Misch cim benim 10 gün oldu örümcek ağı yapılırken iğnenin girdiği 5 nokta da kocaman morluk var ve geçmedi daha. Bünyeye göre uzun sürebiliyormuş. Geçecek İnan. Telaşa kapılma lütfen.evet nekroz demem saçma olmuş..ama morluklar da 20 günde geçer..aynı şekilde duruyo orda..tam yanağın asılma noktasında..
Uzulme anneler hep aynilar, insallah seninde gececek . Neden endoskopik dusunmedin ?Misch cim benim 10 gün oldu örümcek ağı yapılırken iğnenin girdiği 5 nokta da kocaman morluk var ve geçmedi daha. Bünyeye göre uzun sürebiliyormuş. Geçecek İnan. Telaşa kapılma lütfen.
Benim bugün göz altım acayip şişti. Annem bunca parayı suratını mahvetmek için vermiştin dedi, çok üzüldüm
Siz çok genişiniz. Yüzünüzde üçgenmiş, neden ameliyat olmak istiyorsunuz. Gerçekten ihtiyaç yoksa elletmeyin yüzünüzü. Inyi olalım derken daha kötüleşiliyor bazen. Inyi düşünmek lazımOhh iyi buyuk cogunlugu gitmis tam dusundugum gibi oldu sende o kaş cekmeleride gecse hemen yaa.sor cnm erhan beye bakalim ne diyecek.
Kaldıramadım da ondanUzulme anneler hep aynilar, insallah seninde gececek . Neden endoskopik dusunmedin ?
Endişeli, kaygısı bir yapım var. Pimpirikli olunca her şey daha da ters gidiyor mu ne? Olumsuzlukları çekiyorum sankiUzulme anneler hep aynilar, insallah seninde gececek . Neden endoskopik dusunmedin ?
Bende oyleyim, her zaman pisman olurum ve yine yaparim birseylerEndişeli, kaygısı bir yapım var. Pimpirikli olunca her şey daha da ters gidiyor mu ne? Olumsuzlukları çekiyorum sanki
Bende Misch i bekliyorum :) ama 2,3 yıl sonrası düşünüyorum. Şimdilik dolgum olgu idare edicim. Bir göz altım düzelse.Bende oyleyim, her zaman pisman olurum ve yine yaparim birseyleryine pisman olurum. Misch I bekliyorum bende erhan a ameliyat olacagim tabii misch in sonucuna gore,eger mutluyum guzel oldu derse.. Demezse ne yaparim bilmiyorum.
Bende Misch i bekliyorum :) ama 2,3 yıl sonrası düşünüyorum. Şimdilik dolgum olgu idare edicim. Bir göz altım düzelse.
Misch cim benim 10 gün oldu örümcek ağı yapılırken iğnenin girdiği 5 nokta da kocaman morluk var ve geçmedi daha. Bünyeye göre uzun sürebiliyormuş. Geçecek İnan. Telaşa kapılma lütfen.
Benim bugün göz altım acayip şişti. Annem bunca parayı suratını mahvetmek için vermiştin dedi, çok üzüldüm
Bende oyleyim, her zaman pisman olurum ve yine yaparim birseyleryine pisman olurum. Misch I bekliyorum bende erhan a ameliyat olacagim tabii misch in sonucuna gore,eger mutluyum guzel oldu derse.. Demezse ne yaparim bilmiyorum.
Naz gozaltina yapilan dolgunun kullanma talimatini oku lutfen uzerinde gozaltinda kullanilmaz yaziyor mu?Benim sol gozum fena sisiyor 1 aydir yagdan sonra o gozaltimda bezelye buyuklugunde sert ele gelen ve zaman zaman yer degistiren belirgin iki kutle var..Erimek bilmedi onlar diger yag daha yayvan ve ince ama onlar yuvarlak.Anlamuyorum ne eridi ne kuculdu bazen derinin altina o kadar yakin duruyor ki orayi minicik kessem alip cikarahilirim saniyorum bazende suan oldugu gibi sanki daha derine gomulmus ve gozumde korkunc bir bombe torba olusturuyorHazir dolgunun da yagin da kendine gore dezavantajlari var inan insanlarin gozunun icine bakamamak surekli gozlerini kacirmak cok can sıkıcı umarim kurtuluruz bu dertlerden
Birçok üye arkadas bilgi almak için özelden bana ulasiyor ,bende buradan toplu halde cevaplama adina yaziyorum.
