiç sorun olmazdı benım ıhtıyacım yktu ve doktor malesef yanlış secımdıImplant taktirmamak en iyisi sanirim cunku implantin donusu cok zor
Hangi dr yapti? Yazarsan sevinirim.ımplantı elmacık kemıgı hıc olmayan cok gerıde olan kısılere işinin ehli bir doktor taksa hiç sorun olmazdı benım ıhtıyacım yktu ve doktor malesef yanlış secımdı
özelden yazdımHangi dr yapti? Yazarsan sevinirim.
Cok tesekkur ederimözelden yazdım
rıca ederımCok tesekkur ederim
Serpil cakmakli da da implant var degil mi? Cikartilirsa yuz sarkarmis dogru mu?
avurt kısmlarınız cokuk dıye sakın uzulmeyın arkadaşlar o kısımlar oyle durmayınca ınanın okdar cırkın oluyokı benımde eskıden cokuktu yuzumun kıymetını bılmedım Allah verdı cezamı
Cok kotu olmus sanki erkek gibi olmuselmacık kemikleri çıkıktı onun zaten, sanmam..
Bir insanin kendi kendine yaptigini baska kimse yapamaz, Ben neler yaptim kendimeyukarısı boşaltılınca aşağıya doğru sarktı o zaman..doktorlar bir çözüm önerir illa ki..karamsar olma..hepimzi hata yapiyoruz maalesef, kendini suçlama..
canım cok tesekur ederım inşallah sende ıstedıgın sonuçları yakın zamanda görürsünyukarısı boşaltılınca aşağıya doğru sarktı o zaman..doktorlar bir çözüm önerir illa ki..karamsar olma..hepimzi hata yapiyoruz maalesef, kendini suçlama..
evet oyle maalesef ınsanın kendıne verdıgı zararı kımse veremez hıc akılanmıycaz galıba o nasıl bır uygulama çözümü yok muBir insanin kendi kendine yaptigini baska kimse yapamaz, Ben neler yaptim kendimetca yaptirdim ve derim incecik kaldi her yaptigimdan pisman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?