Endoskopik yüz germe - Facelift

saçlar genel olarak döküldü dikiş yerleri epey derin.saçınızı boyamanız kestirmeniz gerekiyorsa önceden halledin.iki toka varmış gibi şakakalrda..çıkıntılı,sert..
yarın görecek dr..

Ya aklıma geldi biri bahsetmişti burda ameliyat sonrası saçlarının çok dökültüğünden yüz ameliyatı değildi ama anesteziden demişti...Eğer saçların herzamanki döküldüğünden fazla dökülmüşse anestezi yan etkisi olabilir ama emin değilim.Ben saçımı 1 ay sonra boyatmıştım dr'a sorarak bana bir şey olmaz boyat dedi ama kuaföre tembihleyin tarak takılabiliyor, benim kuaför 1 seneye yakın o dikişli bölgeye dikkat etmek zorunda kalmıştı.

benim de aklıma geldi anestezi ya kafama taktım strese girdim ya da anesteziden olmalı..
1 yıl o çıkıntı kalıyor mu öyle??aman allahım.saçı kestirmek de çok zor öyleyse..

benim de aklıma geldi anestezi ya kafama taktım strese girdim ya da anesteziden olmalı..
1 yıl o çıkıntı kalıyor mu öyle??aman allahım.saçı kestirmek de çok zor öyleyse..
Aman cnm panik yapma, 1 yıla yakın kalıyor ama ilk günkü gibi değil tabii kide giderek silikleşerek, çok kısa saç kestirmeyeceksen izler görünmez zaten ben hiç sıkıntı çekmedim şu anda da iz miz hiç bir şey kalmadı yerini bile bulamıyorum.

Naz sıkma canini genelde urun alalim diye yapiyorlar.bide eczanedeki o bembeyaz ışıklardan içim üşüyo benm.:) sanki o kremler ise yariyo ise yariyorsa neden amelitat oluyoruz acaba .neyse konuyu saptirmiyim. Bide kizlar neden hep biraz kotu oldugumuzda hemen soyluyolar uyumadinmi ,nolmus sana gibi cumleler hic iyi olunca ne iyisin bugun diyen benm cevremde 1-2 kisidir.bide bunu diyenlere bakmak lazim dimi yani felaket tellallarina..neyse cok dagittim .kisacas . N naz70 takilmaa unut oyle soyleyenleri.

Ben hic genel anestezi olmadim ve korkuyorum.antrenorum bu arada aktif spor yapiyorum uyanamama gibi bir durum olurmu yaa.

Sen karar verdin mi ameliyat olacak misin?

[QUOTE="lildeniz, post: 39731523, me

Cok gencsin umarim dusunerek ince ince detaylandirarak herseyi karar vermissindir.Ben 38 yasinda olmama ragmen hala dusunuyorum:)Umarim hersey gonlune gore olur..

MARCO haklisin cnm gencim ama yanaklarim dusuk goz akti tamamen bosaldi. Yaşa bakmiyor bu keske boyle olmasaydi ama yapicak biseyim yok ve bu durumdan memnun degilim . ercan beylede erhan beylede gorustum onlar uygunsun bu ameliyat icin dediler. erhan beyi dusunuyorum.bakalim ama martta olucam bu ameliyati gun almadim daha .. Dusuncen icin sagoll

sağlık nedeniyle başka ameliyatlarım olmuştu kist alınması filan gibi..açık yöntemdi üstelik.bir iki ay içinde iz silinip belirsiz hale gelmişti.1 yıl cok uzun cidden.Allahtan şu ara uzun saçım.Ama uçlarından kestiriyodum.Şimdi kestiremem de. kuaför tarayarak keser mecburen, tarak gelirse de oraya acır.neyse tek sorun bu olsun madem..

Arkadşlar kadınlar kulubuyle ılgılı ekşi sözlukte yazılanları okudunuz mu?Bazı hakaretvari sözlerın dışında koptum ben hasta halime çok güldüm sizde bakın bır ara kafanız dagılır bıraz

Canim bugun nasilsin? Benim saclarim kisacik erkek saci gibi,bu bir dezavantaj olmaz insallah.

Ben hic genel anestezi olmadim ve korkuyorum.antrenorum bu arada aktif spor yapiyorum uyanamama gibi bir durum olurmu yaa.
lildeniz canım daha çok küçüksün. Bence ameliyat için erken. Başka yöntemler düşün.
Bu arada mutlu musmutlu nice yaşlar olsun

Bugün nasılsın misch ?
noral nasıl, keyifler nasıl?

[Bugün örümcek ağı yaptırdığım yere gittim. Morluklar için hirudoid forte jel verdi. Zamanla geçer dedi.gıdımın sağ kısmı toparlanmaş, sol duruyor. Böylece bir yanda -gıdı var bir yanda yok :) Ay deli olacam. Sola biraz daha yapalım dedi. Yok sonra düşünürüm şimdilik kalsın dedim. Bir sürü acı çektim, morluk hala duruyor. Üstüne daha da moraracam. Kalsın.
yüz önden toparlanmış Allah için. Ama yanlar daha bombeli. Oralar hala canımı sıkıyor.
Artık seneye Ocak gibi bişiler düşünürüm. 2015 yılı surat mahvetme olayım kapanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…