- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
Ercan Karacaoğlu çok iyi deniyor. Ona gösterdin mi. Tuğrul TURAN da daha az para canlısı deniyor. Yani yapılacak şeyleri yada yapılmaması gerekenleri daha dürüstçe söylüyormuş. Onlarada bir git istersen.cok gecmıs olsun naz bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum sag yanağımda şişlik var bazen azalıyo bazen artıyo kafayı yedım artık bu gıdısle pskolojık tedavı görmem gerekıcekkı onlarda sınır ılaclarıyla uyutuyolar ancak bence de para bıle cozum olmuyo kısının en ıyı doktoru kendısı ben bır suru doktora gıttm muayene ucretlerını tahmın edersın hıcbırı cozum uretmıyo uzaktan bakıp gönderıyolar mr cekın bakın yok kendım ısteyıp cektırdım mr Allah sonumuzu hayır etsın
Beni en çok sen anlarsın o zaman MARCO. Aynı ızdırabı çekiyoruz. Benim de bazen yarı yarıya azalıyor ödem. Bazen ki dün berbattı iki katı şişiyor. Göz altıma teosyal marka göz altı için olan ışık dolgusu kondu. Gözümün önünde açtı kadın kutuyu. Tamamen benim bünyemle alakalı. Ama insan bir arar bir sorar dimi. Cuma günü sektereteri aradı.Ctesi Vshape gelicekmisiniz diye. Telefonda durumu anlattım tekrar ve gelmiyeceğimi söyledim. Resimlerinizi yollayın dedi. yolladım. Elif Hanıma da Murat Beye de ileteceğim dedi. Kaldıki Murat beye 6 gün önce ben iletmiştim.Aramamıştı geri. Sonuçta sekreter cuma günü yine durumu onlara iletti ama değişmedi sonuç. Arayan soran yok. Ne kadar ilgililer dimi
Tüm estetikle uğraşan cerrah yada dermotologların tavrı aynı mı oluyor. Herşeyi para olarak mı görüyorlar. Ne kadar üzücü.
Burdan da olsa birbirimizi görmeden de olsak iyi şeyleri de olumsuzlukları da paylaşarak destek oluyoruz işte birbirimize. Moral bozmak için yazmıyoruz ki. Gerçekleri de yazmak lazım. Hep olumlu şeyler yazılıp olumsuz yaşadıklarımızı paylaşmazsak ne anlamı var. Ben mesela ulthera dan mahvoldum. Tabiki yazdım, paylaştım. Böylece başka yaptırmak isteyenler iyi düşünsün, vazgeçsinler istedim. Benim çektiğimi çekmesinler istedim.buraları okyunca daha moralım bozuyo kımsenın moralını bozmamak ıcn sorunlarımı anlatmıycaktım yıne dayanamadım anlattım herkese moral verıyorum akılda kendıme gelınce yok en ıyısı acele etmeden beklemek
Sonra diğer işlemleri yaptırmadım ona. Hem kızdım hemde korktum. Devamında herhalde bir 7-8.000 daha verecektim. Çünkü botox, dolgular ve 3 vsahape 7.800 TL. oldu. 700 botox, 1100 göz altı, 1050 vshape 3 seansı ve 500 euro dan 3 tüp yani 1500 euro şakak dolguları için verdim. Az para değil. Sonuç 0. Hiç kimsede ilk günden beri sende bir iyileşme var, güzellik var yada sende ne var böyle demedi. Dedikleri göz altın şişmişmi oldu
Canım benim oralar boşalmıştı. Şakaklarda gerçekten çöküklük vardı. Kadın yüzü üçgen yapmak için üst kısımları dolgu ile toparlamak, alt kısımları da vshape ile eritip yana doğru dolgu ile çektirmek istediydi. göz altını yaptırmasam gerisi iyiydi. İyiydi derken kimse anlamıyor o bölgelerin dolduğunu. bir tek ben anlıyorum. Bir tip sol, bir tür sağ şakak ve 1 tü de yarı yarıya yanak üstü kısımlara kondu.canım ya..örümcek ağının işe yaraması biraz zaman alır..ama bir sürü dolgu kullanılmış onların anında etki etmesi lazım.Şakaklara niye dolgu yapıldı?
