saçlar genel olarak döküldüdikiş yerleri epey derin.saçınızı boyamanız kestirmeniz gerekiyorsa önceden halledin.iki toka varmış gibi şakakalrda..çıkıntılı,sert..
yarın görecek dr..
Ya aklıma geldi biri bahsetmişti burda ameliyat sonrası saçlarının çok dökültüğünden yüz ameliyatı değildi ama anesteziden demişti...Eğer saçların herzamanki döküldüğünden fazla dökülmüşse anestezi yan etkisi olabilir ama emin değilim.Ben saçımı 1 ay sonra boyatmıştım dr'a sorarak bana bir şey olmaz boyat dedi ama kuaföre tembihleyin tarak takılabiliyor, benim kuaför 1 seneye yakın o dikişli bölgeye dikkat etmek zorunda kalmıştı.
Aman cnm panik yapma, 1 yıla yakın kalıyor ama ilk günkü gibi değil tabii kide giderek silikleşerek, çok kısa saç kestirmeyeceksen izler görünmez zaten ben hiç sıkıntı çekmedim şu anda da iz miz hiç bir şey kalmadı yerini bile bulamıyorum.benim de aklıma geldi anesteziya kafama taktım strese girdim ya da anesteziden olmalı..
1 yıl o çıkıntı kalıyor mu öyle??aman allahım.saçı kestirmek de çok zor öyleyse..
Bugün eczaneye ilaç almaya gittim. Dermokozmetik kısmında bayanlar olurlar ya. bir tane bayan geldi, krem önermemi istermisiniz, yardımcı olayım mı diye. Yok istemem dedim. Göz altında torbalanmanız var bunun için krem önerebilirim dedişimdiye kadar hiç böyle diyen olmadıydı
Ayyy paramla rezil oldum ya.
Naz sıkma canini genelde urun alalim diye yapiyorlar.bide eczanedeki o bembeyaz ışıklardan içim üşüyo benm.:) sanki o kremler ise yariyo ise yariyorsa neden amelitat oluyoruz acaba.neyse konuyu saptirmiyim. Bide kizlar neden hep biraz kotu oldugumuzda hemen soyluyolar uyumadinmi ,nolmus sana gibi cumleler hic iyi olunca ne iyisin bugun diyen benm cevremde 1-2 kisidir.bide bunu diyenlere bakmak lazim dimi yani felaket tellallarina. .neyse cok dagittim .kisacas . N naz70 takilmaa unut oyle soyleyenleri.
Aman cnm panik yapma, 1 yıla yakın kalıyor ama ilk günkü gibi değil tabii kide giderek silikleşerek, çok kısa saç kestirmeyeceksen izler görünmez zaten ben hiç sıkıntı çekmedim şu anda da iz miz hiç bir şey kalmadı yerini bile bulamıyorum.
Bu arada 32 ye bastim bugun .hhaahhaaahhaa
dogum gunun kutlu olsun canımBu arada 32 ye bastim bugun .hhaahhaaahhaa
Canim bugun nasilsin? Benim saclarim kisacik erkek saci gibi,bu bir dezavantaj olmaz insallah.sağlık nedeniyle başka ameliyatlarım olmuştu kist alınması filan gibi..açık yöntemdi üstelik.bir iki ay içinde iz silinip belirsiz hale gelmişti.1 yıl cok uzun cidden.Allahtan şu ara uzun saçım.Ama uçlarından kestiriyodum.Şimdi kestiremem de. kuaför tarayarak keser mecburen, tarak gelirse de oraya acır.neyse tek sorun bu olsun madem..
M misch Tesekkurler cnmdoğum günün kutlu olsun..bebeksin daha..sen git annen gelsin
lildeniz canım daha çok küçüksün. Bence ameliyat için erken. Başka yöntemler düşün.Ben hic genel anestezi olmadim ve korkuyorum.antrenorum bu arada aktif spor yapiyorum uyanamama gibi bir durum olurmu yaa.
Bugün nasılsın misch ?iyiyim ne olsun..banyodan çıktım gözlerim kan çanağı..öncekilerde yüzüme su getirmemişim demek ki..bir de çok saçım döküldüonun dışında gözümün altındaki tek büyük parça taş kırılıp küçük taşlara bölünmüş..morluk ellerinden öper duruyor öyle..
gün aldın mı sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?