Endoskopik yüz germe - Facelift

Nasıl yani. Bu Mert'e kaç yıl sürüyor yaa. Temayalım ışık dolgusu benim. 7-8 ayda erimiycek mi
Seninde mi benim gibi sorun oluştu göz altı dolgunda

Hayir benim gozaltimdaki yag ondan erimedi.soylemeye calistigim mudahaleler hemen yapilmiyor senin dolgun ne kadar surede erir bilgim yok..

Beni tanidigim 2 arkadasimda Erhan Eryilmaz'a endoskopik yuz germe ameliyati oldular ve sonuclari muhtesem. Ben ocak ayinda karin germe ve gogus toparlama ameliyati oldum. Bana Erhan Eryilmazi 2 cerrah kuzenim tavsiye etti. Hem fiyat acisindan hem de sonuc acisindan tanidiklarini ve guvendiklerini soylediler. Ben de Montreal'de yasadigim icin baska doktor bile arastirmadim ve 13 ocakta istanbul'da Kavacik Medistate hastanesinde ameliyat oldum. Iyi ki de oldum. Simdi 50 yasindayim ve kesinlikle bir kac sene sonra endoskopik yuz germe ameliyati olmayi dusunuyorum ve Erhan Eryilmaz' la simdiden konustum

Erhan bey bana resimler yolladi, Ben cok begendim yaptiklarini, buradan bir arkadasimiz da 20 gun once Erhan bey e ameliyat oldu.

Misch cim teosyal dolgum. 15 gün sonra gidicem bakim ne diyecekler.

naz, göz altına uygun bir dolgu yaptırmışsın .açıkçası endişelenmiştim bilinmedik bir dolgu yaptırmış olabilirisn diye..
son halin nasıl?indi mi şişliklerin?

naz, göz altına uygun bir dolgu yaptırmışsın .açıkçası endişelenmiştim bilinmedik bir dolgu yaptırmış olabilirisn diye..
son halin nasıl?indi mi şişliklerin?
Bugun. Nasilsin misch?

22 nci gün
Bugun. Nasilsin misch?

cok fark yok..sağ göz çekiyor sağ şakak sert.sol göz altı sert.göz kapağı aşağı çekiyor..gülünce göz altı şişlikleri yüzünden gözler çok garip görünüyor..sağ göz altım çok düzgün kesi yeri hiç belli değil ama sol gözde belli..eşim kirpik kalmamış diyor..önemli değil dedim ama olur mu kirpiklerin fonksiyonu var gözü tozdan vb koruyor diyor..melemin görüntüsü çok daha normaldi..bakalım şişlikler inince her şey yoluna girecek inşallah..

Tesekkur ederim yanit verdigin icin, inaniyorum ki hepsi gececek,iyileseceksin ve cok guzel olacaksin.bende seninle beraber sabrediyorum,insallah sonucun cok iyi olacak. Kirpiklerin yeniden uzar mutlaka.oyle degil mi ?

Tesekkur ederim yanit verdigin icin, inaniyorum ki hepsi gececek,iyileseceksin ve cok guzel olacaksin.bende seninle beraber sabrediyorum,insallah sonucun cok iyi olacak. Kirpiklerin yeniden uzar mutlaka.oyle degil mi ?

bilmiyorum ki uzar mı tekrar..zaten öyle gür uzun kirpikli hiç olmadım..

bilmiyorum ki uzar mı tekrar..zaten öyle gür uzun kirpikli hiç olmadım..
Simdi Erhan bey in bana yolladigi resimlere baktim, iclerinde yabancilar var seyrek kirpikliler ama hepsinin kirpikleri var, belki onlari ki de dokulmustur,yeniden uzamistir?

acayip bi faaliyet var ama..sol
Simdi Erhan bey in bana yolladigi resimlere baktim, iclerinde yabancilar var seyrek kirpikliler ama hepsinin kirpikleri var, belki onlari ki de dokulmustur,yeniden uzamistir?

sağol baktığın için..dediğin gibidir o halde..

slm şişlik elmacık kemıklerı uzerınde mı acaba sadece avurt kısımlarınız nasıl

34 yasinda bir bayan Erhan Eryilmaz a endoskopik yaptirmis,onun resimlerini buldum internette,ameliyattan sonra 10. Gun vs diye ay ay resim koymus,onun kirpikleri 10. Gun ve 1.ay da dokulmus gibi az,sonra daha gur olmus.
Bir de gozaltindan kesilirse iz kalmiyor mu hic? Resimlerde hic iz yok.

bugun bende karamsar gunumdeyım peganum bılıyo benım halımı sagolsun cok da destek oldu bazen başını şişirdim cok yazdıklarımla yaptığım gerızekalılıgın bedelını oduyorum ıhtıyacım yokken gıdıp yüzüme ımplant taktırdım çıkartalı bır buçuk sene oldu ama yuzum deforme oldu Erhan Bey söylemıstı sonradan endoskopıye ıhtıyac olur dıye o sıra felaket bır ruh halınde olduğumdan onada ıcımden kızmıştım haklıymış ve ılerı göruslu bır doktormuş hatta bana ben çıkarmam ımplantları çıkar gel demıstı yanı ısını sansa bırakmıyo oyuzden mıshın duzelıcegıne kesenlıkle ınanıyorum ama ben bıraz zor duzelırım

kalmıyor sanırım..sağ gözüm hiç ellenmemiş gibi mesela..soldaki iz su an belli..

bi arkadaş daha vardı, bu sayfayı baştan sonra okurken rastlamıştım.belki aynı kişi de olabilirsiniz..deforme oldu dediğiniz sarkma ise çaresi var canınızı sıkmayın .

bi arkadaş daha vardı, bu sayfayı baştan sonra okurken rastlamıştım.belki aynı kişi de olabilirsiniz..deforme oldu dediğiniz sarkma ise çaresi var canınızı sıkmayın .
evet canım benım galıba yok cene degıl bıkere yuzumun mesafesı uzamış ercan bey resımlere bakp oyle demıstı artan yanak mesafesı var demıstı yuzm ovalken kare oldu avurt kısımları onceden içe çökuktu sımdı tam tersı sag yanagımdakı alt kısımdakı şişlık hale gecmedı agız ıcımdede yara var cok sorun var yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…