Endoskopik yüz germe - Facelift

evet oyle maalesef ınsanın kendıne verdıgı zararı kımse veremez hıc akılanmıycaz galıba o nasıl bır uygulama çözümü yok mu
elit özeline yazdım ama canım burdanda yazıyım ercan bey ödemiçin bir maske kulanıyor pyuzden ılk tercıhım o olur ödemlerden cok çektım bır sene davul gıbıydı yuzum yoksa erhan bey resımler göstermıstı cok beyenmıstım

evet oyle maalesef ınsanın kendıne verdıgı zararı kımse veremez hıc akılanmıycaz galıba o nasıl bır uygulama çözümü yok mu

Ben hatirliuorum sizi...sıkıntilarin gecmemesine cok uzuldum.hepimiz yaptik hata ya kendimiz yada dr larin yanlis bilgilendirmesi ve acikca kandirmasi yuzunden.Su 1 yildir net olarak anlaigim sey yuze fazladan konan hersey implant yag vs alt yuzu sarkitiyor..Yapilan hersey asagi meyilli oldugu icin mi vucut alt kisimdaki lenflere yonlenirdii icin mi yoksa gercekten drlarin bilgisizce denemeleri mi bilmiyorum ama sonuclari can sıkıcı...Bu sayede turkiyede ki tum cerrahlari tanidik:) kim gozaltinda basarili kim yuz germeyi ok yapti vs...Bazen estetikten konu aciliyor ben o kadr detayli konusuyorum ki insanlar saskin saskin bana bakuyor sen nerden bilyorsun diye:)ameliyat yapma kabiliyetimizde olsa en iyi cerrah olucaz hepimiz:))hatirladigim kadariyla cok genctiniz siz.bu bir bucuk yilda iyilesme mutlaka gostermistir ama artik memnun olma sansimizi eskiye takilmakla kaybediyoruz gibi.Erhan by bana implant onermisti ama sen asla kaldirmazsin bu degisikligi dedi bunu hesaplamasi cok guzel aslinda.Bence tekrar git fikrini al bir kac doktor daha onerebilirim fikirlerini alman icin sakin yeni bir mufahale icin acele etme...

black bak canım ,insan bazen başım ağrıyor diyor bir iğne yaptırıyor ,felç kalıyor,parka hava almaya çıkıyor,araba çarpıyor...haa ne desinler şimdi,allah verdi cezamı mı densin,hayır kader böyleymiş...senin de cezan falan yok arkadaşım belki bir şanssızlık yaşadın ama şu verdiğim örnekleri düşün bakalım senin yerinde olabilmek için neler feda ederlerdi, bence bu kadar ilerlemiş estetik dünyasında mutlaka sorunu çözecek ve süper bir sonuç alıp çooook mutlu olacağın bir çözüm vardır,sorun doğru dr yi bulabilmenle çözülür cnm.

cok tesekur ederım canım ılgılendıgın gercekten nekadar bılgılısın lenflerde etkılı olabılır dogru dedın alt yuzde dedıgın gıbı sarkma da var yukarı dogru duran yuzm asagı ve kare duruyo onceden ovaldi ve alt kısmlar çokuktu sımdı tam tersi gecen seneye göre duzelme yok dıyemem balon gıbıydı bıde zayıfladım yuzum kuculsun dıye 36 bedene dustum yuzum de kuculdu ama sorunlar gecmedı erhan bey demıstı yuzun bozulucak ozaman endoskopı gerekıcek o anda kızmıstım ona gercekten haklıymıs kımse dememıstı onun söyledıklerını artık burdakı arkadaslarımn tecrubelerınıde guvenerek cok dıkatlı davranıcam dedıgın gıbı cok tesekur ederım

evet canım oyle dusunuyorum bazen kotunun kotusu var dıyorum bazende isyan insallah dedıgın gıbı olucak umudumu kaybetmıyorum tabıkı cok tesekur ederım moral verdıgınız ıçın hepınıze ınsallah hepımızın gönlune göre olur

gözün aşağı kayma ihtimalini azaltıyormuş implant.bazı yüzlere öneriliyor..lildeniz'e de implantsız kayma ihtimali %5 demiş sanırım..düşük bi oran aslında.bana ameliyat öncesi çizim yaparken bazılarında kayma oalbiliyor %5 oranında demişti.eşim ve sümre de vardı genel bilgi veriyordu bize.elmacıklar güçlü değilse ve özellikle ağır erkek yüzlerinde olabiliyormuş ..aşağı çeken deri sert ve kalın olduğu için sanırım.
benim sol gözüm de başımı eğdikçe diğer göze göre çok daah yukarda kalıyor .göz kapağı göze yapışmış gibi sanki yukarı hareket etmiyor ..şişlikler inince kas hareket edip kendiliğinden yukarı çıkar heralde..
bir kez daha söylüyorum psikolojisine güvenmeyen bu ameliyatı olmasın..şişken bir dert .inerken ayrı dert..

