Endoskopik yüz germe - Facelift

Cnm bende kaldiramam gibi geliyo ama bilemiyorum.bnm gibi yuzu zayif olan hastalarina taktigi implantlari gormem lazim.
M misch 1 ay oluyor haftaya sisliklerin nekadari indi.
ıstersen sana malden resım atabılırım ımplantlı ımplansız bır bakarsın yuzum zayıftı benımde

Tca yuz lekeleri icin deri soyma islemi derim soyuldu,lekeler gitti, sonra lekeler geri geldi, derimin ilk katlari soyuldugu icin simdi derim cok daha ince zamanla duzelir mi bilmem
cok gecmıs olsun canım ya hıc akılanmıyoruz artık cok dıkatlı olalım ders olsun bunlar bıze

elmacık kemıklerıne canım ozelden at sen maılını gönderıyım bak fıkır edınmıs olursun

canım bana implant önerilmedi zaten:)

Canim nekroz olamaz sende bence korkma, nekroz da morluk giderek simsiyah olur ve doku olumu gerceklesir diye biliyorum korkma senin ki sadece bir morluk

evet nekroz demem saçma olmuş..ama morluklar da 20 günde geçer..aynı şekilde duruyo orda..tam yanağın asılma noktasında..

evet nekroz demem saçma olmuş..ama morluklar da 20 günde geçer..aynı şekilde duruyo orda..tam yanağın asılma noktasında..
Canim hematom olmustur,uzulme gecer, sen yine de doktoruna sor tabii ki, babacigimda durup dururken hematom olmustu.

Cnm bende kaldiramam gibi geliyo ama bilemiyorum.bnm gibi yuzu zayif olan hastalarina taktigi implantlari gormem lazim.
M misch 1 ay oluyor haftaya sisliklerin nekadari indi.

3 hafta oluyor yarın..yarısı indi sanırım..
gencsin, dokuların sağlam, yüzün küçük.aşağı çkecek ağır bir yüzün yok..çok riskli olsa implantsız yapmaz zaten canım için rahat olsun..

Ewet haklisin M misch %5diyince korktum da ondan biraz aklimda kaldi :)

Ohh iyi buyuk cogunlugu gitmis tam dusundugum gibi oldu sende o kaş cekmeleride gecse hemen yaa .sor cnm erhan beye bakalim ne diyecek.

agrı sızı da yok..yarın arayayım hafif bir panik durumu oluştu
Babamda da agri sizi yoktu, babamin hematom olmasinin sebebi de yoktu, annem de dedigim gibi ameliyat sonrasi olmustu hematom ama gecti tabii ki. Ablamin bacaklarinda ara sira morluk oluyor, dr aspirin kullanma ,balik yagi kullanma demisti. Annem ve babamda olan morluk resmen icten bir kanamayi belirtiyordu AMA ablaminki hafif morluklar seklindeydi.

B black tulips tesekkur ederim.kotu gorunen bisey yok tabi sen daha iyibilursin .daha cekici olmussun sadece.cok şirinsin
mailden yazdım sana canım en son maılerını görmestım :) ımplant çıkarıldı maalesef mı desem ıyı mı oldu desem bır buçuk sene oldu resimlerden zıyade canlı görenler ne oldu sana dıyodu anemın komsusu bu kızın yuzu guzeldı ne yaptı bolye demıstı çevremden cok kışı olumsuz tepkı verınce basta annem kardesım çıkartım güzel sozlerın ıcın cok tesekurler canım :)

umarım sana da fıkır verebıldımyardımcı olduysam sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…