- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
- 123
alemsın naz cok guldum ne guzel oz elestırı yapmıssın :)[Bugün örümcek ağı yaptırdığım yere gittim. Morluklar için hirudoid forte jel verdi. Zamanla geçer dedi.gıdımın sağ kısmı toparlanmaş, sol duruyor. Böylece bir yanda -gıdı var bir yanda yok :) Ay deli olacam. Sola biraz daha yapalım dedi. Yok sonra düşünürüm şimdilik kalsın dedim. Bir sürü acı çektim, morluk hala duruyor. Üstüne daha da moraracam. Kalsın.
yüz önden toparlanmış Allah için. Ama yanlar daha bombeli. Oralar hala canımı sıkıyor.
Artık seneye Ocak gibi bişiler düşünürüm. 2015 yılı surat mahvetme olayım kapanmıştır
Canim bugun nasilsin? Benim saclarim kisacik erkek saci gibi,bu bir dezavantaj olmaz insallah.
[Bugün örümcek ağı yaptırdığım yere gittim. Morluklar için hirudoid forte jel verdi. Zamanla geçer dedi.gıdımın sağ kısmı toparlanmaş, sol duruyor. Böylece bir yanda -gıdı var bir yanda yok :) Ay deli olacam. Sola biraz daha yapalım dedi. Yok sonra düşünürüm şimdilik kalsın dedim. Bir sürü acı çektim, morluk hala duruyor. Üstüne daha da moraracam. Kalsın.
yüz önden toparlanmış Allah için. Ama yanlar daha bombeli. Oralar hala canımı sıkıyor.
Artık seneye Ocak gibi bişiler düşünürüm. 2015 yılı surat mahvetme olayım kapanmıştır
Canim maalesef soktayim, bu biraz fazla hizli bir gorusme olmamis mi? yani 5 dakika nedir ki? icim rahat bile etmez benim 5 dakika da24 üncü gün:
İşten izin aldım koştur koştur doktoruma gittim.Sol alt göz kapağı aşağı kaymıştı onu gösterdim.Krem yazdı, onunla masaj yaparsın, ameliyata gerek kalmaz, genelde şişlikler inince yukarı çıkar dedi.Ameliyat mı dedim, evet gerek de olabilir dedi, kapağı yukarı çıkarmak için3 ay sonra belli olurmuş.Bir hastasının kemiğe yapışmış göz altı , 3 ay sonra inince düzelmiş. Bu bir..
Sağ göz ve kaşın yukarda olmasını sordum..Asimetrikti zaten, sağ kaşınız yukardaydı dedi..Ben de hiç belli değildi şu an çok belli ve herkesin dikkatini çekiyor dedim. Sol tarafa botox yaptırırsın o zaman dedi.En son gittikçe eşitlenir belki gibisinden bi şeyler söyledi..Burdan bazı arkadaşlara eski resimlerimi gönderdim.Biri beni gerçek hayatta gördü..Bir diğer arkadaşa telefondan çok sayıda resmimi gönderdim.Hiçbirinde kaşta belirgin bir asimetri yoktu.Şimdi kalkıp eskiden de öyle demenin mantığı nedir..Heralde farklı bir şey demek istedi ben öyle anladım! Bu iki..
Morluk var geçmiyor dedim, geçer morluk kalmaz dedi..Morluğa bakmadı ama ciddi bir şey olsa dikkatini çekerdi heralde burda içim rahatladı.Bu üç..
Sağ yanağımda keskin üçgen bir hat oluştu dedim.Asimetri vardı yüzünüzde ondan dedi..Hayatımda hiç kimse yüzümdeki asimetriyi fark etmedi şimdiye kadar.Var biliyorum ama göze çarpmayan ve çoğu kişide olduğu kadar..Yağ enjekte ettireceğim olmazsa dedim..Yapay durur bu daha doğal dedi..Şiş şu an iner filan demedi..Bu dört..
Bu konuşmaların hepsi ayak üstü maksimum 5 dk da yapıldı. 1.5 ay olunca tekrar göreyim dedi. Bu beş..
