Endoskopik yüz germe - Facelift

buraları okyunca daha moralım bozuyo kımsenın moralını bozmamak ıcn sorunlarımı anlatmıycaktım yıne dayanamadım anlattım herkese moral verıyorum akılda kendıme gelınce yok en ıyısı acele etmeden beklemek

Ercan Karacaoğlu çok iyi deniyor. Ona gösterdin mi. Tuğrul TURAN da daha az para canlısı deniyor. Yani yapılacak şeyleri yada yapılmaması gerekenleri daha dürüstçe söylüyormuş. Onlarada bir git istersen.

senin yüzün öyleymiş ya da ameliyatın riski var o gerçekleşti der geçerler..

Burdan da olsa birbirimizi görmeden de olsak iyi şeyleri de olumsuzlukları da paylaşarak destek oluyoruz işte birbirimize. Moral bozmak için yazmıyoruz ki. Gerçekleri de yazmak lazım. Hep olumlu şeyler yazılıp olumsuz yaşadıklarımızı paylaşmazsak ne anlamı var. Ben mesela ulthera dan mahvoldum. Tabiki yazdım, paylaştım. Böylece başka yaptırmak isteyenler iyi düşünsün, vazgeçsinler istedim. Benim çektiğimi çekmesinler istedim.

canım ya..örümcek ağının işe yaraması biraz zaman alır..ama bir sürü dolgu kullanılmış onların anında etki etmesi lazım.Şakaklara niye dolgu yapıldı?

canım ya..örümcek ağının işe yaraması biraz zaman alır..ama bir sürü dolgu kullanılmış onların anında etki etmesi lazım.Şakaklara niye dolgu yapıldı?
Canım benim oralar boşalmıştı. Şakaklarda gerçekten çöküklük vardı. Kadın yüzü üçgen yapmak için üst kısımları dolgu ile toparlamak, alt kısımları da vshape ile eritip yana doğru dolgu ile çektirmek istediydi. göz altını yaptırmasam gerisi iyiydi. İyiydi derken kimse anlamıyor o bölgelerin dolduğunu. bir tek ben anlıyorum. Bir tip sol, bir tür sağ şakak ve 1 tü de yarı yarıya yanak üstü kısımlara kondu.

Misch cim sana diyorsum ama şimdi bende evham yaptım.10 gündür örümcek ağı iğne yerleri ve bir yanağımın alt kısmı sarı yeşil morardı. Geçmiyor. Sen öyle yazınca evham yaptım. Yoksa hiç kafama takmıyordum. Geçer umarım ikimizinkilerde.

bak ya laf da söyletmiyorlar..bizler kibar sakin insanlarız.başkası olsa ne kavgalar ederdi.şimdi sakin ol canım.1 ay kısa bir süre değil haklısın.ama dolgu geçici eninde sonunda geçecek öyle düşün.yüzündeki diğer işlemlerden memnunsun anladığım kadarıyla.
canım yağ eritme işini de kontrollü yaptır yaptıracaksan bence.bi bak bekle gerek duyarsan diğer seanslara devam edersin.yüzün kendi içinde uyumu var o bozulunca başka yerlerle uğraşmak gerekiyor bu kez.sana endoskopik cok uygunmuş aslında..alttakiler yukarı alınacaktı.kalan fazla yağı alıyordu gerekirse doktorlar.
bende de üst yüz iyiydi ortada çöküntüler gevşemeler vardı..kalktım orayı yukarı kaldırttım.herkese akıl veriyorum ama kendim doğru mu yaptım bakalım göreceğiz..çok belirign bir sorun belirgin yüz şekli olmadığı için çok fark etmez nasılsa dedim..

canım bana bakma sen.. ..senin daha 10 gün oldu, geçer.çok derin dokuda işlem yapıldığı için endişelendim.senin yüzeyde işlem hem..

bana da resim gönderebilir misin?merak ettim gerçekten..mr lık nasıl bir durum olabilir ki?

Ben sana doktor onerm

nazcım senınıcın demedım zaten ıyıkı analtıyoruz tabıkı fıkır alışverısı cok onemlı endoskopıde eskı halıne donuyoms ya ona moralım bozuldu ercan beye gıdıcem kısa zaman ıcınde dıger bahsettıgın doktorada gıderım bu kez acele etmıycem zaten cok sagol canım

bana da resim gönderebilir misin?merak ettim gerçekten..mr lık nasıl bir durum olabilir ki?
gönderırım tabıkı canım :) fıkır vermıs olursun oncesı sonrası resımde gönderırım soyle bısey dusunuyorumbıde ımplantı cıkarmasamaydım keşke onada bozulyo moralım ama gozlerım cok cukurlasmıstı resımde bellı omuyodu pek

maılını yazarsan özelden gönderıcem

Sanirim senin iyilesme sureci biraz yavasladi..beslenmeyle ilgili olabilir dikkat etmen lazim.Bu arada misch artik gunes var yuzunu mutlaka koru yoksa kalici izlere neden olablir.Yakinda 1.ay kontrolune gideceksin bakalim ne diyecek erhan bey

evet canım bana doktor önerıcektın çok ıyı olur

Yazmistim ama yarim cikmis:)Eger gitmediysen Tugrul Turana mutlaka gorunmeni tavsiye ederim..Muayne ucretsiz ve sana saatlerini ayirir olmasi gereken neyse soyler.Ozellikle ameliyattan sonra bu komplikasyonlar onemli olabilr.Tugrul bey yuz kiriklarinda yaniklarda vs mudahale eden bir cerrah o siskinlik yada cikan yara onemli olabilir lutfen geciktirmeden git..svg

cok tesekur ederım canım en kısa zamnada gıdıcem zaten ağzımın ıcınde yanak ksmı et ayrık duruyo ve cok sancıyo kucuk ama sancısı cok şıdetlı cok sagol :)

Sanirim senin iyilesme sureci biraz yavasladi..beslenmeyle ilgili olabilir dikkat etmen lazim.Bu arada misch artik gunes var yuzunu mutlaka koru yoksa kalici izlere neden olablir.Yakinda 1.ay kontrolune gideceksin bakalim ne diyecek erhan bey

yarın gideceğim kontrole..göz altlarına güneş koruyucu da sürülmüyor pekbaşka açıkta yara yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…