Endoskopik yüz germe - Facelift

cok ge
[QUOTE=cok gecmıs olsun sız de zor seyler yasamıssınız gercekten sızı kırdım cok afedersınız oncekı yazılarınızı okumamıstım bende bu konularda cok hasasım oyuzden anlayısla karsılarsınız umarım Insallah bebeklerınızı saglıklı bır sekılde buyutursunuz tup bebekler ılerde daha guclu kuvetlı oluyomus hep oyle soylerler hıc moralınızı bozmayn bıde sız daha mantıklı akılcı yaklasıyosunuz ben duygusal davranarak yanlış anladım örumcek seklınden bır arkadas memnun kalmamıstı sankı saten daha ıyı gıbı görunuyo yınedeıyı arastırmak lazım

black ,cnm anlıyorum tabii kii hiic önemli değil ..birbirimize destek olalım yeter. teşekkür ederim iyi dileklerin için, evet sateni ben burda yeni duydum dedim ya ben 2 yıldır hayattan koptum ,2 yıl önce yoktu be saten ,evet araştırmak lazım benim cook yağlı yanaklarım var ve o yüzden sarkıyor tek problemim yanaklarımın yukarı alınması yoksa ben de kırışıklık hiç yok.örümcek benim de aklıma cok yatıyor ,fiatı ne kadar iyileşme sureci falan bilgin var mı?

sedyeden indirirken filan mı oldu acaba anneninki..basımın üstünde büyükçe bir şişlik vardı bir de..kafayı bi yere mi sabitliyolar ondan mı bilmiyorum..ameliyat ağrısı yoktu ordaki şişlik ağrıyodu öyle diyeyim..
tabi morartmadan dövme konusunda uzman kendisi

anlayışınız ıcın teşekkür ederım :) fıyat hakında bilgim yok ama bulent cıhantımur a yaptıranlar vardı sıtede yanaklarınızı kaldırmak ıcın endoskopıdaha ıyı olmaz mı daha kalıcı olur gıbı uzun sure uğraşmazsınız amaorucek ağından da memnun kalanlar vardır kesın herzaman destek olurum tabıkı seve seve :)

hayir annem ameliyata epidural olarak girdi, yani sedyeden indirilirken olsa, bir yere carpsa bilirdi, sanirim ameliyatin yan etkisi idi ama gecti, zaten anneme ayna bile vermedim ben bakarsa uzulur diye hele bacaklarini gorse sanirim perisan olurdu, tellerle dikilmisti cok sukur ki cok iyi simdi.

canım dolgunun markasını öğren istersen.ne kadar sürede iniyor geçiyor bilgi alırsın, için rahat eder.hem daha önce indiğine göre yine inecek demektir..

seni cok iyi anliyorum, ben de bir anneyim, premature dogum yaptim, bebegim hic yemek yemiyordu ama buyudu hala yemiyor sadece cikolata ve patates kizartmasi ile hayatini suruduryor, Allah yardimcisi olsun cocuklarimizin insallah, yetersiz beslenmeden dolayi bir sorun yasamazlar, seninkiler kucuk buyuyunc ebelki duzelir, benim ki koskocaman 19 yasinda ve hic bir sey yediremedim yediremiyorum.

cok gecmıs olsun sağlık cok onemlı gerçekten de olmayınca hıcbısey olmuyo

töbeeee alllahımmm bu nedir yememek yaaaa...canlılığın doğasına ters, yemek yemeyi erddetmek bu nedir ben anlamadım ,üzerinde sürekli araştırma yapıyorum ,hiç bir canlı yemeyi reddetmez ,bilimin dediği budur ama demek ki bizimkiler gibi reddeden de oluyormuş allah sabır versin ne mutlu sana 19 olmuş...ben göremem ölürüm gibime geliyor..yaaaa kızmayın ama ben bunu aylardır söylüyorum hiiç geçmeyecek gibi geliyordu günler bana yaşlarını görmem diyordum ,neredeyse yaşlarına girecekler,hoş halen de günler geçmiyor bana alllahım ne bitmez 1 yaş mış...acıkmayan bebeklere sahibiz desene. neyse konumuzu dağıtmayalım estetik olacaz moral bulacaz olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Vallahi bak, uykuda besliyordum, su verirsem sapur supur iciyordu, mama, sut kesinlikle ayirt ediyor icmiyor tukuruyordu ne yaptiysam yediremedim, dr a goturdum ultrasonla baktilar, midesinin cok kucuk kaldigini bir tukurugun midesini tamamen kpladigini gorduler, yani midesi asiri kucukmus ve oyle de kaldi bir dilim pizzayi bile bitirebildigini gormedim henuz, ne yapsam nafile, baktim sinir hastasi olacagim, biraktim ne yapayim?