Ameliyatimi olali 5 yil kadar oluyor ve etkisi 2yil kadar sürdü ilk bir yili zaten iyilesme süreciydi degdimi degmedimi olayina gelirsek çekdigim aci ve giden parayi düsünürsek suan ki aklim olsa hayatta yapmam yapmazdim...
Da ha etkili ve iyilesme süresi kisa teknikler var onlara yönelirdim nitekim ariyorumda .
Suan hiç ameliyat olmamis gibiyim sis göz altlari burundan asagiya inen çizgiler yüz kontüründe bozulma falan... Hepsi suan bende mevcut uzun süren bir etkisi yok .
doktorlada ılgısı var demekkı ıste her sey bır butun kısının yuz yapısı doktor vs durumlar cok zor işler gerçekten yuzunun yukarı doğru toparlanması cok ıyı bır gelısme canım sevındımPeganum ve Lamia olalı 4 yıl oluyor diye hatırlıyorum, sonuçtan memnunlar hala..Dikkatli asılmazsa çabuk düşer yazıyordu bir yerde ama onun dışında tüm kaynaklarda işlemin kalıcı olduğu söyleniyor.Kemik seviyesindeki işlemin de etkisi 2 yılsa daha ne yapacağız biz..Sizin sürecinizi geçen yıl okumuştum.Çok memnundunuz ilk zamanlar..Zayıfladınız mı, ya da başka bir şey oldu mu önemli?2 yıl için kesinlikle değmez..
Beni en çok sen anlarsın o zaman MARCO. Aynı ızdırabı çekiyoruz. Benim de bazen yarı yarıya azalıyor ödem. Bazen ki dün berbattı iki katı şişiyor. Göz altıma teosyal marka göz altı için olan ışık dolgusu kondu. Gözümün önünde açtı kadın kutuyu. Tamamen benim bünyemle alakalı. Ama insan bir arar bir sorar dimi. Cuma günü sektereteri aradı.Ctesi Vshape gelicekmisiniz diye. Telefonda durumu anlattım tekrar ve gelmiyeceğimi söyledim. Resimlerinizi yollayın dedi. yolladım. Elif Hanıma da Murat Beye de ileteceğim dedi. Kaldıki Murat beye 6 gün önce ben iletmiştim.Aramamıştı geri. Sonuçta sekreter cuma günü yine durumu onlara iletti ama değişmedi sonuç. Arayan soran yok. Ne kadar ilgililer dimiNaz gozaltina yapilan dolgunun kullanma talimatini oku lutfen uzerinde gozaltinda kullanilmaz yaziyor mu?Benim sol gozum fena sisiyor 1 aydir yagdan sonra o gozaltimda bezelye buyuklugunde sert ele gelen ve zaman zaman yer degistiren belirgin iki kutle var..Erimek bilmedi onlar diger yag daha yayvan ve ince ama onlar yuvarlak.Anlamuyorum ne eridi ne kuculdu bazen derinin altina o kadar yakin duruyor ki orayi minicik kessem alip cikarahilirim saniyorum bazende suan oldugu gibi sanki daha derine gomulmus ve gozumde korkunc bir bombe torba olusturuyorHazir dolgunun da yagin da kendine gore dezavantajlari var inan insanlarin gozunun icine bakamamak surekli gozlerini kacirmak cok can sıkıcı umarim kurtuluruz bu dertlerden
Ay yeşilkelebek ben seni hep okumuştum. Gerçekten mi. o kadar sıkıntı üzüntü değmedimiBirçok üye arkadas bilgi almak için özelden bana ulasiyor ,bende buradan toplu halde cevaplama adina yaziyorum.
