@ misch panik olma cnm oyle bisey yoktur .... Bosuna streslenip kortizon seviyeni yukseltme olurmu.yarin sorarsin dr a.
geçmiş olsun bende düşünüyordum .banada yaabilirmisin özelden?özelden yazdım
Sivilce zonklarsivilce zonklar mı?. bak bu gözlerdeki gibi zonklama
Gozlerdeki zonklama iltihabi bir sey degil tabii ki, bende cok pimpirikliyim, evhamliyim cunku Ben panik atak hastasiyim.sivilce zonklar mı?. bak bu gözlerdeki gibi zonklama
geçmiş olsun bende düşünüyordum .banada yaabilirmisin özelden?[/QUOozeımplant mı dusunuyosunz ozelden mesajınızı göremedım
Gozlerdeki zonklama iltihabi bir sey degil tabii ki, bende cok pimpirikliyim, evhamliyim cunku Ben panik atak hastasiyim.
Iyi geceler dilerim, insallah hersey istedigin gibi olur.zonklama yanlış ifade oldu ..hakeret var, sorun yok..ben seni sakinleştiriyorum bak:)))
yatıyorum artık, iyi geceler herkese..
marco canım harıkasın aynen oyle ben yasadım oyuzden kımse bunları yasasın ıstemıyorum lıldenız cok güzel bır bayan maşallah bıkere ucgen bır yüze sahıp endoskopiyle mukemel bır yüze kavuşurMerhaba lildeniz yasin kac acaba aklimda genc biri olarak kalmissin ama tam emin olamadim.Su 1 yillik tecrube ve aratirmalarima bakarak sunu soyliyim implant cok ama cok riskli bir islem..Doktor tecubeli olsda cok iyi yapilsada ilerde komplikasyon cikmasi cok olasi..Taktirdikdan 3 yil sonra 7 yil sonra cok buyuk pronlemler yasiyabilirsin o nedenle cok iyi dusunmen lazim.Imlant demek yer degistirebilir demek enfeksiyona acik hale gelmek demek..Herseyde bir risk var tabiki ama tam iyilesip hayatina dalmisken yillar sonra cikan olumsuzluk hayatiji alt ust edebilir..gozaltina dendigine gore sanirim orda bir cokukluk var eger sonrdan olusan biseyse yag icin tekrar konus.ama dogustan olan biseyse ve sen ona ragmen guzelsiysen gene oyle kalsin..Erhan bey banada onerdi ama kaldiramiyacayimi bildigi icin diretmedi..Eger sen etkili bir degisiklige hazirsan onu bilemem.Bence bir daha dusun ve implant olmadan nasil olur tekrar konus.Ne karar verirsen ver umarim istedigin sonucu alirsin.svg.
Merhaba lildeniz yasin kac acaba aklimda genc biri olarak kalmissin ama tam emin olamadim.Su 1 yillik tecrube ve aratirmalarima bakarak sunu soyliyim implant cok ama cok riskli bir islem..Doktor tecubeli olsda cok iyi yapilsada ilerde komplikasyon cikmasi cok olasi..Taktirdikdan 3 yil sonra 7 yil sonra cok buyuk pronlemler yasiyabilirsin o nedenle cok iyi dusunmen lazim.Imlant demek yer degistirebilir demek enfeksiyona acik hale gelmek demek..Herseyde bir risk var tabiki ama tam iyilesip hayatina dalmisken yillar sonra cikan olumsuzluk hayatiji alt ust edebilir..gozaltina dendigine gore sanirim orda bir cokukluk var eger sonrdan olusan biseyse yag icin tekrar konus.ama dogustan olan biseyse ve sen ona ragmen guzelsiysen gene oyle kalsin..Erhan bey banada onerdi ama kaldiramiyacayimi bildigi icin diretmedi..Eger sen etkili bir degisiklige hazirsan onu bilemem.Bence bir daha dusun ve implant olmadan nasil olur tekrar konus.Ne karar verirsen ver umarim istedigin sonucu alirsin.svg.
marco canım harıkasın aynen oyle ben yasadım oyuzden kımse bunları yasasın ıstemıyorum lıldenız cok güzel bır bayan maşallah bıkere ucgen bır yüze sahıp endoskopiyle mukemel bır yüze kavuşur
Cnm yasim 31 implant dusunmuyorum.ve okadar degisime alisamam.haklisin komplukasyonlari cok fazla .tesekkur ederim yazi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?