Umarım şu an olan sorunların çoğu geçicidir ve buna emin olduğu için rahattır doktorum ve ben çok pimpirikli olduğum için sorun ediyorumdur...Gözlerimin resmini göndereceğim bir arkadaşa, o da fikrini söyler zaten.
24 üncü gün:
İşten izin aldım koştur koştur doktoruma gittim.Sol alt göz kapağı aşağı kaymıştı onu gösterdim.Krem yazdı, onunla masaj yaparsın, ameliyata gerek kalmaz, genelde şişlikler inince yukarı çıkar dedi.Ameliyat mı dedim, evet gerek de olabilir dedi, kapağı yukarı çıkarmak için3 ay sonra belli olurmuş.Bir hastasının kemiğe yapışmış göz altı , 3 ay sonra inince düzelmiş. Bu bir..
Sağ göz ve kaşın yukarda olmasını sordum..Asimetrikti zaten, sağ kaşınız yukardaydı dedi..Ben de hiç belli değildi şu an çok belli ve herkesin dikkatini çekiyor dedim. Sol tarafa botox yaptırırsın o zaman dedi.En son gittikçe eşitlenir belki gibisinden bi şeyler söyledi..Burdan bazı arkadaşlara eski resimlerimi gönderdim.Biri beni gerçek hayatta gördü..Bir diğer arkadaşa telefondan çok sayıda resmimi gönderdim.Hiçbirinde kaşta belirgin bir asimetri yoktu.Şimdi kalkıp eskiden de öyle demenin mantığı nedir..Heralde farklı bir şey demek istedi ben öyle anladım! Bu iki..
Morluk var geçmiyor dedim, geçer morluk kalmaz dedi..Morluğa bakmadı ama ciddi bir şey olsa dikkatini çekerdi heralde burda içim rahatladı.Bu üç..
Sağ yanağımda keskin üçgen bir hat oluştu dedim.Asimetri vardı yüzünüzde ondan dedi..Hayatımda hiç kimse yüzümdeki asimetriyi fark etmedi şimdiye kadar.Var biliyorum ama göze çarpmayan ve çoğu kişide olduğu kadar..Yağ enjekte ettireceğim olmazsa dedim..Yapay durur bu daha doğal dedi..Şiş şu an iner filan demedi..Bu dört..
Bu konuşmaların hepsi ayak üstü maksimum 5 dk da yapıldı. 1.5 ay olunca tekrar göreyim dedi. Bu beş..
Umarım şu an olan sorunların çoğu geçicidir ve buna emin olduğu için rahattır doktorum ve ben çok pimpirikli olduğum için sorun ediyorumdur...Gözlerimin resmini göndereceğim bir arkadaşa, o da fikrini söyler zaten.
Canim maalesef soktayim, bu biraz fazla hizli bir gorusme olmamis mi? yani 5 dakika nedir ki? icim rahat bile etmez benim 5 dakika dakeske resimelrini gorebilseydim ,gercekten senin dediklerin dogru ise yani yanlis anlama seni yalancilikla suclamiyorum sadece sen cok pimpiriklisin o yuzden diyorum, eger yeniden ameliyat olacaksan gozkapagi icin inan cok ama cok uzulurum cunku ikinci kez aci cekeceksin
ne demek sol tarafa botox yaptirirsin o zaman? botox yaptiracaksam niye ameliyat oldum?
morluk konusunda Erhan bey ile hemfikirim, o konuyu kafana takmamaya calis, gecer.