elite ,vayyyyyy ne azimli annen varmışşş ,bayıldım ,böyle kadınlar benim idolüm.kadın dediğn fazla kilolarıyla sarkık yanaklarla gezmeyecek,kusura bakmayın ben kınıyorum. tıpkı boşanmaktan ,ikinci,üçüncü vs evlilikten korkan ,estetikten korkan kadınları kınadığım gibi. senin annen gibi kadınları coook takdir ediyorum ve kız öğrencilerime hep bunları anlatıyorum korkak olmamalarını,her konuda harekete geçecek cesarti bulmalarını vs. neyse öp anneciğini benim için.

printemps her zaman yanındayız tabi ki..tüp bebek işlerini iyi bilirim.7 kere denedik..3 kez düşük yaptım .düşük sonrası komplikasyon geçirdim ameliyat oldum. o zamanlar başka bir web sayfası vardı, sürekli yumurta toplama, transfer, gonalf ler, çatlatma iğnesi vb konuları konuşur destek olurduk birbirimize. orda edindiğim arkadaşlarımla hala görüşüyoruz.dost olduk birbirimize..öyle zor günlerdi ki...o yollardan geçtim ama elime hiçbir şey geçmedi..
sağlıklı olmaalrı çok güzel..ilerde alırlar kilo nasıl olsa..
sen midface oldun, tekrar niye ihtiyaç duyuyosun anlayamadım canım ya..boşuna mı oldum ben şimdi..örümcek ağı filan hafif kalır senin oldugun ameliyatın yanında..seni rahatsız eden şey ne yüzündeki tam olarak?

örümcek ağıyla ılgılı bır konu da var sıtede ordakı bır bayan yaptı
canım baktım şimdı örümcek ağına bu sıtede 3000 tl cıvarı sende okumalısın bence yazanları dedıgın gıbı oluşuz sonuçları da bılmek lazım

tesekkur ederim cok sagol. operim annecigimi, onunla bende gurur duyuyorum, siz bir egitimci olarak ogrencilerinize cok guzel oz guven veriyorsunuz, bende sizin gibi ogtremenlerimizi cok takdir ediyorum.

misch , canııımmmm üzülmeee ,inan bak elim boş kaldı falan deme ,en iyisi olmuş ben aylardır tanrının hükmüne karşı geldim cezamı buldum diyorum,inan olmaması daha hayırlı sakın kınamayın ama ben çoğunlukla keşke olmasaydı diyorum ...lütfen kınamayın içimden gecen bu anlayışla karşılayın.en doğrusu doğanın düzenine boyun eğmek, misch lütfen bak zaman makinesi olsa ben asla zorlamazdım lütfen anla beni.

cnm evet ben endos amel oldum dedim ya 2 yıl oldu ama yanaklarım cook kalın derirli ve yağlı ornegin şu yaşıma kadar hiç krem süremedim ben aşırı yağlı,hem iyi kırışmıyor ama kötü tarafı hemen sarkıyor. o yüzden bir opreasyon şart oldu cnm.

ben de yemek yemezdim arkadaşlar rahat olun..annem parayla yemek yedirirdi..bütün cocuklugum aynı şekilde patates kızartması çikolata çoban salatasıyla geçti.çok zayıftım..annem oturur ağlardı.hep hasta olurdum.çok yaşamaz bu kız derdi duyardım.üniversite bitip sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenince yeme alışkanlığımda önemli değişiklikler yaptım. örneğin sebzeleri pişmiş sevmezken sarımsaklı yoğurt, ceviz vb ile çiğ yiyebildiğimi fark ettim.yani yiyemediğim besinleri farklı formlara soktum.pırasanın bol sütlü çorbasını yaptım.soslarla değişik salatalar yapmayı öğrendim.ama annemin ahı tuttu sanırım eşim benden beter yemek seçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…