- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
cok ge
canim o morlugu kafana takma, annem bacak ameliyati olmustu, ne alaka ama? yanagind abir yuvarlak morluk olmustu , sonradan gecti o... bacak ameliyatinda bile yuzde morluk??? bana cok tuhaf gelmisti.
Esin seni dovmedi demi?? esin dovduyse bak acik soyle:))))))))
Misch esin dovdu mu diye saka yaptim umarim alinmamissindir
anlayışınız ıcın teşekkür ederım :) fıyat hakında bilgim yok ama bulent cıhantımur a yaptıranlar vardı sıtede yanaklarınızı kaldırmak ıcın endoskopıdaha ıyı olmaz mı daha kalıcı olur gıbı uzun sure uğraşmazsınız amaorucek ağından da memnun kalanlar vardır kesın herzaman destek olurum tabıkı seve seve :)black ,cnm anlıyorum tabii kii hiic önemli değil ..birbirimize destek olalım yeter. teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet sateni ben burda yeni duydum dedim ya ben 2 yıldır hayattan koptum ,2 yıl önce yoktu be saten ,evet araştırmak lazım benim cook yağlı yanaklarım var ve o yüzden sarkıyor tek problemim yanaklarımın yukarı alınması yoksa ben de kırışıklık hiç yok.örümcek benim de aklıma cok yatıyor ,fiatı ne kadar iyileşme sureci falan bilgin var mı?
hayir annem ameliyata epidural olarak girdi, yani sedyeden indirilirken olsa, bir yere carpsa bilirdi, sanirim ameliyatin yan etkisi idi ama gecti, zaten anneme ayna bile vermedim ben bakarsa uzulur diyesedyeden indirirken filan mı oldu acaba anneninki..basımın üstünde büyükçe bir şişlik vardı bir de..kafayı bi yere mi sabitliyolar ondan mı bilmiyorum..ameliyat ağrısı yoktu ordaki şişlik ağrıyodu öyle diyeyim..
tabi morartmadan dövme konusunda uzman kendisi
Misch cim dolgular, botox ları falan Nişantaşın'da bir yere yaptırdım. Doktor Elif Ebru Güner.
Gıdı , çene örümcek ağını Kocaelinde yaptırdım. Füsun TÖRE' ye. Çıkıntılar yarı yarıya azaldı. Çenemdeki. Bunada şükür.
Ama göz altım kötü
seni cok iyi anliyorum, ben de bir anneyim, premature dogum yaptim, bebegim hic yemek yemiyordu ama buyudu hala yemiyorelite cnm tabii ki saka yaptın , biliyorum ,ben de ciddiye almayalım diye yazdım zaten....iyi dileklerin için coook teşekkür ederim. cnm dedim ya halen düzelemedim bu bebekler beni mahvetti,bitirdi hayatımın en mutsuz dönemini yaşadım ve yaşıyorum ,ahhh bir yeseler dünyanın en mutlu annesi oluyorum ama bizim evde her 4 saatte bir tekaralanan kaos var, neyse şu anlarda yatılı cok iyi bir dadı buldum da ben sadece mamaları hazırlayıp eline veriyorum ,sonra duymamak için ust kata çıkıyorum bir saat sonra inip ikinci tabağı hazırlıyorum günlerimiz böyle geçiyor.evet kesinlike yanlış anlaşılmalar olabilir ben kimseye kızgın değilim bundan sonra kırılmayalım diye belirttim o kadar lütfen herkes olumlu ya da olumsuz yaşadıklarını yazsın da bizler için karar vermek kolay olsun.
soylerim , cok tesekkur ederim, benim annem diye soylemiyorum ama cok azimli bir kadindir 120 kilodan 78 kiloya dusmeyi basarmis bir insan.elite ,anneni cooook tebrik ve takdir ettiğimi soyle.
cok gecmıs olsun sağlık cok onemlı gerçekten de olmayınca hıcbısey olmuyohayir annem ameliyata epidural olarak girdi, yani sedyeden indirilirken olsa, bir yere carpsa bilirdi, sanirim ameliyatin yan etkisi idi ama gecti, zaten anneme ayna bile vermedim ben bakarsa uzulur diyehele bacaklarini gorse sanirim perisan olurdu, tellerle dikilmisti cok sukur ki cok iyi simdi.
