Endoskopik yüz germe - Facelift

ceneye degıl elmacık kemıgıne medpor takılmıstı canım

epey olmuyor mu implanlar cıkarılalı?niye bu kadar uzun sürdü şişlikler acaba..başka doktorlara da gidip fikir alsanız? laser küçültüp sıkıştırabiliyor deriyi..peki çıkarttırmadan önceki haliniz daha mı iyiydi?

bır buçuk seneyı gectı çıkartmadan oncekı halı cok ıyıydı dıyemem yuzumun ıfadesı bozulmuştu gözlerım çukurda kalmışt şişlik ve yara sağda var gıtmedıgım doktor kalmadı hıcbısey söylıyemedıler gecen sene daha cok sıstı bu sene sag alt kısımda artık nasıl tahrıp olduysa takan doktor sag tarafla cok uğraştım demıstı zaten

zaten en sınır bozucu olan durum neden bukadar uzun surdugunu söylemıyolar yanaklarım sarktı oyuzden mı alt kısmlar olması gerkenden fazla duruyo bılmıyorum acaba dokular yukarı toplanırsa bu sorunlar kalkarmı bılmıyorum

avurt kısmlarınız cokuk dıye sakın uzulmeyın arkadaşlar o kısımlar oyle durmayınca ınanın okdar cırkın oluyokı benımde eskıden cokuktu yuzumun kıymetını bılmedım Allah verdı cezamı

Implant taktirmamak en iyisi sanirim cunku implantin donusu cok zor
ımplantı elmacık kemıgı hıc olmayan cok gerıde olan kısılere işinin ehli bir doktor taksa hiç sorun olmazdı benım ıhtıyacım yktu ve doktor malesef yanlış secımdı

yukarısı boşaltılınca aşağıya doğru sarktı o zaman.. doktorlar bir çözüm önerir illa ki..karamsar olma..hepimzi hata yapiyoruz maalesef, kendini suçlama..

yukarısı boşaltılınca aşağıya doğru sarktı o zaman.. doktorlar bir çözüm önerir illa ki..karamsar olma..hepimzi hata yapiyoruz maalesef, kendini suçlama..
Bir insanin kendi kendine yaptigini baska kimse yapamaz, Ben neler yaptim kendime tca yaptirdim ve derim incecik kaldi her yaptigimdan pisman oluyorum

canım cok tesekur ederım inşallah sende ıstedıgın sonuçları yakın zamanda görürsün

Bir insanin kendi kendine yaptigini baska kimse yapamaz, Ben neler yaptim kendime tca yaptirdim ve derim incecik kaldi her yaptigimdan pisman oluyorum
evet oyle maalesef ınsanın kendıne verdıgı zararı kımse veremez hıc akılanmıycaz galıba o nasıl bır uygulama çözümü yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…