Bilemiyorum canim, inan senin sonucunu bekliyorum ameliyat icin, Insallah hakkinda hayirlisi olur ama tum bunlari duyduktan sonra ben Ercan bey e ameliyat olabilirim diye dusunmeye basladim, Erhan bey cok guzel goz yapiyor diye ben Erhan bey i tercih ediyordum ama botox vs ye ihtiyac duyacaksam neden Erhan bey e ameliyat olayim diye dusunmeye basladim
canım hıc moralnın bozma lütfen Erhan Beyı bende gördüm hatta yzmıstım ya ozaman sevmedim gıbı bıraz farklı bır tavrı var buda kendınden emın olduğu ıcın bence kesınlıkle onun rahatlığı var uzerınde ben de sana anlatıyım gıttıgımde bu yuz böyle ucgen seklını almış cekıcı bır yuz çıkarma sen bunu çıkarmak ıstersen ben çıkarmam bu yuz bozulur ozaman da endoskopı gerekır demıstı nasıl moralım bozuldu bunun gıbı bıkac bısey daha ama haklıydı canım sımdı dedıgı gıbı oldu ıste yuzum maalesef yanı rahat ol sen bu kada rrahat olmasının sebebı kendınden emın oluşu ınsanları baıknca az cok anlıyorum
bıde soyle dusun canım duzeltılebılıcek bıseymıs baksana bence nıhai sonucu beklıyo ona gore bır cozum uretıcek vede duzelıcegını dusunuyomarcoya yolladım göz resmimi sorun var diyor birinde..geçici olabilir bir şey demiyorum, evet standart bir hasta değilim bunu baştan beri söylüyorum..doktorum da her sey düzelir deyip garanti vermek istemiyor belki..ama bu süreçte yıpranıyorum..ikinci kez acı da önemli değil.yeter ki aynı fikirde olalım ve düzeltme işlemi yapılsın.
24 üncü gün:
bıde soyle dusun canım duzeltılebılıcek bıseymıs baksana bence nıhai sonucu beklıyo ona gore bır cozum uretıcek vede duzelıcegını dusunuyo
misch canım durumunu okurken inan kendi çektiklerimi duyuyor gibi hissettim inan bana ilk bir ay için coook normal durumdasın ben de o günlerde bir sürü asimetri,cekme çekilme vs vs bir sürü sorun yasıyordum benim dr beni 5 dk bile dinlemedi tel de azarlar gibi konuşuyordu ben de aramamıştım bir daha naappiim mahvettim kendimi kaderime razıyım deyip ağlıyordum ..ve tüm bunlar 3 ay içinde kayboluyor canım yuzun oturuyor asimetri falan bitiyor hatta benim kapanmayan gözkapağım bile düzelmişti.ben gene dr lere kızıyorum hersey ameliyata kadar iyi sonra seni basbelası olarak görüyorlar ve skor peşinde koşuyorlar...buradan merak edip soranlar olmuştu evet maalesef ömürlük bir operasyon değil benim yanaklarım gene düştü salı gunu iple kaldıracağız buradan yazacağım sonuçları..misch keşke fotolarını görebilsem cnm.
misch canım durumunu okurken inan kendi çektiklerimi duyuyor gibi hissettim inan bana ilk bir ay için coook normal durumdasın ben de o günlerde bir sürü asimetri,cekme çekilme vs vs bir sürü sorun yasıyordum benim dr beni 5 dk bile dinlemedi tel de azarlar gibi konuşuyordu ben de aramamıştım bir daha naappiim mahvettim kendimi kaderime razıyım deyip ağlıyordum ..ve tüm bunlar 3 ay içinde kayboluyor canım yuzun oturuyor asimetri falan bitiyor hatta benim kapanmayan gözkapağım bile düzelmişti.ben gene dr lere kızıyorum hersey ameliyata kadar iyi sonra seni basbelası olarak görüyorlar ve skor peşinde koşuyorlar...buradan merak edip soranlar olmuştu evet maalesef ömürlük bir operasyon değil benim yanaklarım gene düştü salı gunu iple kaldıracağız buradan yazacağım sonuçları..misch keşke fotolarını görebilsem cnm.