Misch cim sana diyorsum ama şimdi bende evham yaptım.10 gündür örümcek ağı iğne yerleri ve bir yanağımın alt kısmı sarı yeşil morardı. Geçmiyor. Sen öyle yazınca evham yaptım. Yoksa hiç kafama takmıyordum. Geçer umarım ikimizinkilerde.Canım benim oralar boşalmıştı. Şakaklarda gerçekten çöküklük vardı. Kadın yüzü üçgen yapmak için üst kısımları dolgu ile toparlamak, alt kısımları da vshape ile eritip yana doğru dolgu ile çektirmek istediydi. göz altını yaptırmasam gerisi iyiydi. İyiydi derken kimse anlamıyor o bölgelerin dolduğunu. bir tek ben anlıyorum. Bir tip sol, bir tür sağ şakak ve 1 tü de yarı yarıya yanak üstü kısımlara kondu.
Burdan da olsa birbirimizi görmeden de olsak iyi şeyleri de olumsuzlukları da paylaşarak destek oluyoruz işte birbirimize. Moral bozmak için yazmıyoruz ki. Gerçekleri de yazmak lazım. Hep olumlu şeyler yazılıp olumsuz yaşadıklarımızı paylaşmazsak ne anlamı var. Ben mesela ulthera dan mahvoldum. Tabiki yazdım, paylaştım. Böylece başka yaptırmak isteyenler iyi düşünsün, vazgeçsinler istedim. Benim çektiğimi çekmesinler istedim.
misch cim benim yanaklar aşağıda, milletin yukarda olan yanaklar bende çeneye doğru konuşlanmışTüm derdim onları yukarı kaldırma idi. O yüzden gittim ilk Nişantaşındaki yere. Orda doktor "şakak, göz altı ve yanak üstüne dolgu yapıcaz. Üst kısmı biraz toparlıycaz. Sonra 6 seans VSHape girip alt yanak kısmındaki şişliği ,yağı eriticez sonra yanak yanlarına dolgu yapıp yüzü yana doğru gericez. Böylece yukarı lifting olacak " dedi. Bende üst bölgeye yaptırdım. Çıktığımda odadan iyiydi. Doktor da gençleştin çok iyi oldu dedi. Evet bende aynada baktım ve beğendim. Sonra ertesi gün göz altım şişmişti. Geçer dedim. 3 gün ,5 gün geçmedi. Vshape e gittiğimde bekleyin geçecek dediler ve ilgilendiler bayağı. Ben 2000 kişiye yaptım güven bana dedi doktor. Geldim eve. ertesi hafta aynı gene. Vshape gittim. Dedimki 15 gün oldu geçmiyor. Tavırlar değişti. Sabretmiyorsunuz, ben bu para ile zengin olmuycam, bana güvenmiyosanız işlemleri yapmam vs. Bir de bir iğne yaptı. Şırınga ile ödemi çektim dedi. Geldim eve. Ertesi gün iki kat şiş Aradım kızdı telde bekleyin dedi. O gün bugün bekliyorum. 1 ay oldu ve durum aynı. Bir gözüm berbat
Misch cim sana diyorsum ama şimdi bende evham yaptım.10 gündür örümcek ağı iğne yerleri ve bir yanağımın alt kısmı sarı yeşil morardı. Geçmiyor. Sen öyle yazınca evham yaptım. Yoksa hiç kafama takmıyordum. Geçer umarım ikimizinkilerde.
cok gecmıs olsun naz bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum sag yanağımda şişlik var bazen azalıyo bazen artıyo kafayı yedım artık bu gıdısle pskolojık tedavı görmem gerekıcekkı onlarda sınır ılaclarıyla uyutuyolar ancak bence de para bıle cozum olmuyo kısının en ıyı doktoru kendısı ben bır suru doktora gıttm muayene ucretlerını tahmın edersın hıcbırı cozum uretmıyo uzaktan bakıp gönderıyolar mr cekın bakın yok kendım ısteyıp cektırdım mr Allah sonumuzu hayır etsın
buraları okyunca daha moralım bozuyo kımsenın moralını bozmamak ıcn sorunlarımı anlatmıycaktım yıne dayanamadım anlattım herkese moral verıyorum akılda kendıme gelınce yok en ıyısı acele etmeden beklemek
cok gecmıs olsun naz bende senın gıbıyım senı cok ıyı anlıyorum sag yanağımda şişlik var bazen azalıyo bazen artıyo kafayı yedım artık bu gıdısle pskolojık tedavı görmem gerekıcekkı onlarda sınır ılaclarıyla uyutuyolar ancak bence de para bıle cozum olmuyo kısının en ıyı doktoru kendısı ben bır suru doktora gıttm muayene ucretlerını tahmın edersın hıcbırı cozum uretmıyo uzaktan bakıp gönderıyolar mr cekın bakın yok kendım ısteyıp cektırdım mr Allah sonumuzu hayır etsın[/QUO
Tugrul Turana gittin mi?Eger gitmediysen randevu al git hemen..Diger cerrahlardan cok farkli biri ozellikle yuzunde ameliyatan sonra saglini etkileyen komplikasyonlar olusmussa mutlaka fikrini al.
