- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
ıstersen sana malden resım atabılırım ımplantlı ımplansız bır bakarsın yuzum zayıftı benımde[/QUOTE
Cnm senin elmacikkemiklerinemi takildiimplant. Yoksa goz altindaki kemik dokusunami. Olur tabi yollarim mailimi
cok gecmıs olsun canım ya hıc akılanmıyoruz artık cok dıkatlı olalım ders olsun bunlar bızeTca yuz lekeleri icin deri soyma islemiderim soyuldu,lekeler gitti, sonra lekeler geri geldi, derimin ilk katlari soyuldugu icin simdi derim cok daha ince zamanla duzelir mi bilmem
gözler cukurlasıyo yuze olgun bır ıfade gelıyo dudaklar bıle cok tuhaf gorunuyo benı görenler soka gıryodu canım bıde tabıkı doktorda cok onemlı ama kesın baska bır cozumu vardır senın ıcınde baska bır alternatıf bulsunlar
Canim nekroz olamaz sende bence korkma, nekroz da morluk giderek simsiyah olur ve doku olumu gerceklesir diye biliyorum korkma senin ki sadece bir morluk
Canim hematom olmustur,uzulme gecer, sen yine de doktoruna sor tabii ki, babacigimda durup dururken hematom olmustu.evet nekroz demem saçma olmuş..ama morluklar da 20 günde geçer..aynı şekilde duruyo orda..tam yanağın asılma noktasında..
Canim hematom olmustur,uzulme gecer, sen yine de doktoruna sor tabii ki, babacigimda durup dururken hematom olmustu.
Babamda da agri sizi yoktu, babamin hematom olmasinin sebebi de yoktu, annem de dedigim gibi ameliyat sonrasi olmustu hematom ama gecti tabii ki. Ablamin bacaklarinda ara sira morluk oluyor, dr aspirin kullanma ,balik yagi kullanma demisti. Annem ve babamda olan morluk resmen icten bir kanamayi belirtiyordu AMA ablaminki hafif morluklar seklindeydi.agrı sızı da yok..yarın arayayım hafif bir panik durumu oluştu
Gecti evet en uzun suren 3 ay surdugeçiyor sonra değil mi.?
Gecti evet en uzun suren 3 ay surdu
mailden yazdım sana canım en son maılerını görmestım :) ımplant çıkarıldı maalesef mı desem ıyı mı oldu desem bır buçuk sene oldu resimlerden zıyade canlı görenler ne oldu sana dıyodu anemın komsusu bu kızın yuzu guzeldı ne yaptı bolye demıstı çevremden cok kışı olumsuz tepkı verınce basta annem kardesım çıkartım güzel sozlerın ıcın cok tesekurler canım :)B black tulips tesekkur ederim.kotu gorunen bisey yok tabi sen daha iyibilursin .daha cekici olmussun sadece.cok şirinsin
umarım sana da fıkır verebıldımyardımcı olduysam sevınırımmailden yazdım sana canım en son maılerını görmestım :) ımplant çıkarıldı maalesef mı desem ıyı mı oldu desem bır buçuk sene oldu resimlerden zıyade canlı görenler ne oldu sana dıyodu anemın komsusu bu kızın yuzu guzeldı ne yaptı bolye demıstı çevremden cok kışı olumsuz tepkı verınce basta annem kardesım çıkartım güzel sozlerın ıcın cok tesekurler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?