Ameliyatimi olali 5 yil kadar oluyor ve etkisi 2yil kadar sürdü ilk bir yili zaten iyilesme süreciydi degdimi degmedimi olayina gelirsek çekdigim aci ve giden parayi düsünürsek suan ki aklim olsa hayatta yapmam yapmazdim...
Da ha etkili ve iyilesme süresi kisa teknikler var onlara yönelirdim nitekim ariyorumda .
Suan hiç ameliyat olmamis gibiyim sis göz altlari burundan asagiya inen çizgiler yüz kontüründe bozulma falan... Hepsi suan bende mevcut uzun süren bir etkisi yok .
cok gecmıs olsun naz bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum sag yanağımda şişlik var bazen azalıyo bazen artıyo kafayı yedım artık bu gıdısle pskolojık tedavı görmem gerekıcekkı onlarda sınır ılaclarıyla uyutuyolar ancak bence de para bıle cozum olmuyo kısının en ıyı doktoru kendısı ben bır suru doktora gıttm muayene ucretlerını tahmın edersın hıcbırı cozum uretmıyo uzaktan bakıp gönderıyolar mr cekın bakın yok kendım ısteyıp cektırdım mr Allah sonumuzu hayır etsınBeni en çok sen anlarsın o zaman MARCO. Aynı ızdırabı çekiyoruz. Benim de bazen yarı yarıya azalıyor ödem. Bazen ki dün berbattı iki katı şişiyor. Göz altıma teosyal marka göz altı için olan ışık dolgusu kondu. Gözümün önünde açtı kadın kutuyu. Tamamen benim bünyemle alakalı. Ama insan bir arar bir sorar dimi. Cuma günü sektereteri aradı.Ctesi Vshape gelicekmisiniz diye. Telefonda durumu anlattım tekrar ve gelmiyeceğimi söyledim. Resimlerinizi yollayın dedi. yolladım. Elif Hanıma da Murat Beye de ileteceğim dedi. Kaldıki Murat beye 6 gün önce ben iletmiştim.Aramamıştı geri. Sonuçta sekreter cuma günü yine durumu onlara iletti ama değişmedi sonuç. Arayan soran yok. Ne kadar ilgililer dimi
Tüm estetikle uğraşan cerrah yada dermotologların tavrı aynı mı oluyor. Herşeyi para olarak mı görüyorlar. Ne kadar üzücü.
misch cim benim yanaklar aşağıda, milletin yukarda olan yanaklar bende çeneye doğru konuşlanmışgüya çabuk iyileşirdim yaralarım çabuk kapanırdı..
40 iğne az yaptırmışsın zaten geçer sen de telaşlanma..yanaklarım toplu demiştin sanki, göz altlarında çökme nasıl vardı ki?
anneler aynı..benimki ameliyat öncesinde başlamıştı daha..
Sonra diğer işlemleri yaptırmadım ona. Hem kızdım hemde korktum. Devamında herhalde bir 7-8.000 daha verecektim. Çünkü botox, dolgular ve 3 vsahape 7.800 TL. oldu. 700 botox, 1100 göz altı, 1050 vshape 3 seansı ve 500 euro dan 3 tüp yani 1500 euro şakak dolguları için verdim. Az para değil. Sonuç 0. Hiç kimsede ilk günden beri sende bir iyileşme var, güzellik var yada sende ne var böyle demedi. Dedikleri göz altın şişmişmi oldugüya çabuk iyileşirdim yaralarım çabuk kapanırdı..
40 iğne az yaptırmışsın zaten geçer sen de telaşlanma..yanaklarım toplu demiştin sanki, göz altlarında çökme nasıl vardı ki?
anneler aynı..benimki ameliyat öncesinde başlamıştı daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?