24 üncü gün:
Misvh cim tipik estetikçi yaklaşımı. Bana ulthera yapan aynı şeyi dedi. Yanaklarımın kulak bölgeleri eridi dedim, yağ enjekte ederiz dedi. Bugünkü örümcek ağını yapan sağ yanağım şişti çıkık duruyor dedim, öbürü ile aynı oldu iyi işte dedi ki ben zaten o şişleri azaltmaya çalışıyordum. Dolgu botox yapan da göz altın çöküktü şimdi değil dedi. Tabi değil, şimdi bir parmak ödem var şiş.24 üncü gün:
Neeee. Çukurluk mutoparlanmasına çok sevindim Nazcım...etkili olmadığını söylemişti burdan çoğu arkadaş.demek ki kişiye göre değişiyor.üstelik az iğneli yaptırmışsın.E acısız diyorlardı bu işleme hani..Bir de yan etkilerinden biri çukurluk kalabiliyormuş gamze gibi..Kafanı takarsın diye söylememiştim, şimdiye kadar olmadığına göre olmaz bundan sonra..
Göz altın ne durumda peki?İndi mi?
Misch ne kadar sürede olmuş o çukurlar. Bir bu eksikti yani. Göz altım aynı. Hiç bi değişiklik yok. 2 gün önce ekstra şişmişti, o hali gitti, eski hale geri gelditoparlanmasına çok sevindim Nazcım...etkili olmadığını söylemişti burdan çoğu arkadaş.demek ki kişiye göre değişiyor.üstelik az iğneli yaptırmışsın.E acısız diyorlardı bu işleme hani..Bir de yan etkilerinden biri çukurluk kalabiliyormuş gamze gibi..Kafanı takarsın diye söylememiştim, şimdiye kadar olmadığına göre olmaz bundan sonra..
Göz altın ne durumda peki?İndi mi?
Aynen 5 dak. Da görüşmemi olur. Ya hepsimi aynı bunların. Karşılarındakini sadece para mı görüyorlar. İş bitince hadi güle güle. Bu ne böyle yaCanim maalesef soktayim, bu biraz fazla hizli bir gorusme olmamis mi? yani 5 dakika nedir ki? icim rahat bile etmez benim 5 dakika dakeske resimelrini gorebilseydim ,gercekten senin dediklerin dogru ise yani yanlis anlama seni yalancilikla suclamiyorum sadece sen cok pimpiriklisin o yuzden diyorum, eger yeniden ameliyat olacaksan gozkapagi icin inan cok ama cok uzulurum cunku ikinci kez aci cekeceksin
ne demek sol tarafa botox yaptirirsin o zaman? botox yaptiracaksam niye ameliyat oldum?
morluk konusunda Erhan bey ile hemfikirim, o konuyu kafana takmamaya calis, gecer.
Bilemiyorum canim, inan senin sonucunu bekliyorum ameliyat icin, Insallah hakkinda hayirlisi olur ama tum bunlari duyduktan sonra ben Ercan bey e ameliyat olabilirim diye dusunmeye basladim, Erhan bey cok guzel goz yapiyor diye ben Erhan bey i tercih ediyordum ama botox vs ye ihtiyac duyacaksam neden Erhan bey e ameliyat olayim diye dusunmeye basladim
Printemps senin kaç yılda çoktu şu yanaklar. Klasik germede de böylemi kimisch canım durumunu okurken inan kendi çektiklerimi duyuyor gibi hissettim inan bana ilk bir ay için coook normal durumdasın ben de o günlerde bir sürü asimetri,cekme çekilme vs vs bir sürü sorun yasıyordum benim dr beni 5 dk bile dinlemedi tel de azarlar gibi konuşuyordu ben de aramamıştım bir daha naappiim mahvettim kendimi kaderime razıyım deyip ağlıyordum ..ve tüm bunlar 3 ay içinde kayboluyor canım yuzun oturuyor asimetri falan bitiyor hatta benim kapanmayan gözkapağım bile düzelmişti.ben gene dr lere kızıyorum hersey ameliyata kadar iyi sonra seni basbelası olarak görüyorlar ve skor peşinde koşuyorlar...buradan merak edip soranlar olmuştu evet maalesef ömürlük bir operasyon değil benim yanaklarım gene düştü salı gunu iple kaldıracağız buradan yazacağım sonuçları..misch keşke fotolarını görebilsem cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?