nazcım senınıcın demedım zaten ıyıkı analtıyoruz tabıkı fıkır alışverısı cok onemlı endoskopıde eskı halıne donuyoms ya ona moralım bozuldu ercan beye gıdıcem kısa zaman ıcınde dıger bahsettıgın doktorada gıderım bu kez acele etmıycem zaten cok sagol canımBurdan da olsa birbirimizi görmeden de olsak iyi şeyleri de olumsuzlukları da paylaşarak destek oluyoruz işte birbirimize. Moral bozmak için yazmıyoruz ki. Gerçekleri de yazmak lazım. Hep olumlu şeyler yazılıp olumsuz yaşadıklarımızı paylaşmazsak ne anlamı var. Ben mesela ulthera dan mahvoldum. Tabiki yazdım, paylaştım. Böylece başka yaptırmak isteyenler iyi düşünsün, vazgeçsinler istedim. Benim çektiğimi çekmesinler istedim.
evet canım bana doktor önerıcektın çok ıyı olurBen sana doktor onerm
gönderırım tabıkı canım :) fıkır vermıs olursun oncesı sonrası resımde gönderırım soyle bısey dusunuyorumbıde ımplantı cıkarmasamaydım keşke onada bozulyo moralım ama gozlerım cok cukurlasmıstı resımde bellı omuyodu pekbana da resim gönderebilir misin?merak ettim gerçekten..mr lık nasıl bir durum olabilir ki?
maılını yazarsan özelden gönderıcemgönderırım tabıkı canım :) fıkır vermıs olursun oncesı sonrası resımde gönderırım soyle bısey dusunuyorumbıde ımplantı cıkarmasamaydım keşke onada bozulyo moralım ama gozlerım cok cukurlasmıstı resımde bellı omuyodu pek
23 üncü gün:
Sabah sağ şakak kaş göz yine çok çekiyodu..Sağ yüz daha ince ve yukardaydı, o yüzden mi çekmenin etkisi çok oldu bilmiyorum.Erhan Bey sağ yanak daha yukarda ondan demişti sargı açıldığında ama herkesde var asimetri.Yani ona göre ayarlanması gerekiyodur heralde.
Ameliyat olduğumu bilen arkadaş bugün ilk kez gördü.Hiç belli değil rahat ol yüz yukarı toplanmış çok şiş daha gözler çok çekik haklısın ama inecek gibi duruyor dedi.sağ kaş ve gözün düzelmesi lazım dedi o da.yani saç gözlük vs kapatmasa görüntü hiç normal değil aslında.
morluk küçülmüş ve rengi açılmış sanki.
evet canım bana doktor önerıcektın çok ıyı olur
cok tesekur ederım canım en kısa zamnada gıdıcem zaten ağzımın ıcınde yanak ksmı et ayrık duruyo ve cok sancıyo kucuk ama sancısı cok şıdetlı cok sagol :)Yazmistim ama yarim cikmis:)Eger gitmediysen Tugrul Turana mutlaka gorunmeni tavsiye ederim..Muayne ucretsiz ve sana saatlerini ayirir olmasi gereken neyse soyler.Ozellikle ameliyattan sonra bu komplikasyonlar onemli olabilr.Tugrul bey yuz kiriklarinda yaniklarda vs mudahale eden bir cerrah o siskinlik yada cikan yara onemli olabilir lutfen geciktirmeden git..svg
Sanirim senin iyilesme sureci biraz yavasladi..beslenmeyle ilgili olabilir dikkat etmen lazim.Bu arada misch artik gunes var yuzunu mutlaka koru yoksa kalici izlere neden olablir.Yakinda 1.ay kontrolune gideceksin bakalim ne diyecek erhan bey
canım gönderdim bakabılırsınyarın gideceğim kontrole..göz altlarına güneş koruyucu da sürülmüyor pekbaşka açıkta yara yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?