Evet canim, en onemlisi saglik, cok sukur annecigim iyi, insallah herkes iyi olsun.cok gecmıs olsun sağlık cok onemlı gerçekten de olmayınca hıcbısey olmuyo
Vallahi bak, uykuda besliyordum, su verirsem sapur supur iciyordu, mama, sut kesinlikle ayirt ediyor icmiyor tukuruyordutöbeeee alllahımmm bu nedir yememek yaaaa...canlılığın doğasına ters, yemek yemeyi erddetmek bu nedir ben anlamadım ,üzerinde sürekli araştırma yapıyorum ,hiç bir canlı yemeyi reddetmez ,bilimin dediği budur ama demek ki bizimkiler gibi reddeden de oluyormuş allah sabır versin ne mutlu sana 19 olmuş...ben göremem ölürüm gibime geliyor..yaaaa kızmayın ama ben bunu aylardır söylüyorum hiiç geçmeyecek gibi geliyordu günler bana yaşlarını görmem diyordum ,neredeyse yaşlarına girecekler,hoş halen de günler geçmiyor bana alllahım ne bitmez 1 yaş mış...acıkmayan bebeklere sahibiz desene. neyse konumuzu dağıtmayalım estetik olacaz moral bulacaz olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
selam kızlar,18 yaşında görünmek nedir yaaaa! oyle olsa seda ,hülya ,Nebahat ,serpil vs vs 18 görünürlerdi, bırakın 18 i seda allahaşkına 40 bile görünmüyor ,50 üstü olduğu gayet acık ve net ..haaaa ne diyoruz tamam 50 yaş ama ne kadar ışıltılı ,ne kadar bakımlı ..gerçek 40 larla kıyaslayın bakalım örnek nil k.ibrhgil,hande vs asıl 40 bunlar ...yani amacımız 18 olmak değil ,bakımlı ve ışıltılı görünmek ,yorgun sarkık surat olmayalım yeter. bir de birkaç gün önce benim kalbim cook kırıldı...bu girdiğimiz yol cook meşakkatli cook zor ve her tür riske açık bir yol ,tabii ki istemeyiz ama olumsuz durumları da yaşıyor ve bunlaruı burada dile getiriyoruz ,lütfen bunları da rahatlıkla ,korkusuz dile getirebilelim ,tabiiki amel olmuş nekahat dönemindeki arkadaşların morali bozulacaktır ama benim de bu yasadıgım olumsuzluktan moralim bozuk,burada söylüyorum ben de tıpkı amel olmuş ark lar gibi destek bekliyorum hemen ,hıımmmm maksatlısın,moral bozuyorsun gibi suçlamalar yapmadan yaklaşalım ki herkes birbirne destek olsun.
bakın destek dedim de ben 2 yıl önce tüp bebek için buraya üye oldum ,2 yıl sonzuz acılar çektim ,girin şu an okuyun tüp bebek forumlarını kadınlar halen çile çekiyor birbirlerinden medet umuyor herkesin tek amacı birbirini kanamalarda, tuttu-tutmadı durumlarında teselli ediyor lütfen biz de böyle olalım .bence kk nin en acılı grubu bu benim çıktığım grup ,allahım yaşayanlara sabır versin sonunda ikizlerim oldu çilem bitmedi çoook zoooor bebeklere sahibim kilo yavaş alıyorlar ,yemiyorlar prematüre doğurdum ama cooooooooook üzülüyorum durumlarına ,götürmediğim prof kalmadı ,tek tesellim hepsinin söylediği " cok sağlıklılar ama evet ortalama kilonun altındalar yapacak birsey yok" şu an bebeklerim 10 aylık ben 2 yıldır sürünüyorum yaşım 40 a dayanmış ,edeb. öğretmeniyim ücretsiz izindeyim ,kendime beb lerin doğum gününe kadar izin verdim, o gün onlarla beraber tekrar başlamak istiyorum ,kaldığım yerden onun için buradayım ,yani kızlar bu 2,başlangıcıma estetikle merhaba demeyi düşünüyorum kararsızım ne yaptırsam ,saten ? örümcek ne dersiniz???
örümcek ağıyla ılgılı bır konu da var sıtede ordakı bır bayan yaptıanlayışınız ıcın teşekkür ederım :) fıyat hakında bilgim yok ama bulent cıhantımur a yaptıranlar vardı sıtede yanaklarınızı kaldırmak ıcın endoskopıdaha ıyı olmaz mı daha kalıcı olur gıbı uzun sure uğraşmazsınız amaorucek ağından da memnun kalanlar vardır kesın herzaman destek olurum tabıkı seve seve :)
canım baktım şimdı örümcek ağına bu sıtede 3000 tl cıvarı sende okumalısın bence yazanları dedıgın gıbı oluşuz sonuçları da bılmek lazımtöbeeee alllahımmm bu nedir yememek yaaaa...canlılığın doğasına ters, yemek yemeyi erddetmek bu nedir ben anlamadım ,üzerinde sürekli araştırma yapıyorum ,hiç bir canlı yemeyi reddetmez ,bilimin dediği budur ama demek ki bizimkiler gibi reddeden de oluyormuş allah sabır versin ne mutlu sana 19 olmuş...ben göremem ölürüm gibime geliyor..yaaaa kızmayın ama ben bunu aylardır söylüyorum hiiç geçmeyecek gibi geliyordu günler bana yaşlarını görmem diyordum ,neredeyse yaşlarına girecekler,hoş halen de günler geçmiyor bana alllahım ne bitmez 1 yaş mış...acıkmayan bebeklere sahibiz desene. neyse konumuzu dağıtmayalım estetik olacaz moral bulacaz olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
elite ,vayyyyyy ne azimli annen varmışşş ,bayıldım ,böyle kadınlar benim idolüm.kadın dediğn fazla kilolarıyla sarkık yanaklarla gezmeyecek,kusura bakmayın ben kınıyorum. tıpkı boşanmaktan ,ikinci,üçüncü vs evlilikten korkan ,estetikten korkan kadınları kınadığım gibi. senin annen gibi kadınları coook takdir ediyorum ve kız öğrencilerime hep bunları anlatıyorum korkak olmamalarını,her konuda harekete geçecek cesarti bulmalarını vs. neyse öp anneciğini benim için.
seni cok iyi anliyorum, ben de bir anneyim, premature dogum yaptim, bebegim hic yemek yemiyordu ama buyudu hala yemiyorsadece cikolata ve patates kizartmasi ile hayatini suruduryor, Allah yardimcisi olsun cocuklarimizin insallah, yetersiz beslenmeden dolayi bir sorun yasamazlar, seninkiler kucuk buyuyunc ebelki duzelir, benim ki koskocaman 19 yasinda ve hic bir sey yediremedim yediremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?