M misch aynen cnm erhan bey onerdi bana implant elmacik kemigine degilde goz altindaki 2 cm asagisindaku kemik ustune.yanagi tutsun diye .hic yanaklarim yukarda olmadi benm hep bi asagi inmislik vardi yanaklarimda .ve bu sag yanagimda daha belirgin oda kemik yapisi sagda az gelismis solda iyi.ben implant koydurmayi dusunmuyorum.implant olmadan asagi dusermi hic bilemiyorum.erhan beyde cok az mm lik bir implant dedi okadarda buyutulucek bisey degil dedi ama bilemiyorum.implant olayi korkutuyor beni.gerci takan dr bagli.erhan beye guvenim var ama bana cok sis yanak gitmez sorun o.yada cok sis olmaz ,bilemiyorum.deneyipte gormek lazim ama okadarda cesaretim yok implant icin.hep memnun olmayan kisileri duydum.memnun olan olsa ve konusabilsem ok de.oda zor.

amelıyat olup bıtıyo sonrası sorun nezaman ıner nasıl olur vs senı okada ıyı anlıyorumkı Allahtan işinin ehli b
slm ben implanttan cok ceken bırı olarak taktırmayın derım okadar farklı durumlara neden oluyokı mesela alerjik durum bıle olusturuyomus butun vucuddareaksıyona neden oluyomus ben sandımkı cıkarılıcak bıtıcek hıc oyle olmadı yuzum mahvoldu hala ağzımın ıcınde yara var gercı sonradan oluştu ama sonuçta bu durumun sonucu bazende vucud kabul etmıyomus ve ılerkı dönemlerde sorun oluyomus bır buçuk sene ıcınde lenf ödem tanısı bıle koydu baz ıdoktorlar gıtmedıgım doktor kalmadı ızmıre bıle gıttım cok sukur sanırım lenf ödem degıl ama lenf damarlarıda zarar göruyo cok boyutlu düşünmek lazımmış

erhan bey Allahtan ısının ehlı bır doktor ama yınede ımplant takılmadığı cok ıyı olmuş

evet canım haklısın..doktora sorarsan belki sana implant taktıklarını gösterir.ama marco'ya da kaldıramazsın implantlı görüntüyü demiş..demek ki fark yaratıyor görüntüde ..ebru gndese takılmıştı diye duymuştum, gayet iyi olmuştu onunki..

yarın arayacağım doktorumu..hafta sonu hastaneye geliyor genelde, bir görmesini isteyeceğim.morluk ve morlugun ustunde yukarı doğru cizik gibi biz iz var..morluk sol göz ve sağ şakağı soracağım artık..haftaya 1 ay oluyor zaten.nekroz gibi durumlarda morluk dışında goruntu olur değil mi?

gözler cukurlasıyo yuze olgun bır ıfade gelıyo dudaklar bıle cok tuhaf gorunuyo benı görenler soka gıryodu canım bıde tabıkı doktorda cok onemlı ama kesın baska bır cozumu vardır senın ıcınde baska bır alternatıf bulsunlar

Tca yuz lekeleri icin deri soyma islemi derim soyuldu,lekeler gitti, sonra lekeler geri geldi, derimin ilk katlari soyuldugu icin simdi derim cok daha ince zamanla duzelir mi bilmem

Ara tabii ki, gorsun seni bakalim ne diyecek

Cnm bende kaldiramam gibi geliyo ama bilemiyorum.bnm gibi yuzu zayif olan hastalarina taktigi implantlari gormem lazim.
M misch 1 ay oluyor haftaya sisliklerin nekadari indi.

Canim nekroz olamaz sende bence korkma, nekroz da morluk giderek simsiyah olur ve doku olumu gerceklesir diye biliyorum korkma senin ki sadece bir morluk

ebru gundesın elmacık kemıklerı sankı hep oyleydı ılk cıktıgında da var takılmışsa da cıdden güzel olmuş yınede seını kafanı karıstırmıyım canım bıkere ben cok yanlış bır secım yaptım doktorun bu konuda tecrubesı yoktu basta cok taktım dedı sonradan ağzından kaçırdı bır kısıye taktım dedı bıde elmacık kemıklerım ıyıydı onun uzerıne takılınca suratım genısledı tuhaf bısey oldu bunlarda cok etkılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…