Endoskopik yüz germe - Facelift

hehe. Ben zaten üstüme alınmadım ki. Sen olumsuz şeyler paylaşıyoruz iyi mi yapıyoruz diye kendini üzünce sana dedim üzülme olumsuzlukları da paylaşmak lazım diye :)

misch canim nasilsin? is yerindeyim evraklar birikmis onumde, herseyi okuyamadim bu yuzden kusura bakma, insallah iyisindir canim
cok tesekur ederım canım en kısa zamnada gıdıcem zaten ağzımın ıcınde yanak ksmı et ayrık duruyo ve cok sancıyo kucuk ama sancısı cok şıdetlı cok sagol :)
Özellikle yanak içi önemli. Yara var diyosun. gidip göster lütfen. o ihmale gelmez

evet ben de oyle hatırladım
misch cim yarın örümcek ağı için kontrolüm var. Doktora da sorucam morlukları. Sana da söylerim krem falan önerirse. Arnica sürüyorum gerçi de.

Bugün eczaneye ilaç almaya gittim. Dermokozmetik kısmında bayanlar olurlar ya. bir tane bayan geldi, krem önermemi istermisiniz, yardımcı olayım mı diye. Yok istemem dedim. Göz altında torbalanmanız var bunun için krem önerebilirim dedi şimdiye kadar hiç böyle diyen olmadıydı
Ayyy paramla rezil oldum ya.

Özellikle yanak içi önemli. Yara var diyosun. gidip göster lütfen. o ihmale gelmez
ıyı ozaman sevındım canım ozaman :) gıdıcem en yakın zamanda onucunde savunma sınavım var sonra ev tasıycam sonra özgürüm ınsallah haklısın canım mutlaka gıtmelıyım cok acıyo zaten

cok uzucu durumlar canım ya bir cozumu vardır mutlaka sende bahsetıgınız doktora gıttınmı tugrul tuğrana belkı yardımcı olur

cok uzucu durumlar canım ya bir cozumu vardır mutlaka sende bahsetıgınız doktora gıttınmı tugrul tuğrana belkı yardımcı olur
acaba sende endoskopı mı yaptırsan gözaltları ıcınde etkılıyse kesın çozum olur hıc başka seylerle uğraşmana gerek kalmaz kendını böyle uzucegıne bıraz sıkıntı cekersın sonra mutlu olursun doktorlar endoskopı onerıyo mu sana

misch canim nasilsin? is yerindeyim evraklar birikmis onumde, herseyi okuyamadim bu yuzden kusura bakma, insallah iyisindir canim

iyiyim ne olsun..banyodan çıktım gözlerim kan çanağı..öncekilerde yüzüme su getirmemişim demek ki..bir de çok saçım döküldü onun dışında gözümün altındaki tek büyük parça taş kırılıp küçük taşlara bölünmüş..morluk ellerinden öper duruyor öyle..
gün aldın mı sen..

canım bozma moralini..geçici bir dönem..demek ki göz altına bir daha yaptırmaman gerekiyor..denemeden öğrenemiyoruz bazı şeyleri ne yapalım..

Canım banyoda yüzünü yıka bol bol pansuman görevi görüyor tabii ki dr'un aksi bir şey demiyorsa gerçi sen ilk günleri geçirdin ama bana öyle söylemişti benim dr. daha dikişlerim alınmamıştı yüzümü iyice yıkamamı söylemişti hatırlıyorum...Ben nekahat döneminde hemen her gün duş alıyordum biraz abartmıştım durumu....gözünün altında nasıl bir taş parçası var anlamadım...Bir de yarın kontrolun vardı sanırım eğer aklına gelirse sorsana burada yaptıran arkadaşlardan 2 sene sonra yanağım düştü diyenler var bildiğin gibi , mümkünmü böyle bir şey, eğer öyleyse sebebi nedir diye.

Evet Ameliyat tarihimi 17 Nisan olarak belirledik tabii bir aksilik olmazsa. Saclarinin dokulmesi,dikis atilanlardan yerlerde mi oldu? Gozaltinda neden oyle parcalar var ki? Yag mi koyulmustu? Morluk gececektir ,doktorunla gorusmedin mi daha?

su sıcaktı ondan kanlandı heralde gözler..ben 6 gün banyo yapamadım bandajlar vardı.. .sık duş alman su sıcak olduğu halde zararlı değil miydi? yarın sorarım 2 yılda düşme olayını.göz altındaki taş olayı lafın gelişi göz altlarım o kadar o kadar sert ki taş konulmuş gibi adeta..tek bir kütle halindeydi o sertlik şimdi parçalara ayrılmış.şişlikler dağılıyor iniyor ..

Evet Ameliyat tarihimi 17 Nisan olarak belirledik tabii bir aksilik olmazsa. Saclarinin dokulmesi,dikis atilanlardan yerlerde mi oldu? Gozaltinda neden oyle parcalar var ki? Yag mi koyulmustu? Morluk gececektir ,doktorunla gorusmedin mi daha?

saçlar genel olarak döküldü dikiş yerleri epey derin.saçınızı boyamanız kestirmeniz gerekiyorsa önceden halledin.iki toka varmış gibi şakakalrda..çıkıntılı,sert..
yarın görecek dr..

Anladım cnm bende bandaj yoktu o sebeple banyo olayında daha rahattım 3. günde yapmıştım ama bandajla olmaz tabii ıslanmaması lazım...Bilmiyorum ama bana banyo önermişti özellikle de yüzümü iyice yıkamamı söylemişti...Su çok sıcak olmadığı sürece bir şey olmaz.....Göz altlarının hala sert olması normal daha zaman geçmesi lazım yarında görecek dr seni zaten durumunu değerlendirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…